Gość: kibic IP: *.icpnet.pl 17.05.07, 23:12 "O k... to ja nie wiedziałem. Jak ja bym osiem przegrał, to by mnie z pomnika zdjęli" - co za pozer. W sezonie, 99/00 jeszcze więcej przegrywał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wodzirej Smuda nie smutas IP: *.e-wro.net.pl 17.05.07, 23:49 Franek to Franek. Można wiele powiedzieć o nim złego - choćby to, że nie uzywa słów adekwatnych do sytuacji, ale wywiad bardzo ciekawy, śmieszny i mówiacy wiele prawdy, jak chocby o Bundeslidze i kibicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Zawisza:)!!! powrót na salony IP: *.chello.pl 18.05.07, 00:10 www.youtube.com/watch?v=ZliB9Wq1CvM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login Szkoda Panie Błoński, że zamiast organizować nagon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:52 kę z kolegami z działu sportowego na Wdowczyka nie dowiedział się pan wcześniej o jego "doradcach" narzuconych przez włascicieli. Wszyscy spece z Wyborczej pisali jak pod dyktando. A teraz rżniesz pan głupa i jedynego sprawiedliwego? Co to była za intryga z atakami na Wdowczyka? Zabawa idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.n4u.krakow.pl 18.05.07, 00:16 Franciszek,Nikifor polskiej piłki,szkoda,że nie mówi o sukcesach "osiąganych" z krakowską Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja Biedny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 00:28 Schorowany zapewne, albo może już tej taniej wódy za dużo wychlał. Kiedys może tworzył "koloryt", dziś jest tylko żałosną kreaturą. "Spieprzaj dziadu", najlepiej na Cypr gdzie tez do ciebie strzelano, wielki trenerku psychopato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSZ Re: Biedny człowiek IP: *.man.czest.pl 18.05.07, 09:51 Można na Franza mówić co się chce (i on niekiedy pieprzy że aż uszy bolą). Nie zmiena to jednak faktu że jest jednym z pięciu najlepszych trenerów w rozgrywkach polskiej ligi, a że trenerów mamy do d**y to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.toya.net.pl 18.05.07, 01:13 Franek jaki jest kazy widzi. Jak ktos mu przygotuje motorycznie zespół potrafi czynic cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aeeaaoooo Franz!Franz!Franz! IP: *.adsl.alicedsl.de 18.05.07, 02:04 Najlepszy trener! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble toba nikt sie nie podnieca stary pajacu IP: *.hsd1.pa.comcast.net 18.05.07, 04:32 ble Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkwr [...] 18.05.07, 07:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawszewierny Lech-Legia 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:20 Lech Lech Kolejorz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech ??? Re: Lech-Legia 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:39 A Albania wybudowała bazę na Księżycu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawszewierny Re: Lech-Legia 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:51 To nie wiedziałeś?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.transpost.com.pl 18.05.07, 08:39 Kurcze, nie mogę się nadziwić, jacy fachowcy siedzą na naszym stadionie...na trybunach, oczywiście. Dlaczego nie potrafimy dać człowiekowi trochę spokoju? Gość wygrywa mecze, z ligowego "środka" wyprowadza drużynę na czwarte miejsce, daje szansę na puchary, a wiara ciągle marudzi. Ludzie, ja też nie lubię charakteru Franka, denerwuje mnie jego podejście do Kibiców, że mu niby nie zależy, ale dajmu mu spokój. Na pewno mu zależy, tylko taki już jest, że tego nie pokazuje. Wiecie co mnie dziwi? Może się mylę, ale w Poznaniu, chyba ani razu, Kibice nie skandowali jego nazwiska. No może Kibice Widzewa, Legioniści też pewnie będą, a my to jednak zatwardziali jesteśmy. Tylko nie o to chodzi. A co do tego, kto komu przygotował motorycznie drużynę (ktoś tam coś bełkotał wyżej na ten temat), to wychodzi na to, że Michniewicz może prowadzić nawet 10 zespołów, no bo przecież przygotował Franzowi Lecha i teraz Zagłębie. Ludzie pokażmy w sobotę, że jesteśmy z Trenerem! Będzie mu na pewno miło. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Nawet jeśli się to panu nie podoba, panie Smuda 18.05.07, 09:01 to do końca zostały 4 kolejki a Bełchatów ma 8 punktów przewagi nad Legią. I ja się tym podniecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Recz w tym, ze wlasciwie tylko Ty :-)) IP: *.Red-80-59-230.staticIP.rima-tde.net 18.05.07, 16:19 Moze jeszcze kilku Tobie podobnych. Bez urazy. Gratulacje dla Belchatowa, ale wyscig o mistrza miedzy Lubinem a Belchatowem kreci jedynie mieszkancow tych 2 niezbyt duzych miast... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: 80.48.71.* 18.05.07, 09:26 dokładnie,ten Smuda to żenujący trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.chello.pl 18.05.07, 09:38 EEEeee, tam, wy koledzy powyzej zle do Frania podchodzicie, jak do wzorca metra z Soevres. Panowie Franek nie robi z siebie ideału, mowi tylko co osiagnal,a ze nie jest z niego zlotousty Engel, to wszyscy mysla ze prosty itd. Ja Smude lubie i mu kibicuje, bo ma jaja, lubi co robi i angazuje sie na maksa. Franio to jeden z elementow ligowej mozaiki, i do tego barwny, mozna przynajmmniej o nim poczytac i wszyscy na tym zarabiaja. Jest jaki jest i dobrze, gdyby trenerami byly same idealne jednostki, do tego poprawne towarzysko itd. , to wszyscy by byli jak Listkiewicz i skutki widac. Kazdy ma prawo do kreowania samego siebie, jak Franio, zreszta wg mnie to jeden z najlepszych polskich trenerow, a jego wyniki doprowadzaja do szalu cale to kawiarniane towarzystwo i czasami stad tyle niepotrzebnych komentarzy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Franciszek Smuda: Legia faworytem 18.05.07, 09:41 Gość portalu: aaaa napisał(a): > Panowie Franek nie robi z siebie ideału, mowi tylko co osiagnal,a ze nie jest z > niego zlotousty Engel, to wszyscy mysla ze prosty itd. taaaaa... z poprzedniego wywiadu z nim: "Smuda: przygotowałem zespół Kasperczakowi Szkoleniowiec poznańskiego Lecha, Franciszek Smuda, odniósł się do plotek dotyczących jego ewentualnego odejścia z Poznania. Na pytanie dziennikarza odnośnie możliwości podjęcia przez Smudę pracy w Koronie Kielce, trener odpowiada: - Czytam, że Klicki chciałby cudzoziemca. Tak sobie myślę, niech od razu zadzwoni do Cupiała, bo ten miał ich najwięcej! - mówi Smuda. - Wisła grała dopóki był tam zespół stworzony przeze mnie - Żurawski, Kosowski, Baszczyński, Frankowski - posprowadzałem tych chłopaków i potem juz hulało. - Jeszcze Kasperczakowi zespół super przygotowałem. On potem nasprowadzał sobie tych Kanadyjczyków, Francuzów, różnych Murzynów. Jak moi piłkarze odeszli to zespół się skończył - podkreśla Smuda." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: 212.191.70.* 18.05.07, 11:46 Jaki Smuda jest taki jest, ale z Wisłą wygrał to samo co sławny Kacperczak (Prezesie chcesz przegrać wszystko co warto wygrać zatrudnij Henia), ale nie pamiętam aby przegrywał w pucharach w tak podłym stylu co sławny H.K. I troszkę racji Franek ma mówiąc że zespół był tworzony za jego czasów, z nowych był tylko Uche (ale przez 1 sezon) i teraz Błaszczykowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:27 No a Kubę sprowadził Werner Liczka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devlin Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:38 Myślę iż dla takich meczy wszyscy kibicują swoim klubom. A co do trenera to wcale nie zazdroszczę, nigdy bym się nie zamienił. Wystrczy mocniej przycisnąć naszych zmanierowanych piłkarzy, a oni juz sie buntują, i co ma wtedy zrobić trener? Oststnio w Canal + oglodłałem feleieton o fizjologach pracujących w naszych klubach i wynika jasno iż piłkarze z naszej ligi nadają się do grania jednego meczu w tygodniu. Wystrczy spojrzeć na ligę angielską i widać jaka jest przepaść w podejści mentalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek a gdzie bilety jeszcze można jeszcze kupić ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:31 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKK Legla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:24 Najlepszy mecz w historii: youtube.com/watch?v=OEHpEZfeFm8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Kolejorza Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: 217.97.226.* 18.05.07, 13:16 Trzymam kciuki za Lecha Poznań, moją ulubioną drużynę. Lech - Legia 3:1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek.azs Re: Franciszek Smuda IP: 89.101.175.* 18.05.07, 14:28 belchatowem i zaglebiem nikt sie nie podniec... i taka jest prawda ze malo kogo interesuja takie druzyny, zadna z nich nie zapelni trybun na lechu, widzewie, cracovi, legii... to tak jak wczesniej wronki i grodzisk walczyly o czolowke. to wogole nigdy nie wzbudzalo zainteresowania, a starczalo ze mecze byly miedzy tymi wyzej wymienionymi i obojetnie jakie byly pozycje w tabeli danej druzyny a mimo to starczylo by grac przy pelnej widowni.. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.echostar.pl 18.05.07, 15:59 Ten Smuda to taki buc, że aż mi się czytać tego nie chciało. Niech ktoś mu wytłumaczy, że nie jest pępkiem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac@ol Re: Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:00 Może i jest bucem ale wie co robi.I nareszcie jest w Klubie w którym go nie wywalą za jeden mecz.W Poznaniu jest atmosfera jakiej nie ma nigdzie.Tu na mecz idzie się rodziną.Miasto angażuje się w sprawy klubu,to jest najlepiej przygotowane miasto do euro(zresztą chyba jedyne).Lech wygra lub nie i tak na następny mecz przyjdzie 3 tyś lub więcej ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 09:50 Klub go moze nie wywali, ale za to absolutna histeria wsrod czesci kibicow mu nie pomaga. Wlasnie zapisuja 3 strone komentarzy, wyrazajacych oburzenie, ze Smuda smial z szacunkiem wypowiedziec sie o Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIAMOL Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.hers.cable.ntl.com 18.05.07, 21:43 PANIE S. CIAGLE JESTES CIOLKIEM ALE POWODZENIA KOLUSZKI BLISKO LODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.05.07, 15:32 Franciszek Smuda najlepszym polskim trenerem wynika z tego wywiadu. Petycja w sprawie linuksowej wersji gry Wiedźmin:www.petitiononline.com/7730722/petition.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic legii Franciszek Smuda: Legia faworytem IP: 81.15.179.* 20.05.07, 11:53 legia przegrała ale i tak jest najlepsza zagłębie albo gks belchatów-bedzie kompromitacja w pucharach Odpowiedz Link Zgłoś