sloggi 04.12.02, 08:21 Samych pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrowia i płomiennych uczuć w te mroźne dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znawca Re: Barbarom, Baśkom i Basieńkom 04.12.02, 08:58 Choć nie jestem Basią, to od razu mi milej na duszy. Ty masz coś w sobie z anioła Sloggi. A tak na boku, to powiedz, czy tego samego życzysz, tym Basiom, które przyjechały do Warszawy by tu pracować? Oj, wątpię. Sądząc, po (niezrozumiałym dla mnie) zacietrzewieniu z jakim obrzucałeś błotem, by nie rzec gównem, kobiety godzące się na pensję na tyle niższą, że okazało się, żeś zbędny w swej poprzedniej pracy. Miłym trzeba być zawsze. A z ciebie gentelman, tylko wtedy gdy się upudrujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Barbarom, Baśkom i Basieńkom 04.12.02, 09:20 znawca napisał: > Choć nie jestem Basią, to od razu mi milej na duszy. Ty masz coś w sobie z > anioła Sloggi. > > > A tak na boku, to powiedz, czy tego samego życzysz, tym Basiom, które > przyjechały do Warszawy by tu pracować? Oj, wątpię. Sądząc, po (niezrozumiałym > dla mnie) zacietrzewieniu z jakim obrzucałeś błotem, by nie rzec gównem, > kobiety godzące się na pensję na tyle niższą, że okazało się, żeś zbędny w swej > > poprzedniej pracy. > > Miłym trzeba być zawsze. A z ciebie gentelman, tylko wtedy gdy się upudrujesz. Chyba miałeś już iść? Zapomiałeś tylko przed wyjściem wbić mi szpilę, Ty niezamożny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Barbarom, Baśkom i Basieńkom IP: *.crowley.pl 04.12.02, 09:36 a burkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Barbarom, Baśkom i Basieńkom IP: proxy / 157.25.84.* 04.12.02, 10:44 W imieniu własnym i innych Baś dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miner Re: Barbarom, Baśkom i Basieńkom IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 04.12.02, 13:40 sloggi napisał: > Samych pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrowia i > płomiennych uczuć w te mroźne dni. a gornikom nic nie nie bedziesz zyczyl...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miner Re: Barbarom, Baśkom i Basieńkom IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 04.12.02, 13:41 sloggi napisał: > Samych pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrowia i > płomiennych uczuć w te mroźne dni. a gornikom nic nie nie bedziesz zyczyl...? Odpowiedz Link Zgłoś