tradycja1 03.01.03, 01:24 o umieszczeniu zdjecia na forum...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:29 O rany, zapomnialem. Ale nie bylem w pracy, a skanera w domu nie mam. Moze jutro? Ale bedzie cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Niechu mialam Ci przypomniec 03.01.03, 01:35 Tylko nie serio prosze podejsc do tego. Prosimy o aktualne zdjecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:37 Bedzie aktualne. I to jak! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Niechu mialam Ci przypomniec 03.01.03, 01:44 Tylko wyjdz z bagaznika do jutra,chyba ze to lodowka, niech bedzie i walizka ...to nie przeszkadzajcie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:48 Nie ma sprawy, ale bugi grubawa jest, lodowka sie rozpadla. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 03.01.03, 22:39 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie ma sprawy, ale bugi grubawa jest, lodowka sie rozpadla. no, rozmiar 36, ale worek sadla ze mnie, a i Normals juz mi to wytknal. przez was facetów tylko kompleksów sie nabawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: 195.94.207.* 03.01.03, 08:34 Ja również chcę zobaczyć to zdjęcie, bo nie wiem, czy mam się Niecha bać, czy nie. Jeżeli jest muskularny, wielki i ma groźną minę, to zaraz się ulatniam z Edukacjii, ale jeżeli nie, to będę tu czasami pisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam 03.01.03, 14:26 tak bardzo niecierpliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 14:49 A Ty???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 14:57 no wiesz co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam IP: 195.94.207.* 03.01.03, 15:29 A ja nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Niechu mialam Ci przypomniec 03.01.03, 22:31 Niechu ... to My mamy jakas swoja strone ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: gdzie to zdjecie? IP: 212.76.37.* 04.01.03, 00:09 Jutro, najpozniej w poniedzialek. Troche roboty mi sie na leb zwalilo. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: gdzie to zdjecie? 04.01.03, 00:12 a gdzie je umiescisz?w gablocie edukacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: gdzie to zdjecie? IP: 212.76.37.* 04.01.03, 00:13 Ano. Wywale zdjecie redaktorki bo chyba juz wyblaklo. Wstawie moje, swiezutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: gdzie to zdjecie? 04.01.03, 00:16 Skad nagle taki przyplyw checi na pokazanie sie swiatu? Ja nawet nie wiem jak masz na imie. W kazdym razie czekam na zdjecie z niecierpliwoscia,jakakolwiek bedzie to fotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: gdzie to zdjecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 00:21 Na imie? Sam czasami zapominam. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: gdzie to zdjecie? 04.01.03, 00:24 To akurat nie bylo pytanie ,bo sie nawet nie spodziewalam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 00:52 moge dostac kopie tego zdjecia? powieksze go sobie, powiele i mieszkanie wykleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 11:52 Fototapety to masz w sklepie za rogiem. Moje zdjecia sprzedaja na miedzynarodowych licytacjach. Obok obrazow i trufli. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:05 Gość portalu: Niech napisał(a): > Fototapety to masz w sklepie za rogiem. Moje zdjecia sprzedaja na > miedzynarodowych licytacjach. Obok obrazow i trufli. fototapeta z twoja podobizna, czyli troche kiczu, wsród TYCH obrazów i trufli, nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:27 Tylko Buggi nie wyzbywaj się wszystkich dzieł sztuki, by móc wejść w posiadanie tak wyrafinowanego wizerunku Niecha. Miej na uwadze swoich przyszłych spadkobierców, oni mogą się nie poznać co jest naprawdę wartościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:33 zlote ramy beda pasowac Miltonio? zlote rustykalne. Wiecej dla Niecha nie moge zrobic. Potem dam pod mlotek to cudo i moze pójdzie, a za zarobione pieniachy zapraszam ciebie na podróz po swiecie. Co ty na to? Pakuj walizki Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:46 Jak to złote i rustykalne? Są takie? Jeśli tak, to oczywiście dla Niecha jak znalazł. Co do podróży po świecie, to już jestem spakowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 12:48 O moim zdjeciu to mozesz sobie najwyzej pomarzyc. Nawet niedbale wykonane pirackie podrobki wiecej sa warte niz arcydziela ze swiatowych galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:58 A kto tu marzy? Buggi chciała trochę rozmnożyć gotówkę, byśmy się dobrze zabawiły w podróży i niczego sobie nie odmawiały. Głośno się zastanawia czy ta twoja fotka ale już w złotych ramach podskoczy cenowo. Myślę, że jeżeli ramy będą ze szczerego złota, to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 13:01 Dziewczyny, to sprzedajcie te ramy i walcie w podroz waszych marzen. Moze do Skierniewic wam starczy. Sil, bo chyba na piechote trzeba bedzie dralowac. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 13:22 No jak to? Podobno Twój wizerunek bezcenny, jak nie przymierzając, Mona Lisa. Och Buggi. Ale się rozmarzyłam na myśl o naszej podróży. Już idę zastanawiać się nad trasą, nad tym co zobaczymy, jakich miejscowych specjałów spróbujemy i jakie niesamowite przygody nas czekają. Jak myślisz warto wziąć kamerę, czy wystarczy aparat fotograficzny? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 13:24 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dziewczyny, to sprzedajcie te ramy i walcie w podroz waszych marzen. Moze do > Skierniewic wam starczy. Sil, bo chyba na piechote trzeba bedzie dralowac. Napisz, ze jestes poprostu zazdrosny o te wyprawe. Zapytam Miltonii, moze zlicytujemy Cie przed smiercia, to bys sie ewentualnie na trzeciego zabral. Co ty na to? Ale nic za gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 13:29 buggi napisała: > Napisz, ze jestes poprostu zazdrosny o te wyprawe. Zapytam Miltonii, moze > zlicytujemy Cie przed smiercia, to bys sie ewentualnie na trzeciego zabral. Co > ty na to? Ale nic za gratis. Buggi, chyba żartujesz? Z drewnem do lasu chcesz jechać? Wystraszy nam tylko wielbicieli, będzie mendził i narzekał, schleje cały alkohol. To nie będzie przygoda życia, tylko Golgota. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 13:57 Jezu, o tym nie pomyslalam. Niech zostaje w domu, a my na Kube i inne wyspy pelne facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: 217.197.165.* 04.01.03, 15:03 O co chodzi? Ja tam sie nigdzie z wami nie wybieram. Tym bardziej na zadne wyspy pelne mlodych chlopcow swiadczacych uslugi za lizaki. A jedzcie sobie same, szerokiej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 20:26 Gość portalu: Niech napisał(a): > O co chodzi? Ja tam sie nigdzie z wami nie wybieram. Tym bardziej na zadne > wyspy pelne mlodych chlopcow swiadczacych uslugi za lizaki. A jedzcie sobie > same, szerokiej drogi! Zobacz Buggi jaki drażliwy. I jaki usiłuje być złośliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 20:23 buggi napisała: > Jezu, o tym nie pomyslalam. Niech zostaje w domu, a my na Kube i inne wyspy > pelne facetów. O to mi się podoba, Karaiby na początek, potem o rzut beretem mamy wyspy Bahama. A na San Saladorze możemy poszukać śladów Kolumba i zastanowić się ile wypił rumu, że nie poznał iż to nie Indie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Miltonio 04.01.03, 20:29 Nie bedziemy Niecha zmuszac, sam sie kiedys przekona, co stracil, no i taniej wyjdzie i wstydu nikt nam nie przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Miltonio 04.01.03, 20:31 Przecież Ci to od razu mówiłam. Ty masz chyba wyjątkowo dobre serduszko, że go chciałaś brać ze sobą. A po co nam kłopot? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Miltonio 04.01.03, 20:36 serca to ja dla niego juz nie mam, po tym, jak mnie nazwal stara, brzydka baba. Cholera, a sam viagre lyka. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Miltonio 04.01.03, 20:38 I to pewnie dlatego taki kłótliwy się zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Miltonio 04.01.03, 20:45 i jeszcze ci napisze, kochana, ze mnie z forum przepedzil (Niech), ale ja to mam w d......, poszlam do Sloggiego, tzn na forum Sloggiego. Tam mnie pocieszyl niejaki d.z. Sa jeszcze mezczyzni na tym swiecie, eh sa. Moze go o zdjecie poprosze, a Niecha fotke podre i do muszli wrzuce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Miltonio IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 20:48 buggi napisała poszlam do Sloggiego, tzn na forum Sloggiego. Tam mnie > pocieszyl niejaki d.z. D.z.mądry gość,ale Sloggi:( Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: k'k 04.01.03, 20:55 Zakladajac, ze Sloggi jest glupi, wówczas nie zapraszalby madrego d.z-eta No a jesli go zaprosil, znaczy, ze ma glowe na karku, czyli glupi nie jest. Jest jeszcze inna opcja: obaj sa glupi,ale ja tej opcji, w ogóle pod uwage nie biore, poniewaz znaczylo by to, ze ja tez jestem glupia, bo przez Sloggiego na forum zaproszona. Uf.☺ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:01 Wiem,a przynajmniej się domyślam,że lubisz Sloggiego-Twoja sprawa Dla mnie jest nudny,i co gorsze wredny. Co jakiś czas wybuchają afery ,w których nie jest on bynajmniej pozytywnym bohaterem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: k'k 04.01.03, 21:32 Gość portalu: k`k napisał(a): > Wiem,a przynajmniej się domyślam,że lubisz Sloggiego-Twoja sprawa > Dla mnie jest nudny,i co gorsze wredny. > Co jakiś czas wybuchają afery ,w których nie jest on bynajmniej pozytywnym > bohaterem. Ja nie powiedzialam/ napisalam, ze lubie Sloggiego,sadze, ze jest Ok. to jedno. Drugie, czy jest wredny? nie wiem, za rzadko bywam na jego forum, a i na tym jestem od dwóch m-cy Trzecie, o aferach nic mi nie wiadomo, poniewaz szkoda mi czasu i pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Do Buggi 04.01.03, 21:02 Buggi, tu nie chodzi o jego mądrość, czy głupotę, chodzi o jego zasady moralne. Poczytaj sobie. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=3994511 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Do Buggi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:15 No właśnie:) Dzięki. Ps.Buggi,jednego czego można zazdrościć Sloggiemu to takich przyjaciół jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Buggi 04.01.03, 21:22 Gość portalu: k`k napisał(a): > Ps.Buggi,jednego czego można zazdrościć Sloggiemu to takich przyjaciół jak Ty Podlizuch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Do Buggi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:24 Co tak łagodnie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Buggi 04.01.03, 21:29 Gość portalu: k`k napisał(a): > Co tak łagodnie? > :)) Ja zawsze jestem łagodna. Jeszcze tego nie zauważyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do k'k 04.01.03, 21:33 Gość portalu: k`k napisał(a): > No właśnie:) > Dzięki. > > > > Ps.Buggi,jednego czego można zazdrościć Sloggiemu to takich przyjaciół jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do k'k 04.01.03, 21:34 Gość portalu: k`k napisał(a): > No właśnie:) > Dzięki. > > > > Ps.Buggi,jednego czego można zazdrościć Sloggiemu to takich przyjaciół jak Ty badz tak mily i wyraz sie jasniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Do k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:37 "Przyjaciół poznaje sie w biedzie" O to i tylko o to mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do k'k 04.01.03, 21:53 Gość portalu: k`k napisał(a): > "Przyjaciół poznaje sie w biedzie" > O to i tylko o to mi chodzi wiesz co, ja przy sobocie jakas niekumata jestem, ale nie tlumacz dalej. PS.Czy my sie ze Sloggim znamy osobiscie? Nie, wiec on mi moze... i ja jemu tez...., wiec jaka bieda, jakich przyjaciól? Jest cos o czym powinnam wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia do Buggi 04.01.03, 23:05 Buggi, proszę nie osłabiaj mnie. Czy naprawdę uważasz tę gamoniowatą pierdołę S., podpuszczanego przez gwiazdę forum za mądrego? To, że kupił sobie encyklopedię i cytuje jej fragmenty, myśląc że to złote myśli, to wg Ciebie mądrość? A frajerów nabijających mu posty w jego nome omen salonie szuka gdzie może. Przecież tam są tak śmiertelne nudy, że po 5 min. zasnąć można. Drobne ożywienie nastepuje wtedy, gdy obgaduje się znienawidzoną, bóg raczy wiedzieć czemu, konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Miltonii, Zarlaczki i k'k 04.01.03, 23:33 czy jesli napisze za wami: Sloggi jest glupi, nudny i wredny, bedziecie mnie lubic? Ja nie pisalam, ze lubie pana S., i nie pisalam, ze uwazam go za madrego, ale nie sadze, by byl tez tak glupi i nie wiem, czy jest ..... Nie wiem, bo nie czytuje jego postów, no zdarza sie raz, dwa....a na jego Salonach bywam moze raz w miesiacu i to wtedy, kiedy na forum nuda zieje. Dobrzy ludzie, postuluje o liste forumowiczów z "plusami" i "minusami" dla mnie, bo ja tu w sumie "nowa"( dwumiesieczna) jestem i jeszcze nie wiem dobrze who is who. PS narobilam sobie juz wrogów? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: do Miltonii, Zarlaczki i k'k 04.01.03, 23:44 Buggi, ja się tylko pytałam, skoro ten temat został tu poruszony. Oczywiście każdy ma prawo do własnych opinii i my je też wyrażamy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: do Miltonii, Zarlaczki i k'k 04.01.03, 23:46 Buggi! Jak już Ci napisałam z kim się zadajesz, to Twoja sprawa. Mnie nic do tego. I na pewno nie wpłynie do w żaden sposób na mój stosunek do Ciebie. Po raz ostatni wracam do Sloggiego. Był on jedną z osób, którą lubiłam i dlatego tym bardziej rozczarował mnie swoją postawą. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Zarlaczki 04.01.03, 21:26 Sloggi jest Ok. Dzieki za link. Po pierwszych postach, wypowiedzi Sloggiego, jego elokwencja i zasady moralne, przestaly mnie skupiac moja uwage. Zainteresowalam sie natomiast calym watkiem i slabo mi sie zrobilo. Degrengolada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Do Zarlaczki IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:33 Zasady moralne nieważne? A co jest ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Zarlaczki i K'k 04.01.03, 22:55 Gość portalu: k`k napisał(a): > Zasady moralne nieważne? > A co jest ważne? zasady moralne sa wazne i gdybysmy wszyscy je tak przestrzegali, mielibysmy raj na ziemi. Sloggi wdepnal w przyslowiowe gówno, które teraz smierdzi. Narobil smrodu i dostal za to po d....Sam jest sobie winien, ale zarzucac mu brak zasad moralnych....? beczke soli zjesz, a na czlowieku sie nie poznasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Zarlaczki i K'k 04.01.03, 23:40 buggi napisała: > zasady moralne sa wazne i gdybysmy wszyscy je tak przestrzegali, mielibysmy > raj na ziemi. > > Sloggi wdepnal w przyslowiowe gówno, które teraz smierdzi. Narobil smrodu i > dostal za to po d....Sam jest sobie winien, ale zarzucac mu brak zasad > moralnych....? beczke soli zjesz, a na czlowieku sie nie poznasz. A jak nazwiesz donoszenie na Bogu ducha winną osobę, która nigdy nie weszła ze Sloggim w żaden konflikt. I jeżeli zrobił to np. z głupoty, czy zaczął coś czego nie przemyślał, to nawet nie zdobył się na to by przeprosić. Ale dosyć o tym, to Twoja sprawą z kim się zadajesz. Ja tylko chciałam żebyś wiedziała jaki to człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Zarlaczki 04.01.03, 23:52 zarlaczka napisała: > buggi napisała: > > > zasady moralne sa wazne i gdybysmy wszyscy je tak przestrzegali, mielibysm > y > > raj na ziemi. > > > > Sloggi wdepnal w przyslowiowe gówno, które teraz smierdzi. Narobil smrodu > i > > dostal za to po d....Sam jest sobie winien, ale zarzucac mu brak zasad > > moralnych....? beczke soli zjesz, a na czlowieku sie nie poznasz. > > A jak nazwiesz donoszenie na Bogu ducha winną osobę, która nigdy nie weszła ze > Sloggim w żaden konflikt. I jeżeli zrobił to np. z głupoty, czy zaczął coś > czego nie przemyślał, to nawet nie zdobył się na to by przeprosić. chamstwem to nazwe, niczym innym Ale dosyć o > tym, to Twoja sprawą z kim się zadajesz. Ja tylko chciałam żebyś wiedziała jaki > > to człowiek. ja sie z nim nie zadaje ( zobacz co napisalam Miltonii) i wybacz Zarlaczko, ale zdanie zmienie,wtedy, kiedy sie przekonam, ze facet jest taki, jakim mi go tu przedstawiliscie - to tez jest jedna z (moich) zasad moralnych. Taka juz jestem. PS. a ladnie to tak za plecami drugich gadac, Sloggiego uszy pewno juz swedza. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Zarlaczki 04.01.03, 23:56 buggi napisała: > PS. a ladnie to tak za plecami drugich gadac, Sloggiego uszy pewno juz swedza. Wszystko co o nim myślę powiedziałam mu, że tak rzeknę, prosto w oczy. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia do Tradycji 04.01.03, 20:36 A po co Ci to zdjęcie? Albo da kolegi, albo przepuści przez photoshopa. Poczekaj, my Ci dopiero przyślemy fotki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: do Tradycji 04.01.03, 21:48 Ja sie o zdjecie nie prosilam.Ciekawosc mi przeszla, szybko sie zniechecam,ale on sam obiecal wiec... PS."Co znacza (Niecha ) slowa ,one nic nie znacza..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:49 Czesc, fajnie sie bawicie? Ooo, nawet Bugi mimo swojego wieku potrafi sie zabawic. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Do wszystkich 05.01.03, 00:52 Ja fatalnie ...pierwszy raz czuje zal\zlosc do piszacych na E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:54 Odpusc. Przeciez tylko zartowali. Ja tez zartuje, a jakies panie czepiaja mi sie do tylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:59 Droga z pracy do domu zabrala mi troche czasu. I zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do wszystkich 05.01.03, 00:57 atob napisał: > Ja fatalnie ...pierwszy raz czuje zal\zlosc do piszacych na E. a co cie tak zlosci, nikt nie chce twojego zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do wszystkich 05.01.03, 00:59 atob napisał: > Ja fatalnie ...pierwszy raz czuje zal\zlosc do piszacych na E. Jeśli Cię w jakis sposób uraziłam, to przepraszam, na pewno nie było to zamierzone. Twoja reakcja prawdę mówiąc mnie zaskoczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:02 Dobrze, ze mnie tu nie bylo. Ale my sie z Atobem znamy, a wy znacie tylko zdjecia. Wlasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:05 Dobrze ze to nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:11 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dobrze ze to nie do mnie. nie do ciebie, ale o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:14 Ale nie do mnie, a ja jestem dobrze wychowany, jak ktos do mnie nie mowi, to staram sie nie podsluchiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:17 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ale nie do mnie, a ja jestem dobrze wychowany, jak ktos do mnie nie mowi, to > staram sie nie podsluchiwac. ale podgladasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:21 Ale staram sie zaslonic oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:25 Widzisz Niech jak to jest;wykopales mnie wczoraj z forum, wiec sie przeszlam po salonach niejakiego Sloggiego. No i mi sie dzis dostalo po tylku. Same klopoty przez ciebie. W nielaske o maly wlos nie popadlam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:29 W nielaske u Sloggiego? To latwe. Wystarczy miec wlasne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do niektórych 05.01.03, 01:32 Generalnie własne zdanie powoduje dużo niełaski. I nie tylko u Sloggiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:33 U mnie zawsze nagradzane. Milton, zono byla, ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do niektórych 05.01.03, 01:51 Gość portalu: Niech napisał(a): > U mnie zawsze nagradzane. Milton, zono byla, ratuj! Narozrabiało się tu i ówdzie, napastowało nastolatki, macało (to chyba zakazane słowo, ale trudno) kogo się da, kobietom wiek wypominało i teraz ratuj! Już ja z Tobą pogadam jak trzeba na osobności. Oj chyba wałek będzie w robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 02:08 Lepszy walek niz to pierdu, pierdu i fiukanie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:33 nie u Sloggiego, u Miltonii ( a juz myslalam, ze na urlop razem pojedziemy, wiesz wyspy itp)i Zarlaczki i k'k i swietego Antoniego Niech=Problemy, a mówili, zeby lapy od ciebie zabrac Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do niektórych 05.01.03, 01:44 buggi napisała: > nie u Sloggiego, u Miltonii ( a juz myslalam, ze na urlop razem pojedziemy, > wiesz wyspy itp)i Zarlaczki i k'k i swietego Antoniego > Niech=Problemy, a mówili, zeby lapy od ciebie zabrac Dlaczego tak uważasz? Myśmy Ci przedstawili nasz poglad na sprawę. A że jest on jednakowy, no cóż, może jest coś na rzeczy. A dlaczego nie miałybysmy razem jechać na urlop? Co ma piernik do kanalizacji? Jezu, jacy dziś wszyscy drażliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:47 Ja nie jestem (nie bylem, nie bede) drazliwy. Ale to dzis nie w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Miltonii 05.01.03, 10:21 miltonia napisała: > Dlaczego tak uważasz? Myśmy Ci przedstawili nasz poglad na sprawę. A że jest on > > jednakowy, no cóż, może jest coś na rzeczy. > A dlaczego nie miałybysmy razem jechać na urlop? Co ma piernik do kanalizacji? > Jezu, jacy dziś wszyscy drażliwi. z samego rana ☺ ☺ ☺ ☺ , dzis mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Do ludzi dobrej woli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 16:06 A ja sie opalilem: ☻. A moze nawalilem? Nie pamietam. Tak sadze. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 16:54 Gość portalu: Niech napisał(a): > A ja sie opalilem: ☻. Jak sie robi takie znaczki???:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 16:57 Czesc Atob czy juz wszystko OK?Jestes na mnie zly? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 17:04 Przepraszem ze swojej strony bo moze po czesci ja napedzilam ta sprawe (...)dlaczego?domysl sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do ludzi dobrej woli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 17:07 Tradycja jest zazdrosna. Tak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 20:37 Gość portalu: Niech napisał(a): > A ja sie opalilem: ☻. A moze nawalilem? Nie pamietam. Tak sadze. Zalosne. > .. jesli sie nawaliles to czemu nie ♫ ♪ ♫? ☻ ja tez sie opalilam a teraz promienieje ☼ Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 20:47 buggi napisała: >a teraz > promienieje ☼ O rany to Ty jestes radioaktywna .... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 20:52 atob napisał: > buggi napisała: > > >a teraz > > promienieje ☼ > > O rany to Ty jestes radioaktywna .... jesli promienieje i promieniuje to to samo, to tak ☺ Odpowiedz Link Zgłoś