Gość: anita IP: 158.75.48.* 05.03.03, 13:09 Warszawianki co wy na to?Jak przygotowania do manify na 8-go marca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pndzelek ...a Anita do gnoju!!!!!!!!!!!!! IP: 202.30.243.* 05.03.03, 13:47 ...a Anita do gnoju!!!!!!!!!!!!! PS. Cóż to jest "manifa", nie mogę odnaleźć tego w słowniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: ...a Anita do gnoju!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 13:49 To jest akt przywiazania kobiety do miotly. Tej ktora niektore zamiast od czasu do czasu brac do reki, trzymaja permanentnie w czaszce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Emancypantki he he IP: 202.30.243.* 05.03.03, 14:09 Emancypantki he he... Dziś oglądałem skrót wczorajszej Komisji Śledczej. Popłakałem się ze śmiechu na widok "popisów" tej błochowiakowej i begerowej... Nikt mi nie wmówi że Parlament to najwłaściwsze miejsce dla kobiet, bo która z Pań stanowi przeciwwagę dla tamtych dwóch mioteł? Posłanka Sobecka? Wolne żarty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Mężczyźni do 'miotły'? IP: 158.75.48.* 05.03.03, 14:46 no tak wspaniali mężczyźni w parlamenicie ( Lepper, Giertych, Wrzodak, Janoski, wymieniac by długo ) No i potwierdza się reguła faceci musza odpowiadać za kobiety !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Miotło! Zmiataj... stąd... n/txt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Ludwiku, do rondla 05.03.03, 17:43 wszak panowie są mistrzami kuchni, kobiety (niestety, b.często) - tylko rzemieślnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ludwiku, do rondla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 18:01 Ale kto jest mistrzem miotly? Podania sugeruja, ze to jednak panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Ludwiku, do rondla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 18:13 Tak, tak w latach siedemdziesiątych Express Wieczorny (albo Życie Warszawy?) lubował się w takich "ważnych" akcjach. Poza "Ludwiku do rondla" pamiętam jeszcze naukę chodzenia po pasach pt.: "Lewą, prawą lecz nie ławą"... Te ich (tych feminazistek) pomysły są rodem właśnie z lat siedemdziesiątych... No cóż niektórzy tęsknią za TAMTYM. Ja nie... Nota bene ja nie mam nic przeciwku temu rondlowi... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa ależ Panowie 05.03.03, 18:26 nie będę o palmę pierwszeństwa w dzierżeniu miotły walczyła. Obiecywałam (nie tylko sobie), że na mopie wjadę - i nie wyszło. A co do rondla - jak napisałam wyżej. Znacie "mistrzynię kuchni" w jakiejś (lepszej) knajpie ? Odpowiedz Link Zgłoś