Dodaj do ulubionych

Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki?

29.09.05, 10:57
Mam pytanie do mieszkańców Warszawy. Ile wzrostu ma prezydent Kaczyński?
Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. Na moje oko ma najwyżej 16o cm.
Miałem okazję być w jego pobliżu i porównmac się. Ja mam 170 a on wydawał mi
się wyraźnie niższy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? IP: *.acn.waw.pl 29.09.05, 11:02
      no to jestes wyzszy
      powinnismy ci zazdroscic??
    • Gość: jacek Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:04
      Coś pomiędzy Napoleonem, a Stalinem.
      • niezlomny.prawicowiec Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? 29.09.05, 11:07
        Pan Prezydent IV RP ma 160,5 cm wzrostu.
        • fforumka Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? 29.09.05, 23:40
          > Pan Prezydent IV RP ma 160,5 cm wzrostu.

Skąd wziąłeś 0,5 cm?
          • Gość: kacz Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:44
            te 0.5 cm to nie wzrost, to dlugosc...
    • Gość: mer 2 metry! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.05, 11:07
      Oczywiscie razem z bratem
      • Gość: calendar Czy to znaczy, ze czekaja nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:24
        rządy dwóch metrów? jeden metr prezydentem, drugi metr na tylnej kanapie.
    • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? 29.09.05, 16:16
      Oba razem mają 2,50.

- Nie podskakuj pan, panie Kaczyński, bo pan nie dosiągniesz. Musielibyście z
      bratem jeden na drugiego wejść.
      (-) R. Giertych
      • Gość: ferment Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? IP: *.chello.pl 29.09.05, 16:30
        Czy było już pytanie o wykształcenie i to, co panowie mają w głowach, a nie na
        jakiej wysokości głowy noszą? Czy może to nie jest interesujące?
        • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? 30.09.05, 18:39
          Było - Lech Kaczyński, świetnie wykształcony prawnik....buuuhahahaha....
      • Gość: Laleczka Chucky Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:40
        Jest karłem, a karły są złośliwe i wredne, jak powszechnie wiadomo. No i zawsze
        wytną jakiś karłowaty numer.
    • wanda43 Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? 29.09.05, 16:55
      Malutki i grubiutki - łatwiej go przeskoczyć, niż obejść.
    • Gość: ui Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:46
      no i prosze, dla wandy nie jest
      osobisty brak kultury tez nie stanowi dla niej problemu
    • marian.piekarz Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? 30.09.05, 11:28
      Dla mnie wygląda to jednak śmiesznie jak widzę go w zestawieniu z innymi
      szczególnie zagranicznymi politykami. Dorównywał jedynie jakiemuś Chińczykowi.
      Mogli sobie pogadać na równym poziomie. Jeśli chodzi o głowy państw to w
      Europie będzie na pewno najniższy. Czołowi poltycy są w zdecydowanej większości
      ponadprzeciętnego wzrostu. Jeśli Putin go ustawi w trzecim rzędzie, tak jak
      Kwacha, to na pewno nie będzie go widać. Dlatego Kaczyński z góry mówi, że do
      Moskwy nie pojedzie.
      Na jednej z debat przedwyborczych Kaczyński stał koło Giertycha. Można było się
      nieźle pośmiać choć telewizja raczej unikała zbliżeń.
      • Gość: goforit to prawda IP: *.gazeta.pl / 83.137.140.* 30.09.05, 11:42
        swietnie bedzie sie prezentowal :DDD

img254.imageshack.us/img254/9056/392005041qd.jpg
        • Gość: marco-van-basten ciekawe z czego reszta sie śmieje ;) IP: *.media4.pl 30.09.05, 12:03
          dobre
          • niezlomny.prawicowiec Re: ciekawe z czego reszta sie śmieje ;) 30.09.05, 12:05
            Gość portalu: marco-van-basten napisał(a):

> dobre
            NSZZ "Solidarność" opowiedziała się wyraźnie i jednoznacznie za wizją państwa,
            którą przedstawia Lech Kaczyński !

Ten polityk wyróżnia się najgłębszą wiedzą na temat mechanizmów życia
            społecznego i gospodarczego, jest zdecydowany bronić swoich poglądów,
            niezmiennych od iluś tam lat i sprawdził się już jako autorytet i bardzo dobry
            gospodarz, kierując stolicą.
        • warszawianka_jedna Re: to prawda 30.09.05, 12:09
          to fotomontaż niestety.
          • Gość: pwael Re: to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:18
            pewnie, ze to fotomontaz. przeciez na razie nikt na tym poziomie nie spotyka sie
            z kaczynskim. jednak ten obrazek pozwala wyobrazic sobie jak takie spotkania
            beda wygladac :)
            • schutzengel1 1,65 cm, ma chyba jak jest w szpilkach ! 30.09.05, 14:40
              he,he
        • Gość: klemens Dlatego internauci wybrali Tuska w I turze! IP: *.acn.waw.pl 02.10.05, 12:50
          wiadomosci.onet.pl/4528,127,1251246,4,temat.html
    • warzaw_bike_killerz Taki duzy, taki maly, moglby preziem byc.. 30.09.05, 15:46
      tinyurl.com/75rpe
      Ja glosuje na tego po srodku, a Wy?
      • marian.piekarz Re: Taki duzy, taki maly, moglby preziem byc.. 30.09.05, 17:42
        Niestety w sztabie nie chcą mi odpowiedzieć na pytanie ile Kaczyński ma
        wzrostu. Proponuję wiec by został zmierzony przez Urząd Kontroli Miar i Wag.
        Widziałem go dzisiaj przy komisarzu Baroso w Bruxeli. Wyglądał jak jakiś
        krasnal albo liliput. Zauważcie, że Kaczor próbuje zachować jak największą
        odległość do swojego rozmówcy.
        Czy jesteście drodzy wyborcy na to przygotowani?
        • Gość: klaps na oko jakies 3/4 polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:55
          • jaa_ga Re: góra - 1/2 30.09.05, 18:03
            Też widziałam...nie Jego wina, ale wzrost nikczemny...
            • vulevu Re: góra - 1/2 11.10.05, 10:25
              jaa_ga napisała:

> Też widziałam...nie Jego wina, ale wzrost nikczemny...

dlaczego tego WŁASNEGO postu NIE USUNĘŁAŚ?
              jest to ATAK PERSONALNY i co?
              WYBIÓRCZOŚĆ???
              w końcu z kim przestajesz ( i dla kogo pracujesz) itd itp
        • yoma Re: Taki duzy, taki maly, moglby preziem byc.. 30.09.05, 18:40
          Kaczka do sevres! Jako wzorzec metra.
    • conservator Miałby więcej gdyby miał mózg, ale że go nie ma 30.09.05, 17:58
      to wygląda jak kurdupel bo nie ma czym wypełnic pustej przestrzeni.
    • Gość: , 168cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:23
      www.imdb.com/name/nm1007332/bio
    • adam81w nie chce by prezydent mojego kraju byl taki niski 01.10.05, 13:41
      ile on ma 1,40 1,50 . ale nawet wzrost bym prezmogl gdyby nie te faszystowskie
      poglady
      • adam81w kaczynski to dla mnie jest hobbit ! 01.10.05, 13:44
        tak na niego mowie
        • tony.soprano3 1 m 59 cm i 47 mm !!! 01.10.05, 18:30
          • jaa_ga Re: 1 m 56 cm i 47 mm !!! 01.10.05, 18:37
            I to jest już bardziej prawdopodobne.
            Mam 166 cm wzrostu. Kiedy p.Kaczyński stał obok mnie,
            odnosiłam wrażenie, że jest o wiele niższy.
            • Gość: kiko Havel,Polański, Dustin Hoffman i inni mali-wielcy IP: *.net.autocom.pl 01.10.05, 23:30
              ...ludzie!
              Więc nie kraczcie!
              Porównajcie też inteligentną twarz L.Kaczyńskięgo z przerażono-wytrzeszczoną
              buzią D.Tuska.
              • jaa_ga Re: Havel,Polański, Dustin Hoffman i inni mali-wi 01.10.05, 23:35
                De gustibus non est disputandum
                • Gość: Warszawianka Re: Hitler, Stalin, Goebbels, Beria, Pol-Pot też IP: *.chello.pl 02.10.05, 10:52
                  I paru innych im podobnych !
                  • Gość: memento Re:Mao,Benito,Kim Ir Sen - też IP: *.acn.waw.pl 02.10.05, 12:13
                    Wszystkie kurduple pałają żądzą władzy. To kompleks nikczemnego wzrostu
                    który chcą sobie wynagrodzic mszczeniem się na tych, których natura hojniej
                    obdarzyła w estetyczne wzrokowo cechy
                  • anvill Re: Hitler, Stalin, Goebbels, Beria, Pol-Pot też 11.10.05, 10:12
                    No cóż choćby ze wzgledu na rodzaj ambicji bliżej Kaczorowi do Hitlera i
                    Stalina niż do Polańskiego czy Dustina Hofmana
                • awizo Re: Havel,Polański, Dustin Hoffman i inni mali-wi 02.10.05, 12:00
                  racja
                  • Gość: ! A widzieliscie,zeby prezydentem USA byl kurdupel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:29
                    BUSH mierzacy 182cm jest najnizszym amerykanskim prezydentem po drugiej wojnie
                    swiatowej:-)Stary Bush ,Clinton,czy tez kandydaci na prezydenta Gore i Kerry
                    mieli ponad 190cm.
                    • Gość: kiko Nie jesteśmy USA, na szczęście... IP: *.net.autocom.pl 02.10.05, 16:38
                      !
                    • Gość: kiko widzieliscie,zeby prezydentem USA byl wytrzeszcz, IP: *.net.autocom.pl 02.10.05, 16:47
                      sepleniący w dodatku?
                      • jaa_ga Re: Nic tu po Was, sztabowcy PiS-u 02.10.05, 16:52
                        Na tym forum wszyscy stali uzytkownicy
                        mają już od dawna ukształtowane poglądy,
                        a co za tym idzie - decyzje.
                        Nie szkodźcie swemu kandydatowi, bo poziom Waszych postów
                        podłogi sięga.
    • Gość: . www.LechKaczynski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:14
      www.LechKaczynski.pl
      • terenia.nasweter Re: www.LechKaczynski.pl 02.10.05, 19:46
        Om coś takiego słodkiego w ustach !
        • fforumka Re: www.LechKaczynski.pl 02.10.05, 22:14
          Lizaka dostał od mamusi!!!
          • terenia.nasweter Re: www.LechKaczynski.pl 03.10.05, 10:27
            fforumka napisała:

> Lizaka dostał od mamusi!!!
            Chyba nie myslisz o miłości francowatej, tfu !
            • fforumka Re: www.LechKaczynski.pl 03.10.05, 13:39
              Sama napisałaś
              "Om coś takiego słodkiego w ustach !"
              a ja pomyślałam o zwykłym lizaczku, jakie mamusie kupują dzieciom w nagrodę!
              • Gość: werti Re: www.LechKaczynski.pl IP: *.net.autocom.pl 03.10.05, 14:34
                Lech Kaczyński nie sepleni, oczu nie wytrzeszcza oraz nie ma wyrazu twarzy
                prostego, kominowego człowieka. I to jest to!
                • Gość: jb Re: www.LechKaczynski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:43
                  No pewnie. Ma wygląd pękatego kurdupla, który mówiąc głośno przełyka ślinę.
                  Będzie najniższy wśród prezydentów UE. A może zwolennicy Kaczki tęsknią za
                  rodzinnym przedsiębiorstwem IV RP sp. z.o.o.
    • kobaj To nie reguła, ale 03.10.05, 15:31
      im niższe osóbki, tym bardziej zgryźliwe,
      złośliwe. A on jest naprawdę malutki.
      Sam jestem niski(170),
      a według relacji mojej znajomej,
      która miała nieprzyjemność pracować dla kaczki,
      jest on ode mnie dużo niższy.

• Gość: Jarek Re: To nie reguła, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:54
        kobaj napisał:

> im niższe osóbki, tym bardziej zgryźliwe,
        > złośliwe. A on jest naprawdę malutki.
        > Sam jestem niski(170),
        > a według relacji mojej znajomej,
        > która miała nieprzyjemność pracować dla kaczki,
        > jest on ode mnie dużo niższy.
        >

No to przy Tobie to on jest absolutny pokurcz.
        • Gość: rydzyk Re: To nie reguła, ale IP: *.localdomain / 217.96.44.* 05.10.05, 11:06
          Ja mu daję najwyżej 158 zm. To jest zwykły konus.
    • werter-6 Podobno nie wyprodukowano takiej miarki 05.10.05, 13:19
      • Gość: radio maryja Re: Podobno nie wyprodukowano takiej miarki IP: *.localdomain / 217.96.44.* 06.10.05, 17:02
        Rydzyk - Kaczor to duet który uratuje Polskę. Ponoć Rydzyk ma być ministrem do
        spraw wyznań i mediów publicznych. Drugi program telewizji ma być połącozny z
        telewizją trwam. Co wy na to?

• Gość: konus Re: Podobno nie wyprodukowano takiej miarki IP: *.localdomain / 217.96.44.* 10.10.05, 13:57
          No i konus o mało co by wygrał. Ludzie obóźcie się!
          • Gość: pielęgniarz Re: Podobno nie wyprodukowano takiej miarki IP: *.chello.pl 10.10.05, 14:03
            Gość portalu: konus napisał(a):

> No i konus o mało co by wygrał. Ludzie obóźcie się!

aty już ześ sie chopie obudził?
            niezadużo siary w tobie?
        • anvill Re: Podobno nie wyprodukowano takiej miarki 11.10.05, 10:08
          A ja myśle że Rydzyk powinien być miniestrem ds finansów i gromadzenia
          skarbów :)
          • Gość: der Re: Podobno nie wyprodukowano takiej miarki IP: *.localdomain / 217.96.44.* 16.10.05, 12:14
            od planowania rodziny
            • Gość: Księżna warsaw Re: Podobno nie wyprodukowano takiej miarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 12:40
              Miałam okazję stać w bardzo bliskiej odległości od pana Kaczyńskiego i muszę
              wam powiedzieć że jego wzrost naprawdę może być przeszkodą!!!!Ja nie żartuje!!
              Sama jak na dzisiejsze czasy nie jestem specjalnie wysoka(177cm)on był ze 30cm
              niższy!!!to utrudnia rozmowę nie mówiąc już jakie trudności miałby pan
              kaczyński pertraktując z Bushem Putinem czy Chirakiem!!!!Nie powinno sie
              oceniać na podstawie wyglądu i dyskryminować za niski wzrost ale głowa państwa
              to głowa państwa a nie jakiś niedorozwój.Kaczyński nie spełnia nawet tych
              powierzchownych cech prezydenta Polski.Jak na moje oko ma on 147-151cm a to już
              mieści się w granicach patologii prezydentury i ośmieszania kraju,miejmy na
              uwadze że ogólna tendencja światowa jest taka że ludzie są coraz wyżsi,więc
              kaczorek ze swoimi 149cioma cm jest co najmniej śmieszny.
              • Gość: fforuka Re: Podobno nie wyprodukowano takiej miarki IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:02
                co najmniej
                • terenia.nasweter Re: Podobno nie wyprodukowano takiej miarki 16.10.05, 19:54
                  Rozum polityczny i społeczny każe nam poprzeć Lecha Kaczyńskiego. Trzeba
                  wykorzystać szansę na stworzenie IV Rzeczypospolitej - stwierdza ks. prof.
                  Czesław S. Bartnik.
                  • henio56 kieszonkowy prezydent 18.10.05, 06:24
                    img97.imageshack.us/my.php?image=wstyd11ov.jpg
                    • Gość: tequiiill Re: kieszonkowy prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:19
                      Fajne zdjecie ;-) PS: Kaczki sa ochydne :)
    • Gość: kaczorowa-babka kl Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? IP: *.localdomain / 217.96.44.* 20.10.05, 18:22
      ozetowa. Widzieliście kaczorową u moniki? Jezu ale obciach będzie...
      • Gość: daria Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyśnki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:14
        śmiech na sali facet chce być prezydentem kraju reprezentować naszą ojczyznę
        swoimi 150cm żałosne!!!!!!!!!!
    • Gość: Le geometre Wyższy od Napoleona, od Tuska też zresztą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 23:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka