Gość: Normals IP: 195.94.207.* 07.08.03, 15:36 Chciałbym zabłyszczeć w towarzystwie, ale nie do koca jestem pewien jak mam to zrobić. I czym. Jakie ubranie jest cool? Jakie zainteresowania są cool? Jaki typ urody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Co jest cool? IP: *.nas.onetel.net.uk 07.08.03, 15:48 Gość portalu: Normals napisał(a): > Chciałbym zabłyszczeć w towarzystwie, ale nie do koca jestem pewien jak mam > to zrobić. I czym. Jakie ubranie jest cool? Jakie zainteresowania są cool? > Jaki typ urody? posmaruj sie blyszczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Co jest cool? 07.08.03, 15:48 dobrze jest byc krzysztofem ibiszem, jesli masz taka mozliwosc. to robi wrazenie na towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minus Re: Co jest cool? IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.03, 00:04 aniela napisała: > dobrze jest byc krzysztofem ibiszem, jesli masz taka mozliwosc. to robi > wrazenie na towarzystwie. co ty zrobil sie gruby i paskudny Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Co jest cool? 07.08.03, 15:48 nie czytasz GW i wspanialych dodatkow duzy format i wysokie obcasy? tam wszystko juz bylo: ubranie - arcadius zainteresowani - zoska, skateboarding, streetracing uroda - narkotyczny anorektyk Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Co jest cool? 07.08.03, 15:54 i ja Wam mowie bez wyjazdy do indii dluzej rady nie dam. tam oswiecenie chodzi ulicami. razem z krowami chodzi ulicami. oraz musze isc do toalety przypudrowac nos. dzony masz moze puder? ps. mam na imie kasia dla przyjaciol agnes bo agnes lepiej brzmi co sie samo przez sie slyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Co jest cool? IP: 195.94.207.* 07.08.03, 15:57 Ok. Kapuję. Właśnie wróciłem z Nepalu, gdzie próbowalem odkryć siebie. Ćwiczę Jogę. Jestem antyglobalistą. Pieprzę Busha. Chodzę do cichych knajp tylko dla wtajemniczonych, gdzie zbiera się całe miasto. Pracuję dla agencji. Jestem paralotniarzem. Ubóstwiam teatr niezależny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Co jest cool? 07.08.03, 16:11 z zainteresowan ja wymienic moge: mode, urode, fengszui, tajczi. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Co jest cool? 07.08.03, 16:24 interesuje sie suszi i andergrandowa muza. czy suszi jest fengszui czy raczej taiczi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co jest cool? IP: *.acn.waw.pl 07.08.03, 19:51 suszi tez sie interesuje. oraz dramenbas, buenawista social klab. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Co jest cool? 08.08.03, 10:37 eee, bsc nie jest juz kul. wypadlas z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: Co jest cool? 08.08.03, 10:39 Gość portalu: Normals napisał(a): > Pieprzę Busha. . Pracuję dla agencji. Ty to jesteś światowiec Normals.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Co jest cool? IP: 195.94.207.* 07.08.03, 15:55 qubacz napisał: > nie czytasz GW i wspanialych dodatkow duzy format i wysokie obcasy? tam wszystk > o juz bylo: > > ubranie - arcadius > zainteresowani - zoska, skateboarding, streetracing > uroda - narkotyczny anorektyk Cholera, ja noszę ciuchy ze stadionu, lubię piłkę nożną, a z wyglądu jestem raczej dobrze odżywiony. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Co jest cool? 07.08.03, 16:22 odzywij sie glonami (wlasnorecznie zbieranymi w baltyku), telewizor oddaj biednym, zapisz sie na kurs spadochronowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jantarowa Re: Co jest cool? 07.08.03, 22:12 musisz chodzić w japonkach i mieć kota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dks Re: Co jest cool? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 00:01 i koniecznie wykładaj telefon na stolik w knajpie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minus Re: Co jest cool? IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.03, 00:09 tylko farba fluorescencyjna swieci nawet w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Co jest cool? IP: 195.94.207.* 08.08.03, 09:10 W ramach coolingu zrobiłem sobie tatuaż i kupiłem tasiemkę do zawieszania kluczy na szyi. Robię postępy, nie? Aa, i jeszcze byłem w sklepie z winylowymi płytami. Czy można ich wysłuchać na odtwarzaczach CD? Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: Co jest cool? 08.08.03, 10:49 Tak, tylko musisz przyciąć na wymiar. Jak poprosisz to pan ci przytnie na miejscu. czuwaj. Hans > Aa, i jeszcze byłem w sklepie z winylowymi płytami. Czy można ich wysłuchać na > odtwarzaczach CD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet#32 Re: Co jest cool? IP: *.chello.pl 08.08.03, 10:05 Tak podstawowe, że aż proste. Żeby być cool, trzeba posiedzieć trochę w lodówce ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: cwaniactwo jest zawsze kul!!! 08.08.03, 11:17 Dobrze wypchany portfel i dobra bryka, to coś co jest cool od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: cwaniactwo jest zawsze kul!!! 08.08.03, 15:25 Dla mnie Normals, w calym swoim jestestwie jest cool. I nie musisz sie docooloowywac absolutnie. Jestes doskonolascia w swej niedoskonalosci. Odpowiedz Link Zgłoś