wij_drewniak 10.10.05, 16:48 Jeśli na karcie do głosowania postawię znak x obok nazwiska Donalda Tuska, a obok nazwiska Lecha Kaczyńskiego napiszę "spieprzaj, dziadu!", to czy mój głos będzie ważny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kopytko Re: czy mój głos będzie ważny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:24 Tak będzie. Tylko nie pisz tego w kwadraciku, który trzeba zakreślać krzyżykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: czy mój głos będzie ważny? 10.10.05, 18:34 Tylko sie nie zapomnij pod spodem podpisać: "Idiota" Odpowiedz Link Zgłoś
pafnucy79 Re: czy mój głos będzie ważny? 12.10.05, 21:43 Przecież tekst o dziadu jest autorstwa Kaczyńskiego. Tak więc jak rozumiem nazywasz go idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaia Re: czy mój głos będzie ważny? IP: *.chello.pl 10.10.05, 19:20 o ile pamiętam - wyborca powinien być w pełni władz umysłowych. Tego warunku nie spełniasz - ergo - głos nieważny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simov Re: czy mój głos będzie ważny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:41 A jednak ważny. Dopiski na karcie nie mają wpływu na ważność głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: czy mój głos będzie ważny? 10.10.05, 21:39 Przetwarzanie myśli wielkiego polskiego klasyka to czyn chwalebny i godny naśladowania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: czy mój głos będzie ważny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:40 Mam nadzieję, że w drugiej turze nazwisko kandydata zostanie zaprezentowane wraz z jego sztandarowym powiedzeniem - Lech "Spieprzaj Dziadu" Kaczyński, tak by nie było trzeba wpisywać tego osobiście. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: czy mój głos będzie ważny? IP: *.aster.pl 11.10.05, 18:53 bedzie nieważny. Wszelkie dopiski powodują nieważność głosu. Tylko krzyżyk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopytko Re: czy mój głos będzie ważny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:20 Gość portalu: jaaa napisał(a): > bedzie nieważny. Wszelkie dopiski powodują nieważność głosu. Tylko krzyżyk!!!! Bzdury piszesz. Głos z dopiskami na karcie będzie ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka Re: czy mój głos będzie ważny? 11.10.05, 18:59 > a obok nazwiska Lecha Kaczyńskiego napiszę "spieprzaj, dziadu!", to czy mój gło > s będzie ważny??? lepiej nie dopisuj - Twój głos może być na korzyść Kaczora - nieważny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka Re: czy mój głos będzie ważny? 11.10.05, 19:01 PS. Podobnież dopisek nie może unieważnić głosu ale ja bym nie ryzykowała Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: czy mój głos będzie ważny? 12.10.05, 14:19 Witaj braciszku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: Witaj ! :* 12.10.05, 14:38 ojej, krewny się odnalazł!!!! :)) PS. jam jest siostrzyczka raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Witaj ! :* 13.10.05, 09:13 Pozdrawiam...my wije musimy się razem trzymać....jesteśmy w końcu bardzo pożytecznymi stworzonkami Bożymi...a jak nas poczochrać za uszkiem to robimy takie:"amrrr...amrrrr":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: Witaj ! :* 14.10.05, 01:24 A jak się wija podrapie po grzbiecie, to wij merda nóżkami z radości :)) A co lubisz jeść? Bo ja najbardziej mszyce. Ich miękkie korpusy są w sam raz na moje delikatne podniebienie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Witaj ! :* 14.10.05, 10:45 wij_drewniak napisała: > A jak się wija podrapie po grzbiecie, > to wij merda nóżkami z radości :)) chyba bardziej parzydełkami...;) > A co lubisz jeść? wij paszczak gustuje w koszernym panierowanym planktonie...i kropelką destylowanej hadwao z wód arktycznych.... > Bo ja najbardziej mszyce. Ich miękkie korpusy są w sam raz na moje delikatne po > dniebienie :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak W i j u drogi ! 15.10.05, 17:53 Miło było Cię poznać, Wiju. :)) Niechaj Ci planktonu nigdy w życiu nie zabraknie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak S i o s t r z y c z k o kochana ! 17.10.05, 13:30 wij_drewniak napisała: > Miło było Cię poznać, Wiju. :)) > Niechaj Ci planktonu nigdy w życiu nie zabraknie! :) > > Wijowi także miło spotkać kogoś z rodziny. PS.Nie widziałaś gdzieś w okolicy wujka Stefana?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: W i j u drogi! 17.10.05, 14:23 > PS.Nie widziałaś gdzieś w okolicy wujka Stefana?...;) Z wujków to znam tylko wujka Staszka - Mistrza ciętej riposty ;) (Ty pewnie też go znasz): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=20241564&a=20241564 Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: W i j u drogi! 17.10.05, 14:32 Ziste wij Stanisław potrafi doradzić jak nikt inny.Język jego jest gibki i giętki a złote słowa płynące z ust yego nawet prof.Bralczyka potrafią zaskoczyć ładunkiem treści i emocji...niechaj błogosławiony będzie asfalt po którym stąpa. PS.Hej,wuj Stanisław był u mnie w sobotę z małą inspekcją:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: W i j u drogi! 19.10.05, 17:36 > PS.Hej,wuj Stanisław był u mnie w sobotę z małą inspekcją:)))) Hehhe, to u Ciebie w Wijowie, mówi się „przyszedł na inspekcję”, zamiast „przyszedł w gości”.... :D Zaiste sporo jest w tym wijowej, ludowej mądrosci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: czy mój głos będzie ważny? 12.10.05, 19:34 nie wiem, nie ryzykowalbym, ze ktos z komisji wyborczej zle przeczyta costam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: czy mój głos będzie ważny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:51 Dopiski nie unieważniają głosu. Ale jeśli dopiszę nazwisko (a to dozwolone), dorysuję kwadracik i wstawię weń krzyżyk? Niepełne rozdarcie też nie unieważnia. Ale jeśli z głosu zrobię skomplikowane origami przy rozkładaniu którego komisja podrze mój głos? Już się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważny [...] IP: *.piotrkow.net.pl 12.10.05, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela niewazny 12.10.05, 22:02 a to zgodnie z zasadą, ze oddając glos wij_drewniaka oddajesz glos niewazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ski KACZYNSKI TO PRAWDZIWY POLSKI PATRIOTA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.10.05, 00:34 Uratujcie resztki Polski ktora pozostala po poprzednich ekipach i glosujcie na niego w II turze wyborow.Zaangazujcie sie do pracy w jego sztabach wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumkłat [...] IP: *.chello.pl 14.10.05, 07:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: czy mój głos będzie ważny? 14.10.05, 20:16 Widzę, że jest nas więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś