Gość: YEBACARKE IP: *.chello.pl 05.11.07, 00:37 HE HE EXCUSE ME:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Chcącym przeprosić polecam też IP: 71.15.114.* 05.11.07, 03:04 lavira.pl/przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Wybacz, mordo ty moja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 05.11.07, 05:15 Wybacz, mordo ty moja Irasiad Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Przepraszam, dziadu - na przeprosprezydenta pl też 05.11.07, 08:02 przepraszałem ;-) Przeprośmy wspólnie za to, że przez 2 lata nie udało nam się uleczyć kompleksów bliźniaków, mimo iż była to najbardziej kosztowan i szkodliwa terapia w historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Zmieszany i wstrząśnięty. 05.11.07, 13:03 Zmieszany i wstrząśnięty. Przed wehrmachtem w obronie, bierze sprawy w swe dłonie. Przepraszam prezydęta! Tylko żaba nadęta. Bezsenne noce w schronie. Dmie jak na falochronie. „Złodzieje to w Platformie. Nasz statek zginie w sztormie. Spokój wody za Wisłą. TR.wam jako niezawisłą. Łżeelity, wykształciuchy wzięły kurs na fuchy.” Zmieszany i wstrząśnięty kiedy cymbał nadęty po przepitym winie, mlaszcze, nurza w plwocinie. To objawy obłędu, braku zasad zamętu. Wiesz rodaku mój dziadyk możliwe, że był cadyk. Babcia mogła być popa, za to tatę mam chłopa. Szła do sklepu przez łąki, dała na worku mąki. Myślę, jestem Polakiem, nie wehrmachtem za krzakiem? Myślę więc majestacie, podnieś od żarcia gacie, powiedz, że masz awersa, powiedz więc vice versa. W słowach pocałuj mnie w de…, ja odpowiem he, he, he! www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobyłka Pany Re: Przeraszam Panią Prezydent IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.11.07, 14:06 za Stadion Narodowy w Ząbkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huragan Kobyłka Re: PPani Prezydent IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.11.07, 14:08 czyje sie przeproszona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrydzak Jedynie łojciec Rydzak przeprawszać nie musi IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.07, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AON Rembertów Re: PPani Prezydent IP: 62.111.159.* 05.11.07, 16:43 W kwestii formalnej - Huragan to jest Wołomin, a w Kobyłce - Wicher ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobylarzowołomin Re: PPani Prezydent IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.11.07, 19:12 ale ja mieszkam w Kobyłce, ale piszą o mafii wołomińskiej w gazetach wyborczych wszelakich to i mi się zmieszało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZI Re:Zmieszany i wstrząśnięty. IP: *.2a.pl 05.11.07, 18:36 śWIETNY WIERSZYK, ELO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob I ty przeproś prezydenta IP: *.olsztyn.mm.pl 05.11.07, 07:32 Przepraszam prezydenta,że mam podobna chorobę,czeste rozwolnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca. Re: I ty przeproś prezydenta IP: *.acn.waw.pl 05.11.07, 07:35 Oczywista,oczywistość, oczywiście że przeproszę,tylko nie wiem za co? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: I ty przeproś prezydenta 05.11.07, 15:41 Gość portalu: wyborca. napisał(a): > Oczywista,oczywistość, oczywiście że przeproszę,tylko nie wiem za co? Wszystko jedno. Przeproś i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies na baby przepraszam że nie jestem kaczką IP: *.171.76.162.crowley.pl 05.11.07, 07:37 hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Kaczorowiec Re: przepraszam że nie jestem kaczką IP: *.sglcarbon.de 05.11.07, 08:19 -przeproś żeś idiota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -jaki ptaki potrafią przelecieć nad Himalajami. -NIE donaldy lecz naturalne. --------- poczekam aż cwaniaczków warszawskich(z pięcioletnim rodowodem) ich "piękna" ZWALCUJE. -poczekam jak tusek (co mu pred debatą zrobili blokadę mięśni oczu -aby jak mówiła Nelli dzieci nie straszył)zrealizuje obietnice dane młodym.- kiedyś tak samo obiecywał kwach. -poczekam co będą za 3-4 lata pisać disiejsi nawiedzeni przez PO. PO 1945r ,oprócz PZPR żadna partia nie wygrała wyborow w 2 kolejnych kadencjach. --poczekam .... Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: przepraszam że nie jestem kaczką 05.11.07, 08:35 najdłużej jednak zajmie ci oczekiwanie aż mały Lesio dorośnie i przesytanie się obrażać na rzczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: przepraszam że nie jestem kaczką 05.11.07, 14:58 Czekaj. To lubię. Oczywistą oczywistością jest że Kaczor czekać nie będzie i dalej będzie głosił swoje dyrdymały obrażając wyborców. A za cztery lata PO nie wygra wyborów, ale i partia "jednojajowa" ich nie wygra, bo większość nie głosowała na PO a PRZECIWKO Pisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar I ty przeproś prezydenta 05.11.07, 07:41 Tak trzymać !!! Organizować ogólnopolskie i to nie tylko w necie, akcje mające na celu ośmieszanie braci Kaczyńskich. Bo ci mali ludzie są po prostu śmieszni. A śmiech choć wiadomo, że jest lekarstwem, to może także być groźną bronią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyMichnik Ciekawe czy Michnik też się tam wpisał... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 07:48 Ciekawe czy Michnik też się tam wpisał... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Mam pewną wiedzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 07:49 Mam pewną wiedzę, której ujawnić nie mogę, która wskazuje, że oczywiste jest iż cały naród powinien przeprosić BRACI, OCZYWIŚCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek [...] IP: *.net.autocom.pl 05.11.07, 07:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad przepraszam, że nie spieprzyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 08:07 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 A gdzie można przeprosić Tuska???? 05.11.07, 08:09 A gdzie można przeprosić Tuska???? Brak takiej możliwości jest oczywistym i karygodnym przykładem dyskryminacji Tuska, "Wyborcza" powinna protestować. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot.6 jacek2235.. A gdzie Tusk domagał sie przeprosin??? 05.11.07, 08:22 idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
at84 Re: jacek2235.. A gdzie Tusk domagał sie przepros 05.11.07, 08:46 Ja chcę przeprosić Tuska, że nie głosowałem na PO. A obiecane cuda już się objawiają (vide nawrócenie agenta Boniego). Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Trochę logiki 05.11.07, 10:37 To czy Tusk domagał się przeprosin, czy nie, nie ma żadnego związku z faktem że mogą być obywatele pragnący Go przeprosić, przykładowo za brak wiary w obiecany cud gospodarczy. Brak możliwości przeprosin jest formą dyskryminacji części obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejzab Re: Trochę logiki IP: *.cst.tpsa.pl 05.11.07, 10:41 załóż więc odpowiednią stronę w internecie i zbieraj przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Ale dlaczego akurat ja??? 05.11.07, 11:15 Ale dlaczego akurat ja??? Skoro dobrzy ludzie zrobili stronę gdzie można przeprosić Kaczyńskiego to od razu powinni także zrobić stronę gdzie możnaby przeprosić Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Ale dlaczego akurat ja??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 12:25 "Ale dlaczego akurat ja??? Skoro dobrzy ludzie zrobili stronę gdzie można przeprosić Kaczyńskiego to od razu powinni także zrobić stronę gdzie możnaby przeprosić Tuska." To co piszesz to kwintesencja nieudolności rządów PiSu. Wszystkim dookoła mówisz co i jak powinni robić, ale samemu palcem nie ruszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Właśnie że się zajmuję 05.11.07, 12:55 Zajmuję się właśnie wyjaśnianiem wojennych losów Józefa Tuska, czego zaniedbał Donald oraz dziennikarze- patrz pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Józef_Tusk Pierwszy dotarłem do archiwum w Northolt ( Londyn ) do którego dziwnym trafem nie dotarli dziennikarze którzy umieli dotrzeć do archiwum w Berlinie ( ale wtedy bodźcem była świadomość że Jacek Kurski wynajął niemieckiego adwokata do sprawdzenia faktów ) Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Właśnie że się zajmuję 05.11.07, 12:59 Nie widzę związku pomiędzy dziadkiem Tuska, a fochami Lecha Kaczyńskiego. Jeśli jednak tak Cię interesuje historia, to polecam zbadanie kariery ojca Kaczyńskich w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilicz Jak każdy pisorowy wyborca leniwy IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.11.07, 13:08 i złośliwy. Zamiast tworzyć depczą wszystko co zrobili inni. żeby zrobić bliźniemu jakąś niegodziwość gotowi podcinać gałąź na której sami siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Właśnie że się zajmuję IP: *.proxy.aol.com 05.11.07, 14:11 jacek2235 napisal: > Zajmuje sie wlasnie wyjasnianiem wojennych losow Jozefa Tuska I co chcesz tym udowodznic.Czy dzieci lub wnuki odpowiadaja za swych ojcow,czy dziadkow. A moze jak pogrzebiesz w drzewku Kaczynskich to moze sie okazac ,ze ich prapra walczyli pod krzyzakami Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Właśnie że się zajmuję 05.11.07, 15:29 A co kogo obchodzi wojenny los Józefa Tuska? Czy odkrycie czegoś pomoże gospodarce? A może młodym? Weź się lepiej za jakąś robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Właśnie że się zajmuję 05.11.07, 17:34 Skoro już zajmujesz się dziadkiem Tuska to zajmij się, oprócz ojca Kaczyńskich, dziadkiem Cymańskiego, który pochodzi z Neuteich. Myślę, że też bezie sporo ciekawych rzeczy. A i jeszcze gość prowadzący kampanię PiS - z pochodzenia Niemiec co oznacza, ze pewnie dziadek w Gestapo służył zgodnie Twoim/Waszym tokiem rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Trochę logiki IP: *.proxy.aol.com 05.11.07, 14:06 sluchaj jacku moj imenniku, a kto Ci broni przeprosic Tuska, a przepraszaj sobie jak masz za co ,a ligika z tym wspolnego nie ma nic.Widocznie nie doszlo do Ciebie jak i takim podobnym do Ciebie/az wstyd ,ze nosisz to samo imie co ja/,zeto PO wygralo wybory.Wiec przepraszam Cie za to. Sory.Mea culpa,mea maxima culpa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty PO_Walc I ty przeproś prezydenta IP: *.sglcarbon.de 05.11.07, 08:13 -poczekam aż cwaniaczków warszawskich(z pięcioletnim rodowodem) ich "piękna" ZWALCUJE. -poczekam jak tusek (co mu pred debatą zrobili blokadę mięśni oczu -aby jak mówiła Nelli dzieci nie straszył)zrealizuje obietnice dane młodym.- kiedyś tak samo obiecywał kwach. -poczekam co będą za 3-4 lata pisać disiejsi nawiedzeni przez PO. PO 1945r ,oprócz PZPR żadna partia nie wygrała wyborow w 2 kolejnych kadencjach. --poczekam .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: I ty przeproś prezydenta IP: *.kolonianet.pl 05.11.07, 08:18 Oj, tu sie wpiszę, bo na stronkę nie zdążyłam. Przepraszam, oczywiście, że przepraszam. Także w imieniu mojej rodziny i paru sąsiadów, więc proszę ten głos, panie prezydencie, liczyć za kilka głosów. Do nóżek upadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata [...] IP: *.sglcarbon.de 05.11.07, 08:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Re: I ty przeproś prezydenta 05.11.07, 08:20 Bardzo przepraszam, panie Prezydencie, ze jestem od Pan wyższa, jestem wykształciuchem, znam kilka języków i nie mam problemów z manierami. I że na Pana ani pana brata nigdy nie głosowałam - mimo, że jestem młodzieżą w wieku niemal emerytalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestary Re: I ty przeproś prezydenta IP: *.sglcarbon.de 05.11.07, 08:28 i ci się już porypało -do piachu. poczekam aż cwaniaczków warszawskich(z pięcioletnim rodowodem) ich "piękna" ZWALCUJE. -poczekam jak tusek (co mu pred debatą zrobili blokadę mięśni oczu -aby jak mówiła Nelli dzieci nie straszył)zrealizuje obietnice dane młodym.- kiedyś tak samo obiecywał kwach. -poczekam co będą za 3-4 lata pisać disiejsi nawiedzeni przez PO. PO 1945r ,oprócz PZPR żadna partia nie wygrała wyborow w 2 kolejnych kadencjach. --poczekam .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killarney5 Re: I ty przeproś prezydenta IP: 195.90.102.* 05.11.07, 09:33 > i ci się już porypało -do piachu. Dziękuję za kolejny pokaz kultury PiS, dzięki której przegraliście wybory. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: I ty przeproś prezydenta 05.11.07, 12:48 Nie ma co z nim dyskutować. To płatny pisowski troll, który wpisuje ten sam tekst pod kilkoma różnymi nickami... Żałosne buahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq płyta ci sie zacięła 05.11.07, 09:50 pisdowski smierdzielu. nie zauwazyleś jeszcze tego głąbie bo zaplułeś monitor z tej nienawiści? kolejny przykład na to, że trzeba mozgu nie mieć, żeby popierać kartoflane blizniaki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: do niestarego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 14:05 wiesz niestary? Ja mam prawie piecdziesiatke na karku, moi rodzice i dziadkowie i baciowie i pra, pra itp sa z Warszawy, wiec nie jestem warszawiakiem z piecioletnim stazem jak Ty sobie to wymarzyles. I tyez mam dosc obrazajacego sie prezydenta wszystkich pisiorow. I mam takie odczucie ze jak ktos siedzi na moim wikcie to niech sie wezmie za robote, a jak ma zamiar sie obrazac to niech idzie do piaskownicy. I niech zrezygnuje z pensji za paxdziernik przynajmniej, bo jako prezydent prawie nie istanial, za to wszedzie sie udzielal jako rzecznik PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: I ty przeproś prezydenta 05.11.07, 10:24 > Bardzo przepraszam, panie Prezydencie, ze jestem od Pan wyższa, jestem > wykształciuchem, znam kilka języków i nie mam problemów z manierami. Tak, argument wzrostu to świadectwo, że nie masz problemów z manierami. Masz problem z brakiem manier. -- Wykształciuch to osoba której wykształcenie formalne przerasta możliwości intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona.gumka Re: I ty przeproś prezydenta IP: *.laczpol.net.pl 05.11.07, 23:27 "Tak, argument wzrostu to świadectwo, > że nie masz problemów z manierami." Wytłumaczenie (może napisze w punktach i rozdzielę, zeby było łatwiej zrozumieć) Należy to rozumiec tak: 1.Prezydent ma rózne kompleksy, w tym prawdopodobnie związany ze swoim wzrostem. 2.Nie znaczy to ,ze autorka postu wysmiewa wzrost prezydenta. Wysmiewa jego kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Ludobójstwo na polskich drogach trwa! 05.11.07, 08:22 Nieudolna, zakłamana, bezczelna, władza żałosnego PiS trwa.Kiedy organizacje międzynarodowe zajmą się trwającym ludobójstwem na polskich drogach? Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot.6 Prezydent PIS-u..został wyproszony przez Polaków 05.11.07, 08:24 tak go przepraszali ,aż wyprosili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapkowi Re: Ludobójstwo na polskich drogach trwa! IP: *.sglcarbon.de 05.11.07, 08:30 poczekam aż cwaniaczków warszawskich(z pięcioletnim rodowodem) ich "piękna" ZWALCUJE. -poczekam jak tusek (co mu pred debatą zrobili blokadę mięśni oczu -aby jak mówiła Nelli dzieci nie straszył)zrealizuje obietnice dane młodym.- kiedyś tak samo obiecywał kwach. -poczekam co będą za 3-4 lata pisać disiejsi nawiedzeni przez PO. PO 1945r ,oprócz PZPR żadna partia nie wygrała wyborow w 2 kolejnych kadencjach. --poczekam .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco a czekaj sobie w tych Niemczech, czekaj! :D IP: *.magma-net.pl 05.11.07, 09:44 (uwielbiam patriotów polskich mieszkających w Niemczech! :) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d tego rozbeczanego dzieciucha??? 05.11.07, 08:43 no nie..chyba musialbym upasc na glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 05.11.07, 08:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Parobki na garnuszku wszawych euroliberałów IP: 213.184.21.* 05.11.07, 09:53 > ...od zachodnich wywrotowców i rewizjonistów kierowanych przez Hupkę i Czaję > ...na prawowitą władzę. Rękę podniesioną na "prawowitą władzę" obetniemy! Tak nauczał towarzysz Cyrankiewicz. A syjoniści do Syjamu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkod Re: I ty przeproś prezydenta IP: *.crowley.pl 05.11.07, 09:02 Przepraszam panie Prezydencie, że za każdym razem gdy spogląda pan na mnie swoim przymulonym wzrokiem z telewizora, na usta ciśnie mi się cały zestaw najbardziej siarczystych bluzgów, jakie mam w repertuarze. Jednocześnie pragnę pana pocieszyc, że jak widzę pańskiego brata, to mam ochotę rozwalić odbiornik. W związku z powyższym, serdecznie dziękuję kolegom-wyborcom, że 21 paździenika nieodwołalnie skrócili Jarosławowi czas antenowy, a pana Prezydentowi dziękuję, że też woli się już nie pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Przepraszam Panie Prezydencie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 09:23 Przepraszam Panie Prezydencie za nagród, który nie docenia Pana inteligencji, Pańskiego patriotyzmu oraz wielkiej troski o kraj. Za cztery lata, po rządach PO, cały kraj będzie przepraszał i Pana, i Pańskiego brata oraz cały PiS, że na Was nie głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Przepraszam Panie Prezydencie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 09:23 Miało być "naród", a nie "nagród". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naród Re: Przepraszam Panie Prezydencie! IP: 195.90.102.* 05.11.07, 09:37 Mów w swoim imieniu, droga Polko. Ja, naród, już temu panu dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Przepraszam Panie Prezydencie! 05.11.07, 15:36 Dlaczego ci durni piarowcy pisuarowi zawsze się podpisują jako pola/polka/patriota/obiektywny? Niedouczeni jacyś? Brak pomysłów? Nic więc dziwnego że umoczyliście na wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszmasz lezacego sie nie kopie IP: *.hapay.pl 05.11.07, 09:20 U mnie na Targowku jest tak ze lezacego sie nie kopie ale nowa warszawa ma widac nowe obyczaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara warszawianka Re: lezacego sie nie kopie IP: 195.90.102.* 05.11.07, 09:41 > U mnie na Targowku jest tak ze lezacego sie nie kopie ale nowa > warszawa ma widac nowe obyczaje! W zasadzie masz rację - ale jak on jeszcze gryzie po nogach, to co robić? A pomyśl, jak by takiego obrażalskiego nadęciucha potraktowały chłopaki z Targówka. O dziewczynach to już nie ma co mówić - śmiechem by go zabiły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekropedofil Re: lezacego sie nie kopie 05.11.07, 09:44 taka zasada ma ewolucyjne podłoże: kopiąc bezbronnego leżącego marnujesz cenny czas, który możesz spożytkować kopaniem stojących. w przypadku kiedy nie ma dalszego zagrożenia kopanie leżącego jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: lezacego sie nie kopie 05.11.07, 15:39 Nie obrażaj prezydenta. On nie leży lecz STOI na straży konstytucji. Leży jego szef, prezes macierzystej partii i braciszek w jednej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo I ty przeproś prezydenta IP: *.globalconnect.pl 05.11.07, 09:22 Zamiast przeprosin zacytuję list atamana kozackiego Sirki do sułtana tureckiego www.xvii.tylkotu.pl/a/75.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legniczanka I ty przeproś prezydenta IP: *.daminet.pl 05.11.07, 09:28 Skoro już przeprosiliśmy prezydenta, to może teraz dowartościujmy go... Może tak 2 dni na komplementy?? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ja również przepraszam Pana Prezydenta 05.11.07, 09:43 za to, że głosowałem tak, jak głosowałem. Jednocześnie przypominam, że bycie Prezydentem RP nie jest obowiązkowe ani przymusowe. Prezydent RP ma prawo złożyć urząd w każdej chwili nawet bez konieczności podawania przyczyn. Zachęcam! Odpowiedz Link Zgłoś
irlandiaza2lata www.IrlandiaZa2lata.org 05.11.07, 09:49 Checie monitorować cud gospodarczy! wejdźcie na stronkę www.IrlandiaZa2lata.org Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: www.IrlandiaZa2lata.org 05.11.07, 09:56 Cudu gospodarczego nie będzie dla: - leni - nieuków - buraków - lewych rencistów - pijaków - brakorobów - skorumpowanych i niekompetentnych urzędasów - wyłudzaczy kredytów - gwałcicieli - fanatyków religijnych. Wręcz przeciwnie, oni wyraźnie zbiednieją. I na tym polega cud! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Strona zrobiona przez półgłówka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:25 Albo fanatyka PiSlamu... Kacza mentalność../ Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ten gosc ma takiego odjechaneg bloga, ze to muszą 05.11.07, 09:51 być jaja. niemożliwe, że on to pisze serio:))))))))) polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert I ty przeproś prezydenta IP: *.209.c69.petrotel.pl 05.11.07, 09:52 Niniejszym chciałem na łamach waszego portalu, przeprosić pana prezydenta Lecha Kaczyńskiego iz ja niewierny nie zagłsowałem na PiS. Moja win moja wina,moja bardzo wielka wina,przeto błagaam Rydzyka dyrektora i grupę nie wysokich z PiSu o wybaczenie, że nie zadowoliłem pana prezydenta i świty że nie wygrał PiS. Przysięgam również, iż nigdy pana prezydenta ani pana premiera nie nazwę braćmi ,w rozmowie prywatnej i nawet w myślach nie odważę się pomyśleć o szanownych panach jako o braciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon I ty przeproś prezydenta IP: 212.160.172.* 05.11.07, 09:53 Czy ten śmieć Gazeta Wyborcza znowu nawołuje do nienawiści? A potem PIS wszystkiemu winien. Odpowiedz Link Zgłoś