Dodaj do ulubionych

Niechu mialam Ci przypomniec

03.01.03, 01:24
o umieszczeniu zdjecia na forum...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:29
      O rany, zapomnialem. Ale nie bylem w pracy, a skanera w domu nie mam. Moze
      jutro? Ale bedzie cyrk!
      • tradycja1 Re: Niechu mialam Ci przypomniec 03.01.03, 01:35
        Tylko nie serio prosze podejsc do tego.
        Prosimy o aktualne zdjecie...
        • Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:37
          Bedzie aktualne. I to jak!
          • tradycja1 Re: Niechu mialam Ci przypomniec 03.01.03, 01:44
            Tylko wyjdz z bagaznika do jutra,chyba ze to lodowka,
            niech bedzie i walizka ...to nie przeszkadzajcie sobie...
            • Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:48
              Nie ma sprawy, ale bugi grubawa jest, lodowka sie rozpadla.
              • buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 03.01.03, 22:39
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> Nie ma sprawy, ale bugi grubawa jest, lodowka sie rozpadla.

no, rozmiar 36, ale worek sadla ze mnie, a i Normals juz mi to wytknal.
                przez was facetów tylko kompleksów sie nabawie.
    • Gość: Normals Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: 195.94.207.* 03.01.03, 08:34
      Ja również chcę zobaczyć to zdjęcie, bo nie wiem, czy mam się Niecha bać, czy
      nie. Jeżeli jest muskularny, wielki i ma groźną minę, to zaraz się ulatniam z
      Edukacjii, ale jeżeli nie, to będę tu czasami pisywał.
    • tradycja1 Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam 03.01.03, 14:26
      tak bardzo niecierpliwa...
      • Gość: k`k Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 14:49
        A Ty????
        • tradycja1 Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam 03.01.03, 14:54
          ja? a ja co?
          • Gość: k`k Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 14:57
            no
            wiesz
            co
            • Gość: Normals Re: Niechu mialam Ci przypomniec-czekam IP: 195.94.207.* 03.01.03, 15:29
              A ja nie wiem co.
    • atob Re: Niechu mialam Ci przypomniec 03.01.03, 22:31
      Niechu ... to My mamy jakas swoja strone ????
    • tradycja1 gdzie to zdjecie? 03.01.03, 23:59
      • Gość: Niech Re: gdzie to zdjecie? IP: 212.76.37.* 04.01.03, 00:09
        Jutro, najpozniej w poniedzialek. Troche roboty mi sie na leb zwalilo.
        • tradycja1 Re: gdzie to zdjecie? 04.01.03, 00:12
          a gdzie je umiescisz?w gablocie edukacji?
          • Gość: Niech Re: gdzie to zdjecie? IP: 212.76.37.* 04.01.03, 00:13
            Ano. Wywale zdjecie redaktorki bo chyba juz wyblaklo. Wstawie moje, swiezutkie.
            • tradycja1 Re: gdzie to zdjecie? 04.01.03, 00:16
              Skad nagle taki przyplyw checi na pokazanie sie swiatu?
              Ja nawet nie wiem jak masz na imie.
              W kazdym razie czekam na zdjecie z niecierpliwoscia,jakakolwiek bedzie to fotka.
              • Gość: Niech Re: gdzie to zdjecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 00:21
                Na imie? Sam czasami zapominam.
                • tradycja1 Re: gdzie to zdjecie? 04.01.03, 00:24
                  To akurat nie bylo pytanie ,bo sie nawet nie spodziewalam odpowiedzi.
    • buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 00:52
      moge dostac kopie tego zdjecia? powieksze go sobie, powiele i mieszkanie
      wykleje
      • Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 11:52
        Fototapety to masz w sklepie za rogiem. Moje zdjecia sprzedaja na
        miedzynarodowych licytacjach. Obok obrazow i trufli.
        • buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:05

> Fototapety to masz w sklepie za rogiem. Moje zdjecia sprzedaja na
          > miedzynarodowych licytacjach. Obok obrazow i trufli.

fototapeta z twoja podobizna, czyli troche kiczu, wsród TYCH obrazów i trufli,
          nie zaszkodzi.

• miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:27
            Tylko Buggi nie wyzbywaj się wszystkich dzieł sztuki, by móc wejść w posiadanie
            tak wyrafinowanego wizerunku Niecha. Miej na uwadze swoich przyszłych
            spadkobierców, oni mogą się nie poznać co jest naprawdę wartościowe.
            • buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:33
              zlote ramy beda pasowac Miltonio? zlote rustykalne. Wiecej dla Niecha nie moge
              zrobic. Potem dam pod mlotek to cudo i moze pójdzie, a za zarobione pieniachy
              zapraszam ciebie na podróz po swiecie. Co ty na to? Pakuj walizki
              • miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:46
                Jak to złote i rustykalne? Są takie? Jeśli tak, to oczywiście dla Niecha jak
                znalazł. Co do podróży po świecie, to już jestem spakowana.
              • Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 12:48
                O moim zdjeciu to mozesz sobie najwyzej pomarzyc. Nawet niedbale wykonane
                pirackie podrobki wiecej sa warte niz arcydziela ze swiatowych galerii.
                • miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 12:58
                  A kto tu marzy? Buggi chciała trochę rozmnożyć gotówkę, byśmy się dobrze
                  zabawiły w podróży i niczego sobie nie odmawiały. Głośno się zastanawia czy ta
                  twoja fotka ale już w złotych ramach podskoczy cenowo. Myślę, że jeżeli ramy
                  będą ze szczerego złota, to na pewno.
                  • Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 13:01
                    Dziewczyny, to sprzedajcie te ramy i walcie w podroz waszych marzen. Moze do
                    Skierniewic wam starczy. Sil, bo chyba na piechote trzeba bedzie dralowac.
                    • miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 13:22
                      No jak to? Podobno Twój wizerunek bezcenny, jak nie przymierzając, Mona Lisa.
                      Och Buggi. Ale się rozmarzyłam na myśl o naszej podróży. Już idę zastanawiać
                      się nad trasą, nad tym co zobaczymy, jakich miejscowych specjałów spróbujemy i
                      jakie niesamowite przygody nas czekają. Jak myślisz warto wziąć kamerę, czy
                      wystarczy aparat fotograficzny?
                    • buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 13:24

> Dziewczyny, to sprzedajcie te ramy i walcie w podroz waszych marzen. Moze do
                      > Skierniewic wam starczy. Sil, bo chyba na piechote trzeba bedzie dralowac.

Napisz, ze jestes poprostu zazdrosny o te wyprawe. Zapytam Miltonii, moze
                      zlicytujemy Cie przed smiercia, to bys sie ewentualnie na trzeciego zabral. Co
                      ty na to? Ale nic za gratis.
                      • miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 13:29
                        buggi napisała:

> Napisz, ze jestes poprostu zazdrosny o te wyprawe. Zapytam Miltonii, moze
                        > zlicytujemy Cie przed smiercia, to bys sie ewentualnie na trzeciego zabral.
                        Co
                        > ty na to? Ale nic za gratis.

Buggi, chyba żartujesz? Z drewnem do lasu chcesz jechać? Wystraszy nam tylko
                        wielbicieli, będzie mendził i narzekał, schleje cały alkohol. To nie będzie
                        przygoda życia, tylko Golgota.
                        • buggi Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 13:57
                          Jezu, o tym nie pomyslalam. Niech zostaje w domu, a my na Kube i inne wyspy
                          pelne facetów.
                          • Gość: Niech Re: Niechu mialam Ci przypomniec IP: 217.197.165.* 04.01.03, 15:03
                            O co chodzi? Ja tam sie nigdzie z wami nie wybieram. Tym bardziej na zadne
                            wyspy pelne mlodych chlopcow swiadczacych uslugi za lizaki. A jedzcie sobie
                            same, szerokiej drogi!
                            • miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 20:26

> O co chodzi? Ja tam sie nigdzie z wami nie wybieram. Tym bardziej na zadne
                              > wyspy pelne mlodych chlopcow swiadczacych uslugi za lizaki. A jedzcie sobie
                              > same, szerokiej drogi!

Zobacz Buggi jaki drażliwy. I jaki usiłuje być złośliwy.
                          • miltonia Re: Niechu mialam Ci przypomniec 04.01.03, 20:23
                            buggi napisała:

> Jezu, o tym nie pomyslalam. Niech zostaje w domu, a my na Kube i inne wyspy
                            > pelne facetów.
                            O to mi się podoba, Karaiby na początek, potem o rzut beretem mamy wyspy
                            Bahama. A na San Saladorze możemy poszukać śladów Kolumba i zastanowić się ile
                            wypił rumu, że nie poznał iż to nie Indie.
                            • tradycja1 A zdjecia jak nie bylo tak nie ma 04.01.03, 20:26
                            • buggi Re: Miltonio 04.01.03, 20:29
                              Nie bedziemy Niecha zmuszac, sam sie kiedys przekona, co stracil, no i taniej
                              wyjdzie i wstydu nikt nam nie przyniesie.
                              • miltonia Re: Miltonio 04.01.03, 20:31
                                Przecież Ci to od razu mówiłam. Ty masz chyba wyjątkowo dobre serduszko, że go
                                chciałaś brać ze sobą. A po co nam kłopot?
                                • buggi Re: Miltonio 04.01.03, 20:36
                                  serca to ja dla niego juz nie mam, po tym, jak mnie nazwal stara, brzydka baba.
                                  Cholera, a sam viagre lyka.
                                  • miltonia Re: Miltonio 04.01.03, 20:38
                                    I to pewnie dlatego taki kłótliwy się zrobił.
                                    • buggi Re: Miltonio 04.01.03, 20:45
                                      i jeszcze ci napisze, kochana, ze mnie z forum przepedzil (Niech), ale ja to
                                      mam w d......, poszlam do Sloggiego, tzn na forum Sloggiego. Tam mnie
                                      pocieszyl niejaki d.z. Sa jeszcze mezczyzni na tym swiecie, eh sa. Moze go o
                                      zdjecie poprosze, a Niecha fotke podre i do muszli wrzuce.
                                      • Gość: k`k Re: Miltonio IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 20:48
                                        buggi napisała
                                        poszlam do Sloggiego, tzn na forum Sloggiego. Tam mnie
                                        > pocieszyl niejaki d.z.

D.z.mądry gość,ale Sloggi:(
                                        • buggi Re: k'k 04.01.03, 20:55
                                          Zakladajac, ze Sloggi jest glupi, wówczas nie zapraszalby madrego d.z-eta
                                          No a jesli go zaprosil, znaczy, ze ma glowe na karku, czyli glupi nie jest.
                                          Jest jeszcze inna opcja: obaj sa glupi,ale ja tej opcji, w ogóle pod uwage nie
                                          biore, poniewaz znaczylo by to, ze ja tez jestem glupia, bo przez Sloggiego
                                          na forum zaproszona. Uf.☺
                                          • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:01
                                            Wiem,a przynajmniej się domyślam,że lubisz Sloggiego-Twoja sprawa
                                            Dla mnie jest nudny,i co gorsze wredny.
                                            Co jakiś czas wybuchają afery ,w których nie jest on bynajmniej pozytywnym
                                            bohaterem.
                                            • buggi Re: k'k 04.01.03, 21:32
                                              Gość portalu: k`k napisał(a):

> Wiem,a przynajmniej się domyślam,że lubisz Sloggiego-Twoja sprawa
                                              > Dla mnie jest nudny,i co gorsze wredny.
                                              > Co jakiś czas wybuchają afery ,w których nie jest on bynajmniej pozytywnym
                                              > bohaterem.

Ja nie powiedzialam/ napisalam, ze lubie Sloggiego,sadze, ze jest Ok. to jedno.
                                              Drugie, czy jest wredny? nie wiem, za rzadko bywam na jego forum, a i na tym
                                              jestem od dwóch m-cy
                                              Trzecie, o aferach nic mi nie wiadomo, poniewaz szkoda mi czasu i pieniedzy.
                                          • zarlaczka Do Buggi 04.01.03, 21:02
                                            Buggi, tu nie chodzi o jego mądrość, czy głupotę, chodzi o jego zasady moralne.
                                            Poczytaj sobie.
                                            www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=3994511
                                            • Gość: k`k Re: Do Buggi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:15
                                              No właśnie:)
                                              Dzięki.

Ps.Buggi,jednego czego można zazdrościć Sloggiemu to takich przyjaciół jak Ty
                                              • zarlaczka Re: Do Buggi 04.01.03, 21:22

> Ps.Buggi,jednego czego można zazdrościć Sloggiemu to takich przyjaciół jak Ty

Podlizuch!
                                                • Gość: k`k Re: Do Buggi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:24
                                                  Co tak łagodnie?
                                                  :))
                                                  • zarlaczka Re: Do Buggi 04.01.03, 21:29

> Co tak łagodnie?
                                                    > :))

Ja zawsze jestem łagodna. Jeszcze tego nie zauważyłeś.
                                              • buggi Re: Do k'k 04.01.03, 21:33

> No właśnie:)
                                                > Dzięki.
                                                >
                                                >
                                                >
                                              • buggi Re: Do k'k 04.01.03, 21:34

> No właśnie:)
                                                > Dzięki.
                                                >
                                                >
                                                >
                                                badz tak mily i wyraz sie jasniej
                                                • Gość: k`k Re: Do k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:37
                                                  "Przyjaciół poznaje sie w biedzie"
                                                  O to i tylko o to mi chodzi
                                                  • buggi Re: Do k'k 04.01.03, 21:53

> "Przyjaciół poznaje sie w biedzie"
                                                    > O to i tylko o to mi chodzi

wiesz co, ja przy sobocie jakas niekumata jestem, ale nie tlumacz dalej.
                                                    PS.Czy my sie ze Sloggim znamy osobiscie? Nie, wiec on mi moze... i ja jemu
                                                    tez...., wiec jaka bieda, jakich przyjaciól? Jest cos o czym powinnam wiedziec?

• miltonia do Buggi 04.01.03, 23:05
                                                    Buggi, proszę nie osłabiaj mnie. Czy naprawdę uważasz tę gamoniowatą pierdołę
                                                    S., podpuszczanego przez gwiazdę forum za mądrego? To, że kupił sobie
                                                    encyklopedię i cytuje jej fragmenty, myśląc że to złote myśli, to wg Ciebie
                                                    mądrość? A frajerów nabijających mu posty w jego nome omen salonie szuka gdzie
                                                    może. Przecież tam są tak śmiertelne nudy, że po 5 min. zasnąć można. Drobne
                                                    ożywienie nastepuje wtedy, gdy obgaduje się znienawidzoną, bóg raczy wiedzieć
                                                    czemu, konkurencję.
                                                  • buggi Re: do Miltonii, Zarlaczki i k'k 04.01.03, 23:33
                                                    czy jesli napisze za wami: Sloggi jest glupi, nudny i wredny, bedziecie mnie
                                                    lubic?
                                                    Ja nie pisalam, ze lubie pana S., i nie pisalam, ze uwazam go za madrego, ale
                                                    nie sadze, by byl tez tak glupi i nie wiem, czy jest .....
                                                    Nie wiem, bo nie czytuje jego postów, no zdarza sie raz, dwa....a na jego
                                                    Salonach bywam moze raz w miesiacu i to wtedy, kiedy na forum nuda zieje.
                                                    Dobrzy ludzie, postuluje o liste forumowiczów z "plusami" i "minusami" dla
                                                    mnie, bo ja tu w sumie "nowa"( dwumiesieczna) jestem i jeszcze nie wiem dobrze
                                                    who is who.

PS narobilam sobie juz wrogów?

• miltonia Re: do Miltonii, Zarlaczki i k'k 04.01.03, 23:44
                                                    Buggi, ja się tylko pytałam, skoro ten temat został tu poruszony. Oczywiście
                                                    każdy ma prawo do własnych opinii i my je też wyrażamy.
                                                  • zarlaczka Re: do Miltonii, Zarlaczki i k'k 04.01.03, 23:46
                                                    Buggi!
                                                    Jak już Ci napisałam z kim się zadajesz, to Twoja sprawa. Mnie nic do tego. I
                                                    na pewno nie wpłynie do w żaden sposób na mój stosunek do Ciebie.
                                                    Po raz ostatni wracam do Sloggiego. Był on jedną z osób, którą lubiłam i
                                                    dlatego tym bardziej rozczarował mnie swoją postawą.
                                            • buggi Re: Do Zarlaczki 04.01.03, 21:26
                                              Sloggi jest Ok.
                                              Dzieki za link. Po pierwszych postach, wypowiedzi Sloggiego, jego elokwencja i
                                              zasady moralne, przestaly mnie skupiac moja uwage. Zainteresowalam sie
                                              natomiast calym watkiem i slabo mi sie zrobilo. Degrengolada

• Gość: k`k Re: Do Zarlaczki IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 21:33
                                                Zasady moralne nieważne?
                                                A co jest ważne?
                                                • buggi Re: Do Zarlaczki i K'k 04.01.03, 22:55

> Zasady moralne nieważne?
                                                  > A co jest ważne?

zasady moralne sa wazne i gdybysmy wszyscy je tak przestrzegali, mielibysmy
                                                  raj na ziemi.

Sloggi wdepnal w przyslowiowe gówno, które teraz smierdzi. Narobil smrodu i
                                                  dostal za to po d....Sam jest sobie winien, ale zarzucac mu brak zasad
                                                  moralnych....? beczke soli zjesz, a na czlowieku sie nie poznasz.

• zarlaczka Re: Do Zarlaczki i K'k 04.01.03, 23:40
                                                    buggi napisała:

> zasady moralne sa wazne i gdybysmy wszyscy je tak przestrzegali, mielibysmy
                                                    > raj na ziemi.
                                                    >
                                                    > Sloggi wdepnal w przyslowiowe gówno, które teraz smierdzi. Narobil smrodu i
                                                    > dostal za to po d....Sam jest sobie winien, ale zarzucac mu brak zasad
                                                    > moralnych....? beczke soli zjesz, a na czlowieku sie nie poznasz.

A jak nazwiesz donoszenie na Bogu ducha winną osobę, która nigdy nie weszła ze
                                                    Sloggim w żaden konflikt. I jeżeli zrobił to np. z głupoty, czy zaczął coś
                                                    czego nie przemyślał, to nawet nie zdobył się na to by przeprosić. Ale dosyć o
                                                    tym, to Twoja sprawą z kim się zadajesz. Ja tylko chciałam żebyś wiedziała jaki
                                                    to człowiek.
                                                  • buggi Re: Do Zarlaczki 04.01.03, 23:52
                                                    zarlaczka napisała:

> buggi napisała:
                                                    >
                                                    > > zasady moralne sa wazne i gdybysmy wszyscy je tak przestrzegali, mielibysm
                                                    > y
                                                    > > raj na ziemi.
                                                    > >
                                                    > > Sloggi wdepnal w przyslowiowe gówno, które teraz smierdzi. Narobil smrodu
                                                    > i
                                                    > > dostal za to po d....Sam jest sobie winien, ale zarzucac mu brak zasad
                                                    > > moralnych....? beczke soli zjesz, a na czlowieku sie nie poznasz.
                                                    >
                                                    > A jak nazwiesz donoszenie na Bogu ducha winną osobę, która nigdy nie weszła
                                                    ze
                                                    > Sloggim w żaden konflikt. I jeżeli zrobił to np. z głupoty, czy zaczął coś
                                                    > czego nie przemyślał, to nawet nie zdobył się na to by przeprosić.

chamstwem to nazwe, niczym innym

Ale dosyć o
                                                    > tym, to Twoja sprawą z kim się zadajesz. Ja tylko chciałam żebyś wiedziała
                                                    jaki
                                                    >
                                                    > to człowiek.

ja sie z nim nie zadaje ( zobacz co napisalam Miltonii) i wybacz Zarlaczko,
                                                    ale zdanie zmienie,wtedy, kiedy sie przekonam, ze facet jest taki, jakim mi
                                                    go tu przedstawiliscie - to tez jest jedna z (moich) zasad moralnych. Taka juz
                                                    jestem.

PS. a ladnie to tak za plecami drugich gadac, Sloggiego uszy pewno juz swedza.

• buggi Re: Pointa 04.01.03, 23:53
                                                  • zarlaczka Re: Do Zarlaczki 04.01.03, 23:56
                                                    buggi napisała:

> PS. a ladnie to tak za plecami drugich gadac, Sloggiego uszy pewno juz swedza.

Wszystko co o nim myślę powiedziałam mu, że tak rzeknę, prosto w oczy.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                • miltonia do Tradycji 04.01.03, 20:36
                                  A po co Ci to zdjęcie? Albo da kolegi, albo przepuści przez photoshopa.
                                  Poczekaj, my Ci dopiero przyślemy fotki!!!!
                                  • tradycja1 Re: do Tradycji 04.01.03, 21:48
                                    Ja sie o zdjecie nie prosilam.Ciekawosc mi przeszla,
                                    szybko sie zniechecam,ale on sam obiecal wiec...
                                    PS."Co znacza (Niecha ) slowa ,one nic nie znacza..."
                                    • Gość: Niech Do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:49
                                      Czesc, fajnie sie bawicie? Ooo, nawet Bugi mimo swojego wieku potrafi sie
                                      zabawic.
                                      • atob Re: Do wszystkich 05.01.03, 00:52
                                        Ja fatalnie ...pierwszy raz czuje zal\zlosc do piszacych na E.
                                        • Gość: Niech Re: Do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:54
                                          Odpusc. Przeciez tylko zartowali. Ja tez zartuje, a jakies panie czepiaja mi
                                          sie do tylka.
                                          • atob Re: Do wszystkich 05.01.03, 00:57
                                            Dopiero do domciu Niechu sie wrocilo:)
                                            • Gość: Niech Re: Do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:59
                                              Droga z pracy do domu zabrala mi troche czasu. I zdrowia.
                                        • buggi Re: Do wszystkich 05.01.03, 00:57
                                          atob napisał:

> Ja fatalnie ...pierwszy raz czuje zal\zlosc do piszacych na E.

a co cie tak zlosci, nikt nie chce twojego zdjecia?
                                        • miltonia Re: Do wszystkich 05.01.03, 00:59
                                          atob napisał:

> Ja fatalnie ...pierwszy raz czuje zal\zlosc do piszacych na E.
                                          Jeśli Cię w jakis sposób uraziłam, to przepraszam, na pewno nie było to
                                          zamierzone. Twoja reakcja prawdę mówiąc mnie zaskoczyła.
                                          • Gość: Niech Re: Do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:02
                                            Dobrze, ze mnie tu nie bylo. Ale my sie z Atobem znamy, a wy znacie tylko
                                            zdjecia. Wlasne.
                                            • buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:05
                                              i chwala Bogu
                                              • Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:05
                                                Dobrze ze to nie do mnie.
                                                • buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:11

> Dobrze ze to nie do mnie.

nie do ciebie, ale o tobie
                                                  • Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:14
                                                    Ale nie do mnie, a ja jestem dobrze wychowany, jak ktos do mnie nie mowi, to
                                                    staram sie nie podsluchiwac.
                                                  • buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:17

> Ale nie do mnie, a ja jestem dobrze wychowany, jak ktos do mnie nie mowi, to
                                                    > staram sie nie podsluchiwac.

ale podgladasz
                                                  • Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:21
                                                    Ale staram sie zaslonic oczy.
                                                  • buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:25
                                                    Widzisz Niech jak to jest;wykopales mnie wczoraj z forum, wiec sie przeszlam
                                                    po salonach niejakiego Sloggiego. No i mi sie dzis dostalo po tylku.
                                                    Same klopoty przez ciebie. W nielaske o maly wlos nie popadlam.
                                                  • Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:29
                                                    W nielaske u Sloggiego? To latwe. Wystarczy miec wlasne zdanie.
                                                  • miltonia Re: Do niektórych 05.01.03, 01:32
                                                    Generalnie własne zdanie powoduje dużo niełaski. I nie tylko u Sloggiego.
                                                  • Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:33
                                                    U mnie zawsze nagradzane. Milton, zono byla, ratuj!
                                                  • miltonia Re: Do niektórych 05.01.03, 01:51

> U mnie zawsze nagradzane. Milton, zono byla, ratuj!

Narozrabiało się tu i ówdzie, napastowało nastolatki, macało (to chyba zakazane
                                                    słowo, ale trudno) kogo się da, kobietom wiek wypominało i teraz ratuj! Już ja
                                                    z Tobą pogadam jak trzeba na osobności. Oj chyba wałek będzie w robocie.
                                                  • Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 02:08
                                                    Lepszy walek niz to pierdu, pierdu i fiukanie.
                                                  • buggi Re: Do niektórych 05.01.03, 01:33
                                                    nie u Sloggiego, u Miltonii ( a juz myslalam, ze na urlop razem pojedziemy,
                                                    wiesz wyspy itp)i Zarlaczki i k'k i swietego Antoniego
                                                    Niech=Problemy, a mówili, zeby lapy od ciebie zabrac
                                                  • miltonia Re: Do niektórych 05.01.03, 01:44
                                                    buggi napisała:

> nie u Sloggiego, u Miltonii ( a juz myslalam, ze na urlop razem pojedziemy,
                                                    > wiesz wyspy itp)i Zarlaczki i k'k i swietego Antoniego
                                                    > Niech=Problemy, a mówili, zeby lapy od ciebie zabrac

Dlaczego tak uważasz? Myśmy Ci przedstawili nasz poglad na sprawę. A że jest on
                                                    jednakowy, no cóż, może jest coś na rzeczy.
                                                    A dlaczego nie miałybysmy razem jechać na urlop? Co ma piernik do kanalizacji?
                                                    Jezu, jacy dziś wszyscy drażliwi.
                                                  • Gość: Niech Re: Do niektórych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:47
                                                    Ja nie jestem (nie bylem, nie bede) drazliwy. Ale to dzis nie w cenie.
                                                  • buggi Re: Do Miltonii 05.01.03, 10:21
                                                    miltonia napisała:

> Dlaczego tak uważasz? Myśmy Ci przedstawili nasz poglad na sprawę. A że jest
                                                    on
                                                    >
                                                    > jednakowy, no cóż, może jest coś na rzeczy.
                                                    > A dlaczego nie miałybysmy razem jechać na urlop? Co ma piernik do
                                                    kanalizacji?
                                                    > Jezu, jacy dziś wszyscy drażliwi.

z samego rana ☺ ☺ ☺ ☺ , dzis mi lepiej
                                                  • miltonia Re: Do Miltonii 05.01.03, 11:02
                                                    Mnie też.
                                                  • Gość: Niech Do ludzi dobrej woli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 16:06
                                                    A ja sie opalilem: ☻. A moze nawalilem? Nie pamietam. Tak sadze. Zalosne...
                                                  • atob Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 16:54

> A ja sie opalilem: ☻.

Jak sie robi takie znaczki???:)
                                                  • tradycja1 Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 16:57
                                                    Czesc Atob czy juz wszystko OK?Jestes na mnie zly?
                                                  • atob Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 17:02
                                                    nie gniewam sie ...:-)
                                                  • tradycja1 Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 17:04
                                                    Przepraszem ze swojej strony bo moze po czesci ja napedzilam ta
                                                    sprawe (...)dlaczego?domysl sie....
                                                  • Gość: Niech Re: Do ludzi dobrej woli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 17:07
                                                    Tradycja jest zazdrosna. Tak sadze.
                                                  • tradycja1 Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 17:18
                                                    Zal mi siebie....
                                                  • buggi Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 20:17
                                                    to bardzo latwe ☺
                                                  • buggi Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 20:37

> A ja sie opalilem: ☻. A moze nawalilem? Nie pamietam. Tak sadze. Zalosne.
                                                    > ..

jesli sie nawaliles to czemu nie ♫ ♪ ♫? ☻ ja tez sie opalilam a teraz
                                                    promienieje ☼
                                                  • atob Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 20:47
                                                    buggi napisała:

>a teraz
                                                    > promienieje ☼

O rany to Ty jestes radioaktywna ....
                                                  • buggi Re: Do ludzi dobrej woli 05.01.03, 20:52
                                                    atob napisał:

> buggi napisała:
                                                    >
                                                    > >a teraz
                                                    > > promienieje ☼
                                                    >
                                                    > O rany to Ty jestes radioaktywna ....
                                                    jesli promienieje i promieniuje to to samo, to tak ☺

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka