mouchi Re: TASSMAN - nie rób bajzlu 15.10.02, 13:22 troche ten tassman ma racji. to jakis obłęd z tymi wątkami o komunikacji miejskiej. nie ma już ciekawszych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman zjazd sloggi 15.10.02, 13:30 mouchi Nie słyszałeś Sloggiego?? Tylko jego wątki i on mają ZAWSZE rację. A zwłaszcza te o snikersie...... Tak więc słuchaj go i czytaj z namaszczeniem jego watki, bo wiadomo, że wątek prawdziwego varsawianisty (błahahahahaha) jak to on sam siebie mianował kiedyś tym wyróznieniem nie mogą nudzić !!! tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 lubię tassmana 15.10.02, 13:43 Tassman, uwielbiam Twoje poczucie humoru. I chociaż nie zawsze zgadzam się z Twoimi poglądami, to uważam, że jesteś jednym z najzabawniejszych ludzi na forum. Obserwuję także zanikające poczucie humoru u Sloggiego. Jeszcze niedawno często żarował, również na swój temat, a ostatnio nic, tylko ponuractwo. Szkoda. Może to jakieś jesienno-zimowe odrętwienie? PS. Dzięki tassmanowi wiem, co i którędy jeździ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman bo1 bo1 bo1 zgłoś się !! over !! 15.10.02, 14:35 bo1 To dziwne bo Sloggi mówi cos zupełnie przeciwnego. O to dziwne bo ja objawy tego co ty zauwazyłas teraz, stwierdziłem juz bardzo dawno. Ale cichooo sza....Bo jak usłyszy to pan S to powie publicznie ze nie jestesmy lojalni. I co wtedy? Jesteśmy skończeni na tym forum..... Tak wiec lepiej mu przytakiwać, usmiechac sie i zaliczac miłe przejażdżki warszawskim MZK. Pozdrawiam + duzo usmiechu tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: lubię tassmana IP: 195.187.84.* 15.10.02, 15:16 Tassman, bez takich luzaków jak ty to forum byłoby nudne jak flaki z olejem. Życie jest śmiertelnie poważne, więc śmiejmy się z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
uwazna Re: lubię tassmana 15.10.02, 15:58 To i ja się dołączam do entuzjastów poczucia humoru Tassmana. Rób swoje, Tassmanie! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha TWA p.w. tassmana 15.10.02, 21:39 No to ja musze pójśc się przebadać (najlepiej u dra Mengele) na obecnośc poczucia humoru w organiźmie, bo u kol. T. go (tego humoru) w ogóle nie widzę. /A moze to coś z oczami? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: TWA p.w. tassmana 15.10.02, 22:23 zdzicha napisała: > /A moze to coś z oczami? Oczeta Zdzinu... oczeta Twoje piekne jak kiedys gdym je zobaczyl pierwszy raz ... > Odpowiedz Link Zgłoś