atob 10.08.02, 10:47 Cos mi mowi ze ciezko bedzie . Jezeli wygramy to i tak raczej stracimy bramke wiec moj typ 1-2 ale to typowanie "od serca"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: Amica-Legia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 14:29 mój typ to:1-1 (niestety) :( Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Amica-Legia 10.08.02, 23:31 Celnie, gratulacje, chociaż nie wiem, czy jest czego. A z drugiej strony w zeszłym roku początek też był drętwy i co z tego? Pożyjem, zobaczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Amica-Legia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 13:24 tolba napisał: > Celnie, gratulacje, chociaż nie wiem, czy jest czego. A z drugiej strony w > zeszłym roku początek też był drętwy i co z tego? Pożyjem, zobaczym. THX, ale ja się nie martwię bo to jest dopiero początek sezonu. Jeszcze jest naprawdę sporo meczy. A co trafnosci to qrcze po raz kolejny dobrze obstawiam więc może pora pójść do buka?? Bo ligi polskiej jeszcze nigdy nie obstawiałem:( Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Amica-Legia 13.08.02, 13:04 a jak typujesz mecz z Barcelona:)))moze tez trafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Amica-Legia IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 14.08.02, 10:36 atob napisał: > a jak typujesz mecz z Barcelona:)))moze tez trafisz... Tutaj to nie wiem i wolałby nie trafić bo obstawiam przegraną LEGII:(( 2-0 dla Barcy Odpowiedz Link Zgłoś