Gość: M. IP: *.aster.pl 22.09.07, 10:11 Odezwij sie...szukamcie@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mam tego dość Re: 2,5 tysiąca biegaczy w Warszawie IP: *.aster.pl 22.09.07, 22:13 Nie dość, że Warszawa rozkopana i nie można normalnie sie po niej poruszać, to jeszcze jutro nowe atrakcje komunikacyjne nas czekają, ulice pozamykają! To jest nieprawdopodobne! L UUUUUUUUUUU D Z I EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Wyć się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulek7 wysłać tych czubów do roboty, a nie korki!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.09.07, 02:27 niech sobie szpadlem przy remoncie pomachają, a nie robią korki całej zapyziałej wawy, ćwoki. Odpowiedz Link Zgłoś
jurge Re: wysłać tych czubów do roboty, a nie korki!!! 23.09.07, 08:27 Widać po treści kto jest "autorem" tych słów...Tobie pewnie w głowie tylko wóda i panienki co widać zresztą po podpisie- hulek7. Brak słów. Maratończycy trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój mąż biegnie w nim po raz pierwszy. To coś niesamowitego, te wszystkie przygotowania. Jestem pod dużym wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolalalalala 2,5 tysiąca biegaczy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 10:39 Popieram organizowanie takich imprez ale wolałabym aby ich organizacja była dopięta na ostatni guzik. Niestety, nie ma żadnej informacji jak poruszać się w odcinku Mokotów dolny - Sielce. Na ulicach panuje chaos. Nie ma informacji jaką trasą odbywa się bieg, nie ma zorganizowanych objazdów. Do tego remonty ulic..... Przyjemność 2.5 tys biegaczy jest okupiona zdenerwowaniem wielu Warszawiaków, którzy nie wiedzą, którymi ulicami można jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki 2,5 tysiąca biegaczy w Warszawie IP: *.camk.edu.pl 23.09.07, 11:38 oby was pogielo, niech biegaja trasami rowerowymi wzdluz wisly a nie ulicami miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina 2,5 tysiąca biegaczy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:41 Wszystko fajnie, tylko taka impreza wg mnie nie jest wystarczającym powodem do wyłączenia z ruchu niemal połowy W-wy. Ktoś się chyba z głupim na rozum zamienił. Takie coś powinno odbywać się na terenach do tego przeznaczonych, czyli w obiektach sportowych, a nie na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotwil Przez was biegacze nie dojechałem do roboty IP: *.chello.pl 23.09.07, 13:02 Jestem w plecy jakiś tysiak, a nie codziennie mam okazję tyle zarobić. Kto za to odda mi kasę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan 2,5 tysiąca biegaczy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:54 pieprzona organizacja, zero informaqcji na trasie, ze oto wlasnie zaraz zablokowano droge, nic nie wiadomo. dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totu bezmyslni organizatorzy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 15:57 przeklinam tego ktory to wszystko zorganizował. Dzis rano probowalem z malym malutkim dzieckiem wyjechac poza miasto w taka ladno pogode. Dojezdzam do Wislostrady - a tu nagle bez ostrzezenia znak zakazu wjazdu i barierka. Zadnej informacji, dlaczego, na jakim odcinku, na ile, gdzie objazd. Trzeba bylo wycofac na wstecznym (!!!). Probuje po drugiej stronie Wisły. Najpierw korki i za chwile to samo. Po dlugim staniu w korku wracam mostem Gdanskim na z powrotem na lewa strone Wisły proboje Andersa - korek. Wrocilem do domu po 1.5 godzinie od wyjazdu. Z weekendu poza miastem nici. Zadnej informacji co sie dzieje, na jakim odcinku, ktoredy mozna objechac!!! A wiec Was drodzy ogranizatorzy przeklinam z całego serca za tą ogranizację !!! Róbcie do cholery takie biegi poza Warszawa na swiezym powietrzu, albo odpowiednio oznakujcie i porobcie objazdy!!! Pomyslcie idioci za co Wam płacą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trebor112 Re: bezmyslni organizatorzy!! IP: *.futuro.pl 23.09.07, 17:02 Dziękuję organizatorom za przygotowanie tej imprezy. To naprawdę niecodzienny widok na warszawskich ulicach. Tysiące biegaczy, widzowie, dopingujący, asekurujący, podający napoje i pożywienie, policjanci,rowerzyści i rolkarze, wszyscy przejęci atmosferą święta sportu i biegania. Jestem pełen podziwu dla biegnących i dla pomagających w zrealizowaniu maratonu. Doceniam wysiłek jednych i drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bezmyslni organizatorzy!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.07, 20:07 Ja też dziękuję organizatorom, że pamiętali tylko o dwóch tysiącach biegaczy, a zapomnieli o mieszkańcach Warszawy. Gratuluję braku informacji o trasie maratonu i objazdach. Organizatorzy, spisaliście się na medal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temor Re: bezmyslni organizatorzy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 21:04 Ja im bym tez chetnie podziekował! Tak bym im podziekował ze by na tylku przez tdziennie mogli usiąść! Niech no sie tylko dowiem kto za to odpowiadał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama 2,5 tysiąca biegaczy w Warszawie IP: *.aster.pl 23.09.07, 22:37 Popieram takie inicjatywy, jednak organizatorzy , którzy zajmowali się komunikacją warszawską powinni dostać po d....!!! Krążyłam z kilkumiesięcznym dzieckiem godzinę po mieście usiłując dostać się na targi mieszkaniowe na Torwarze. Bezskutecznie. Żadnych informacji o objazdach. Żadnych ni stąd ni zowąd barierki blokujące drogę, w tym zjazdy z mostu...Przecież to istna żenada! Takie porażki to chyba tylko w Polsce. Rozumiem , ze ktoś zbiera laury z okazji organizacji tego wspaniałego biegu...Istny KOSZMAR. Ludzie weźcie się do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo bezmózgowie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 09:17 bezmyslni!!!!! Mózgi Wam pozjadało ?? Zupełna amartoszczyzna w organizacji!! Jakbym chwycił jednego z drugim ktory zamykał te ulice i nie dal zadnynch tablic z objazdami to by strzepy z niego zostały!! Odpowiedz Link Zgłoś