Dodaj do ulubionych

Za mało jest zastraszana?

• Gość: Marek dobry masz nick. Na nasze się tłumaczy: szabes-goj IP: *.net.autocom.pl 09.02.08, 22:26
      A tak serio. Portal nasza-klasa jest najlepiej zabezpieczonym portalem. Prowadzą go fachowcy. Naprawdę fachowcy. A wybiórczeGie judzi przeciw nim, bo sa konkurencją. A ludzie od wybiórczej-Gie stanowczo nie lubią konmkurecji, czy to w polityce czy w biznesie.
      • Gość: threet Re: dobry masz nick. Na nasze się tłumaczy: szabe IP: *.ghnet.pl 10.02.08, 01:02
        Jest wręcz wyśmienicie zabezpieczona:

hacking.pl/pl/news-7280-Nasza_Klasapl_pobierz_sobie_dane_milionow_Polakow_.html
        • Gość: threet Re: dobry masz nick. Na nasze się tłumaczy: szabe IP: *.ghnet.pl 10.02.08, 01:08
          A wałśnie odnośnie tej całej niby nagonki na naszą-klasa przez GW to wy chyba nie czytaliście artykułów z połtora roku temu na wyborczej. To właśnie na gazeta.pl pojawił się pierwszy artykuł o tym portalu (zachwalający go), zaraz po nim ukazały się skopiowane z gazety.pl artykuły na onetach itp. Ten artukuł też jest pewną formą reklamy - ludzie mogą się dzieki niemu dowiedzieć o poratlu nasza-klasa. W zasadzie według mnie to głównie dzieki gazecie ten portal stał sie taki popularny, z miejsca wyprzedził inne portale społecznościowe jak grono itp. zdecydowanie dłużej funkcjonyjące.
          Nie wiem jaki interes ma gazeta.pl w promowaniu naszej-klasy, ale wedlug mnie tak właśnie jest.
        • Gość: nx Re: dobry masz nick. Na nasze się tłumaczy: szabe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 03:46
          Ja pie.., to jakis debilizm, widac, ze hacking.pl to SuperExpress "sceny"
          hack. No szal, i co autor niby osiagnal? Rzekome "wady":

# Nadawanie kolejnych numerów użytkownikom zamiast losowych znaków;
          # Brak możliwości zablokowania podglądu profilu dla nieznajomych (nie ma nawet
          takiej opcji);
          # Brak zabezpieczeń takich jak kody captcha uruchamiane np. po odwiedzeniu
          więcej niż 15 profili;
          # Bardzo proste metody logowania ...
          # Wyszukiwanie po GG i Skype to istny raj... Wystarczy mi Twój numer GG a powiem
          Ci jak wyglądasz.

LOL i ROTFL i PADAKA!

Zadne, ZADNE najlepsze nawet zabezpieczenia, kodowania, hashowania, super
          bezpieczne protokoly nie usuna zagrozen zwiazanych z debilizmem ludzkim. Jak
          ktos poda numer telefonu to jest tylko i wylacznie jego problem.

Tej pani przydalby sie psycholog a nie policjant.
    • emelem1 GW staje sie szmatławcem jak jakieś Skandale 09.02.08, 22:40

• Gość: Rodzic Za mało jest zastraszana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 22:42
      Nie mam fobii antymichnikowej, GW uważam za najlepszą polską gazetę
      codzienną, ale to, co oni wyrabiają w sprawie naszej-klasy
      przechodzi ludzkie pojęcie.

Czy artykuły na temat Naszej-klasy muszą koniecznie pisać najmniej
      inteligentni dziennikarze w całej Agorze?
    • ivrp katopole to jakiś paranoiczy ludek, byle co i już 09.02.08, 22:44
      panika, dzieci porwią, zabiją i zgwałcą - kolejność dowolna. Ludzie,
      czego się tak boicie - ciemnego luda? Ja się boję waszej ciemnoty i
      tchórzostwa.
    • Gość: derty Re: Za mało jest zastraszana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 22:45
      Głupoty opowiada ten policjant.
      Jest taki art 488 kpk który nakazuje policji ustalić dane tej osoby.
      Takie zachowanie podpada pod nękanie i może być znieważeniem wszak
      art 216 kk mówi o tym ,że znieważenie może nastąpic w obecności
      osoby zniewazonej . Napewno tez takie zachowanie jest naruszeniem
      prywatności. Tylko problem w tym ,że policja nie chce brać sobie
      roboty na biurko.
      • Gość: Młotek Derty co ty piszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 09:40
        I co teraz napiszesz mój drogi derty
        Art. 488. § 1. Policja na żądanie pokrzywdzonego przyjmuje ustną lub pisemną
        skargę i w razie potrzeby zabezpiecza dowody, po czym przesyła skargę do
        właściwego sądu.

§ 2. Na polecenie sądu Policja dokonuje określonych przez sąd czynności
        dowodowych, po czym ich wyniki przekazuje sądowi. Przepis art. 308 stosuje się
        odpowiednio.

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej
        nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,

podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo
        jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub
        zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.

§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na
        rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny
        wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Jak choć troszkę,
        powiem derty ociupinkę orientujesz się w tym co jest wyżej napisane to czekam
        na twój post.
        Ale chcę być napisał w nim, żeś waszmość piszesz

GłUPOTKI

troll jestEś I BASTA
    • Gość: elefant Za mało jest zastraszana? IP: *.mmpnet216.tnp.pl 09.02.08, 22:50
      Swego czasu z ciekawości zaglądnąłem na ten portal, nawet znalazłem
      dużo osób z przeszłości które znam, ale nie zamierzam uczestniczyć w
      owczym pędzie udawadniania wszstkim jak to komuś się powodzi i
      udzielać się w tego typu społecznościach.

Na tym portalu można zaobserwować zjawisko pokazywania otoczeniu czy
      znajomym ze szkół jak to na codzień cholernie nudne życie w
      standardowej oprawie pieluch, bycia ciągle czyimś pracownikiem z
      samochodem na raty, udowadnianie wszystkim jaki to sukces spłodzić
      stado dzieciarni i sztucznie uśmiechać się z worami pod oczami na
      zdjęciach...

Ten portal tak naprawdę jest dość niebezpieczny, kobieta jest naiwna
      bo na podstawie samych zdjęć można bardzo wiele wysnuć i utworzyć
      jej dosyć obrazowy profil. Ale to nie wina samego portalu tylko
      totalnej naiwności i ignorancji ludzi namiętnie zakładających tam
      konta i chwalących się swoimi "dokonaniami" na poziomie wspomnianych
      banałów typu stado dzieciarni,żona, dom, fura i komóra +
      powiekszający się brzuch i łysina względnie, nadmierna tusza
      zmęczenie i ogólne zaniedbanie.

Części ten portal faktycznie pomógł w odnalezieniu się ale dużej
      części służy wyłącznie jako miejsce manifestowania swych
      (tfuuuu) "osiągnięć" i pokazywania jak to się żyje zgodnie z utartym
      szablonem.
    • Gość: jurek smieszni jestescie juz w tej nagonce na nasza klas IP: *.euro-net.pl 09.02.08, 22:56
      smieszni jestescie juz w tej nagonce na nasza klase
    • Gość: wreszcie! Wczoraj nie było nic o n-k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 22:58
      Wczoraj nie było nic o naszej-klasie, już się zacząłem niepokoić.
      • Gość: x Re: Wczoraj nie było nic o n-k... IP: *.chello.pl 09.02.08, 23:07
        Jeśli tak nie lubicie Wyborczej, to po jaką cholerę tu wchodzicie i czytacie.
        Jeśli ja nie lubię pisiorowej Rzeczypospolitej to jej nie czytam. O Naszej
        Klasie pisze sie i mówi wszędzie, także w jakichś Dziennikach itp.Co ma Wyborcza
        do Naszej Klasy, puknijcie się w te zakute łby.
        • Gość: wreszcie! Przepraszam, to do mnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:11
          Przepraszam, to do mnie? A na jakiej podstawie twierdzisz, że "nie lubię
          wyborczej"?
        • Gość: DSD Re: Wczoraj nie było nic o n-k... IP: 144.92.199.* 09.02.08, 23:28
          > Co ma Wyborcza do Naszej Klasy

No wlasnie, wszyscy sie nad tym zastanawiamy, bo faktem jest ze
          Wyborcza pisze o tym portalu non-stop. Czytuje tez 'pisiorkowata'
          rzepe i nie zauwazylem tam podobnej obsesji. Czy zastanawiqnie sie
          nad tym jest oznaka tego ze nie lubimy Wyborczej? - nie jest,
          oznacza to co najwyzej ze nie podchodzimy do niej na kolanach.
    • Gość: zażenowany Dzień bez ględzenia o naszaklasa dniem straconym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:14
      To już żenujące, by w kółko wałkować temat naszaklasa bez żadnego
      powodu. Z tego artykułu w ogóle nic nie wynika, jest całkowicie
      bezsensowny. To przecież żadna tajemnica, że jakaś kobieta ma męża
      czy dziecko. I co tu takiego sensacyjnego? Do czego tu niby policja
      miała by się włączyć, trudno pojąć.
    • Gość: zbig Za mało jest zastraszana? IP: *.spray.net.pl 09.02.08, 23:16
      Wiekszość ludzi czyta bez zrozumienia . niektórzy tylko zerkają na tytuł jesli nie jest na pierwszej stronie (artykuł). Tylko że kto przeczyta ze zrozumieniem przestaje czytać Wyborczą. W kazdym numerze jest coś równie wstrętnego...Niestety to nie jest przestępstwo - wolno publicznie rozpowszechniać dowolne insynucaje kłamliwe treści , publikowac teksty pod niezgodnym z treścią tytułem itd.
    • Gość: Obiektywny Jak agora stosuje czarny PR IP: *.sdl.vectranet.pl 09.02.08, 23:18
      Uczmy się od Agory, jak się stosuje czarny PR w internecie. Nie mogli wykupić
      Naszej-Klasy, to dobijają ją artykułami. Nawet w Plotku temat się miele.
      Naprawdę żenujące, ale na szczęście internauci to widzą i już powoli omijają
      szerokim łukiem "gazetki internetowe" Agory. Panowie z Agory od marketingu,
      zamiast tracić czas na pierdoły, zajmijcie się promocją Bebo. Bo jak tak dalej
      pójdzie to pójdziecie z torbami razem z tym serwisem.
      • Gość: Subiektywna Re: Jak agora stosuje czarny PR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:44
        Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> Uczmy się od Agory, jak się stosuje czarny PR w internecie. Nie mogli wykupić
        > Naszej-Klasy, to dobijają ją artykułami. Nawet w Plotku temat się miele.
        > Naprawdę żenujące, ale na szczęście internauci to widzą i już powoli omijają
        > szerokim łukiem "gazetki internetowe" Agory.

I tylko ty, biedaku, na posterunku i sprawdzasz czy te "gazetki internetowe" jeszcze zipią, czy już padły... To może zacznij po prostu od siebie w tym omijaniu, a nie Agorze ruch zwiększasz...
        • Gość: w miare obiektywny Upraszczasz, moja droga. I wulgaryzujesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 00:01
          Gazeta.pl, choć moim zdaniem jest i tak najlepszym polskim portalem, na pewno
          nie jest idealna i podlega krytyce, jak wszystko co publiczne. Sam, ponieważ
          znam się trochę na tej sztuce, mam stosunek krytyczny m.in do niektórych
          technicznych aspektów wykonania tego portalu. I naprawdę nie oznacza to zaraz,
          że jestem "pisowcem".

Faktem jest, że na gazecie jest wyraźna nadreprezentacja artykułów o
          naszejmyślnikklasie i zaczyna być to drażniące, a poza tym można się zastanowić,
          dlaczego tak jest. Można czy nie? Moim zdaniem nie ma w tym nic złego. Skoro
          gazeta się utrzymuje m.in. z mojego gapienia się na reklamy, to chyba wolno mi
          coś krytycznego powiedzieć. Jeśli uważasz, że nie to gratuluję - są to standardy
          mniej więcej Korei Pn.
          • Gość: Dość subiektywna Re: Upraszczasz, moja droga. I wulgaryzujesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 01:27
            Drogi, w miarę obiektywny,

Po pierwsze- nie wulgaryzuję, więc nie bądź przewrażliwiony i nie szukaj czegoś, czego nie ma.
            Po drugie- nie pisałam nic o pisowcach, ani nic takiego Ci nie sugerowałam, więc niepotrzebie się zarzekasz. Prawdę mówiąc- możesz być pisowcem, peowcem, lidowcem, czy innym- mnie to ani ziębi, ani grzeje. Aniś mi brat, ani swat.
            Po trzecie- Nie przeszkadza mi krytyka, nikomu nie zamierzam jej zabraniać, ani nie uważam, że GW, czy jej portal są spod krytyki wyjęte. Ba, wręcz należy ich krytykować, bo może dzięki temu przestaną próbować rywalizować z Faktem, czy innym Super-Expresem i skończą z wymyślaniem sensacji na siłę. Ot, chociażby takiej jak ta, którą komentujemy.
            W Twoim tekście rozbawiło mnie stwierdzenie, że na szczęście internauci zaczynają omijać "gazetki internetowe". Z jednej strony się cieszysz, że popularność im spada, z drugiej- dzięki m.in. takim osobom jak Ty cały ten interes się kręci. Skoro tu bywasz, więc pewnie zauważyłeś, jak często pojawiają się tu różne "miłe" życzenia dla Agory. Co dziwne, większość tych ludzi nie kojarzy faktu, że zakładając tu konto i regularnie pisując na forum jednak podbija popularność tego miejsca i, tym samym, daje Agorze zarobić. Taka dziwna niekonsekwencja- skoro zależy im, żeby ktoś zbankrutował to nie powinni przykładać ręki do jego zarobku. Chciałabym, żebyś mnie dobrze zrozumiał- nie zabraniam nikomu bycia dowolnie niekonsekwentnym, wchodzenia gdziekolwiek i pisania czegokolwiek. Żyjemy w wolnym kraju i dopóki jeden drugiemu nie szkodzi to "wolnoć Tomku w swoim domku". I słusznie, tak ma być. Po prostu bawi mnie radość z obniżania popularności jakiegoś miejsca, przy jednoczesnym dokładaniu się do niej. Ot, tyle.
            • Gość: w miare obiektywny No cóż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 01:44
              No cóż... chodziło o intelektualną wulgaryzację, tzn. nadmierne uogólnianie i
              upraszczanie. Akurat rzeczywiście o pisowcach nie pisałaś ale moja odpowiedź
              była poniekąd odpowiedzią do wszystkich tutaj, którzy nie rozumieją jak można
              jednocześnie czytać gazetę i ją krytykować. Na Ciebie padło, postaraj mi się to
              jakoś wybaczyć ;)

A chodziło mi z grubsza o to, że wkładasz (wkładacie) wszystkich do jednego
              wora. Tzn. schemat "piszesz coś krytycznie -> całkowicie odrzucasz całą Wyborczą
              -> po co tu wchodzisz, są inne portale" moim zdaniem jest przesadzony,
              zwulgaryzowany, uproszczony, krzywdzący i nieprawdziwy. Uff...

Poza tym, to nie ja pisałem o gazetkach, tylko ktoś inny. Ja tylko zareagowałem.

A po ostatnie, nie rozumiem ludzi, którzy walecznie stają w obronie koncernów
              typu Agora (znam nawet takich, którzy usiłują bronić nawet Microsoftu przed
              krytyką) - no więc zapewniam, że tego typu organizacje poradzą sobie doskonale
              bez obrony :)
              • Gość: Subiektywna Re: No cóż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 02:07
                Ładnie, pięknie, ale robisz to samo, co zarzucasz mnie... Wrzucasz mnie do jednego worka i to w dodatku z jakimiś ludźmi, których nie znam, nie widziałam i którzy na pewno nie są mili ;) Nie staję w obronie koncernu, obawiam się, że przeceniasz moje "dobro-ciocine" zapędy, bawi mnie pewna postawa. Nie ma znaczenia, czy chodzi o koncern medialny, knajpę, czy sklep. Jeśli ktoś z jednej strony drze twarz i życzy wszystkiego najgorszego firmie X, a jednocześnie jednak przykłada się do tego, żeby firma X zarabiała to, pozwolisz, obserwując taką osobę obśmieję się jak norka i rzucę złośliwą uwagę. Siła wyższa, rozumiesz. Ja po prostu lubię obserwować ludzi, koncerny i ich zarobki mnie nie obchodzą.
                Za pomyłkę w osobie przepraszam, myślałam, że dzięki sile moich argumentów (no, powiedzmy) postanowiłeś zmodyfikować nick. A tu klops...
                • Gość: w miarę obiektywny Nie no, spoko, skoro tylko o to ci chodziło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 02:19
                  Nie no, spoko, skoro tylko o to Ci chodziło, to przepraszam za mój atak :) Po
                  prostu rzeczywiście na tym forum panuje taka męcząca atmosfera, że jak ktoś nie
                  przyklaskuje Wyborczej, to niech spada do Rzepy, co jest bezsensu, bo np. ja
                  krytykuje Wyborczą, ale Rzepy, Wprost i tak dalej z kolei nie trawię.

W takim razie wyjmuje Cię uroczyście z tego worka, w którym sobie trzymam
                  tamtych :) Świetnie?
                  • Gość: Subiektywna Świetnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 02:33
                    Bo już powoli zastanawiałam się, czy się czasem nie rozpłakać, no bo co, kurczę bladę. Furiacki atak wieczorową porą i weź tu się, kobieto, rozglądaj z kim w worze wylądowałaś. Ale dziękuję, dziękuję, po wyjęciu od razu mi lepiej. Atmosfera, faktycznie, męcząca. Ktoś mnie chyba nawet szturchnął kijem.
          • Gość: ja@ Przecież to reklama. IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.08, 01:33
            Ale jednej rzeczy chyba nie rozumiesz. Te artykuły o naszej-klasie to nic innego jak zwykła reklama. Większość jej użytkowników dowiedziała się o tej stronie z takich właśnie artykułów. Smieszą mnie te wpisy w obronie naszej-klasy, rzekomo atakowanej przez GW.
            • Gość: w miare obiektywny Tego nie wiesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 02:27
              Tego nie wiesz! Jedno jest pewne - gazeta ciągle pisze o n-k, ale już dlaczego
              to robi, nie wiadomo. Ja nie wiem w każdym razie.
            • Gość: bolek Re: Przecież to reklama. IP: *.chello.pl 10.02.08, 09:31
              Chyba jednej rzeczy nie wiesz to antyreklama bo GW ma własny portal
              podobny do NK tylko jakoś im userów nie przybywa wiec oczerniają NK
              jakimis bzdurami.
    • Gość: mechan A kiedy będzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:19
      A kiedy będzie o staruszce uratowanej przez nasza klasę? A kiedy o
      wpływie naszej klasy na notowania GPW? Jeszcze mam kilka innych
      pomysłów ale nie powiem.
    • Gość: Kisiel Czarny PR Agory, czyli jak utopić konkurencję IP: *.sdl.vectranet.pl 09.02.08, 23:20
      Uczmy się od Agory, jak się stosuje czarny PR w internecie. Nie mogli wykupić
      Naszej-Klasy, to dobijają ją artykułami. Nawet w Plotku temat się miele.
      Naprawdę żenujące, ale na szczęście internauci to widzą i już powoli omijają
      szerokim łukiem "gazetki internetowe" Agory. Panowie z Agory od marketingu,
      zamiast tracić czas na pierdoły, zajmijcie się promocją Bebo. Bo jak tak dalej
      pójdzie to pójdziecie z torbami razem z tym serwisem.
    • Gość: alamakota Za mało jest zastraszana? IP: *.centertel.pl 09.02.08, 23:34
      A co to za intymny szczegół, że ktoś ma "wspaniałą córkę"? Każdy, kto zna tę
      kobietę, choćby z widzenia, mógł się zorientować, że ma dziecko. Chyba, że
      chodzi o coś czego GW nie napisała. W takim razie po co w ogóle ten artykuł?
      Reklama Naszej Klasy? Nie ma tygodnia, żeby GW nie napisała jakiegoś
      pseudosensacyjnego artykułu o NK, to się robi nudne. Nie mam nic do NK, sama się
      zapisałam, nie rozumiem tylko po co ją demonizować? Policja naprawdę nie jest od
      wszystkiego i tak mają dużo pracy (może poza panem Urbańskim, który się głównie
      lansuje w mediach).
    • Gość: Seb gazeta.pl znowu ostrzega przed nasza-klasa IP: *.silesialan.pl 09.02.08, 23:38
      Dziękujemy ci gazeto, dziękujemy ci Agoro. Wasze czujne artykuły o tym jak
      skrajnie niebezpieczna jest nasza-klasa dla użytkowników wzbudzają mój szczery
      śmiech. Czarny PR u was przekroczył granice śmieszności...
    • Gość: aja Czy w Gazecie nie ma tematów poza Naszą-Klasą?? IP: *.lanet.net.pl 09.02.08, 23:42
      no to brawa dla dziennikarzy
      • Gość: aj Re: Czy w Gazecie nie ma tematów poza Naszą-Klasą IP: *.kuzniki.net 10.02.08, 00:31
        No, a do sezonu ogórkowego jeszcze daleko.
    • Gość: Stach "Nasza-klasa" niestety jest konkurencją dla "Bebo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:50
      więc GW musi ją zwalczać !!
    • Gość: bajkopisarz Nie wierzę w to ??? IP: *.chello.pl 09.02.08, 23:51
      celowa robota by szkalować PORTAL.Konkurencja robi wszystko by
      odzyskać kasę /wpływy .
      BAJKA....TEMAT NA ZAMÓWIENIE !!!!!
      A jeśli to prawda,to osoba bardzo dobrze poinformowana może
      szantażować /szkalować również przez sms-y ,telefon
      TP,listownie .....i bóg wie jeszcze jak.
    • Gość: Ewa Pobratyńska Za mało jest zastraszana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 00:03
      Odczepcie się wreszcie od tego portalu - nie przeskoczycie go nigdy, więc radzę
      pogodzić się z porażką i zająć czymś innym.

Znudziła mnie śmiertelnie ta Wasza wojenka.

Chyba przestanę czytać "GW"
    • Gość: rowerzysta Za mało jest zastraszana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 00:05
      No to już poważna sprawa! Jedna zaszantażowana osoba na 7 milionów
      naszo-klasistów... może ktoś wyliczy ile to procent.
      • Gość: ja Zachęcona przez GW zajrzalam na portal NK i IP: *.markom.krakow.pl 10.02.08, 00:21
        poprosiłam męża o otocznie domu fosą, Obiecał,ze jutro, mimo
        niedzieli, wykopie i nawodni. O murach i basztach pomyslimy w
        poniedziałek.
    • Gość: dziennikarz Rejestrujcie się, rejestrujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 00:40
      jakby co łatwiej bdzie was odszukać, a co ważniejsze, przepytać waszych
      znajomych na wasz temat :)
    • Gość: ./MatriX'u dlatego nie nalezy podawac e-maili IP: *.aster.pl 10.02.08, 00:54
      telefonow dostepnych dla wszystkich.
      oczywiscie, jezeli ma czyste sumienie, po prostu zignorowalbym te
      proby zastraszania, az jej/jemu sie to znudzi.
      Ludzie naiwnie podaja swoje dane, czesto zdjecia ktore sugeruja
      stana majatkowy - blad, po co ?
      mam co mam, i to jest moja sprawa, po co chwalic sie innym jaki sie
      ma samochod czy dom ?
      jezeli mam - to dlatego ze jest mi to potrzebne, sprawia mi
      przyjemnosc jazda taki autem, chyba ze takie publikacje sa
      rzeczywiscie odzwierciedleniem kompleksow, jak sie nie reprezentuje
      warrosci jako czlowiek - to mozna sie dowartosciowywac rzeczami
      jakie sie posiada, ale o tym juz pisano...
    • Gość: als primo etc IP: *.telkonet.pl 10.02.08, 00:58
      1) zastraszana..? na pewno (2 i pół letnie dziecko) informacji nie uzyskano z
      portalu
      2) zarejestrowana w portalu? na wlasna odpowiedzialnosc.. chcialo sie chwalic
      swoim zyciem.. wiec prosze sie nie dziwic
      3) policja nic nie robi? ..a co ma? na kazda informacje typu 'podobasz mi sie'
      reagowac? nie przesadzajmy!
      4) zlikwidować portal? a po co? przeszkadza Ci? to nie korzystaj! proste? - a
      prawdziwe...
      5) konkurenccja? - zwykla polityka! gdy nie konkurencja zylibyscie w monopolu..
      najistotniejsze to miec poglad z kilku perspektyw na ta sama sprawe.. zyjeci w
      oparciu o jedna opinie? wasza slabosc
      6) etc... najpierw zastanowic sie proponuje.. a pozniej pretensje do swiata..
      niewiedza boli... ale na ten bol Apap (nie reklamuje) nie pomaga..

respect
    • yardpl Jestem zastraszzany przez portal gazeta.pl 10.02.08, 01:11
      jakiś użytkownik pisze do mnie maile na adres ...@gazeta.pl i zna szczegóły z mojego życia (wie że jestem mężczyzną itp.). Nie wiem co robić. Boję się. Proszę o pomoc...
      • Gość: bolek Re: Jestem zastraszzany przez portal gazeta.pl IP: *.chello.pl 10.02.08, 09:22
        yardpl napisał:

> jakiś użytkownik pisze do mnie maile na adres ...@gazeta.pl i zna
        szczegóły z m
        > ojego życia (wie że jestem mężczyzną itp.). Nie wiem co robić.
        Boję się. Proszę
        > o pomoc...

Zapisz sie do bebo czy jakośc tak tam ci pomoga i ukoja twoje
        rozterki.

Wszak wiadmo że tylko portal zwiazany z agora moze byc najlepszy na
        swiecie a nie jakies N-K z kilko milionami uzytkownikow !!!
      • Gość: kiara Re: Jestem zastraszzany przez portal gazeta.pl IP: *.chello.pl 10.02.08, 11:54
        hmmm... no to powinnismy zamknac gazete.pl - okazalo sie ze jest
        niebezpieczna dla uzytkownikow
    • Gość: Marek Włodarz Za mało jest zastraszana? IP: *.dtp.art.pl 10.02.08, 01:26
      Czy twórcy Gazeta.pl mogliby jednak sięgnąć po jakiegoś fachowca od sieci, bo
      piszą totalne idiotyzmy? Fachowiec od prawa też by się przydał.

Wszelkie informacje podawane w portalu nasza-klasa (i wszystkich podobny, w
      Gazeta.pl też) są podawane ze świadomością, że są podawane. Zatem czepianie się,
      że ktoś je udostępnia, jest idiotyzmem - są udostępniane, bo ich właściciele JE
      UDOSTĘPNILI!

Gdyby nie chcieli ich udostępniać, nie wpisaliby się tam. czy to jasne?

Cała ta nagonka, którą Gazeta tworzy, wywołuje we mnie tylko jedno skojarzenie -
      gazeta próbowała jakiś czas temu stworzyć coś podobnego, ale nie wyszło. No to
      trzeba ubić konkurenta, któremu wyszło.

Ciekawe, czy to opublikujecie. I czy ocenzurujecie. Traktuję to jako test waszej
      wiarygodności. Tego, czy w ogóle mam was czytać.

Marek W.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka