kwiaty-aga 31.01.08, 13:51 szukam miłego miejsca z oryginalną kuchnią na imprezę z okazji imienin mamy.. Ona uwielbia nowinki kulinarne, wiec chętnie je nowe potrawy. Osób niewiele będzie, ale miło by było słyszeć siebie nawzajem.. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUC Re: Imieniny Mamy - gdzie zaprosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:05 do 16 osob zmiescicie sie w salce kominkowej, za krysztalowa, w Ale Glorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC napisz co wybralas :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:07 albo w chinskim gabinecie w Villa Nuova 10-12 osob wygodnie usiadzie na pietrze w Tradycji 6-8 osob w gabinecie w Rozanej albo w kominkowej w Delicji Polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofijka Re: Imieniny Mamy - gdzie zaprosić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 21:18 Nie wiem, na ile sushi jest jeszcze oryginalną kuchnią, ale może jej zasmakuje? Polecam Ryżowe pole - pysznie i tam nie zbankrutujesz. Z miłych miejsc i takich bardziej "mamowych" to Passe Partout. Tylko nie wiem, czy tam jest wystarczająco oryginalna kuchnia;) Njalepiej wejdź na stronkę: www.passepartut.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofijka błąd w linku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 21:20 teraz dobrze: passepartout.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kwiaty-aga Re: błąd w linku 04.02.08, 09:05 Dziękuję wszystkim za rady :) Ostatecznie imieniny odbyły się w restauracji portugalskiej Portucale - było super - smacznie i kameralnie na piętrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Imieniny Mamy - gdzie zaprosić? IP: *.chello.pl 08.02.08, 00:08 całkiem fajnie jest w Czekoladziarni Amor na Marszałkowskiej. Coś do jedzenia się znajdzie, a klimat jest w porzadku. www.czekoladziarniaamor.pl dla zainteresowanych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fotika do Babiego Lata:) 19.02.08, 21:19 fajne miejsce i dobre jedzonko, a jeśli Twoja mam lubi nowinki, to może będzie chciała spróbować śliwek zawijanych w boczku (10zł), zaplatanych polędwiczek (około 30 zł), albo smażonego camembert z brzoskwiniami(chyba około 10 zł)? myślę, że wnętrze też Wam się spodoba. Babie Lato jest niedaleko Ronda ONZ przy ul. Grzybowskiej 30, ale wejście ma od ul. Ciepej Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: do Babiego Lata:) 20.02.08, 00:52 fotika napisała: > fajne miejsce i dobre jedzonko, a jeśli Twoja mam lubi nowinki, to > może będzie chciała spróbować śliwek zawijanych w boczku (10zł), > zaplatanych polędwiczek (około 30 zł), albo smażonego camembert z > brzoskwiniami(chyba około 10 zł)? że się tak czepnę - to są nowinki?? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis cos tam... 20.02.08, 08:50 nie reanimujmy spamu ktory zdechl naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś