Dodaj do ulubionych

Studenci miesiącami czekają na dyplomy

IP: *.ciolkosza.net / *.devs.futuro.pl 28.01.06, 12:02
"30 dni od obrony. I koniec." A my panu nie wydamy i co nam pan zrobi.
Obserwuj wątek
    • Gość: basia2004@poczta.o Re: Studenci miesiącami czekają na dyplomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:55
      A jednak za czasów opluwanej komuny było pod tym względem lepiej.O czymś taki
      nie było mowy .Dyplom otrzymałam w ciągu miesiąca
    • agra1 Re: Studenci miesiącami czekają na dyplomy 28.01.06, 16:33
      Też na swój dyplom czekałam cztery miesiące. Obroniłam się w lutym, upragniony
      papier dostałam w czerwcu. Wtedy jeszcze nie było obowiązkowych suplementów,
      tylko "przeleżał" na biurku u rektora do podpisu - przynajmniej taką wersję
      podały mi skądinąd bardzo miłe Panie w dziekanacie...
    • Gość: xyz Re: Studenci miesiącami czekają na dyplomy IP: *.aster.pl 28.01.06, 19:28
      Ja obroniłem się na UW we wrześniu a dyplom odebrałem na początku stycznia, to i
      tak chyba nieźle, bo na wydanie dyplomu licencjata czekałem rok. Mój dyplom
      odebrny w styczniu nie ma suplementu, więc nie wiem dlaczegotak długo trwało?
      Może ktoś wreszcie zajmie się tym problemem, bo mam wrażanie że po obronie
      absolwenci nie są już dla swoich uczelni ważni.
      • Gość: kaska Re: Studenci miesiącami czekają na dyplomy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 20:14
        Uniwersytet Warszawski wydział prawa ma gdzieś swoich absolwentów, od września
        nie mogą doprosić sie suplementów dyplomów w języku angielskim, pomimo, że
        zapłacili nie małe pieniądze!!!!!!!!!!!

SKANDAL!!!!!!!!!!!!

Powinna zając się tym prasa!!!!!!!!!
      • Gość: PP Re: Studenci miesiącami czekają na dyplomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:56
        Ja w zeszłym roku skończyłam AE w Krakowie. Obrona w maju, dyplom po pół
        roku:/. Wymówką była konieczność przetłumaczenia na język angielski.
        Ostatecznie dyplom otrzymałam, ale... tylko w języku polskim, bo jak się
        okazało, "po angielsku dla tego rocznika nie będzie". Żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka