Dodaj do ulubionych

teraz sortowanie!...

IP: *.warszawa.mtl.pl 05.09.02, 10:25
w niedzielne przedpołudnie chciałam, jak zwykle "posprzątać świat" i wynieść
stare Gazety Wyborcze + ulubione, ale przeczytane wielokrotnie magazyny
kobiece do pojemnika na sortowane odpady nieopodal mojego domu. Pojemniki
stały na Madalińskiego chyba od roku. Ale już nie stoją. Z dwoma sietami
cennego surowca wtórnego powędrowałam do pobliskiego tradycyjnego, polskiego
śmietnika w celu pozostawienia zbiorów nurkującym chłopakom, którzy ze zbioru
makulatury żyją. Ale i to nie było mi dane. Paniusia z należącego do
śmietnika domu przegoniła mnie, jako intruza wykorzystującego Opłacany Przez
Nią Śmietnik. W sumie miała rację. Papier wylądował w moim domowym śmietniku
wraz z innym odpadami. Może po spocie reklamowym w TV o "Sprzątaniu Świata"
wróci na Madalińskiego mój pojekmik na papier...
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Re: teraz sortowanie!... 05.09.02, 10:35
      Dlaczego używasz określenia "paniusia" wobec osoby, która MIAŁA RACJĘ. Nie musi
      przecież płacić za twoją pasję czytania "kolorowych magazynów dla kobiet" (boże
      aż mi skóra cierpnie na dźwięk tej nazwy).

Mam propozycję, pójdź do śmietnika zabierz z powrotem te gazety i sama zrób
      recycling. Zgnieć papier w kulkę potem rozprostuj i potnij na paski, w ten
      sposób domową metodą otrzymasz papier toaletowy dla siebie i najbliższych.
      Jeśli lubisz pachnący to go jeszcze spryskaj parfumą. Musisz jednakże
      zaopatrzyć się w rozcieńczalnik nitro, by z wiadomych miejsc zetrzeć później
      resztki farby drukarskiej. Pewnie trochę będzie szczypać, ale warto, będziesz
      taka EKOLOGICZNA...
      • Gość: Raffix Re: teraz sortowanie!... IP: *.braun.de 05.09.02, 13:52
        pan_pndzelek napisał:
        > Mam propozycję, pójdź do śmietnika zabierz z powrotem te gazety i sama zrób
        > recycling. Zgnieć papier w kulkę potem rozprostuj i potnij na paski, w ten
        > sposób domową metodą otrzymasz papier toaletowy dla siebie i najbliższych.
        > Jeśli lubisz pachnący to go jeszcze spryskaj parfumą. Musisz jednakże
        > zaopatrzyć się w rozcieńczalnik nitro, by z wiadomych miejsc zetrzeć później
        > resztki farby drukarskiej. Pewnie trochę będzie szczypać, ale warto, będziesz
        > taka EKOLOGICZNA...
        > _______________________________________
        > >>>---
        Pndzelku, skad w Tobie tyle zlosliwosci. Zawsze wydawalo mi sie, ze zlosliwi sa
        ludzie niespelnieni zyciowo, ale o Tobie - wnioskujac z wypowiedzi na tym
        forum - tego powiedziec sie nie da. Przeciez dziewczyna ma duzo racji...
        • desperado_ Re: teraz sortowanie!... 05.09.02, 14:58
          Gość portalu: Raffix napisał(a):

> pan_pndzelek napisał:
          > > Mam propozycję, pójdź do śmietnika zabierz z powrotem te gazety i sama zró
          > b
          > > recycling. Zgnieć papier w kulkę potem rozprostuj i potnij na paski, w ten
          >
          > > sposób domową metodą otrzymasz papier toaletowy dla siebie i najbliższych.
          >
          > > Jeśli lubisz pachnący to go jeszcze spryskaj parfumą. Musisz jednakże
          > > zaopatrzyć się w rozcieńczalnik nitro, by z wiadomych miejsc zetrzeć późni
          > ej
          > > resztki farby drukarskiej. Pewnie trochę będzie szczypać, ale warto, będzi
          > esz
          > > taka EKOLOGICZNA...
          > > _______________________________________
          > > >>>---
          > Pndzelku, skad w Tobie tyle zlosliwosci. Zawsze wydawalo mi sie, ze zlosliwi
          sa
          >
          > ludzie niespelnieni zyciowo, ale o Tobie - wnioskujac z wypowiedzi na tym
          > forum - tego powiedziec sie nie da. Przeciez dziewczyna ma duzo racji...

hihihihi :))))))))))) Jaka złośliwość ? On tylko udziela paniusi dobrych rad
          :)))))
          d :)))))
      • sloggi Re: teraz sortowanie panie Pndzel 05.09.02, 14:22
        Widzę, że opracowałeś nowy sposób pozyskiwania papieru toaletowego.
        I pomyśleć, że Ty - facet, który mknie przez miasto taaaaaaaką bryka do tych
        spraw używa "Przyjaciółki" :)
        A, że recykling jest konieczny więc powinieneś jako rzutki bogacz ufundować
        kilka takich pojemników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka