Gość: Rafis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 19:16 ...ten oto wieśniak pan pedzelek zaczął z braku rozumnych rozrywek(zapewne rozumu też)włóczyć się po innych forach i obrażać tam ludzi. Skąd jest frędzelek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan__pndzelek Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 19:23 ty się miarkuj, wrocławski wsiurku. Ja jestem z Warszawy. Pochodzę z przedwojennej, szanowanej rodziny lekarskiej. Od czterech pokoleń lekarze, rozumiesz??? Ja przerwałem dopiero tę tradycję i wybrałem weterynarię. A czasu nie mam zbyt wiele, bo mam jeszcze córeczkę, ktora sie bardzo zajmuję. Teraz np. robimy zielnik do szkoły. I co, wieśniaku. I pomyśleć, że tacy jak twoi dziadkowie, obrabiali pole moich dziadków w podwarszawskim majątku. I pracowali przy hodowli bydła. Oj, to było najlepsze bydło w okolicy. Ale teraz to się wszystko spaczyło kompletnie. A w ogóle, jak się do mnie zwracasz, to z większym szacunkiem, kmiocie.Bo widłami pogonię. ________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek he he - do podszywacza 07.10.02, 19:29 Widzę matole że studiujesz moje dzieła zebrane, no cóż w jakiś sposób to mi schlebia, ucz się ucz... Do rafisa: nie wiem o co ci chodzi człowieku-nie-stąd _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 19:30 No proszę. Szanowny pan z lekarskiej rodziny! Od czterech pokoleń!? To fantastyczne! A skąd pan ma widły - może jednak mama pana okłamała? I ten język, jestem pod wrażeniem! z Warszawy powiada pan? A kto panu dał prawo do wypisywania takich rzeczy? I chyba zdaje sobie pan uprzejmy sprawę jak totalnie się pan ośmiesza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 19:34 przypatrz się nickom,może dostrzeżesz pewną różnicę:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 19:39 Mam rozumieć że to taki subetelny żart? nie znam właściwego pendzelka, bo nie jestem stąd ... ale się troche zdenerwowałam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan__pndzelek Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 19:41 Jakie różnice, chyba ci się w ślepiach pomerdało. A w ogóle k'k odwal się. Bo ja cię na adwokata nie najmowałem. Wchodzisz mi do dupska bez wazeliny za każdym razem. Godności, stary. Już mię to nudzi. Mój poprzedni post był tochę inny od moich pozostałych. Mam ochotę być czasem trochę grzeczniejszy, ale jak każdy mam dwa oblicza. I się q.r.w.a. odwalcie ode mnie. To jest forum, a nie salon u moich dziadków. wodnik-pytasz, kto mi dał prawo. A niby do czego??? Do bycia SOBĄ??? Taki jestem, a jak się nie podoba, to spadaj stąd.A co zazdrościsz mi tej rodzinki, co??Wieśniku, janciu wodniku, hahahaha _______________________ >>>---- Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 19:46 > wodnik-pytasz, kto mi dał prawo. A niby do czego??? Do bycia SOBĄ??? Taki > jestem, a jak się nie podoba, to spadaj stąd.A co zazdrościsz mi tej rodzinki, > co??Wieśniku, janciu wodniku, hahahaha Już uciekam bo nie chce mi się gadać z takim jełopem :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do k'k 07.10.02, 19:44 Dzięki, mam nadzieję że nie wszyscy oślepli... wystarczy przecież odrobinę się przyjrzeć. _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 19:47 Gość portalu: k`k napisał(a): > przypatrz się nickom,może dostrzeżesz pewną różnicę:) nicki sa takie same,tylko ja tu zle wpisałem pedzelek zamiast pndzelek Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 19:48 Nie są takie same - są dwa underscory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 19:49 No cóż,ja Ci oczu nie wyleczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 19:49 Gość portalu: k`k napisał(a): > przypatrz się nickom,może dostrzeżesz pewną różnicę:) czyli jest tu jeszcze jakis pedzelek? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan__pndzelek Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 19:53 Leczta sobie te ślepia, kmioty. A ja się pobawię i potrzymam w niepewności. Wszyscy, którzy mnie znają na tym forum, i wiedzą kim jestem i jaki mam sposób formułowania swoich myśli (mądrych bardzo) wiedzą , że ja to JA-pan pndzelek.Jedyny, ROZUMIECIE, matoły. _______________________ >>>---- Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 19:58 A trzymaj sobie w niepewności... siebie samego. Za bardzo się chyba ze mną utożsamiłeś, to niebezpieczne stary... _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? IP: *.chello.pl 07.10.02, 21:33 Czytam to i widzę, że ten pendzelek to jakis chory facet. W dodatku szczyci się tym, że jest dwulicowy (inaczej na salonach inaczej na forum). A co to były za pożal-się-boże "salony", skoro dały taką kindersztubę! Żałosne. No i biedna ta jego córka od zielników, skoro uczy ją takich manier i słownictwa, jak jego własne. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek teraz podszywaczu 07.10.02, 21:40 teraz podszywaczu już żeś namierzony, teraz właściciele twojego serwera poproszą cię o kilka słów wyjaśnień _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz Re: teraz podszywaczu IP: *.chello.pl 08.10.02, 20:59 pan_pndzelek napisał: > teraz podszywaczu już żeś namierzony, teraz właściciele twojego serwera > poproszą cię o kilka słów wyjaśnień > _______________________________________ > >>>--- Jeśli poproszą, chętnie ich udzielę. Nie jestem podszywaczem, bo niby pod kogo się podszywam?! Ponosi cię wyobraźnia, niestety. Ale przynajmniej tym razem wyrażasz to kulturalnie, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pan__pndzelek Re: pan pedzelek wieśniak ale skąd? 07.10.02, 21:50 No to już wiecie,że ze mną nie można pogrywac. To jest ostrzeżenie dla wszystkich, którzy chcieliby się pode mię podszyć. Ja wam się , parobki, podszyję.... Na policję jeszcze pójdę, a ci wasi właściciele będą was nagabywać. Zrozumiano?!?!?! ___________________________ >>>---------- Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Jakiś deficycik emocjonalny? podszywaczu 07.10.02, 21:55 Jakiś deficycik emocjonalny? podszywaczu z chello? Coś w rodzinie nie halo było? Tata za bardzo cię kochał? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Jakiś deficycik emocjonalny? podszywaczu 07.10.02, 22:02 To się nazywa schizofrenia, Pndzel. Daj sobie spokój z tym sfrustrowanym podszywaczem. On ma problemy, nie Ty. Poczytałby coś, porobił na drutach... To podobno pomaga. Pndzel, co z tym "płyń po morzach" się pytam uprzejmie (w miarę, lecz z natarczywoscią, bom fanka Twoja). Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek :-))) 07.10.02, 22:09 No to może najbliższy piątek? Co ty na to? Konkrety ustalimy meilem, ja proponuję zaprosić na pewno Zdzinię, bo już dawno się z nią umawiam. Kogo jeszcze? _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: :-))) 07.10.02, 22:18 pan_pndzelek napisał: > ja proponuję zaprosić na pewno Zdzinię, bo już dawno się z nią umawiam. Kogo > jeszcze? Wiadomo_jaką_osobę_z_GS :) /ale upewniłabym się, czy powyższa osoba nie jest jedna z tych, co to "pod..." są. BTW, zapraszam na nowe forum www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10024 Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: :-))) 07.10.02, 22:27 Ale jak tu się upewnić? Co Zdzinia powie w sensie samego pomysłu? Tzn najbliższy piątek? _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: :-))) 07.10.02, 22:38 Ja na ten przykład powiem, że piątek brzmi dumnie. Jezdem za. Oczekuję propozycji. Irish pub? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: :-))) 07.10.02, 22:44 Zbierzemy jeszcze ewentualne akcesy i umówimy się meilem co by ktoś na nas zamachu nie zrobił, ale w takim razie piątek jest "zaklepany"? _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: :-))) Do Iwy i Zdzini 07.10.02, 22:48 Iwa a za jakim piwem optujesz najbardziej (rozumiem że stąd się Irish wziął)? Bo my ze Zdzinią (tak mi się wydaje Zdzisławo) napilibyśmy się mocniejszego "co nieco", i ja mam propozycję pewną całkiem miłego a kameralnego lokalu z niektórymi gatunkami piwa. Propozycję roześlę meilem tylko się ustosunkuj do tego piwa. _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: :-))) Do Iwy i Zdzini 07.10.02, 22:51 Słusznie Ci się wydaje, albowiem ja piwo lubię głównie jak jest ciepło. Niemniej, wydaje mi się, ze lokale z wyszynkiem serwują i te lepsze trunki i te gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: :-))) 07.10.02, 22:49 Hihihi, jak mi się podoba. Ktoś czyli podszywacz zrobił za naganiacza pewnie niezłej imprezki. Piatek zaklepany. A podszywaczowi juz dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: :-))) do Zdzini i Iwy 07.10.02, 23:03 Czy mogę wybrać miejsce pierwszego spotkania? To jeszcze powiedzcie o której godzinie w piątek mogłybyście zacząć? Ja załatwię kurę i napiszę do spinki, a może ktoś tu nam się jeszcze wpisze. _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: :-))) do Zdzini i Iwy 07.10.02, 23:10 Mnie konweniuje generalnie i totalnie od 21.00, alem mocno elastyczna, więc czekam na uwentualnie wczesniejsze prepozycje. Kura i Zapinka, genialnie!!!! PS. Piffko rzuciłam na rybkie. Moze byc inny wyszynk. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: :-))) do Zdzini i Iwy 07.10.02, 23:16 Ja bym wolał o 18.00, jeśliby dało radę, a co Zdzisława? _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: :-))) do Zdzini i Iwy 07.10.02, 23:21 Też godziny wcześniejsze preferuję, a Iwa może się doczepić później. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: :-))) do Zdzini i Iwy 07.10.02, 23:35 I tak będzie. Poproszę o adresy i kontakty. Ale zara. W trzy godziny później? A będzie wtedy z Wami komunikancja? Muszę sie spręzyć, żeby trzymać łapę na pulsie. Co z tymi majlami? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek UWAGA do Zdzini i Iwy 07.10.02, 23:51 Informacja została przesłana, potwierdźcie otrzymanie... _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: UWAGA do Zdzini i Iwy 08.10.02, 00:01 Niniejszym kwituję odbiór. Będę, choćbym miała skisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ do Iwy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.10.02, 00:05 iwa_ja napisała: > Niniejszym kwituję odbiór. Będę, choćbym miała skisnąć. > Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: do Iwy 08.10.02, 00:12 Myślisz, że nie myslę? A co z Twoją obietnicą inwentaryzacji i dostarczenia? Pozdrawiam (ckliwa i egzaltowana iwa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: do Iwy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.10.02, 00:19 iwa_ja napisała: > Myślisz, że nie myslę? A co z Twoją obietnicą inwentaryzacji i dostarczenia? > Pozdrawiam > (ckliwa i egzaltowana iwa) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: do Iwy 08.10.02, 00:23 Pewnie, że nie skisam, aczkolwiek wektory są takie sobie. Pozdrawiam i zyczę snów bez zakłóceń. Czekam na hasło (Beata, lubię Cię, masz dobre recenzje od Eeli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: do Iwy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.10.02, 00:29 iwa_ja napisała: > Pewnie, że nie skisam, aczkolwiek wektory są takie sobie. Pozdrawiam i zyczę > snów bez zakłóceń. Czekam na hasło (Beata, lubię Cię, masz dobre recenzje od > Eeli). > Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: UWAGA do Zdzini i Iwy 08.10.02, 00:06 Bdziemy czekać, idę spać dobranoc... _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: :-))) do Zdzini i Iwy 07.10.02, 23:37 To ja proponuję 18.00 i zaraz wysyłam Wam namiar. _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: :-))) do Zdzini i Iwy 08.10.02, 11:32 Gra i bucy. Juz zaczynam przygotowywać wątrobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz Re: Jakiś deficycik emocjonalny? podszywaczu IP: *.chello.pl 08.10.02, 21:00 pan_pndzelek napisał: > Jakiś deficycik emocjonalny? podszywaczu z chello? Coś w rodzinie nie halo > było? Tata za bardzo cię kochał? > Odpowiedz Link Zgłoś