Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 15:05 znacie jakieś dobre ksiegarnie internetowe, które są jednocześnie pewne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darkg Re: księgarnie internetowe IP: 194.181.188.* 05.12.01, 16:46 Czesc. Ja robilem zakupy w merlinie. Nigdy nie mialem zadnych problemow, ani z platnoscia, ani z terminowoscia dostaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: księgarnie internetowe IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 06.12.01, 18:18 Ja również gorąco polecam Merlin. Od dwóch lat nigdy mnie nie zawiedli, a zamawiam b.często. Mają konkurencyjne ceny, częste promocje, a przede wszystkim szacunek dla klienta. Czego nie mogę powiedzieć o ksiegarni WP, która właśnie usiłowała doręczyć mi paczkę z zamówieniem z... 3.X. Bardzo śmieszne, prawda? Szczególnie, że nikt się ze mną przez te dwa mieś. nie skontaktował. Rewelacyjna jest również Księgarnia Prawna z Krakowa, ale gł. dla zainteresowanych problematyką, choć kodeksy po 1 zł. przydają się w prawie każdym domu :-) Miłego zamawiania Ola Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: księgarnie internetowe/do Oli 07.12.01, 10:18 Gość portalu: Ola napisał(a): > Ja również gorąco polecam Merlin. Od dwóch lat nigdy mnie nie zawiedli, a > zamawiam b.często. Mają konkurencyjne ceny, częste promocje, a przede wszystkim > > szacunek dla klienta. Czego nie mogę powiedzieć o ksiegarni WP, która właśnie > usiłowała doręczyć mi paczkę z zamówieniem z... 3.X. Bardzo śmieszne, prawda? > Szczególnie, że nikt się ze mną przez te dwa mieś. nie skontaktował. > Rewelacyjna jest również Księgarnia Prawna z Krakowa, ale gł. dla > zainteresowanych problematyką, choć kodeksy po 1 zł. przydają się w prawie > każdym domu :-) > Miłego zamawiania > Ola Olu, czy mogłabyś dac adres księgarni prawnej z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: księgarnie internetowe 07.12.01, 10:15 Ja korzystam czasami z merlina, jest pewna i jak książka nie spełnia oczekiwań (bo niestety kupuje się kota w worku) mozna odesłać Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: księgarnie internetowe 07.12.01, 10:35 Gość portalu: vinc napisał(a): > znacie jakieś dobre ksiegarnie internetowe, które są jednocześnie pewne Dlaczego tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: księgarnie internetowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 15:02 bo chciałbym dostać książke a nie cegłe Odpowiedz Link Zgłoś
gregjpl Re: księgarnie internetowe 07.12.01, 15:15 również polecam Merlina. korzystam b.często, tylko raz nie mogli dostarczyć czegoś, co było zaznaczone jako dostępne. poza tym amazon.com :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: księgarnie internetowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 15:33 dzieki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: księgarnie internetowe IP: 10.131.128.* 08.12.01, 00:05 Medbook z Gdańska. Ale to książki medyczne. Nie dość, że byli zastraszająco szybcy (dziś w nocy zamówienie, pojutrze listonosz puka i chce pieniądze :), to teraz postanowili wysyłać kurierem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: księgarnie internetowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 18:14 medycyna mnie raczej nie interesuje ale dzieki :)) Odpowiedz Link Zgłoś