Dodaj do ulubionych

gejowskie lokale w stolicy

IP: 3.40.128.* 16.06.03, 15:09
Skoro tak o różnych warszawskich tematach, to ja chciałem nowy wątek zagaić.
O lokalach gejowskich w naszym mieście. Które są fajne, które są niefajne, na
pewno macie jakieś opinie, więc może się nimi podzielicie :)

www.rasko.blog.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z RM. Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 15:17
      Gość portalu: Rasko napisał(a):

> Skoro tak o różnych warszawskich tematach, to ja chciałem nowy wątek zagaić.
      > O lokalach gejowskich w naszym mieście. Które są fajne, które są niefajne,
      na
      > pewno macie jakieś opinie, więc może się nimi podzielicie :)
      >
      > www.rasko.blog.pl

U nas w Poznaniu jest SCORPIO i SHOGUN !
      W Warszawie to musiałem się całować z chłopcem w gumofilcach na ławce w
      Ogrodzie Saskim.
      • Gość: Rasko Re: gejowskie lokale w stolicy IP: 3.40.128.* 16.06.03, 15:20
        To przykre - tyle ciekawych miejsc cię ominęło, a może nie chcieli Cię
        wpuścić??? Może to przez te gumofilce ;)
        • Gość: Oszołom z RM. Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 15:46
          Gość portalu: Rasko napisał(a):

> To przykre - tyle ciekawych miejsc cię ominęło, a może nie chcieli Cię
          > wpuścić??? Może to przez te gumofilce ;)

Ja byłem w martensach. Mój chłopiec nosi w pracy gumofilce i kufajkę. Ale jest
          b. słodki !
          • Gość: Rasko Re: gejowskie lokale w stolicy IP: 3.40.128.* 16.06.03, 15:51
            to był tylko żart :) też chcę chłopca w kufajce i gumofilcach - to jest na swój
            sposób podniecające :) nie wspominając już, że oryginalne

www.rasko.blog.pl
      • Gość: olivier shogun IP: NAT:* / 10.1.0.* 17.06.03, 07:15
        gdzie jest ten shogun nigdy nie bylem chyba ze chodzi o dawna polene a obecnie
        after cafe, czy to zupelnie co innego
        jesli tak to prosze adres i w miare mozliwosci opis
        dzieki z gory pozdrawiam OLI
    • Gość: Jacek Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 15:18
      Wystarczy się zgłosić do Sloggiego!
    • Gość: Kryspina Re: gejowskie lokale w stolicy IP: 213.134.140.* 16.06.03, 15:59
      Pawełku, jeżeli to Ty to oczywiscie najfajniejsze jest Rasko.
      Nie byłam jeszcze bo nie wiem czy panie sa mile widziane

Martyna
      • Gość: Rasko Re: gejowskie lokale w stolicy IP: 3.40.128.* 16.06.03, 16:04
        nie - to nie Pawełek właściciel Rasko, ale powiem Ci w jego imieniu, że panie
        są mile widziane więc wpadaj często :) Rasko jest ok, tak przynajmniej ja
        uważam, miła atmosfera i wylewny właściciel... ach co tu dużo mówic Rasko jest
        just fine - mogłoby tylko trochę zainwestować w wystrój
        • Gość: Kumaro Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.dsmedia.pl 17.06.03, 01:18
          A mi się tam w Rasko nie podobało! Mało miejsca, troszke za bardzo podstarzali
          ludzie, i nie było fajnej muzyczki... :/ Ale cóz... każdy ma swój gust, a o tym
          się nie dyskutuje... Pozdraviam
          Piotrek
    • Gość: (gość portalu) Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 21:52

wszystkie sa spedalonymi norami

nie polecam

chyba ze ktos lubi chlopaczkow
      • Gość: Oszołom z RM. Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 09:38
        Gość portalu: (gość portalu) napisał(a):

>
        >
        > wszystkie sa spedalonymi norami
        >
        > nie polecam
        >
        > chyba ze ktos lubi chlopaczkow
        A co w tym złego ?
        • Gość: (gość portalu) [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.03, 09:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Rasko Re: gejowskie lokale w stolicy IP: 3.40.128.* 17.06.03, 11:32
        gdyby nie były spedalone nie byłyby gejowskie :)

www.rasko.blog.pl
    • Gość: $$$ Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.visp.energis.pl 17.06.03, 10:07
      Paradise, Miami
      • Gość: Rasko Re: gejowskie lokale w stolicy IP: 3.40.128.* 17.06.03, 11:26
        Miami? nie działa od stu lat :)
        • telewizja.trwam Re: gejowskie lokale w stolicy 17.06.03, 11:54
          Oszołom nie daj się tym heterykom (i heretykom) !
    • Gość: Pr.Oszołom z RM Oświawdczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 21:56
      Ja prawdziwy Oszołom z Radia Maryja stanowczo zaprzeczam jakobym kiedykolwiek
      był w jakimkolwiek klubie a tym bardziej w klubie pedalskim..prawdziwy Oszołom
      nie jest gejem jest homofobem jak to lewactwo lubi okreslać a poprzednie wpisy
      sygnowane moim pseudo są ochydną prowokacją mającą na celu zdysredytowanie
      mojej osoby...to robota p
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Oświawdczenie c.d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 22:06
        Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):

> Ja prawdziwy Oszołom z Radia Maryja stanowczo zaprzeczam jakobym kiedykolwiek
        > był w jakimkolwiek klubie a tym bardziej w klubie pedalskim..prawdziwy
        Oszołom
        >
        > nie jest gejem jest homofobem jak to lewactwo lubi okreslać a poprzednie
        wpisy
        > sygnowane moim pseudo są ochydną prowokacją mającą na celu zdysredytowanie
        > mojej osoby...to robota uzurpatora który korzystając z trego samego łącza co
        ja bezczelnie się pode mnie podszywa zapewne na polecenie wysoko postawionych
        ludzi w redakcji GW .ów dowcipniś robi to od dłuższego czasu wędrując za mną
        niczym cień stając się niejako moim negatywem..poraz pierwszy zdarzyło to się w
        ub.r kiedy korzystałem z neoplusa później korzystałem z cvx..i po jakimś czasie
        ów uzurpator znów się odezwał..potem zmieniłem łącze na neoplus...nie minęły
        dwa miesiące i uzurpator zaoatrzył się w neoplusa..to jest kliniczny
        przypadek ..ten gość nie wie już kim jest ma problemy z własnym określeniem się
        i z własną tożsamością jednakze upór w jego ciągłym podszywaniu się pode mnie
        pozwala mi przypuszczać że jemu za to pewne ośrodki płacą..zapewne redacja GW
        widząc ze nie moze sie mnie pozbyć nawet banujać mnie próbuje mnie oczernić
        ośmieszyć..widać stanowię dla niej olbrzymie zagrożenie i stądt też pojawienie
        się mojego drugiego ja wyhodowanego przez adminów GW by w ten sposób rozwiązać
        palący dla nich problem jaki stanowi moja osoba.....
        • Gość: jacek Re: Oświawdczenie c.d IP: *.chello.pl 18.06.03, 23:23
          jednakze upór w jego ciągłym podszywaniu się pode mnie
          > pozwala mi przypuszczać że jemu za to pewne ośrodki płacą..zapewne redacja GW
          > widząc ze nie moze sie mnie pozbyć nawet banujać mnie próbuje mnie oczernić
          > ośmieszyć..widać stanowię dla niej olbrzymie zagrożenie i stądt też
          pojawienie
          > się mojego drugiego ja wyhodowanego przez adminów GW by w ten sposób
          rozwiązać
          > palący dla nich problem jaki stanowi moja osoba.....

Chyba za bardzo sie przeceniasz...
    • kubissimo Re: gejowskie lokale w stolicy 17.06.03, 22:38
      ja tam najbardziej lubie Kokon
      niewymuszony klimat
      fajna obsluga
      nikt sie nie snobuje

:-)
      • Gość: ARTUR SAMOTNY STARSZY MIESZKAM W SZWECJI IP: *.skane.se 18.06.03, 05:19
        Bywam czesto w Polsce.Szczecin i Wroclaw.Zaprosze latem do Szwecji.

ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM
      • Gość: Rasko Re: gejowskie lokale w stolicy IP: 3.40.128.* 18.06.03, 12:01
        jaw sumie też chyba najbardziej lubię kokon, chociaż play też nie jest
        najgorszy
        • Gość: KACZYŃSKI ZLIKWIDOWAĆ LOKALE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 23:26
          DAJE SŁOWO ZE ZLIKWIDUJE WSZYSTKIE GEJOWSKIE LOKALE.
          JAKO PREZYDENT JESTEM PRZEKONANY ZE MÓJ BRAT JAROSŁAW NIE CHODZI DO TAKICH
          LOKALI MIMO IZ JEST PEDAŁEM , WIEC MOGE JE ZLIKWIDOWAC.
          • Gość: $$$$ Re: ZLIKWIDOWAĆ LOKALE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 20:22
            To pan prezydent umie obsługiwać komputer??? MImpossible!
            I nawet Forum znalazł, no no...
            Co jeszcze umiesz robić panie prezydencie (przez małe p.)?
          • Gość: Oszołom z RM ZLIKWIDOWAĆ LOKALE - popieram! brawo Kaczor! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 20:32
            Gość portalu: KACZYŃSKI napisał(a):

> DAJE SŁOWO ZE ZLIKWIDUJE WSZYSTKIE GEJOWSKIE LOKALE.
            > JAKO PREZYDENT JESTEM PRZEKONANY ZE MÓJ BRAT JAROSŁAW NIE CHODZI DO TAKICH
            > LOKALI MIMO IZ JEST PEDAŁEM , WIEC MOGE JE ZLIKWIDOWAC.
            • Gość: Grek Re: ZLIKWIDOWAĆ LOKALE - popieram! brawo Kaczor! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 21:28
              A wedlug mnie najlepsze jest Volcano!!!!!!!
              • Gość: Lechosek Re:Ni ZLIKWIDOWAĆ LOKALi ! IP: 212.69.73.* 19.06.03, 21:40
                Nie likwidujcie gejowskich lokali w wawie. to sa jedyne miejsca gdzie mozna
                poderwac fajna laske plci przeciwnej nie narazajac sie ze dresik z zulem
                kolezka pusci pawia na parkiet!
                Tam takich meneli jeszcze nie spotkalem.
                • Gość: $$$$ Re:Ni ZLIKWIDOWAĆ LOKALi ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 12:02
                  Otóż to! Święta racja!!!!
        • Gość: kubu Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.gdynia.mm.pl 21.06.03, 10:51
          czy play to dawne stereo?
          • Gość: $$$$ Re: gejowskie lokale w stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 11:18
            Raczej to co grają...
            • Gość: Wszechpolak-Jolak Młodzież Wszechpolska ma najlepsze lokale ! IP: *.chello.pl 21.06.03, 13:44
              Jeżeli tylko jesteś ogolony na łyso, nasz "Moją Walkę" Ojca Rydzyka na pamięć
              i podnieca się aromat męskiego ciała - odwiedź nas, a nie pożałujesz !!!
              • Gość: Zdzich Kowalik Re: Młodzież Wszechpolska ma najlepsze lokale ! IP: *.chello.pl 21.06.03, 15:08
                Gość portalu: Wszechpolak-Jolak napisał(a):

> Jeżeli tylko jesteś ogolony na łyso, nasz "Moją Walkę" Ojca Rydzyka na
                pamięć
                > i podnieca się aromat męskiego ciała - odwiedź nas, a nie pożałujesz !!!

Ok. 90 % Weszpolaków to homo, reszta to zoofile, koprofadzy i sad-maso !!!
                • niezlomny.prawicowiec Re: Młodzież Wszechpolska ma najlepsze lokale ! 21.06.03, 19:56
                  Gość portalu: Zdzich Kowalik napisał(a):

> Gość portalu: Wszechpolak-Jolak napisał(a):
                  >
                  > > Jeżeli tylko jesteś ogolony na łyso, nasz "Moją Walkę" Ojca Rydzyka na
                  > pamięć
                  > > i podnieca się aromat męskiego ciała - odwiedź nas, a nie pożałujesz !!!
                  >
                  > Ok. 90 % Weszpolaków to homo, reszta to zoofile, koprofadzy i sad-maso !!!

O curwa ! A ja się tam zapisałem ! Teraz będę miał z doopy rzeszoto !!!!
                  • atak.spawacza Re: Młodzież Wszechpolska ma najlepsze lokale ! 22.06.03, 20:04
                    niezlomny.prawicowiec napisał:

> Gość portalu: Zdzich Kowalik napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Wszechpolak-Jolak napisał(a):
                    > >
                    > > > Jeżeli tylko jesteś ogolony na łyso, nasz "Moją Walkę" Ojca Rydzyka n
                    > a
                    > > pamięć
                    > > > i podnieca się aromat męskiego ciała - odwiedź nas, a nie pożałujesz
                    > !!!
                    > >
                    > > Ok. 90 % Weszpolaków to homo, reszta to zoofile, koprofadzy i sad-maso !!
                    > !
                    >
                    > O curwa ! A ja się tam zapisałem ! Teraz będę miał z doopy rzeszoto !!!!
                    No.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka