Dodaj do ulubionych

SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

02.03.07, 07:52
Po raz kolejny mam pytanie co z jakością sprzątania, czy w końcu
administrator zareaguje.
Czy w końcu ktoś dobrze posprząta klatkę schodową?
pzdr codik
Obserwuj wątek
    • tm20442 Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.03.07, 09:26
      W budynku nr 4 jest codziennie rano ładnie posprzątane. Normalne jest to, że z
      biegiem dnia posadzka się zabrudzi i wieczorem wygląda to trochę gorzej, a
      następnego dnia znowu jest wysprzątane
      • codee Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.03.07, 17:14
        Witam
        Zgadzam się - tak wygląda historia naturalna procesów brudzenia się i
        sprzątania.
        W budynku nr 5 chodzi o stan, który jest od ok 2-3 m-cy, jak dla mnie nigdy
        tutaj nie było posprzątane. pzdr C.
        • yapkovitz Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.03.07, 21:43
          Ze wzgledu na nie wywiazywanie sie z uwmowy o swiadczenie uslug sprzatania,
          zostala ona wypowiedziana firmie sprzatajacej. Za miesiac zostanie zatrudniona
          nowa firma.
          • tm20442 Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 05.03.07, 11:07
            Dziwne...ja z poziomu sprzątania w budynku nr 4 jestem w pełni zadowolony. Co
            rano widziałem panią i pozytywne efekty jej pracy. Szkoda, że umowa została
            rozwiązana, bo pani była miła i sympatyczna i moim zdaniem dobrze się
            wywiązywała z obowiązków w 4. Czyżby blok nr 5 w ogóle nie był sprzątany? Dajmy
            ludziom drugą szansę...
            • yapkovitz Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 05.03.07, 14:09
              Druga szansa byla dawana nie raz i nie dwa. Nie chodzi tylko o sprzatanie w
              budynku Nr 5, ale o sprawy zwiazane z odsniezaniem calego osiedla, a takze
              sprzataniem piwnic.
              • mariussss Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 10.03.07, 01:16
                A może by ktoś tak obejżał nasze trawniki!
                Ja mam psa po którym sprzątam,tylko nie wiem po co? Bo i tak nasze trawniki
                wyglądają jak jedno wielkie GÓWNO i wysyoisko śmieci.
    • marek271424 Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 26.03.07, 18:29
      czy to prawda że od 1 kwietnia będziemy mieli firmę sprzątającą .Czy ta firma
      jest sprawdzona i gdzie obecnie prowadzi działalność jakie ma referencje.Chcemy
      mieć porządek i czyste trawniki.
      • yapkovitz Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 27.03.07, 14:28
        To prawda ze bedzie nowa firma sprzatajaca, dlatego ze nie sprawdzila sie
        poprzednia firma sprzatjaca, gdyz nie realizowala hasla: "Chcemy mieć porządek
        i czyste trawniki". Najlepsza referancja bedzie jakosc wykonywanej pracy na
        Naszym osiedlu. Jezeli taka firma nie bedzie spelniala Naszych wymagan, to sie
        z nia pozegnamy.
        Ponadto jezeli wymagamy czystosci, to starajmy sie rwniez sami o nia dbac.
        Pomimo ze nikt obcy sie nie kreci po Naszch budynkach, to klatki schodowe sa
        pokryte napisami. Podobnie sprawa ma sie ze zwierzecymi odchodami zalegajacymi
        na trawnikach, ktore czesto przylepiaja sie do dzieciecego obuwia. Nie
        zauwazylem obych zwierzakow na terenie Naszego osiedla. Byc moze potrzebny jest
        osobny kosz na takie nieczystosci.
        • mkrs Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 29.03.07, 13:10
          Co do Zwierzakow. Pilnujmy aby nie załatwiały swoich potrzeb na klatce schodowej
        • gruszkowic Re: SPRZĄTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 15.04.07, 22:50
          Poza naszymi psami sa jeszcze koty z calej okolicy dokarmiane przez niektórych
          z nas(po tych kotkach niech sprzataja ci co je dokarmiaja).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka