Gość: mieszkanka Bemowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 00:18 Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 12:52 Witam, polecam studio kosmetyczne Pani Agnieszki Głos przy ul. Górczewskiej (22 304 98 98) - na przeciwko pętli autobusowej na Górczewskiej - ja chodzę do Pani Agnieszki od 4 lat i jestem bardzo zadowolona:) Pozdrawiam, Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Bemowa Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 14:07 Dzięki, to bardzo blisko mnie:) A czy mogłabyś mi podać dokładny adres? może mają stronę www? bo chciałam zorientować się w cenach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: 85.222.87.* 28.02.10, 19:25 Witam, strony chyba nie ma - najlepiej zadzwonić i dopytać o ceny zabiegów:) ja głównie chodzę na henne i czyszczenie twarzy (niestety moja twarz nadaje sie tylko do czyszczenia manualnego i Pani Agnieszka jest jedyną kosmetyczką, która nie masakruje mi twarzy i nastepnego dnia moge isc do pracy) :) zdecydowanie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-90 Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 13.12.10, 17:55 Czy słyszałyście coś o nowym salonie kosmetycznym na Karolkowej 50? Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.subscribers.sferia.net 24.02.10, 18:37 A ja chodzę do p. Ani na Sucharskiego i jestem bardzo zadowolona. Zawsze uśmiechnięta i zawsze bardzo miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.skynet.net.pl 24.02.10, 18:57 Gość portalu: wymagająca napisał(a): > A ja chodzę do p. Ani na Sucharskiego i jestem bardzo zadowolona. > Zawsze uśmiechnięta i zawsze bardzo miła obsługa. W którym miejscu? Czy tam jest też fryzjer? Bardzo dobra fryzjerka według mnie, chyba właścicielka tego zakładu, tam pracuje. Zawsze poradzi jaki kolor, typ fryzury wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.subscribers.sferia.net 25.02.10, 15:24 na Sucharskiego 5, nie ma tam fryzjerki, ale za to są masaże, specjalizują się w modelowaniu sylwetki i zawsze miło Odpowiedz Link Zgłoś
e-robaczka Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 24.02.10, 23:33 Do mnie kosmetyczka dojeżdża - zabiegi wykonuje rewelacyjnie, ale do najtańszych nie należy :) www.dreamspa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Bemowa Adresy proszę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 08:33 Dzięki raz jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: Adresy proszę!!! IP: *.subscribers.sferia.net 25.02.10, 15:29 www.amaltea.com.pl, ul. Sucharskiego 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Adresy proszę!!! IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 10:34 Górczewska 200 salon WoMen ( www.women.waw.pl) gabinet i pracownicy w pełni profesjonalni i przystępne ceny :) chodzę na zabiegi na twarz raz na jakiś czas ( bardzo fajnie doradza mi zabiegi Pni kosmetolog ) oraz rególarnie na pedicure leczniczy ( mam duże problemy z nadwagą i modzele) oraz manicure ( czasem hybrydowy czasem japoński w zależności od stanu i potrzeby moich paznokci) Na facebooku mają profil i często są świetne promocje choć tak jak pisałam ceny są bardzo przystępne jak na Warszawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.subscribers.sferia.net 25.02.10, 15:27 pani Ania z Sucharskiego 5 również dojeżdża do klienta na życzenie (nawet w niedzielę) i przyjmuje w gabinecie bez względu na godzinę, nawet póżną i również w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: 94.75.121.* 25.02.10, 22:19 Co to jest t, tania i dobra kosmetyczka? Albo jedno albo drugie. A swoją drogą, gabinet AMALTEA jest godny polecenia. Ceny jak wszędzie. Ale klimat,obsługa, to mi odpowiada.Uwaga, gabinet nie dla snobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Bemowa Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 23:07 Tania a niedroga to chyba różnica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna Kosmedica kolo centrum handlowego wola park IP: *.centertel.pl 29.08.11, 12:06 Polecam kosmedice bo chodzę tam od 4 lat i jestem bardzo zadowolona, mają bardzo dobry sprzęt ładne wnętrze i miłą obsługę. Polecam laser na włosy , zabiegi na twarz i spa ktore jest pięknie urzadzone, otrzymałam dużo rad dotyczących skory i dbania o nią i jestem zadowolona bo są to dobre rady:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
elektra_1985 Re: Kosmedica kolo centrum handlowego wola park 16.12.14, 15:13 OOOO ja chodzę na ul.Piękną:) Wspaniałe miejsce :) można poczuć się jak w domu, jest to bardzo cichy i kameralny gabinet:) Bardzo cenię sobie prywatność, dlatego polecam to miejsce w 100%!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 19:23 Polecam wam Salon BEST BEAUTY blisko Carrefura na Bemowie ul.Morcinka. Mają bardzo szeroki zakres usług - świetna kosmetyczka - doradzi, pomoże oraz kameralna, domowa atmosfera. Mają też saune i masaże - to mój sposób na odstresowanie się i pozwalam sobie na to raz w miesiącu. Robiłam też oczyszczanie twarzy i jestem zadowolona - skończyły mi się problemy z twarzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonaska Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.home.aster.pl 26.12.11, 10:53 ja mogę zaprosić na pazurki www.beauty-me.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoMen Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 16:51 WoMen - Health & Beauty Center Bemowo Górczewska 200 lok 138 tel. 793 609 609 www.women.waw.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.centertel.pl 12.05.12, 20:40 Właśnie dziś byłam w tym Salonie WoMen na bemowie , fantastyczna atmosfera bardzo sympatyczna Pani usuwała mi odcisk na stopie jednocześnie wyjaśniając wszystko dokładnie i uwalniając mnie od niesamowitego bólu :) Jest tam mega czysto i sterylnie a zarazem ciepło co jest dla mnie bardzo ważne. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizelle Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.147.21.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.12, 22:26 Pani Marta studio s w tesco na górczewskiej.Warto choć sam salon jest mało nowoczesny :)Pani Martaa jest godna polecenia bardzo dokładna. Odpowiedz Link Zgłoś
bog3 Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 23.08.12, 21:29 salon urody "BUTTERFLY" BOGATYŃSKA 3 TEL.881-762-669 POLECAM PEDICURE I HYBRYDOWY MANICURE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.31.39.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.12, 00:16 w tesco na górczewskiej jest super kosmetyczka p.Marta zasługuje na 100%polecenie Odpowiedz Link Zgłoś
salonexperience Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 27.10.14, 18:15 Salon Experience Bemowo, salon komsetyczno fryzjerski zaprasza na usługi: manicure, pedicure, kosmetyka twarzy i ciała, fryzjerstwo, masaże, depilacja :) Praca na najlepszych kosmetykach, wspaniała jakość usług, Polecam. 690555090 salonexperience.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: 82.177.252.* 17.04.13, 10:17 Osobiscie polecam Pania Anie i Maje ze Studia Fryzur i Urody przy ul. Wrocławskiej 25. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłitu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.13, 11:39 W Studio Flexi przy Górczewskiej z wykupiłam w promocji pakiet termoliftingu. Jestem zachwycona efektem!!! Już po pierwszym zabiegu skora się napięła i wygładziła. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Oczyszczanie twarzy IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.13, 21:27 Oczyszczałam skórę twarzy w WoMen, mogę polecić to miejsce, bardzo profesjonalny salon pod każdym względem. Z polecenia pojechałam aż z Mokotowa...i nie żałuje, dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.09.13, 12:38 Witam, ja polecam bardzo dziewczynę, która przyjmuje na Powstańców Śląskich niedaleko bemowa ratusz. Jest bardzo dobra w tym co robi i ma konkurencyjne ceny ;) numer tel. 501-639-929 Odpowiedz Link Zgłoś
grace40 Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 12.06.14, 23:10 Goraco polecam Pania Beate z salonu BEA na Ziebickiej 4.Jestem wierna klientka od kilku lat,a przyjezdzam teraz z Wilanowa.Serwis na poziomie swiatowym, bardzo dobre kosmetyki,genialne masaze ,polecam wszystkim kolezankom. Odpowiedz Link Zgłoś
she.o Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 27.10.14, 21:18 re: gdzie nie isc? do nowo otwartych salonow gdzie nie maja pracownicy doświadczenia i zazwyczaj maja slaby material Odpowiedz Link Zgłoś
bog3 Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 28.10.14, 13:42 polecam na fb paznokcie warszawa. dziewczyna robi extra , dokładnie i nie drogo . przyjmuje na woli ale możliwy dojazd:) w razie czego podaje tel. 604-881-763 Odpowiedz Link Zgłoś
urodaidieta Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 18.11.14, 00:01 Zapraszamy: Pon-Sob 10:00-22:00 Ul. Puszczy Solskiej 7 Warszawa - Bemowo - Jelonki tel. 797-797-095 www.urodaidieta.pl MASAŻ KLASYCZNY całego ciała lub wybranej części/ 0,5h 39zł MASAŻ RELAKSACYJNY całego ciała lub wybranej części/ 1h 49Z MASAŻ AROMATERAPEUTYCZNY (olejkami eterycznymi)/ 1h 59ZŁ MASAŻ BAŃKA CHIŃSKA - ANTYCELLULITOWY/ 1h 49ZŁ MASAŻ 45 min + PEELING WYBRANEJ CZĘŚCI CIAŁA/ 1h 49ZŁ MASAŻ 45 min + PEELING CAŁEGO CIAŁA/ 1h 15min 59ZŁ MASAŻ 45min + PEELING CC + MASKA/ 1,5h 79ZŁ MASAŻ 45min + PEELING CC + PEELING TWARZ/ 1h 15min 69ZŁ MASAŻ 45min + PEELING CC + MASKA + PEELING TWARZ/ 1h 45min 89ZŁ MASAŻ 45min + PEELING CC + TWARZ + MASKI/ 2h 99ZŁ PEELING CAŁEGO CIAŁA/ 30min 29ZŁ PEELING CAŁEGO CIAŁA + PEELING TWARZ/ 45min 39ZŁ PEELING CC + MASKA/ 1h 49ZŁ PEELING CAŁEGO CIAŁA + TWARZ + MASKI/ 1,5h 59ZŁ MANICURE HYBRYDOWY/ 1h 49ZŁ - więcej promocji w zakładce manicure/pedicure * Oferta limitowana! * Peeling CC - Peeling całego ciała * W czas masażu wliczony jest prysznic, przygotowanie * Warunki, wskazówki dostępne w zakładce Bellis Maski do wyboru: - Ciało: czekoladowa, wyszczuplająca - ujędrniająca, odżywcza, czerwone wino + pestki winogron - Twarz: oczyszczająca, regenerująca, liftingująca, przeciwzmarszczkowa - Olejki eteryczne: odpowiednie mieszanki dostosowane indywidualnie wg potrzeb, dolegliwości Odpowiedz Link Zgłoś
miki6611234 Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 26.07.17, 17:01 W salonie Przyjaciółka Przyjaciółki na Duracza mają swietne zabiegi. Polecam Panią Martyne która zawsze wie jaki zabieg dobrac do moich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.kasim Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 16.02.19, 14:39 Polecam Panią Violę z Estetiq. Fajna profesjonalistka, po czyszczeniu nie mam zmasakrowanej twarzy jak to sie zdarzało u innych kosmetyczek a nawet na zakupy po zabiegu mogłam isc :) Robiła mi tez kwasy ale nie pamiętam nazwy, w każdym razie jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandramano Re: Gdzie dobra i niedroga kosmetyczka na Bemowie 11.11.19, 21:32 Byłam nie daleko Bemowa, przy ul. Ordona w Eco Beauty Salon super miejsce i jestem bardzo zadwolona z zabiegy kwasami. Odpowiedz Link Zgłoś