Dodaj do ulubionych

Mężczyźni do "miotły"?

IP: 158.75.48.* 05.03.03, 13:09
Warszawianki co wy na to?Jak przygotowania do manify na 8-go marca?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pndzelek ...a Anita do gnoju!!!!!!!!!!!!! IP: 202.30.243.* 05.03.03, 13:47
      ...a Anita do gnoju!!!!!!!!!!!!!

PS. Cóż to jest "manifa", nie mogę odnaleźć tego w słowniku...
      • Gość: Niech Re: ...a Anita do gnoju!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 13:49
        To jest akt przywiazania kobiety do miotly. Tej ktora niektore zamiast od czasu
        do czasu brac do reki, trzymaja permanentnie w czaszce...
        • Gość: Pndzelek Emancypantki he he IP: 202.30.243.* 05.03.03, 14:09
          Emancypantki he he...

Dziś oglądałem skrót wczorajszej Komisji Śledczej. Popłakałem się ze śmiechu na
          widok "popisów" tej błochowiakowej i begerowej...

Nikt mi nie wmówi że Parlament to najwłaściwsze miejsce dla kobiet, bo która z
          Pań stanowi przeciwwagę dla tamtych dwóch mioteł? Posłanka Sobecka? Wolne
          żarty...
    • Gość: dd Re: Mężczyźni do 'miotły'? IP: 158.75.48.* 05.03.03, 14:46
      no tak wspaniali mężczyźni w parlamenicie ( Lepper, Giertych, Wrzodak, Janoski,
      wymieniac by długo )
      No i potwierdza się reguła faceci musza odpowiadać za kobiety !!!
      • Gość: Pndzelek Miotło! Zmiataj... stąd... n/txt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 15:59
        • aankaa Ludwiku, do rondla 05.03.03, 17:43
          wszak panowie są mistrzami kuchni, kobiety (niestety, b.często) - tylko
          rzemieślnikami
          • Gość: Niech Re: Ludwiku, do rondla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 18:01
            Ale kto jest mistrzem miotly? Podania sugeruja, ze to jednak panie.
          • Gość: Pndzelek Re: Ludwiku, do rondla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 18:13
            Tak, tak w latach siedemdziesiątych Express Wieczorny (albo Życie Warszawy?)
            lubował się w takich "ważnych" akcjach. Poza "Ludwiku do rondla" pamiętam
            jeszcze naukę chodzenia po pasach pt.: "Lewą, prawą lecz nie ławą"...

Te ich (tych feminazistek) pomysły są rodem właśnie z lat siedemdziesiątych...
            No cóż niektórzy tęsknią za TAMTYM. Ja nie...

Nota bene ja nie mam nic przeciwku temu rondlowi...

• aankaa ależ Panowie 05.03.03, 18:26
              nie będę o palmę pierwszeństwa w dzierżeniu miotły walczyła. Obiecywałam (nie
              tylko sobie), że na mopie wjadę - i nie wyszło.
              A co do rondla - jak napisałam wyżej. Znacie "mistrzynię kuchni" w jakiejś
              (lepszej) knajpie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka