hernandez 17.08.07, 22:01 Organizator wyznaczyl miejsca na darmowe parkingi i naprawde nie trzeba jezdzic i parkowac po chodnikach/trawnikach a smieci wyrzuca sie do smietnikow a nie na ulice i chodniki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartlex Chamstwo bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:29 Byłem. Z taką pojemnością dla widzów to niech sobie gdzieś na wsi organizują. Udało się wejść po 4 godzinach w kolejce. Ci co przyszli ok. godz. 14 już nie weszli, nie mówiąc o chamstwie wpieprzającym się bez kolejki (mam nadzieję, że chamstwo nie było z Warszawy). Ochrona nie dbała o porządek w kolejce. Organizacja pod zdechłym psem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankie Re: Chamstwo bez kolejki IP: *.acn.waw.pl 17.08.07, 22:36 dokładnie! oganizacyjny koszmar. ja stalem 2,5 godziny na tym betonie w sloncu, do wejscia mialem jeszcze baaaardzo daleko i w koncu zrezygnowalem. A bylem dosc wczesnie bo juz kolo 11. Wspolczuje tym, ktorzy przyjechali z innych miast i jedyne co mogli podziwiac, to najwiejszą kolejke od czasów gierka. Gratulacje dla organizatorow za zmarnowanie dnia tylu ludziom i za ogromne rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leksio Chamstwo udało się pokonać ludzką solidarnością IP: 82.139.55.* 17.08.07, 23:34 Potwierdzam, małolaty i cwaniaczki (na oko niestety z Warszawy) wpychali się bez kolejki a ochroniarze mimo reprymend od gości bali się wychylić poza barierki. Dopiero po 14 grupka starszych panów z kolejki która pamietała jeszcze czasy Gierka zrobiła szpaler wzdłuż kolejki i "eliminowała" intruzów. Kolejka momentalnie przyspieszyła. Organizatorzy chyba też sie zorientowali że coś nie gra i chcieli to nadorbić skracając czas pobytu na PLP z 1 h do 40 min. Skutkiem czego połowy padoku sobie nie obejrzałem ... Cóż, jeśli BMW organizuje swój team tak samo jak wejście na PLP to nic dziwnego że Kubicy ciągle coś nawala. P.S. wystarczyło wpuścić kolejkę między barierki i dopiero potem zrobić bramkę wejściową a nie tworzyć jakieś zygzaki z barierek już po minięciu bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze wsi z obwodnico A tu siem Panie Euro2012 ma łorganizowac !! Bez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 21:16 stadionu , obwodnicy ,autostrady i dworca na poziomie UE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Kubicomania na Bemowie IP: *.ghnet.pl 17.08.07, 22:38 macie rację, powinno byc co najmniej 10 Kubiców i ze 20 bolidów...to by rozładowało sytuacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcqueen Kubicomania na Bemowie IP: *.chello.pl 17.08.07, 22:49 Serdeczne dzięki organizatorom !!! Szczególnie za zamknięcie w piątek wystawy o godzinie 16:30. Zwłaszcza że miała być otwarta do 18 -tej. Mi to można wytłumaczyć, ale mojemu synkowi nie mogło wejść do głowy dlaczego nie może wejść na teren skoro sie nie spóźnił, i zobaczyć tej wspaniałej FORMULY. Byli także tacy co w piatek po pracy wsiedli z dziciakami w samochody i zrobili kilkadziesiąt kilometrów. Też się ucieszyli. a że nie wszyscy mogą przyjść następnego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kubicomania na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 00:45 ot taka imprezka dla wieśniaków i drecholi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan stonsow Re: Kubicomania na Bemowie IP: *.aster.pl 18.08.07, 01:11 a ja pamiętam Adrenaline zorganizowaną przez mercedesa w Modlinie. Był Kuldhard była formula była wyścigowa ciężarówa było fajnie a kolejka byla taka że sobie siedziałeś w samochodzie i powoli posuwałeś sie do przodu. jednym słowem było fajnie :-) a ty asie... do budy!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
roled Re: Kubicomania na Bemowie 18.08.07, 01:24 tego typu imprezy są fajne, ale gdy społeczeństwo jest normalne. a tak to przyciągają one niestety różnej maści matołów. juz od czwartku na bemowie można było zaobserwować wyraźny wzrost ilości cwaniaczków palących gumę, dawców nerek i przerdzewiałych pierdzibetek najwyraźniej zainspirowanych tym fantastycznym wydarzeniem w ich pustym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kubicomania na Bemowie IP: *.aster.pl 18.08.07, 11:18 chyba coś nie tak... byłam na bemowie w piątek tak ok. 16:00. Rzeczywiście wielka kolejka, ale o 17:00 wszyscy sobie gdzieś poszli, a ja bez trudu, ponieważ nie było już żadnej kolejki spokojnie weszłam do środka. Przykręcałam koło, dostałam certyfikat, obejrzałam przejazd, co prawda nie kubicy, ale zawsze. Przed 18:00 wyszedł kubica i się żegnał a ja dostałm od niego 3 autografy i zrobiłam masę zdjęć. I wszystko skończyło się tak jak było zaplanowane o 18:00. Wystarczyło poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: Kubicomania na Bemowie IP: *.acn.waw.pl 18.08.07, 10:21 ja bylam z synkiem - jakis koszmar nie organizacja !!!! Picia wnosić nie wolno, ani kupić na miejscu, w upale 30C stoi sie na otwartej przestrzeni i najlepiej paść z pragnienia. ToiToi moze i gdzies byly ale ja nie zauwazylam :( a 3-latek nie rozumie ze teraz mamy szukac w obrebie kilometra WC. WSTYD !!!! organizowac takie cos i nazywac impreza - kompletny brak przygotowania i organizacji to predzej. Ja z dzieckiem zrezygnowalam ze stania w tej koszmarnej kolejce bo po 2,5h przesunelismy sie nieznacznie do przodu. Pozostało rozczarowanie i niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygla Re: Kubicomania na Bemowie IP: *.chello.pl 19.08.07, 23:08 Przede wszystkim to picie można było kupić bez najmniejszego problemu, ToiToi było około 20 i całe szczęście były osunięte od ludzi, wystarczyło się tylko rozejrzeć (za namiotem Intela). Co do organizacji to trzeba się zgodzić że była do bani ale osobiście uważam, że dzieci w wieku 3 lat to raczej nie powinni wpuszczać. Jakbym wybrał się z dzieckiem i zobaczył tą kolejkę to nawet bym się nie zastanawiał tylko szybko wrócił do domu i nie męczył dzieciaka. P.S> Dostałem się do środka po 3h w sobote - nie warto było czekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierimmordelizał Re: Kubicomania na Bemowie IP: 195.149.64.* 18.08.07, 11:19 Darmowe parkingi za 10 PLN ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalia Kubicomania na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:23 Co Wy w ogole opowiadacie? Toi Toi było od cholery za koncowym torem gdzie były popisy motocyklisty i nie tylko..Picia nie mozna było wnosic? Ja wniosłam poł litrowa butelke wody a potem na miejscu kupiłam druga..Przyjechałam z Łodzi o 11 i stałam 5 godzin, a całe chamstwo które sie wpychało to była wieś Warszawa nikt inny. Mnie sie baaardzo podobało, odstałam swoje i weszłam..jak ktos przyjechał o 14 i myslał że wejdzie to był głupi i tyle. Trzeba było czytac relacje z innych miast... Wiadomo by było jaka jest przepustowośc toru i że trzeba swoje odstać. NIestety Polska nie jest na tyle ucywilizowanym krajem, żeby organizować takie imprezy, a już na pewno nie Warszawa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Kubicomania na Bemowie IP: *.aster.pl 19.08.07, 11:42 Ależ oczywiście! Wiadomo w Wa-wie mieszka samo chamstwo i po prostu nie da się tutaj nic fajnego zrobić. Wszystkie imprezy najlepiej robić w Łodzi, gdzie mieszkają wyłącznie kulturalni ludzie. No i oczywiście nie należy wpuszczać nikogo z Wa-wy (zatrzymywać ich już na rogatkach i zawracać). Wiadomo, że mogliby tylko zepsuć imprezę. Pozdrawiam Chamowaty Warszawiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r3 buahuahuahua na glowe upadliscie 5h zeby zobaczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 14:41 samochd!! puknijcie sie w glowe i tv sobi wlaczcie albo na spacer do parku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kubicomania na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:24 Zwabieni hasłem "F1 na wyciągnięcie ręki", przejechaliśmy wraz z synem 400 km w jedną stronę, aby zobaczyć Pit Lane Park. Przy wejściu zabrano nam 1,5 litrową butelkę z wodą mineralną (względy bezpieczeństwa ??? Organizatorzy nie informowali o takim zakazie) po czym okazało się ze na terenie imprezy nie można kupić nic do picia bo ... skończyło się. Staliśmy w długaśnej kolejce około 5 godzin, czyli prawie tyle samo ile trwała nasza podróż. Po wejściu na teren Pit Lane przebywaliśmy tam około 30 minut, nie mogąc z powodu kolejek zobaczyć i poczuć wielu przygotowanych atrakcji, czy nawet wejść do boksów z powodu dużej ilości osób. W pewniej chwili zostaliśmy a bardzo nieelegancki sposób, wręcz wyrzuceni, wyproszeni z terenu Pit Line. Moje refleksje - impreza, gdy się ją ogląda w tv - fajna i ciekawa, natomiast "na żywo" to pokaz improwizacji i kompletna porażka organizacyjna. Nie zostaliśmy poinformowani przy wejściu do Pit Lane ile może trwać nasz pobyt na jego terenie. Stąd też tak duże rozczarowanie. Najlepiej ilustruje to następujący obrazek. Wchodziła ze mną sympatyczna babcia z około 10 wnukiem, malec ucieszony wykrzykiwał, że to "przygoda jego życia i o tym zawsze marzył". Gdy wychodził w jego oczach było widać łzy. Kolejna sprawa dotyczy panów z agencji ochrony, "pilnujących" porządku na terenie imprezy. Wydaje się, że to jacyś "marketowi" ochroniarze, lub panowie z łapanki. Zapewne nikt mnie nie przeprosi za to,że nie znali słów "Pan" lub "proszę" o innych nie wspominając, kiedy bez jakiejkolwiek kultury wypraszali nas z Pit Lane. Fakt, że ludzie stojący w kolejce sami zorganizowali pilnowanie, by nikt z boku nie wchodził bez czekania (a było takich osób bardzo dużo) też o czymś świadczy. Być może dla BMW Sauber będzie to sukces, ale mierzony tylko i wyłącznie liczbą osób, które odwiedziły Pit Lane i kupiły firmowe gadżety. Jednym słowem pozostał olbrzymi niedosyt, rozczarowanie i żal, ze Pan Robert Kubica firmuje swoim nazwiskiem taką porażkę organizacyjną. F1 na wyciągnięcie ręki, hmm może tylko na polizanie przez szybę... Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Kubicomania na Bemowie 18.08.07, 15:45 Pielęgniarki wracają do Warszawy!! Tak jak zapowiadały, 22 sierpnia rozpocznie się ponownie, protest pielęgniarek w Warszawie. Tym razem będą one obozowały pod Sejmem, przy ul. Matejki i ul. Wiejskiej. Osoby chcące pomóc pielęgniarkom, proszone są o kontakt z ruchem „Polska jest Kobietą” : organizacja@polskajestkobieta.org ----------------------------------- polskajakkobieta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zzyxyryzzy BMW Sauber F1 na Bemowie - syf, wtopa, i kompro 18.08.07, 17:02 Witam grupę, Właśnie wróciłem z Bemowa. O 14.00 red. Borowczyk ogłosił, ze "państwo stojący przed zewnetrzną bramą niestety dzisiaj nie wejdą do Pit Lane Park, ponieważ organizatorzy ne spodziewali się takich tłumów, pokazy jazd muszą odbywać się rzadziej a jednorazowo może przebywać tam tylko 1200 osób. Zapraszamy na jutro". Impreza podobno ma się dzisiaj odbywać do 22.00, więc teoretycznie ktoś kto wszedł przede mną z pół godziny być może będzie tam kiblował ponad 7 godzin, aby jako ostatni zabaczyć pokaz jazdy bolidu. Jeśli w ogóle będzie. Może ktoś wie jak się nazywa POLSKI organizator tej imprezy i poda wszem i wobec jego nazwę i telefon żeby złożyć im podziękowania? Bo oczywiście to nie jest wina ani BMW F1 Team ani Thiessena czy Kubicy, tylko lokalnych syfiarzy, którzy organizując imprezę powinni przewidzieć, że będzie więcej chętnych do oglądania Kubicy, niż było pod mostem Świętokrzyskim na pokazie Renault i Kovalainnena. Niemiecka qrde organizacja... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: BMW Sauber F1 na Bemowie - syf, wtopa, i komp 18.08.07, 17:17 > Może ktoś wie jak się nazywa POLSKI organizator tej imprezy BMW Polska, Waszawa, Al. Armii Ludowej 26. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: BMW Sauber F1 na Bemowie - syf, wtopa, i komp IP: *.aster.pl 19.08.07, 11:35 Mylisz się. Owszem, organizacja lokalna jest made in BMW Polska ale pomysł i warunki brzegowe (w tym ilość osób w środku) jest narzucona ideą całego projektu PLP i została do nas po prostu przywieziona. Niestety w środku mogło być tylko 1.200 osób jednocześnie, stąd jak przyszło 100.000 chętnych to siłą rzeczy stworzyły się kolejki oraz nie wszyscy mogli wejść. Tak jak ktoś napisał wyrzej. Gdyby wszyscy mogli to zobaczyć i nie stać w zbyt dużych kolejkach trzeba by sprowadzić 10 Kubiców i 20 bolidów. Generalnie jeden PLP był policzony na nie więcej niż 20.000 - 25.000 osób na dzień, więc pozostałe 80.000 było z założenia bez szans. Natomiast oczywiście polski partner projektu mógł dołożyć więcej starań co do szczegółów organizacji np.: ucywilizowania kolejki. Natomiast na rozwiązania generalne nie miał żadnego wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: BMW Sauber F1 na Bemowie - syf, wtopa, i komp 19.08.07, 21:53 Gość portalu: bmw napisał(a): > Mylisz się. Bynajmniej. Kolega zapytał "Może ktoś wie jak się nazywa POLSKI organizator tej imprezy". Odpowiedziałem poprawnie. W pozostałej części oczywiście masz rację. O tym jak wygląda PLP, ile osób jednorazowo może przebywać na obszarze "zamkniętym", w tym również maksymalna "przepustowość" imprezy są narzucone przez pomysłodawców, czyli zespół BMW-Sauber. Myślę, że oni po prostu nie spodziewali się takiej popularności, a w sumie to dziwne, zważywszy, że w pierwszym roku istnienia PLP odwiedziło 135 tys osób, a był organizowany TYLKO w miastach gdzie rozgrywane są wyścigi F1. Odpowiedz Link Zgłoś
zzyxyryzzy Re: BMW Sauber F1 na Bemowie - syf, wtopa, i komp 19.08.07, 21:20 Odpowiem sam sobie - idąc po różnych linkach znalazłem na youtube filmiki z innych miast - Montrealu, Barcelony itd. Ten sam Pit Lane Park, tak samo krótka trasa przejazdu, te same zawrotki, szklane ekrany ograniczające widoczność, garaże za szybką, takie samo beznadziejne przedstawienie "palenia gumy" - wyjazd, dwa kółka, często pomoc obsługi bo się kierowca bolidu wbił pod ścianę i nie ma jak wyjechać i do garażu. Syf-syf-syf. Panowie i Panie z BMW - idźcie po naukę do Renault, niech wam powiedzą jak się robi komercyjną imprezę dla ludzi którzy kibicują swojemu zawodnikowi, ale z wiadomych względów na prawdziwe wyścigi się nie udadzą i taki show to dla nich JEDYNA możliwość zobaczenia tego na żywo. Póki co - pokazaliście skrajną niekompetencję, zlewkę i lekceważenie. Dziwię się tylko, że ten sam syf macie odwagę pokazać w innych stolicach świata. Żal mi tylko Roberta, że swoim nazwiskiem musi firmować taką kompromitację. I jeszcze jedno - ciekawe co napisze jutro Stołeczna - prawdę czy tak samo entuzjastycznie jak po koncercie Stinga sponsorowanym rok temu przez Orange? Macie jaja w tej gazecie i umiecie napisać prawdę o wydarzeniu, którego byliście patronem medialnym? Niezły test waszej dziennikarskiej niezależności będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 18:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kubicomania na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 12:54 w Polsce SIĘ NIE MYŚLI. Domniemując, że tego typu impreaz może przyciągnąć tłumy można było zrobić resjestrację i dystrybucję bezpłatnych wejściówek przez Internet. Podzilić wszystko na okienka czasowe x limit ludzi i już. Każdy by sobie wybrał w jakim okienku chce być, organizatorzy wiedzieliby ile będzie ludzi, niezarejestrowani niemieliby wejścia. Ale coż. Ciężko wymagać od większości polaczków MYŚLENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan zla organizacja IP: *.chello.pl 19.08.07, 17:46 bylem dzisiaj i co z tego jak o godz.11.00 juz nie bylo szans wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kubicomania na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 18:15 To było dno organizacyjne nie impreza , żenada w każdym calu. Brawo organizatorzy za taką tandetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barthex Kubicomania na Bemowie IP: *.catv.net.pl 19.08.07, 20:09 W sobotę nie udało mi się wejść z uwagi na perspektywę długiego stania i moje problemy z kręgosłupem, które nie wzruszyły ochrony (a na każdym dużym koncercie udaje mi się dostać do strefy, w której są miejsca siedzące). Byłem w niedzielę przed 10-tą. Do środka PLP dostałem się ok.11.15. Organizator nie zapewnił chociażby przyzwoitej organizacji pokazów, bo gdy tylko wszedłem, to już trwał pokaz bączków quasi-polskiego Kevina. Nie było czasu aby znaleźć sobie lepsze miejsce przy torze. Gdy wychodziłem przed 13 z terenu imprezy, obok przystanku autobusowego stał już gość z ochrony i informował o braku możliwości wejścia ma imprezę. Jak przypomnę, po ile były gadżety w PitLane Shopie i cała masa ludzi to kupowała, chociaż powiem, ceny były mocno europejskie, to można było 'wyhamować' przybywające tłumy wprowadzając chociażby minimalne opłaty za wejście, przynajmniej od osób dorosłych. Jeszcze jedno: z kolejki do głównej bramy do PLP (już w środku) wyprosiłem ojca z dwójką synów, którzy mieli na sobie smycze z wejściówkami i chcieli wejść jeszcze raz. KOMPLETNY BRAK KULTURY! Takich Polaków można wychować tylko batem !!! Wstyd mi za nich. Wielu takich spowodowało poważne utrudnienia na imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan skody i vvti Teraz dresy będą udawac Kubice w swoich 20 letnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 21:14 Beemach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Teraz dresy będą udawac Kubice w swoich 20 le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 21:29 cóż... Skodą nawet nową nie daliby rady... bo nie ma napędu na tył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Syf, kiła i mogiła IP: 62.29.175.* 20.08.07, 09:12 organizator powinnien przeprosić wszystkich, którzy udali się na imprezę. zła organizacja i cała masa tępych "ludziów", którzy siedząc po parę godzin na torze czekali na wyścigi F1 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Kubicomania na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 09:35 Witajcie, Z pewnym entuzjazmem pojechałem na Bemowo o 11:00 godzinie. Przeszedłem przez pierwsze ogrodzenie bez problemu ochroniarze sprawdzili mój plecak. Po przekroczeniu ogrodzenia szok ! Co się dzieje jeden wielki sznur ludzi. Pierwsze co myślę najpierw sobie zwiedzę co mnie spotka dookoła Miasteczka F1. Porażka, oprócz jakiegoś jednego symulatora na który tez była gigant kolejka nic innego ciekawego nie było. Po jednak stronie flota samochodów BMW a z drugiej strony dwa ekrany na których powiedzmy leciały jakieś krótkie filmiki z F1. Zrobiłem parę fotek bolida Kubicy, bo ten stał na zewnątrz miasteczka i co tu dalej robić mineło 30 min od mojego wejścia na teren. Więc stanę w gigant kolejce która miała 4 długości placu. Około 12 widzę że tłumy stoją przed bramą na teren lotniska. Dziwię się dlaczego ochrona nikogo nie wpuszcza. Po 1,5 godziny czekania Pan z Polsatu poinformował przez głośniki że nikt już na teren lotniska nie będzie wpuszczony. Zaczęły się gwizdy itp. Na szczęście byłem już po drugiej stronie, ale do Miasteczka jeszcze długa kolejka. Jedynie co mnie jeszcze trzymało przy staniu w tak długiej kolejce myła smycz którą się dostało na wejściu do Miasteczka F1. Organizatorzy co jakiś czas ogłaszali żeby się rozproszyć, bo stanie w kolejce na słońcu 2 godziny jest niebezpieczne i prosili aby się rozproszyć po atrakcjach np. symulator. Bez sensu, bo atrakcji żadnych nie było a do wyreklamowanego symulatora nic nie było jak wcześniej pisałem. Widząc ogólną sytuację organizatorzy przyspieszyli wypraszając uczestników z Miasteczka, bo nikt nie chciał wyjść, gdyż zamiast zobaczyć F1 wyjechał na tor nędzny Bolid F3 który ledwo co palił gumy. Była 13 według moich obliczeń wejście miałem na 3-4 turę bo wpuszczali po 1200 ludzi więc wejdę 17-18. W następnej turze wpuszczonych do miasteczka czyli o godzinie 14 wyruszył na tor F1 od razu było słychać różnice między F1 a bolidem BMW. Myślę nie dobrze jeśli wejdę w następnej turze na tor wyjedzie F3 a nie F1. I tak się stało wszedłem około 16:30. Po 20 minutach czekania na mini tor wyjechał niestety bolid bmw F3 a nie F1. Porażka tyle stania i nawet nie usłyszałem F1. Pochodziłem po miasteczku ale wszędzie tłumy prócz boksu ze szmatami :) za które trzeba było słono zapłacić koszula od 100-300 zł kubek 80 zł. Warte odwiedzin tylko były dwa boksy czyli z zakładaniem koła na atrapy ja się nie dostałem bo nie chlałem się pchać w tłum ludzi. Po 40 minutach ochrona wypraszała do wyjścia z miasteczka. Po 17 zakończyłem ciężki dzień na terenie lotniska Bemowo. Dla ciekawości przyjechałem jeszcze raz ze znajomymi którzy nie byli o godzinie 19:00 tak aby zobaczyć samo F1. Ku naszemu zdziwieniu nie było tak dużej kolejki i weszliśmy do miasteczka po 30 minutach. I co najważniejsze tym razem jechał F1. Zgubiłem rozdawane stopery do uszu i po przejechaniu bolidu uszy mnie bolały jeszcze przez kilka godzin. Podsumowanie: 1. Impreza raczej skierowana dla VIP-ów którzy mieli oddzielne wejście, swoją loggie, swoją restaurację ( normalni ludzie nie mogli mieć nawet wody). Vip mógł chodzić ile chciał po Miasteczku F1. 2. Taka Impreza powinna trwać cały tydzień wtedy byłoby spokojniej. 3. Jak na taką gigantyczną kolejkę na oko około 1km nie zauważyłem żadnych niepokojących zachowań. Nikt się nie pchał, nikt nie wchodził na dziko itp. Aż się sam dziwiłem że tak duża kolejka może się sama zorganizować :) Atmosfera fajna można było porozmawiać z sąsaidami itp. Kolektyw kolejkowy górą. 4. Zewnętrzne imprezy ocena 2. Zbyt mało stoisk aby zaspokoić taki tłum. Stoisko z dwoma sumulatorami, stoisko z oponami przy którym stała pani która nie potrafiła odpowiedzieć ile ta stojąca felga z oponą F1 waży tylko odpowiedziała ta opona nie jest w sprzedaży hehehe śmiech na sali. jeszcze było parę wystawionych BMEK i stojący bolid F1 Kubicy. Koniec atrakcji na zewnątrz. JAk dla mnie wszystkie stosika które były w Miasteczku powinny być skierowane na zewnątrz. 5. Impreza jaka była taka była bolid Kubicy zobaczyłem i usłyszałem więc cel osiągniety. Smycz dostałem i za nic nie musiałem płacić. Jednak dalej podkreślam że wyścigi związane z F1 jest to jednak sport dla TV. 6. Byłem na Renault F1, ale bolida w akcji nie widziałem bo przejazd był tylko jeden a na bemowie powiedzmy że co 2 godziny F1 można było usłyszeć. Kubic Z Wawy. Pozdrawiam zapoznanych w kolejce z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś