Gość: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:14 Czesc talibowie. I nie jest to czesc na powitanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:23 Ty np. jestes talibem. Moralnym, estetycznym, forumowym. Pilnuj porzadku, bo porzadek musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 01:26 porządek mi nigdy nie wychodził. Może z wyjątkiem estetycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:28 Pojdz po rade do "dziewczyn". One wiedza co to jest porzadek. Morda w kubel, zadnych [----] i [----]. A najlepiej zadnych postow. To potrafia. [----] jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 01:32 Nie muszę. Znam lepsze metody niż [...]. I skuteczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:38 Wiesz co, Milton, nie chce mi sie z toba gadac. Znasz jakies metody? Czemu sluzace? Walczylem o jako-taki stan forum W-wa od momentu zalozenia forow prywatnych. Walczylem ze slonzokami i emigarnami. Walczylem z normalsami i twoimi [----] dziewczynami z Urody. I wygralem. Ale wtedy pojawil sie Milton i mnie zrugal. To bierz sobie to [----] forum i rzadz. Ja mam jeszcze cos do powiedzenia na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 01:43 O nic nie walczyłeś. Czytałam Twoje posty, nim litosciwa ręka adminów je skasowała. Oprócz obelg nie było tam żadnej treści. Może coś miałeś na myśli, ale tego nie wyartykułowałeś. To forum jest Twoje i jeśli Ci przeszkadzam to znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:52 To forum jest twoje, bo ja na talibanskim forum nie mam nic do roboty. Wyraznie pisalem - jesli ktos wpada ze swoim swiezo urobionym nickiem i zarzuca forum W- wa, ze jest do dupy bo je klony Sloggiego zasraly, to powinien wpierw swoja glowe oczyszcic z gowna. Bo ani zasraly, ani Sloggiego. A potem szybciutko po dwoch latach milczenia zaklada watek o Owsiaku, a nastepnego dnia dwa debilne posty w przypadkowych watkach pisze. A mi zarzuca, ze pisze glupoty na FoFie i na edukacji. Ta sa twoje znajome? No wez sobie to forum. Ja, bedac wirtualnym bytem, zastrzegam sobie prawo do pisania na kilku innych. A ty baw sie z: mala_zabka, duza_zabka, skrzek, i kilka innych zalozonych na okazje twojej histerii nickow. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 02:05 Dalej nie chcesz zrozumieć, tylko chcesz sie wykłócać. Napisałam to co czułam po odczytaniu Twoich postów. Nie obchodzą mnie żabki, skrzeki i co tam jeszcze. Zrobiło mi się przykro, że osoba którą dotąd ceniłam , lubiłam i to nie tylko z wygłupów na edukacji zniża się do poziomu magla. Jeśli kogoś obrzucasz wyzwiskami od razu jesteś lekceważony. I nie tylko ja starałam Ci sie to powiedzieć. Wcześniej Kaska wykonał poważną pracę organiczną i też to zbyłeś. Nie jest moim cele naprowadzanie Cię na drogę cnoty, bo to i nie moja droga, jedynie wyraziłam swój pogląd. Możesz się z nim zgodzić lub nie. I nie ma co się obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:11 Milton, ty bazy nie rozumiesz. Ja nie jestem ukladnym sieciowym debilem, co swoje zycie do wypisywania postow streszcza. Ja jestem zywy - gdybym nie byl taki brzydki, stary i co tam jeszcze wymyslicie, to bym ci sie pewnie spodobal. Ja wnosze zycie od martwoty tego forum. A zycie jakie jest, kazdy widzi. I rzucenie kilkoma wirualnymi [----] nie powinno zdziwic ludzi przyjmujacych zasady sieciowe. A twoje kolezanki przyjely te zasady czesciowio - anonimowosc tak - obelgi nie. Ja mam jak zawsze jedna rade - spotkajmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 02:19 Zaraz, zaraz, chyba mi nie wmówisz, że i ja nazywałam Cię starym i brzydkim? Zawsze zaznaczałam żeś przecudnej urody w wieku stosownym i z tego powodu (choć nie tylko, a przede wszystkim nie tylko) dawno głowę straciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:22 Dobra, dobra, stary i brzydki to pozywka dla tych nastolatek buggi i zarlacz, ty mnie tylko od chamow nazwalas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:34 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=540&w=4254444&a=4263574 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:49 To bylo dwa dni temu. Rozumiem... aaa nie rozumiem. Zjechalas mnie, bez dania racji, a teraz "pamietliwy". A o czym teraz rozmawiasz z zabka? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 02:59 Nie chcę do tego wracać, bo nie ma sensu. Swoją rację miałam, masz prawo jej nie uznawać lub nie rozumieć. Jątrzenie do niczego nie prowadzi. Napisałam, to co myślałam, zwykle tak robię i się narażam. Taka już moja uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:01 To ja napisalem co mysle. I nie owijalem tego w bawelne. A ty zrobilas z tego afere. Wytlumacz mi, dlaczego? Jesli laska. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 03:08 Ludzie święci, co za upierdliwy facet! Nie zrobiłam żadnej afery, tylko wyraziłam swoja opinię. Nie ja jedna zresztą, tyle że moja była bez owijania w bawełnę. Ty nie wyrażałeś żadnej, tylko lżyleś te żabki. One coś tam kalkulują, tłumaczą, a Ty je od najgorszych. Nawe nie napisałeś czy się z nimi zgadzasz, czy nie. Właściwie do tej pory nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:14 Milton, lzesz. Ja z piec razy napisalem o co mi chodzi. A te [----] nigdy nie odpowiedzily. Przeciez bylas swiadkiem. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 03:20 Byłam i nie łżę. A właściwie o co Ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:24 Nie [---] Milton, nie rob ze mnie glupka. Bede chcial, to sam zrobie. PS.A jak myslisz, dlaczego stad nasi uciekli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:34 Dobrze. No to Milton rzadzi. (Rzondzi.) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc 17.01.03, 03:38 To Ty jesteś od rządzenia, a ja od wyłamywania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:45 Sranie w banie. Chcesz zwalic na mnie smrod tamtej nocy. A ja uwazam ze mialem racje. Walcz! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do Niecha 17.01.03, 04:00 I tak wszyscy rozsądni wiedzą, że miałeś (i masz) rację. To nie pochlebstwa, to FAKTY... A kto nie rozumie to [...] mu w [...]... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czesc 17.01.03, 08:22 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dobra, dobra, stary i brzydki to pozywka dla tych nastolatek buggi i zarlacz, > ty mnie tylko od chamow nazwalas. O, przepraszam, nigdy nie nazwałam Cię ani starym, ani brzydkim, więc bez insynuacji proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 11:29 Te, zarlacz, nie chce mi sie linkow szukac, ale jak mi sie zechce i znajde to marny twoj los. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czesc 17.01.03, 12:50 Gość portalu: Niech napisał(a): > Te, zarlacz, nie chce mi sie linkow szukac, ale jak mi sie zechce i znajde to > marny twoj los. nie znajdziesz Te, Niech, jak kogoś szkalujesz, to przynajmniej udowodnij jego winę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Czesc 17.01.03, 13:07 zarlaczka napisała: > Gość portalu: Niech napisał(a): > > > Te, zarlacz, nie chce mi sie linkow szukac, ale jak mi sie zechce i znajde > to > > marny twoj los. > > nie znajdziesz > > Te, Niech, jak kogoś szkalujesz, to przynajmniej udowodnij jego winę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Serwus! 17.01.03, 13:09 No, Niech! Jak kogoś szkalujesz, to przynajmniej udowodnij jego winę. ps. z 17-latką duża banda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Serwus! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 13:42 Serwus, jestem nerwus. Masz racje, 17 lat to juz prawie zgon. PS. Zarlacz, nie pultaj sie w zeznaniach. Sprawa Rywina przy twojej to betka. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Serwus! 17.01.03, 13:51 I Ty Kaska przeciwko mnie. A ja na Ciebie jak na tego Zawisze C. liczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Serwus! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 13:52 zarlaczka napisała: > I Ty Kaska przeciwko mnie. A ja na Ciebie jak na tego Zawisze C. liczyłam. ================== Może i jestem przeciwko Tobie,ale nic nie wiem na ten temat. Może jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Serwus! 17.01.03, 13:58 Mam nadzieję, że mimo mojej pomyłki, nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Cześć Wygnaniec IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 13:51 Musisz brać pod uwagę,że Rywina uniewinnią Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Cześć Wygnaniec 17.01.03, 13:52 Kaska, przepraszam, pomyliłam Ciebie z innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Cześć Wygnaniec IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 13:53 Ładnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Cześć Wygnaniec 17.01.03, 13:57 To znaczy nicki mi się pomyliły. Ciebie zawsze odróżnię od innych. Ale kamień z serca mi spadł, że to co tamten napisał, nie napisałeś Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cześć Wygnaniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 14:05 Sprawa prosta jak sprawa Rywina. Zlapiesz zarlacza na goracym uczynku za reke, a ona powie, ze to nie jej reka, ze nie jej uczynek, ze lodowaty, i ze ona nie zarlacz, ale Rywin. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Cześć Wygnaniec 17.01.03, 14:15 Jasne. Napisze się, że coś się czytało, nie wiadomo kiedy, nie wiadomo gdzie, ale na pewno się czytało, a może i nie czytało, ale na pewno było tam napisane nie wiadomo co, ale na pewno to było coś nie tak napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cześć Wygnaniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 14:16 Na zarlaczce czapka gore. Czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Cześć Wygnaniec 17.01.03, 14:22 Nic na mnie nie gore, a już czapka w szczególności. Pomówienia Twoje serce rozdarły mi na pół, i za cóż one, za liczne dowody sympatii i uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Cześć Wygnaniec IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 14:19 Ale Zarlaczka(przynajmniej mi się tak wydaje,może nie czytałem wszystkiego) nie była w jakiś sposób kategoryczna w swych sądach.Raczej usiłowała zażegnać konflikty Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Cześć Wygnaniec 17.01.03, 14:25 Kaska wzruszyła mnie Twa obrona. To fakt, że prawdziwych (internetowych również) przyjaciół poznaje się w biedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cześć Wygnaniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 14:26 Nieprzyjaciol tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Jesteście kochani:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 14:30 Tak szybko sie pogodziliście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jesteście kochani:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 15:50 No cóż,jeśli byłaby prowadzona klasyfikacja nietrafnych postów ten otrzymałby notę maksymalną:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc 17.01.03, 16:13 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dobra, dobra, stary i brzydki to pozywka dla tych nastolatek buggi i zarlacz, i tu musze sie wtracic:?????????????????▲ Milton, jak sie masz " stara babo":):) :), dawno cie tu ne bylo....Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: 217.197.165.* 17.01.03, 16:37 Rozumiem ze Bugol nazywajac mnie starym i brzydkim musi odreagowac swoja nienajlepsza kondycje wiekowa i estetyczna, ale czemu mi to Zarlacz zrobil, tego zupelnie nie rozumiem. Zycie jeszcze nieraz mnie zaskoczy. Tak sadze. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc 17.01.03, 16:49 Gość portalu: Niech napisał(a): > Rozumiem ze Bugol nazywajac mnie starym i brzydkim musi odreagowac swoja > nienajlepsza kondycje wiekowa i estetyczna, ??????????????????????????????????????, a tak poza tym, to OK u Ciebie? PS. moze i nazwalam cie starym,ale brzydkim???. Chodza plotki, zes pikny Niechu ale czemu mi to Zarlacz zrobil, > tego zupelnie nie rozumiem. Zycie jeszcze nieraz mnie zaskoczy. Tak sadze. > Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: 217.197.165.* 17.01.03, 16:52 Nastepna zapomniala co pisala. Dziewczyny (to jest zart), zamiast sie pudrowac przed lustrem (jak ono to wytrzymuje?), zajrzyjcie do swoich postow. A zreszta i tak wam tego nie zapomne. Zemsta jest rozkosza bogow. I marchewki. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc 17.01.03, 17:11 marchwekowe pole rosnie wokól nas♫. Ale z ciebie pamietliwa bestia :), ale spoko, ja tez taka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: 217.197.165.* 17.01.03, 17:20 Ale ja potrafie byc tez mily. A ty tylko mila inaczej. Jestes po prostu niepelnomila. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc 17.01.03, 18:14 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ale ja potrafie byc tez mily. A ty tylko mila inaczej. Jestes po prostu > niepelnomila. Bóg zaplac za dobre slowo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc IP: 217.197.165.* 17.01.03, 18:45 Bog zaplac? A ty co? Znowu wszystko za friko? I do tego wszystkiego jeszcze skapa. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc 17.01.03, 22:46 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bog zaplac? A ty co? Znowu wszystko za friko? jesli sie da, to czemu nie. I do tego wszystkiego jeszcze skapa. mozesz mi wiele zarzucic, ale skapstwa w zadnym wypadku! PS. co z toba? Moze na tace mialam dac? > Odpowiedz Link Zgłoś