Dodaj do ulubionych

SPIEPRZAJ DZIADU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:29
Tak patrzę na to co się dzieje w Warszawie pod rządami Kaczyńskiego i
zastanawiam sie co to będzie gdy wygra on wybory. Skoro jego prezydentura w
stolicy to ..............., to ciekawe do czego doprowadzi on Polskę.
Tak patrzę i przerażenie mnie ogarnia. Mam nadzieję, że Polacy przejrzą na
oczy i tej miernocie powiedzą: SPIEPRZAJ DZIADU. Jak nie to biorę rodzinę i
to ja spieprzam stąd.
Obserwuj wątek
    • Gość: RBUW Re: SPIEPRZAJ DZIADU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:56
      Na forum krajowym post wisial 7 min. po czym został usunięty. Czemu?? Przecież
      używam prezydenckego języka????
      • Gość: Fan ZDM Re: SPIEPRZAJ DZIADU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:10
        Weź w cudzysłów dla pewności :) A jak usuną, to szeryf przyjdzie z termometrem i zrobi porządek!
        • Gość: RBUW Re: SPIEPRZAJ DZIADU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:10
          Kaczor nie brał w cudzysłów to i ja nie musze! ;>
          Ciekawe czemu tamtemu adminkowi popaprańcowi to przeszkadzało ??
          • Gość: Demokrata Kaczory do obory IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.05, 00:12
            Kaczory do obory
            • Gość: kaczyzm=faszyzm niestety smutne czasy nadchodzą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:26
              co do kaczora, to krążył tu adres ciekawej strony - cos tam z chyba
              kaczormamalego.org.pl czy coś w tym stylu
              • Gość: demokrata Re: niestety smutne czasy nadchodzą.... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.05, 00:34
                to chyba winne kaczorowe kompleksy;
                natura nie obdarzyla ich za bardzo,
                takie dwa male kaczorki,
                ktore chca inkwizycji,
                palenia na stosie gejow ,itp.
                • Gość: RBUW Re: niestety smutne czasy nadchodzą....OBY NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:45
                  Ciii, zaraz nas posądzą o to że jesteśmy gejami albo les- to argumenty pro
                  kaczych. Po prostu vqorvia mnie to, że taki karypel nic nie robiący wrecz
                  szkodzący może zostać prezydentem i rozpiepshyć do konca ten kraj. A tak na
                  marginesie to nie widzę kandydata wśrod obecnych, który nadawalby sie na ten
                  urząd. Spiepshajdziad po prostu chce zaspokoic swe chore ambicje ale do czego
                  to może doprowadzić to obyśmy nie mieli okazji sie przekonać.
                  • Gość: demokrata Re: niestety smutne czasy nadchodzą....OBY NIE IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.05, 00:49
                    ci ludzie doprowadza ten kraj do izolacji
                    juz w tej chwili mowi sie o tym nie tylko w Europie
                    to jest chorobliwy fanatysm
                    straszna homofobia
                    • Gość: RBUW Re: niestety smutne czasy nadchodzą....OBY NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:58
                      Trzeba szukać bedzie dalekiej rodziny za wodą :(. Ja nie mam zamiaru gasić tu
                      światła. Choć jak sprawdzą sie przepowiednie i spiepshajdziadyga zostanie
                      prezydenciną to i swiatła nie będzie. Będą krązyły eskadry tropiące nas
                      antykaczorków. BIDA IDZIE!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: demokrata Re: niestety smutne czasy nadchodzą....OBY NIE IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.05, 01:08
                        to poczatek czystek w narodzie,
                        historia sie powtarza
    • lpr_rasta no duzo ludzi teraz spada z PL 11.06.05, 09:12

moi kumple wyjeżdżaja....
      • Gość: ha ha ha Re: no duzo ludzi teraz spada z PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:20
        Wyjezdzajcie wszyscy, milo to czytac. Tam potrzebuja duzo sprzataczy ulic.
        Nareszcie w Polsce bedzie normalnie. Homoseksualitom proponuje jakies kraje
        arabskie. Zwlaszcza te ktore sa popierane przez swiatowego lidera wolnosci USA.
        • Gość: oj tak!!! bedzie normalnie - to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:14
          obozy pracy dla zboków
          getta dla Żydów
          komory dla opozycji

kaczor dobrze nauczył się za czasów stalinizmu - swoją droga jednego specjalistę
          prokuratora ma - Wassermana
        • Gość: he he Re: no duzo ludzi teraz spada z PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:37
          a ty zostaniesz przy boku swego kurduplastego pana i bedziesz szukał mających
          odmienne zdanie niż kaczka i jego świta?? Nie każdy kto wyjeżdża musi sprzątać
          ulice.....ale ty tego nie zrozumiesz.
        • garfield Re: no duzo ludzi teraz spada z PL 12.06.05, 21:00
          Jak Kaczynski tak bedzie rządził Polską jak teraz Warszawą to nawet sprzątanie
          ulic bedzie lukratywną posadą w RP.
    • Gość: Radca prawny Więc bierz rodzine i spieprzaj stąd! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.05, 23:52
      Ale dokad? takich jak ty nigdzie nie potrzebują.
      Gość portalu: RBUW napisał(a):
      Polacy przejrzą na
      > oczy i tej miernocie powiedzą: SPIEPRZAJ DZIADU. Jak nie to biorę rodzinę i
      > to ja spieprzam stąd.
      • Gość: he he Re: Więc bierz rodzine i spieprzaj stąd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 00:15
        Nooo, widzę reprezentanta na kaczych łapach.. hehe Taki sam ton jak i pancio.
        Dobry, dobry- może nawet dropsa dostaniesz. Ty zapewne nie masz rodziny i swe
        frustracje wylweasz na forum albo nienawidząc wszytkich, którzy mają odmienne
        poglady niż ty. No ale cóż takie teraz będziemy mieli czasy w Polsce, że
        popaprańcy bedą rządzić. Jedna miernota odchodzi druga nastaje....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka