Dodaj do ulubionych

Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni swo...

02.03.07, 06:47
Pani Hanno, Liczę na realizację programu rozwoju komunikacji szynowej w
aglomeracji warszawskiej. Pani i pana Ruty plan metra i SKM jest dobry i
należy z determinacją dążyć do jego wdrożenia. Dodatkowe linie, przystanki
usprawnią komunikację i ułatwią 2-3 milionom ludzi życie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ursyn gdzie szpital na Ursynowie? Inwestycje leżą, IP: *.flashnet.pl 02.03.07, 07:24
      nie ch wróci PIS!
      • Gość: elm_r. Re: gdzie szpital na Ursynowie? Inwestycje leżą, IP: *.acn.waw.pl 02.03.07, 08:07
        > nie ch wróci PIS!

chyba do piekla.
    • Gość: magdalenka Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni s IP: 195.164.0.* 02.03.07, 08:07
      Nic kobieto nie zrobiłaś. Wszystko co moglas zaprzepasciłas. Most Polnocny,
      oczyszczalnie Czajka. Idźże w diabły, bo szkoda naszych pieniedzy. Mam nadzieje,
      ze w nowych wyborach przepadniesz !!! Ja juz sie nie nabiore.
    • kaczywet Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni s 02.03.07, 08:13
      cały ten okres odbieram jako nieustająca walkę z demokracją lokalna.
      Jest to karygodne.
      Nie wiem czy chroni jakiś lokalny układ, jakiś może urzędników PO ale jest to
      podejrzane bardzo.
      A już skandalem jest zatrudnianie z partyjnego klucza klesi z PO na stanowiska
      których w Dzielnicy nie potrzeba.
    • Gość: gość Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni swo.. IP: *.dhv.pl 02.03.07, 09:14
      Most Północny...cha,cha,cha...nie zobaczymy go przez najbliższe parę
      lat...Wykupy to trwają już od paru lat a uważanie za sukces tego że wybiorą
      projektantów to kpina. Cena projektu to 2-3% inwestycji a wykonawcy chcą 6 razy
      więcej pieniędzy za budowę niż Bufetowa może im dać... Projekt to sobie może
      wsadzić w du.. i czekać na mannę z nieba (znaczy się pieniądze z nieba) a tych
      będzie tylko ubywać jak zabuli kary za brak modernizacji Czajki (za bzdurne
      obietnice wyborcze trzeba słono płacić).
    • Gość: CS Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni s IP: 193.111.166.* 02.03.07, 09:17
      naiwny ? Kto jeszcze wierzy, że HGW zrealizuje coś w rozsądnym czasie?
      Na razie chwali się osiągnieciami poprzedników.
    • Gość: Jarek brat Lecha Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni swo.. IP: 217.153.88.* 02.03.07, 10:17
      Koledzy PiS-owcy natychmiast do kompów. Pokażcie ludkom, że HGW była zła i
      trzeba ją zastąpić kimś wskazanym przeze mnie.Wykonać!
    • janfranciszek Poproszę o prywatyzację spółek miejskich 02.03.07, 10:31
      Miastu niepotrzebne jest MPT (miejskie przedsiębiorstwo taksówkowe), MPO
      (miejskie przedsiębiorstwo oczyszczania) i dziesiątki różnego rodzaju firm
      budowlanych, montażowych, transportowych.
    • Gość: dorsai68 Wiarygodność Bufetowej IP: *.kprm.gov.pl 02.03.07, 10:57
      Wspólny bilet wprowadzony został od dnia 1 listopada 2006 r. dzięki
      porozumieniu zawartemu z Kolejami Mazowieckimi w dni 31 października 2006 r.
      przez pełniącego obowiązki Prezydenta Warszawy Kazimierza Marcinkiewicza. Pani
      Hanna Gronkiewicz-Walz objęła urząd prezydenta stolicy miesiąc później – w dniu
      2 grudnia 2006 r.
    • Gość: Robert Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni s IP: *.acn.waw.pl 02.03.07, 12:44
      Dla mnie 100dni urzędowania, a dokładniej jakieś osiemdziesiąt kilka to
      zdecydowanie za mało oby oceniać cokolwiek.
      Np. autobusy obecna umowa to zasługa poprzedników, a pani HGW zasługą będą
      dopiero te na które ma być niedługo przetarg. Ale tak samo "zasługą" PiS jest
      Most północny czy oczyszczalnia ścieków Czajka. 80-90dni i to z ogromnym
      zamieszaniem politycznym które przysłania wszystko to trochę za mało na
      jakąkolwiek ocenę prezydentury.
    • Gość: he he he Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni s IP: *.icm.edu.pl 02.03.07, 12:50
      ona już przebiła Kononowicza.....

dajcie jej spokój, miejcie dla niej litość
      • Gość: spieprzony dziad desant agentów pisuaru na forum IP: *.chello.pl 02.03.07, 13:19
        co dzień dostają listę odsyłaczy do tekstów, które trzeba skomentować.
    • Gość: ala Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni swo.. IP: *.aster.pl 02.03.07, 15:26
      Myślałam, że tylko Wałęsa sam się chwali. Ale pani HGW również, pomimo, że
      efektów nie widać.
      • Gość: As Trudno o "widoczne" efekty po 2 miesiacach!!! IP: *.teledisnet.be 02.03.07, 19:51
        a zamiast krytykowac, wziasc sie za robote, bo tylko wtedy bedzie ona dobrze
        zrobiona jak wszyscy sie doloza, nie gebami jak szczekaczki ale lapami i glowa,
        bylam pewna na 250% ze tu bedziesz Alu, nie musisz lubiec HGW, my ja lubimy - As
    • Gość: W7o2 Hanna Gronkiewicz-Waltz podsumowuje sto dni swo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:38
      Pani Hanno, a ja liczę na realizację programu reprywatyzacji w Warszawie. Jak
      długo jeszcze na cudzej krzywdzie /zawłaszczonym Warszawiakom mieniu/ będzie
      budowane miasto - stolica Polski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka