elde23 Reguła. 03.03.06, 12:13 Reguła, która się zawsze potwierdza brzmi: "im większe ciało, tym mniejszy rozum". Dlatego dinozaury wyginęły co do ostatniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawe Re:nie znam żadnego miasta poza warszawą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:16 reszta to sypiąca się nędzna prowincja i wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Remiza na Rosochach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:19 idealne miejsce, zero korków, brak strażników miejskich (brak problemu językowego).Serdecznie do nas zapraszamy! Jak impreza ma się odbyć na wiosze to tylko u nas! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spell2me Re:nie znam żadnego miasta poza warszawą IP: *.icpnet.pl 03.03.06, 12:24 jak nie znasz to wez zainwestuj w wycieczke po kraju, ew. obejrzyj sobie zdjecia w internecie. ignorant :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aradian Re: Reguła. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.06, 16:53 A moja babcia mawiała: " w zdrowym ciele zdrowe ciele". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyczek miss IP: *.CNet2.Gawex.PL 03.03.06, 12:17 no cóż tak zwani politycy doprowadzili do tego ze Warszawa przypomina wiochę i to najwieksza na tej planecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cross Warszawa brzydka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:22 Warszawa brzydka! Co pokażemy światu? Nierówne chodniki na Krakowskim, blaszaki w centrum, sypiące się Stare Miasto... Najlepszym kandydatem jes Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baQ Re: Warszawa brzydka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:33 Jestem z Wielkopolski ale niech te misski pojadą do Krakowa albo 3miasta!!!! Z Krakowa blisko do Zakopanego więc góry. A 3misto piękne polskie wybrzeże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo No właśnie..... IP: *.aster.pl 03.03.06, 12:46 problem w tym Panie Mann, że trzeba zdecydować czy: a/ wybory miss mają się odbywać w mieście- tu bez wzgledu na urodę, jedyną kandydatką jest nasza biedna Warszawa b/ czy w miejscowości- reszta kandydatur Jesli chodzi o pański referat-to z ubolewaniem stwierdzam,że jest cienki..zaczyna Pan jechać na dawnej opinii ,...czas popracować nad sobą. pozdrawiam,..Warszawiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: No właśnie..... IP: *.orange.pl 03.03.06, 12:57 Gość portalu: carlo napisał(a): > problem w tym Panie Mann, że trzeba zdecydować czy: > a/ wybory miss mają się odbywać w mieście- tu bez wzgledu na urodę, jedyną > kandydatką jest nasza biedna Warszawa > b/ czy w miejscowości- reszta kandydatur Przez takie myślenie jak Twoje mam przerąbane, jak gdziekolwiek w Polsce zatrzymuje mnie policja i widzi rejestrację zaczynającą się na W. Zawsze walą mi mandat, bo z warszawiaczkiem nie ma rozmowy. A Ty chyba nigdy z Warszawy nie wyjechałeś, skoro mówisz, że Warszawa to miasto, a reszta to miejscowości. Trzeba umieć spojrzeć bez uprzedzeń i przyznać, że taki np. Kraków jest ładniejszy i ciekawszy niż Warszawa. Dopóki się tego nie zaakceptuje, to robi się krzywdę samemu sobie i np. kontrachenta zza granicy oprowadza po stołecznych betonowych bunkrach zamiast zabrać go do Krakowa, Wrocławia czy Poznania. On potem opowiada u siebie, jaka to ta Polska brzydka i postsowiecka, bo skąd ma wiedzieć, że mamy w Polsce ładne miasta? A nasze sympatie i antypatie nie mają tu nic do rzeczy. Mogę nie lubić Krakusów, ale muszę obiektywnie przyznać, że miasto mają najładniejsze w Polsce. Tak samo jak nie będę z siebie robił idioty i mówił, że Warszawa jest ładniejsza od Paryża tylko dlatego, że nie lubię Francuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo Re: No właśnie..... IP: *.aster.pl 03.03.06, 13:08 "mam przerąbane, jak gdziekolwiek w Polsce zatrzymuje mnie policja i widzi rejestrację zaczynającą się na W. " jest mi przykro,ze zatrzymuje Cię Policja:)))) może trzeba lepiej jeżdzić. A jeśli chodzi o urodę miast- to polecam text- "o gustach się nie dyskutuje- gust się ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: No właśnie..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.06, 13:11 Faktycznie, w Krakowie nie ma w ogole betonowych osiedli a w Warszawie za to sa tylko takie. Caly Trakt Krolewski to droga dojazdowa z warzywniaka do osiedlowego domu kultury w pawilonie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: No właśnie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:33 Faktycznie, w Krakowie nie ma w ogole betonowych osiedli a w Warszawie za to sa tylko takie. Caly Trakt Krolewski to droga dojazdowa z warzywniaka do osiedlowego domu kultury w pawilonie... ;) ------------------------- W Krakówku faktycznie nie ma betonowych osiedli, oprócz jednego tj. Nowej Huty, która stanowi znaczną część powierzchni, tego kure...skiego(przepraszam królewskiego) grodu i gdzie poziom brudu i bandytyzmu może równać się tylko ze slonskimi "metropoliami". Syf i prymityw. W zasadzie ten Krakówek to obfajdany niemiłosiernie przez gołębie Rynek + Nowa Huta. I z czego się tu tak cieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: No właśnie..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.06, 13:05 No wiec wlasnie o to chodzi. Roznica w populacji miedzy Malborkiem i Krakowem jest mniejsza niz miedzy Krakowem i Warszawa. To chyba wystarczy za komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf warsiawka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:22 Heh, od razu widać, że warsiawiak się odezwał. Dajmy temu miastu niepodległość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hadess hehe nie ma to jak kompleksy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 02:53 Ciekawe tylko,czemu tyle ludzi z tego skansenu wawelskiego przyjezdza do Wawy do pracy, zostancie w swoim muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo Re: Warszawa brzydka! IP: *.aster.pl 03.03.06, 12:51 "Najlepszym kandydatem jes Kraków." jes jes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: Warszawa brzydka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:53 a jaką salę widowiskową ma kraków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Warszawa brzydka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:07 a jaką salę widowiskową ma kraków? ----------------- Kraków ma Piwnicę i stado ryczących w niej starych, podnieconych baranów (capów), które na taką imprezę jak znalazł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pradnik bialy Re: Warszawa brzydka! IP: *.aster.pl 04.03.06, 00:04 krakow ma, ma... yyy... maaaa... yyy... 300 knajp w obrebie plant! i nowe miasto za 3 lata bedzie mial. i stolica byl! intelektualna - jak miki kopernik tam magisterke robil. i angole tam jezdza sie nawalic. malo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Zakopane!!!!!Albo Mazury! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.03.06, 12:59 Powinnismy pokazac co najpiekniejsze! A nie Warszawke:( Tam nic nie ma, a jak sie tych ludzi pogoni i korki do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charls Panie Manie może tak dość tych głupot?? IP: 62.29.253.* 03.03.06, 13:01 To co pan tu prezentuje to totalna żenada, wymyśla pan jakieś głupie powody tylko po co?? bo nie lubi pan pisu i tv trwam ok ma pan prawo ale po co tu mieszac wybory miss. od tak sobie dla głupoty!!! Jak przyleci w czerwcu papierz Benedykt to też pan bedzie mówił o pis i trwam i wylewał swe żale. Jest Pan tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Begoe Panie Wojciechu Mannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:01 Szanowny Panie Wojciechu Mannie, Powiem prosto, tak czapką do ziemi, po polsku, bardzo Panu dziękuję za te warte wyrycia w złocie wersy; może nawet są one warte tyle, ile Pan waży (cokolwiek by to nie miało znaczyć). Jeśli ta Parada Barbies mogłaby nas ominąć, znaczyłoby to, że Pana słowa mają moc sprawczą. O czym aż boję się marzyć. --------------------- Poziom zgłupienia polityków, jest poziomem zgłupienia narodu... (Wieszcz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Panie Wojciechu Mannie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:18 prawdę mówiąc Warszawa to wiocha, bo nie posiada porządnej hali, ale sąk w tym, że Kraków, Gdańsk itp. też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Panie Wojciechu Mannie IP: *.pg.com 03.03.06, 13:20 Wątpię by pan Wojciech przeżywał w jakikolwiek sposób wybory Miss World:) Ja również wolałbym aby tan światowy kicz ominął Warszawę, wystarczy nam jeden cyrk w postaci sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak30 Re: -----Wojciechu Mannie =tłuściutki. 03.03.06, 13:30 Widać że stopień zatłuszczenia zaczyna ograniczać możliwość myślenia. -zgadzam się że zapyziała warszawka z jej zapyziałymi "warszawiakami"(-od lat5) nie jest dobrym miejscem do pokazywania Gościom z zagranicy ==Wielbiciel Dobrego Mana(niestety było to dosyć dawno ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww=wiocha Nigdy w Warszawie !! IP: *.petrus.com.pl 03.03.06, 13:25 Przeciez to miasto jest straszne, nawet teatrzyku uliznego bym tam nie wystawił. i ten piękny dworzec kolejowy, miałem wrażenie ze jestem w Szeszelewie a nie w stolicy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Nigdy w Warszawie !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:42 Przeciez to miasto jest straszne, nawet teatrzyku uliznego bym tam nie wystawił. i ten piękny dworzec kolejowy, miałem wrażenie ze jestem w Szeszelewie a nie w stolicy ... ------------------------------------- Człowieku w gumofilcach, ciebie stać tylko na teatrzyki uliczne. My w Wawie mamy kilkadziesiąt normalnych teatrów, o których możesz tylko śnić!!! Wam podobają się prowincjonalno-jarmarczne klimaty i stąd tak wam ta Warszawa nie pasuje. A co do dworca, to pomimo jego wad żadne miasto w tym kraju nie ma lepszego!!! Może na Dworcu byłoby milej jakbyście trzymali waszych bezdomnych w swoich Pcimiach - 90% tych ludzi to "przyjezdni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza ekhm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:19 wyszedł z cibie prymityw... wiesz chociaż co to jest teatr uliczny? Byłeś np. w Barcelonie? nie, nie byłeś 'warszawiaku' z importu, mieszkańcu metropolii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ekhm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:35 Niestety nie jestem z importu, w Barcelonie też byłem (i wielu innych miastach). A co do teatrów ulicznych to mój adwersarz pisał o nich pogardliwie - "nawet teatrzyku ulicznego bym tam nie wystawił". Was ta Warszawa zawsze boli - Warszawa zabrała, Warszawa nie dała, warszawiacy źli, Warszawa brudna (zaśmiecają ją głównie pozbawieni kultury przyjezdni, bo wydaje im się, że u kogoś to już można sikać na ulicy i rzucać śmieci gdzie popadnie)... Wychodzą z was kompleksy. Żyjcie własnym życiem, a Warszawą się nie przejmujcie. Już dosyć złego dla niej robicie, vide import takiej klasy "parlamentarzystów" z waszych mieścin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot Panie Wojtku ! IP: 210.84.46.* 03.03.06, 13:26 Tak z ciekawosci pytam:iloma jezykami(procz angielskiego)pan wlada ? ...dowalil pan policji etc... - a wie pan,ze:"Najtezszy lingwista wlada tylko jednym jezykiem?!"(*) ...i tylko dziewczyny rozanielone,moga dac miarodajna opinie... Ps.Panie Wojtku ! Naprawde martwie sie o pana ! Jestem irydologiem. Z panskich (irysow)- teczowek - wyczytalem,ze jest pan powaznie chory.Nie,nie zartuje. Gdyby sie pan wzial ostro za odchudzanie,to ma pan jeszcze szanse. Moje nazwisko i adres znane redakcji. (*)Prawa autorskie zastrzezone. Chyba, ze po zazyciu Viagry bierzesz pod jezyk lingwetke, (just in case) - o swojsko brzmiacej nazwie: - nitrogliceryna. - Choc, na tym sie ostro przejechal Imc Nobel. ...musi posypal, tu i owdzie - zbedna obfitosc ziemi okrzemkowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li najladniejsze kobiety swiata mieszkaja w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:52 najladniejsze kobiety swiata mieszkaja w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena miss w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:02 Całkowicie zgadzam sie z opinią p.Wojtka /zresztą nie poraz pierwszy/ .Na zorganizowanie takiej imprezy musimy /niestety/ poczekać jeszcze wiele lat,ale to czekanie nie powinno byc bierne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Wojtek, wojtek IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.03.06, 14:04 Przy dzisiejszych rządach i cokolwiek by dot. ładnych kobiet, żadna impreza tego typu w Wa-wie nie ma racji bytu. Wystarczy popatrzeć na diabła piszczałkę. Ściana wschodnia odpada.Mnie osobiście wydaje się ,że mogą taką imprezę zorganizować takie miasta jak Wrocław czy Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka z Poz Re: Wojtek, wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:43 tylko Poznań. Ma Arene, hotele, przyzwayczajenie do najazdów gości ze wszystkich stron świata! ale obawiam sie, że panie Miss mogą nabawić się kompleksów po zobaczeniu Poznanianek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azak Re: Wojtek, wojtek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.03.06, 21:08 proponuje torun a zamiast strojöw kompielowych berety ale te z antenka bo moherowych juz dosc a i modelki troche nie tego, to moze pokaze to inna telewizja ogölo dostepna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niejadek Re: Wojtek, wojtek IP: *.aster.pl 04.03.06, 00:12 breslau? posen? to juz lepiej berlin - nie tylko niemieckie miasto, ale i na terenie niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
andre7 Miss World 03.03.06, 14:14 dlaczego te laski nie mogą sobie występować w Chinach ? odległość wydaje mi się być bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj to pewne IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 03.03.06, 14:14 Jest już ustalone , będzie to TORUŃ n/Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radyo_mafija Nie rozumiem po co własnemu krajowi szkodzić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:16 Czy to takie "trendy"? Po co z góry zakładać, że organizacja wyborów miss się nie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: do wycinającego posty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:32 Gdybym uciekł się do argumentu o genach zawartych w krwi Warszawiaków urodzonych w maju i czerwcu 1945 byłoby to niesmaczne i ze względu na pamięć poległych Powstańców tego nie zrobię. Więcej dobrego smaku życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: do wycinającego posty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:50 Nie o smak chodzi ale o fakty. Niemcy gwałcili podczas powstania i większość z tych kobiet wymordowali (tak po waszemu, po europejsku, to wasi kamraci - oni też nie lubili Warszawy i warszawiaków). Natomiast armia Azjatów nie mordowała kobiet, tylko wykorzystywała je na swój azjatycki sposób. Z tego powodu w waszej krwi jest spora domieszka Azji i nie ma się co obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topol-1 rafciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:14 żal mi ciebie, jeżeli wierzysz w to co piszesz w tym wątku. Prowokator z Ciebie marny i nie zamierzam zniżać się do twojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,m Re: rafciu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:09 niech mi ktoś odpowie w końcu! Gdzie jest tyle dzikich wysypisk śmieci, w każdym rowie, w każdych krzakach na każdym trawniku poza Mazowszem? Bo wiem, że w Polsce nie, zjeździłem Polskę wzdłuż i wszerz, ale takiego syfu jak w Wawie i okolicy NIGDZIE nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: rafciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:51 Ja też dużo jeżdżę po kraju, a moje spostrzeżenia dotyczące tak wychwalanej pod względem porządku i czystości Wielkopolski nie są tak optymistyczne. Dochodzę do wniosku, że to po prostu mit!!! Owszem, obejścia są tam bardziej zadbane niż na wschodzie. Wszędzie widać pajace ogrodowe, czy jak tam krasnale (super gust!!!), ale poza swoim obejściem walają się śmieci i jakiś złom. Skończmy z mitem o brudnej Warszawie i przeciwstawianej jej czystej Wielkopolsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: rafciu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:40 ale to nie mit. Jak tam przejeżdżam to mam ochotę za aparat złapać, bo czegoś takiego nigdzie nie ma! Przejedź się na Dolny lub Gorny lub Cieszyński lub Opolski Śląsk, a sam się zdziwisz. Kiedyś były wysypiska dzikie (nie taskie jak na Mazowszu), ale od pewnego czasu poznikały, natomiast tam u was jest tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy43 Re: do wycinającego posty 04.03.06, 01:16 Oj Rafciu, Rafciu , poczytałem sobie Twoje posty i dochodzę do jednego ale jakże prostego stwierdzenia , gdybyś był tak długi jak jesteś głupi to jakbyś uklęknął to głową do księżyca napewno byś sięgnął . Odpowiedz Link Zgłoś
mpingo Wystapienie Manna jest interesowne 03.03.06, 14:34 Gruby Wojtek ma nadzieję że poprowadzi tę imprezę. Z Materną albo jakąś inną laską. Dlatego tak bruździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko27 miss świata w Warszawie? IP: 194.183.32.* 03.03.06, 14:34 Panie Wojtku Drogi, dziwię się Panu. Jak Pna może prowadzić takie wywody i poruszać takie tematy? Toż od dawna wiadomo, że stolica tego nadwiślańskiego kraju nadaje się jeszcze tylko, i WYŁĄCZNIE do organizowania pielgrzymek i procesji. A jak tak dobrze pójdzie to i Pan będzie musiał swoja słynną audycję '"Szansa na sukces" ropzopoczynać modlitwą. Ale aż tak źle ani sobvie, ani Panu nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Chlopie nie masz innych problemow? Na przyklad z.. 03.03.06, 15:10 trojglicerydami albo cholestelorem? Komu na jakiego grzyba potrzebne w tym miescie wybory tych przyglupich lal? Marzy ci sie chlopie,zeby ciebie ogladali na Sri Lance albo zebys na oczach kilku milardow idiotow zadawal przemadrzalym bachorom kumpli te kretynskie pytania, ktorymi nieumiejetnie nasladujesz Billa Cosbiego? Wojtek masz Materne, chlopisko cale zycie przepychalo sie z prowincyjki do Warsiawki, to teraz powinno wam to starczyc. Zalozcie sobie kwasny klubik seniora, sluchajcie odsmazanych bzdetow Wasowskiego i promujcie jeczaca Jopek, bo to wszystko na co was stac. A imprezy swiatowe zostawcie swiatowcom Wojtus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Chlopie nie masz innych problemow? Na przykla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:36 brawo brawo brawo hahahahahaha popieram kolege w 100 procentach kim jest ten mann żeby mówił co ma być w Wawce a co nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoninka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Nie martw się Wojtuś specjalnie dla ciebie zo 03.03.06, 17:47 Gość portalu: słoninka napisał(a): > zujemy konkurs na najohydniejszego spasionego wieprza. Myślę, że mam wielkie sz > anse. ale jak to słonina ,może sie jedynie wytopić ! Wojtuś ma cudny środek osobowości a ty "słonino" jestes pewnie tylko tłusta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Miss World w Warszawie? IP: *.c3-0.tlg-ubr1.atw-tlg.pa.cable.rcn.com 03.03.06, 15:40 Jak zwykle trafne spostrzezenia:) Nasza stolica powinna byc wizytowka naszego kraju. Prawie wszedzie napotykamy na trudnosci- szczegolnie komunikacyjne:( Korki, korki, korki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Miss World w Warszawie? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:10 trzebna przenieść stlicę z tego azjatyckiego miasta w bardziej cywilizowane miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Mann-Jabba-jabba -mann????? IP: *.ded.swbell.net 03.03.06, 16:13 www.geocities.com/Heartland/1930/jabbathehutt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusa ludzie bez kompleksow !!! nie podniecajcie sie !!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.03.06, 16:52 to marginalna imprezka , zawsze ja organizuja w krajach trzeciego swiata bo taniej. Za nic nie musicie sie wstydzic, jest tak jak sobie zorganizowaliscie. Wlasna wartosc i dobra samoocene zyskuje sie przez prace, ze robi sie cos pozytecznego i niekoniecznie to musi byc za pieniadze. Wiec oderwijcie tylki od telewizora i uwaznie zobaczcie co mozecie zrobic wokol siebie dla siebie i swojej rodziny ....na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Ten konkurs to obciach dla Polski. 03.03.06, 18:44 Mann, nie podoba Ci się Warszawa, to sobie zorganizuj wybory misek w Izraelu! Zresztą cała impreza to czysta fikcja. Nigdy nie wygrywa najpiękniejsza (najpiękniejsze dziewczyny spotyka się na ulicy). O wszystkim decyduje głównie polityka - najwięcej tytułów mają Amerykanki. Kręglicka została miss świata w 1989 tylko dlatego, że w tym właśnie roku upadł komunizm w naszym kraju i w ten sposób chciano Polskę wyróżnić (tytuł miss naszego kraju powinien wówczas zostać przyznany Angelo, lecz ona chyba nie sypiała z jurorami). Kilka lat później Rosjanka zdobyła ten tytuł, choć urodą nie grzeszyła (Jelcynowska Rosja miała wtedy okres najlepszych stosunków z "zachodem". Poza tym w kraju JP II i ojca Rydzyka tego typu imprezy nie mają racji bytu. A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicoletia Po co nam najpiękniejsze kobiety świata? - feli... IP: *.malbork.mm.pl 03.03.06, 17:17 jestem mieszkanką Malborka i nie wyobrażam sobie tutaj wyborów...na ulicach brud i pijaństwo a miasto powiedzmy, ze kwitnie tylko latem. Jestem zdecydowanie na nie. Za taka decyzja ida powazne koszty a miasto nie ma pieniedzy nawet na odsniezanie chodnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real_warszawiak mann ty miernoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:23 Czy Pana Manna to już tłuszcz mózg oblepił czy coś wyniuchał zanim to powiedział??? Napewno mieszkańcy jak i policja Malborka zdecydowanie lepiej zna języki obce niż w stolicy, napewno ulice w Gdańsku są równiutkie jak lodowisko i napewno sala kongresowa jest jedynym miejscem w warszawie na taką impreze. Panie Mann zmień Pan Dealera!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlos Tylko nie Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:28 Ja też uważam, że w Warszawie nie powinno sie organizować tego rodzaju konkursu. Warszawa to jedno z najbrzytszych miast na świecie i nie chodzi tu tylko o architekturę ale przede wszystkim o straszny bałagan na ulicach. Tyle brudu co w Warszawie nie widziałem w żadnej innej stolicy europejskiej. Te ochydne chodniki, dziurawe i krzywe ulice nie nadają się, aby je pokazywać na świecie. Miasto w którym odbędzie się konkurs Miss Swiata powinno być wizytówką naszego kraju a nie zapyziałą dziurą do której pies z kulawą nogą niechciałby przyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Tylko nie Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:32 tylko czemu chołota z wichór tu przyjeżdzaja i pracują za bezcen przez co zaniżają pensje warszawiakom. W takim razie won!!!! warszawa dla warszawiaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Tylko nie Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:34 aha i sprawdz w słowniku jak sie pisze brzydki czy brzytki ty analfabeto z prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasnie Re: Tylko nie Warszawa IP: *.aster.pl 04.03.06, 00:06 właśnie, właśnie! konkurs powinno sie zorganizowac w ełku. Odpowiedz Link Zgłoś