Gość: nick IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 23.09.02, 14:20 czy ktos z was ma juz ciepłe kaloryfery. ja mieszkam na zoliborzu (sady) i niestety musze marznac. a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mouchi Re: CIEPŁE KALORYFERY 23.09.02, 16:04 Gość portalu: nick napisał(a): > czy ktos z was ma juz ciepłe kaloryfery. ja mieszkam na zoliborzu (sady) i > niestety musze marznac. a wy? no i co robisz zmyły? jakie ciepłe? właśnie, że u mnie też są zimne. Bielany. pozdrawiam ciepło M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 23.09.02, 16:08 he he he chciałbym aby były i u mnie ciepłe Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: CIEPŁE KALORYFERY - Bielany 24.09.02, 08:49 > no i co robisz zmyły? jakie ciepłe? właśnie, że u mnie też są zimne. Bielany. > pozdrawiam ciepło ____________________________________________________________________ Hej, Na Wawrzyszewie grzeją chyba od piątku :))) u mnie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: CIEPŁE KALORYFERY - Bielany 24.09.02, 09:16 rafik4 napisał: > > > no i co robisz zmyły? jakie ciepłe? właśnie, że u mnie też są zimne. Biela > ny. > > pozdrawiam ciepło > ____________________________________________________________________ > Hej, > > Na Wawrzyszewie grzeją chyba od piątku :))) u mnie cieplutko. a przez miedze na Bielankach nie grzeją!!! nie wkurzajcie mnie tym ciepelkiem, bo mi juz i tak zęby szczękają. z zimna oczywiście M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.09.02, 16:07 A u mnie właśnie ruszyły:-))) Ale my mamy swoją 'kotłownię' w każdym budynku - Białołęka, Akacje Odpowiedz Link Zgłoś
wandaj Re: CIEPŁE KALORYFERY 23.09.02, 16:27 W Śródmieściu (Rakowiec) od wczoraj grzeją!!!!! Przesyłam Wam troszkę ciepełka do domów. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: CIEPŁE KALORYFERY 23.09.02, 16:49 Do wandaj: od kiedy to Rakowiec jest w Śródmieściu? To przecież daleka Ochota? Do marznących: a czy zgłaszaliście w administracji, że chcecie już grzania? W większości moich domów poleciłem włączyć c.o., ale były też takie gdzie mieszkańcy jeszcze nie chcieli. Wystarczy zgłosić, , administracja załatwia sprawę ze SPEC-em i wysyła ekipę do węzła. _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: CIEPŁE KALORYFERY 24.09.02, 09:26 pan_pndzelek napisał: > Do wandaj: od kiedy to Rakowiec jest w Śródmieściu? To przecież daleka Ochota? > > Do marznących: a czy zgłaszaliście w administracji, że chcecie już grzania? W > większości moich domów poleciłem włączyć c.o., ale były też takie gdzie > mieszkańcy jeszcze nie chcieli. Wystarczy zgłosić, , administracja załatwia > sprawę ze SPEC-em i wysyła ekipę do węzła. > _______________________________________ > >>>--- co ty powiesz??? moze należysz do ludzi normalnych, ktorzy normalnie reagują i traktują innych. w mojej administracji pan kierownik techniczny czuje się jak pan i władca i na telefony o włączenie ogrzewania zwykle odpowiada, żeby nie przesadzać, bo wcale jeszcze nie jest zimno, napić się ciepłej herbaty, a w ogóle to wrzesień w Polsce jest zwykle ciepły i jeszcze mogą wrócić upały i co wtedy? będzie musiał to draństwo wyłączać, a ile to kosztuje i to wszystko obciąży mój rachunek, a on dba o rachunki lokatorów!!! już do niego nie dzwonie, bo mu chyba krzywdę zrobię przez łącza TPSA! Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: CIEPŁE KALORYFERY 24.09.02, 13:02 Potwierdzam, ze na Rakowcu od wczoraj grzeją (ale nie na full). Zaprzeczam, że Rakowiec to Śródmieście. To jest - na szczęście - sympatyczna Ochota:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTee Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 23.09.02, 16:26 Mam. Dzisiaj spółdzielnia włączyła. Mokotów/Służewiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: 62.233.202.* 23.09.02, 22:34 ciepluteńko na Targówku (Bródno) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gore Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.02, 22:46 > u nas juz cieplutko, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza :(((( Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 22:50 brrrrrr zimno :((((Śródmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciepły U nas na gocławiu (Meissnera) już ciepło IP: 157.25.84.* 24.09.02, 08:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.imgw.pl 24.09.02, 09:28 Na Tarchominie zimne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 24.09.02, 11:03 ja wczoraj po powrocie z pracy byłem mile zaskoczony. w mieszkaniu cieplutko, kaloryfery gorące. dziekuje ci spółdzielno (WSM). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.whb.pl / 172.28.191.* 24.09.02, 11:12 Jelonki_ mróz , mroz!!! Mokotów nie lepiej:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aste Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 11:24 jakie ciepłe :((((((( w pracy zimno specjalnie przed chwilą sprawdzałam jeszcze raz- śródmieście. Jak wychodziłam z domu to były zimne bardzo zimne, mieszkam na Imielinie. pozdrawiam wszystkich, zazdroszczę tym co już się grzeją w ciepełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: 195.187.84.* 24.09.02, 12:20 U mnie na Jelonkach grzeją. Od soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbrew Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 11:22 Bielany-Chomiczowka....u mnie w domu cieplutko: dogrzewamy sie grzejnikiem elektrycznym bo na c.o nie mozemy liczyc...cieplo pozdrawiam! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.09.02, 13:53 Wola-STROP-grzeją od poniedziałku rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.pl 24.09.02, 14:46 Ursynów "Na Skraju" lodowate.Siedzę pod kocem i reanimuję się gorąca herbatą.A na moje telefony do administracji ,odpowiadają:"Już wysyłamy hydraulików do węzła".I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aste Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 24.09.02, 15:25 Gość portalu: Orchidea napisał(a): > Ursynów "Na Skraju" lodowate.Siedzę pod kocem i reanimuję się gorąca herbatą.A > na moje telefony do administracji ,odpowiadają:"Już wysyłamy hydraulików do > węzła".I nic. Sprawdzaj może włączą bo na mnie czekała niespodzianka, kaloryferki ciepłe może nie gorące ale idzie ku lepszemu Ursynów Imielin. pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.pl 24.09.02, 15:48 Mimo chyba 40-stego telefonu do administracji i dzikiej awantury z jakąś siedzącą tam babą , w mieszkaniu jak w lodówce.Mam na sobie wszystkie mozliwe swetry,polar,ciepłe skarpety, koc i sie trzęsę.Chyba przestanę płacić czynsz z tego wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: CIEPŁE KALORYFERY 24.09.02, 16:24 Gość portalu: Orchidea napisał(a): > Mimo chyba 40-stego telefonu do administracji i dzikiej awantury z jakąś > siedzącą tam babą , w mieszkaniu jak w lodówce.Mam na sobie wszystkie mozliwe > swetry,polar,ciepłe skarpety, koc i sie trzęsę.Chyba przestanę płacić czynsz z > tego wszystkiego! Popieram. Ja już dzisiaj sie wściekłam i poinformowałam kierownika w administracji, że podgrzewam się jak się da, więc rachunki za gaz i elektryczność odliczę sobie od czynszu. Ale się ucieszył, nie słuchałam co ma do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egi Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:59 Czytam ze Wierzbno zimne. Dziwne.Ja wracam wczoraj z pracy i rozplynelam sie z radosci: cieplo. Wprawdzie o lazience na razie zapomnieli ale co tam. Niestety i tak zdarzylam sie przeziebic. Moze u mnie cieplo, bo jednak lapie sie na Stary Mokotow? Nie wiem. W kazdym razie w moim 15-pietrowcu cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 24.09.02, 17:18 Niestety, zaczęli grzać. Mam w domu cenne rośliny, ktore bardzo nie lubią centralnego ogrzewania. Miałam nadzieję, że włączą je później:-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.09.02, 17:23 ????????????? Czasami przy grzejnikach są takie pokrętła,trzeba je przekręcić do oporu w lewo i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 24.09.02, 21:26 Masz rację pisząc: "czasami...". U mnie te pokrętła są tylko martwą atrapą i nie działają :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.09.02, 22:01 W takim razie wpadłas jak śliwka w kompot:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 25.09.02, 09:15 szkoda ze nie pomyslałas o tym troche wczesniej, zanim włączyli ogrzewanie. mozna było je wymienic na sprawne i dzis ty i twoje roslinki mieli byscie 15 stopni w mieszkaniu i byli byscie szczesliwi. a swoja droga jak znosiły letnie upały? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 25.09.02, 11:52 Gość portalu: nick napisał(a): > szkoda ze nie pomyslałas o tym troche wczesniej, zanim włączyli ogrzewanie. > mozna było je wymienic na sprawne i dzis ty i twoje roslinki mieli byscie 15 > stopni w mieszkaniu i byli byscie szczesliwi. Poprzedni właściciel mieszkania twierdził, że administracja robiąc remont CO celowo pozakładała takie atrapy, żeby lokatorzy nie regulowali, bo podobno to osłabia instalację (?). Muszę to zweryfikować... > a swoja droga jak znosiły letnie upały? Całe lato spędziły na zacienionym balkonie. Im nie szkodzą wysokie temperatury (nawet lubią). Im szkodzi suche powietrze. Pod koniec października planowałam zakup dobrego nawilżacza powietrza. Ale w tej sytuacji muszę sprężyć się finansowo już teraz :-( również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: CIEPŁE KALORYFERY 24.09.02, 18:11 U mnie wreszcie grzeją :-). Jak sie zrobiło milutko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: CIEPŁE KALORYFERY IP: 195.136.95.* 25.09.02, 09:34 u mnie ciągle zimno Odpowiedz Link Zgłoś