altonwest 13.07.07, 23:19 Jak ma się sprawa w tej pizzerii organizują dostawy do domu ? Maja jakaś stronę internetową ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomus2221 Re: Pizzeria Tomato 13.07.07, 23:34 Mają stronę...ale w przygotowaniu:)Za to lokal na poziomie i dobra pizza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pizzeria Tomato IP: *.rad.vectranet.pl 14.07.07, 08:42 www.gmina.pl/index.php?dzial=szukaj&index=radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyRadomianin Re: Pizzeria Tomato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:23 Zgadzam się lokal na poziomie , jeden z lepszych w Radomiu.Pizza bardzo dobra , lokalizacja rewelacyjna , same prawie centrum miasta , blisko dworzec PKP i PKS niedaleko zeromka i Stare Miasto!!!! MlodyRadomianin Odpowiedz Link Zgłoś
raul124 Faktycznie, atut nie z tej ziemi 14.07.07, 10:56 Stare Miasto... A lokal bardzo O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Pizzeria Tomato IP: *.tkdami.net 14.07.07, 12:03 Gość portalu: MlodyRadomianin napisał niedaleko zeromka i Stare Miasto!!!! Kup sobie mapę Radomia i się zapoznaj z nią dość dokładnie lub zmień nick bo idiotę z siebie robisz. Jak Stare Miasto jest niedaleko dworca PKP i PKS to ja jestem zakonnicą, no chyba że nie piszesz o Radomiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Pizzeria Tomato IP: *.tkdami.net 14.07.07, 23:03 a ilez tam miejsc do parkowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pizzeria Tomato IP: *.rad.vectranet.pl 15.07.07, 12:20 > Zgadzam się lokal na poziomie , jeden z lepszych w Radomiu. No, powiedzmy, nie jest to jakiś super-hiper-ultra wspaniały lokal, ale z braku czegoś innego, to jakoś to wygląda. Tyle tylko że wystrój to niespecjalnie pasuje do pizzeri, a raczej do "pijalni" dla ludzi wracających po pracy do domu. > Pizza bardzo dobra Chyba nie jadłeś dobrej pizzy. O ile lokal jest całkiem do rzeczy, to jedzenia tam nikomu nie polecam. Raz z ciekawości wybrałem się tam na pizzę. I to był ostatni raz. Pizza o zapachu spieczonej buły do zapiekanki rodem z budek koło dworca pkp, do tego sos [o zgrozo] pomidorowy nie smakujący jak pomidory, a raczej jak zawartość solniczki. Lokal słynie chyba z dbałości o to, żeby przypadkowo klientom się nie utyło. Kobieta ma zamówiła sałatkę - tu się za wiele nie da spsuć, ale zadowolona nie była. W tym mieście jest cała masa innych pizzeri, w których można zjeść naprawdę dobrą pizzę za przyzwoite pieniądze. Ale niestety nie w tomato. Myślałem, że moje zdanie to odosobniony przypadek, ale znajomi, którzy byli tam po mojej wizycie potwierdzają tylko moją opinię. Chyba zapał poszedł w wystrój, a nie w jakoś podawanego tam jedzenia. > lokalizacja rewelacyjna , same prawie centrum miasta , blisko dworzec PKP i PKS > > niedaleko zeromka i Stare Miasto!!!! Idź do pierwszego lepszego markietu, kup mapę radomia za 3,50 i się edukuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Pizzeria Tomato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:26 Oczywiscie, ze sa dostawy do domu... 48 3635151 i za chwile puka do drzwi dostawca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Pizzeria Tomato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:09 kolejna firma szuka taniej reklamy swojej firmy na forum. Wykupcie sobie plansze w tv Vectra Dami lub czas na reklamę na falach radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Pizzeria Tomato 14.07.07, 22:51 Gość portalu: elf napisał(a): > kolejna firma szuka taniej reklamy swojej firmy na forum. Wykupcie sobie > plansze w tv Vectra Dami lub czas na reklamę na falach radiowych. I kolejny buc musi pisać głupoty.Tak wiesz ja prowadze ten lokal,raul124 jest wspólwłascicielem,a MłodyRadomianin to kelnerka która tam pracuje,tylko taki nick dla zmyłki.Na tym forum to juz nic sie zapytać nie można bo każdy wietrzy spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
altonwest Re: Pizzeria Tomato 15.07.07, 00:32 tomus2221 napisał: > Gość portalu: elf napisał(a): > > > kolejna firma szuka taniej reklamy swojej firmy na forum. Wykupcie sobie > > plansze w tv Vectra Dami lub czas na reklamę na falach radiowych. > I kolejny buc musi pisać głupoty.Tak wiesz ja prowadze ten lokal,raul124 jest > wspólwłascicielem,a MłodyRadomianin to kelnerka która tam pracuje,tylko taki > nick dla zmyłki.Na tym forum to juz nic sie zapytać nie można bo każdy wietrzy > spisek. Dokładnie, a ja rozpocząłem ten wątek aby reklamować i chwale teraz pod innym nickami że to super pizzeria ! - z ta reklamą to naprawdę zamuliłeś bo tak jak tu było by (nie wiem ile) milion osób ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Pizzeria Tomato 15.07.07, 12:28 Moze wolisz pseudo pizze na grubym cieście???Ja byłem co prawda raz,ale bardzo mi smakowała.Jeszcze Winchester robi dobrą pizzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisisu Re: Pizzeria Tomato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:40 skoro o reklamie mowa to najlepjej rozinięte sa pizzerie w serwisie www.zakupy.radom.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pizzeria Tomato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:51 no, dobra - to mowicie teraz gdzie jest ta Pizzeria Tomato - adres poprosze! Odpowiedz Link Zgłoś
vikal Re: Pizzeria Tomato 17.07.07, 00:21 Poniatowskiego kolo dworca, tam gdzie skutery blokuja chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel Re: Pizzeria Tomato 17.07.07, 06:20 Skutery Blokują chodnik????? Tak nie może być! Gdzie jest Bractwo Rowerowe, gdzie jest Kocham Radom???? Przecież w dobie braku ścieżek rowerowych Bractwo jeździ po chodnikach a to im będzie przeszkadzać, a Ci co Kochają Radom spacerują i podziwiają więc też im przeszkadza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Pizzeria Tomato 17.07.07, 08:58 vikal napisał: > Poniatowskiego kolo dworca, tam gdzie skutery blokuja chodnik. Hahahaahaa,no śmieszne naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kok Re: Pizzeria Tomato IP: 213.17.175.* 17.07.07, 10:05 Czy ma strone w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Pizzeria Tomato 17.07.07, 10:22 Ma,ale jest wiecznie w przygotowaniu, www.tomatopizza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruta Re: Pizzeria Tomato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:50 tomatopizza.pl i już nawet działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pizzeria Tomato IP: *.pr.radom.net 31.07.07, 18:10 Lokal sam w sobie nawet ok :) ale pizza jak dla mnie nie dobra :/ Odpowiedz Link Zgłoś