sebpl 10.01.06, 12:10 Wlasnie zajrzalem sobie na link sponsorowany. Jest tam cos o powrocie z krainy lekow. Po blizszym zapoznaniu sie z niektorymi watkami na naszym forum, nie dziwie sie, ze ta reklama trafila wlasnie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Re: Zolta belka 10.01.06, 12:17 Wczoraj zona chciala mnie struc. Cala noc nie spalem. Przez to, bylo moje pisanie wspak i zacofanie. Nastepnym razem kaze jej najpierw zjesc kawalek! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zolta belka 10.01.06, 12:25 Hmmm... lepiej sie zastanow czy chcesz umrzec od trucizny, czy smiercia glodowa. (Ta druga jest podobno straszniejsza). Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_21cm Re: Zolta belka 10.01.06, 15:18 jak dla mnie watek do wykasowania. bo to reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zolta belka 11.01.06, 22:54 Mnie na ten przyklad przyciagnely noclegi w Krakowie. Ciebie - Kraina Leku. Dla kazdego cos milego(?) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zolta belka 12.01.06, 00:08 Chybiony żart. Jak zakładałem ten wątek, reklamy noclegów jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Zolta belka 12.01.06, 11:59 Oni chyba nas obrazaja. Dorosle dzieci alkoholikow. Przyznac sie tu zaraz - kto? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zolta belka 12.01.06, 15:58 Hmm.... wlasnie sobie poczytalem o DDA i jako zywo jeden polityk stanal mi przed oczami. Taki niewysoki. Jak on sie nazywal....? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zolta belka 12.01.06, 18:04 Mnie tam bardziej od alkoholu zaciekawil staniczek. pl Ciekawe sa stringi Kamila, bo maja cos takiego do rózanca podobnego przymocowanego. Stingi i do tanca i do rozanca. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zolta belka 12.01.06, 18:19 To perły. Symbolizują łzy... po straconym dziewictwie (jak mniemam). Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zolta belka 12.01.06, 20:16 sebpl napisał: > To perły. Symbolizują łzy... po straconym dziewictwie (jak mniemam). Dziewistwo jest jak perly. W lamusie. A tak na marginesie , to "cos" przypomina, równiez wianek, co to sobie panna mloda miast na kolek do stringów przymocowala. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś