Dodaj do ulubionych

głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam

11.12.01, 23:36
KOMUNIŚCI - CZYLI CZERWONE ŚWINIE !! - THE EGOIST !!

Chcę coś powiedzieć o czerwonych, komunie i tym podobnych czerwonych
sprytnych, przebiegłych świniach.

1. może ktoś wybaczył, może nawet ja wybaczyłem - ALE NIE ZAPOMNIMY, albo nie
powinniśmy zapomnieć, albo to może tylko ja nie zapomniałem :((((

2. Jak wy ludzie mogliście ??? – vide Sejm i Senat (to do tych co głosowali –
szczególnie do starszych też do młodych – do wszystkich co głosowali) JAK
MOŻNA !!!

3. Zobaczycie co będzie.

4. Zobaczcie co już jest.

O sobie – (żeby zaraz nie było, że czarny, krzaklewski, Aws, Zchn Radio
Maryja) – JA - THE EGOIST - rocznik 197..., stan wojenny gdzieś tak 6 może 7
może 8 może 9 lat na dachu bloku na osiedlu we Wrocławiu (nie mówcie że brzmi
kombatancko – miałem mało lat) – radiowozy, ludzie walący w parapety. Pamiętam,
choć miałem 6 może 7 może 8 może 9 może 10 może 11 lat – twarze – Miller,
Kwaśniewski, nazwiska – Szmajdziński (super nazwisko !!! )

Odezwijcie się i powiedzcie
DLACZEGO ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
DLACZEGO ZAPOMNIELIŚCIE ?!?!?!?!?

THE EGOSIT
THE PROVOKER
Obserwuj wątek
    • niunieczka Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 11.12.01, 23:40
      wybaczamy, ale nie zapominamy,
      • Gość: Bor'ka Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:16
        Ani nie wybaczam, ani nie zapominam.
        Za duzo to nas kosztowalo.
        Bardziej na prawo jest tylko sciana.
        Tylko gdzie jest nasza prawica ?
        • eela Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 12.12.01, 07:18
          Gość portalu: Bor'ka napisał(a):

> Ani nie wybaczam, ani nie zapominam.
          > Za duzo to nas kosztowalo.
          > Bardziej na prawo jest tylko sciana.
          > Tylko gdzie jest nasza prawica ?

W naszej rękawiczce
    • egoist Do Was wszystkich 12.12.01, 22:45
      Przekazuję wyrazy szacunku i podziękowania !
      Mimo chorych niesnasek warszawsko - wrocławskich jakie szerzą w naszym
      wrocławskim forum różni idioci ja powiem jedno:
      tylko u Was dostałem jeden/dwa głosy uznania
      z niesmakiem polecam lekturę wypowiedzi na ten temat na wrocławskim forum ...
      WARSAW - BIG RESPECT FROM WRATISLAVIA
      JAH RASTAFARI

THE EGOIST
      THE PROVOKER
    • Gość: Ursyn Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 22:57
      Wybaczeć musiem, zapomnieć nie możem. Ludzie głosowali na komunę bo jem albo
      rozum odebrało albo cierpliwość do prawicy. Nie mogie znieść tych kłótni po
      prawej stronie. Czy wszystkiech mądrech prawicowców komuchy zaszlachtowali?
      • egoist URSYN 12.12.01, 23:53
        tak zdaje się, że właśnie tak się stało
        dzięki temu mogą sobie teraz z nas drwić !!

ciężkie 4 lata przed nami :(

the e.
    • Gość: Krakus Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: *.bci.net.pl 13.12.01, 02:36
      Komuchów nie cierpię, ale stan wojenny to jednak bardziej skomplikowany
      problem, niż się wydaje.
      • lech.niedzielski Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 13.12.01, 08:42
        Egoist !
        Ty we Wrocłwiu robisz (zasłużenie) za idiotę. Dlatego nie gmeraj przy tematach,
        które są z natury rzeczy poważne i na poważne potraktowanie zasługują.
        Tu w Warszawie "szaleje" Twoja konkurencja do miana superidioty - niejaki
        Derek/Alek - zakompleksiony pomywacz b. brudnych naczyń w pewnej włoskiej
        (obskurnej) knajpie. Ty mu dorównujesz.
        • egoist do lecha niedzielskiego 14.12.01, 00:03
          długo zastanawiałem się czy w ogóle reagować na Ciebie ...
          zdaje się, że może jednak chyba to Ty jestes idiotą ???
          może ... nie wiem ... nie znam Cię ...
          t.e.
    • zdzicha Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 13.12.01, 09:42
      Pomijając wypowiedzi różnych zacietrzewionych idiotów i polemiki z nimi muszę
      stwierdzić, że w poważnym błędzie jest każdy, kto uważa, że winę za to, co się
      działo i dzieje w Polsce ponosi, jak to nazywacie, "komuna". To jest ustrój
      zblizony w teorii do ideału. Że u nas nie wyszło, to tylko nasza wina. Nasza -
      zarówno władz, jak i społeczeństwa. Miałam przyjemnośc mieszkac w jednym z
      krajów będacym, podobnie jak Polska, Republiką Ludową na przełomie lat 70/80.
      Tam mieszkali ludzie zadowoleni z życia, nikt nie narzekał na władze i na
      ustrój; tam był dobrobyt, pełne półki w sklepach; tam było kolorowo. Nie
      lubiłam jeździc do Polski, przerażała mnie ta szarzyzna i bieda.
      Każdemu, kto w dalszym ciągu bedzie uparcie twierdził, ze wszystkiemu winny
      jest ustrój komunistyczny, polecam uważną lekturę dzieł Lenina, Marksa i
      Engelsa oraz rozwagę na przejściach dla pieszych.
      • Gość: Widok 9 Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: 195.117.228.* 13.12.01, 11:54
        Pewnie było to NRD. Kraj na utrzymaniu Obozu Komunistycznego, gdzie młode
        małżeństwa (należące do FDJ -oczywiście) otrzymywały pierwsze mieszkanie od
        Państwa w ciągu trzech lat. Kraj, w którym liczba zakochanych w komuniźmie
        wynosiła 80%.
        Przykładem dla ich rozwalenia muru był nasz polski sierpień- nasze polskie
        niezadowolenie. I nie mów o wiecznym niezadowoleniu Polaków, bo takiego czegoś
        nie ma.Do stanu wojennego nie do[prowadziło niezadowolenie Polaków, ale
        nieumiejętność kierowania Krajem przez ówczesne (i częściowo poprzednie) ekipy
        partyjne. A stan wojenny i zarządy wojskowe w fabrykach - to czyste łajdactwo -
        ot to jest moje zdanie.
        Co do ew. interwencji ZSRR to udupiona w Afganistanie armia i wyalienowanie w
        Świecie ... Tak, mogli wejść i co strzelaliby do wszystkiego co się rusza?
        Najwięcej pochwalają tamte wydarzenia ludzie z prowincji i małolaty. Tak jak w
        życiu.
      • lelesio Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 13.12.01, 12:48
        Czytam i czytam i oczom własnym niedowierzam.
        Zdzicha, to tak jakbyś napisała że pewien system
        operacyjny jest znakomity tyle że rozpieprzy każdy
        komputer na który go się załaduje.
        Oj Zdzicha, Zdzicha.
        :(

• zdzicha Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 13.12.01, 12:54
          lelesio napisał(a):

> Czytam i czytam i oczom własnym niedowierzam.
          > Zdzicha, to tak jakbyś napisała że pewien system
          > operacyjny jest znakomity tyle że rozpieprzy każdy
          > komputer na który go się załaduje.
          > Oj Zdzicha, Zdzicha.
          > :(

Posłużę się tą samą metaforą - system jest w porzadku, tylko sprzęt szwankuje.
          • lelesio Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 13.12.01, 13:00
            Ok, lećmy dalej - jak udowodnisz że on jest w porządku?
            :)
            • zdzicha Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 13.12.01, 16:06
              Sprawdzę na dobrym sprzęcie.
              • Gość: lesio Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: *.*.*.* 13.12.01, 17:01
                Zrób to na CUDZYM sprzęcie jednak, dobrze Ci radzę.
                Pozdrawiam, kończę i do miłego.
                :)
          • Gość: Ursyn Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: *.acn.waw.pl 13.12.01, 17:23
            A w rodzinie wszyscy zdrowi? Do kitu z takiem systemem, co ludzie do niego nie
            pasują. To może zmienim ludzi, nie system? Polaków trzeba było zaszlachtować i
            sprowadzić na jech miejsce kogo innego, wtedy komunizm by zatryumfował - tak
            mam rozumieć Twoje drętwe mowe?
            • leon.kudyba Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 13.12.01, 17:47
              Gość portalu: Ursyn napisał(a):

> A w rodzinie wszyscy zdrowi? Do kitu z takiem systemem, co ludzie do niego nie
              > pasują. To może zmienim ludzi, nie system? Polaków trzeba było zaszlachtować i
              > sprowadzić na jech miejsce kogo innego, wtedy komunizm by zatryumfował - tak
              > mam rozumieć Twoje drętwe mowe?

Nie kumasz. Spierdalaj !

• palker Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 14.12.01, 23:04
        Czy chcesz o tym porozmawiać?
        PS
        A za post masz u mnie róże. Różę Luksemburg, na poczatek :-))
        • zdzicha Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 14.12.01, 23:15
          Tak, za tydzień, w piątek.
          Dziękuję, uwielbiam róże. Luksemburg też, chociaż bardziej lubię Holandię -
          kraj tulipanów.
    • Gość: Derek Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: 212.141.155.* 13.12.01, 13:12
      egoist napisał(a):

> KOMUNIŚCI - CZYLI CZERWONE ŚWINIE !! - THE EGOIST !!
      >
      > Chcę coś powiedzieć o czerwonych, komunie i tym podobnych czerwonych
      > sprytnych, przebiegłych świniach.
      >
      > 1. może ktoś wybaczył, może nawet ja wybaczyłem - ALE NIE ZAPOMNIMY, albo nie
      > powinniśmy zapomnieć, albo to może tylko ja nie zapomniałem :((((
      >
      > 2. Jak wy ludzie mogliście ??? – vide Sejm i Senat (to do tych co głosowa
      > li –
      > szczególnie do starszych też do młodych – do wszystkich co głosowali) JAK
      >
      > MOŻNA !!!
      >
      > 3. Zobaczycie co będzie.
      >
      > 4. Zobaczcie co już jest.
      >
      > O sobie – (żeby zaraz nie było, że czarny, krzaklewski, Aws, Zchn Radio
      > Maryja) – JA - THE EGOIST - rocznik 197..., stan wojenny gdzieś tak 6 moż
      > e 7
      > może 8 może 9 lat na dachu bloku na osiedlu we Wrocławiu (nie mówcie że brzmi
      > kombatancko – miałem mało lat) – radiowozy, ludzie walący w parapet
      > y. Pamiętam,
      > choć miałem 6 może 7 może 8 może 9 może 10 może 11 lat – twarze – M
      > iller,
      > Kwaśniewski, nazwiska – Szmajdziński (super nazwisko !!! )
      >
      > Odezwijcie się i powiedzcie
      > DLACZEGO ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
      > DLACZEGO ZAPOMNIELIŚCIE ?!?!?!?!?
      >
      > THE EGOSIT
      > THE PROVOKER

Wielu zapomnialo bo maja nadzieje na bezplatna zupe w przyszlosci
      albo sa nieudacznikami, tow. Waciakami i zawsze nienawidza aktualnej wladzy,
      szczegolnie gdy ta zapomni o wazelinie i kwiatach na dzien kobiet.

• Gość: Bartek Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: *.dialup.medianet.pl 13.12.01, 16:52
        Derek / Alek !
        Spierdalaj do garów !!!
        • garma Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 14.12.01, 23:50
          Wczoraj w TVN w programie "Kropka nad i" Moniki Olejnik, gościem był Adam
          Michnik. Jego wypowiedzi na temat Jaruzelskiego doprowadziły mnie do dzikiej
          furii.
          • egoist Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 15.12.01, 00:57
            akurat on jest chyba jedyny normalny
            MICHNIK - BIG RESPECT !!!!!

egoist
          • eela Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 15.12.01, 20:55
            garma napisał(a):

> Wczoraj w TVN w programie "Kropka nad i" Moniki Olejnik, gościem był Adam
            > Michnik. Jego wypowiedzi na temat Jaruzelskiego doprowadziły mnie do dzikiej
            > furii.

Nie Ciebie jedną :((. Michnik stał się adwokatem Jaruzelskiego

• Gość: Yaro Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam IP: *.chello.pl 15.12.01, 21:02
              garma i eela.
              No to ja Wam oszołomione blondyneczki współczuję ! Nienawiść + głupota wyżera
              Wam resztki mózgów ! Weźcie coś na przeczyszczenie, może to Wam pomoże - biedne
              zakompleksione paskudy.
              • cut Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 15.12.01, 21:49
                Gość portalu: Yaro napisał(a):

> garma i eela.
                > No to ja Wam oszołomione blondyneczki współczuję ! Nienawiść + głupota wyżera
                > Wam resztki mózgów ! Weźcie coś na przeczyszczenie, może to Wam pomoże - biedne
                >
                > zakompleksione paskudy.

za to ty jestes takim ślicznym mądrym brunetem...
              • eela Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 15.12.01, 21:54
                Gość portalu: Yaro napisał(a):

> garma i eela.
                > No to ja Wam oszołomione blondyneczki współczuję ! Nienawiść + głupota wyżera
                > Wam resztki mózgów ! Weźcie coś na przeczyszczenie, może to Wam pomoże - biedne
                >
                > zakompleksione paskudy.

Widze, że ty jesteś "inaczej mądry"

• lech.niedzielski Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 15.12.01, 22:31
                  Ale się solidaruchy zagotowały.
                  • garma Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 15.12.01, 23:49
                    Yaro napisał :
                    "garma i eela.
                    No to ja Wam oszołomione blondyneczki współczuję ! Nienawiść + głupota wyżera
                    Wam resztki mózgów ! Weźcie coś na przeczyszczenie, może to Wam pomoże - biedne
                    zakompleksione paskudy."
                    Nie znoszę komuchów, a Ty Yaro swoimi epitetami mnie nie przestraszysz.
                    Zdaję sobie sprawę, że przegrałam, ale to mnie nie zmusi do akceptowania
                    kłamców, złodziei i morderców.
                    • palker Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 16.12.01, 00:08
                      Szkoda słów Garmuniu
                      • garma Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 16.12.01, 00:19
                        Palkerku, tyle mojego, co sobie pogadam :-)
    • egoist LECH NIEDZIELSKI 16.12.01, 01:58
      KTO WIE KIM JEST LECH NIEDZIELSKI I DLACZEGO JEST TAKI, JAKI JEST ???
      A MOŻE MACIE RACJĘ IGNORUJĄC GO ????

T.E.

pozdrawiam stolyce - szacunek !!!!!

t.e.
      • Gość: Jolka Re: LECH NIEDZIELSKI - The Best !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 09:22
        Egoist!
        Lesio parę razy wdeptał Cię w ziemię i teraz w nieudolny sposób próbujesz się
        odegrać.Idź lepiej na spacer. To Ci dobrze zrobi. Zasyfiony Wrocław jest
        taki "piękny" !
    • egoist Re: głos z Wrocławia o stanie wojennym i takie tam 21.12.01, 23:55
      Wciąż jestem!!!!!
      Pamiętacie !!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka