Dodaj do ulubionych

Uwaga młodzi Polacy

IP: 88.191.68.* 12.02.08, 18:39
Uwaga młodzi Polacy, zamiast iść do wojska jedzcie do pracy za
granicę. Przynajmniej armia tego kraju was nie skrzywdzi.To co
obserwujemy z żołnierzami co siedzą w poznaniu to mam Rząd tego
kraju w du....e.To nie Polska , to afrykańska wiocha.Młodzi do wyjazdu
na misje niech jadą dupki majory i prokuratory.Wygonić dekowników
prawników wojskowych do Awganistanu.To jest chore i to jest
horror.Oddajesz chłopaka do wojska a oni przyślą w kuferku albo
zamkną. Co to za wojsko?
Obserwuj wątek
    • Gość: rezerwista Re: Uwaga młodzi Polacy IP: *.aster.pl 13.02.08, 01:11
      jaka "praca"
      taka płaca...
      nikt ich tam na siłe nie wysyłał
      to nie Vietnam z lat 60
      • radyjkowyojciec Do synów:jeśli macie takich ojców to wyjeżdżajcie. 13.02.08, 08:50
        Głupi ojciec który namawia syna do wyjazdu,chyba że sam nie ma syna albo synem jego jest kaczka,wtedy to zmienia postać rzeczy.
        • Gość: Red Re: Do synów:jeśli macie takich ojców to wyjeżdża IP: *.anonymizer.ccc.de 13.02.08, 11:47
          radyjkowyojciec Pewnie jesteś pedałem i dzieci mieć nie możesz, dlatego
          wypowiadasz głupoty. Co powiesz rodzinom zatrzymanych żołnierzy, będziesz
          powtarzał za byłym ministrem obrony narodowej, pewnie chorym
          psychicznie.Zapewne jesteś siusiakiem co o wojsku i wojnie nie masz
          pojęcia. Jak pies niema co robić to se jaja liże.
          • Gość: rezerwista Re: Do synów:jeśli macie takich ojców to wyjeżdża IP: *.aster.pl 13.02.08, 15:48
            Rodzinom zatrzymanych żołnierzy współczuję
            rodzinom jeszcze nie zatrzymanych i jeszcze żywych żołnierzy
            radzę przemówić do serca i rozumu synów.
            niech wracają bądź nie wyjeżdżają
            na brudną wojnę.
            na ochotnika...
            • Gość: Rem Re: Do synów:jeśli macie takich ojców to wyjeżdża IP: *.anonymizer.ccc.de 13.02.08, 20:10
              Rezerwista masz rację.Na wojnę niech jadą w ramach szkolenia
              prokuratorzy i ci co wysyłają na nie naszą wojnę i karzą zabijać. Nie
              wykonanie rozkazu w czasie działań wojennych to kula w łeb.O czym
              mówimy jeśli ministrów obrony mamy debili, oni nie cenią życia naszych
              chłopaków. CO na to episkopat prócz błogosławieństwa nic nie mówi. Czy
              wojna //nie obrona ojczyzny// nie jest gorsza od aborcji? MłODZI NA
              WOJNę NIE
              • Gość: rezerwista Re: Do synów:jeśli macie takich ojców to wyjeżdża IP: *.aster.pl 13.02.08, 22:09
                są takie "piękne" profesjonalne organizacje jak np. blackwater.
                tam się można "realizować" za prawdziwą kasę
                a nie narażać na szwank
                honor
                polskiego żołnierza i munduru...
                www.youtube.com/watch?v=KZX1odzHdAo&feature=related
                www.youtube.com/watch?v=ALYLnj1Cb8U&feature=related
                www.youtube.com/watch?v=zB-lXJVqGUc&feature=related
            • radyjkowyojciec O,właśnie -niech na ochotnika nie jadą. 14.02.08, 08:20
              Gdy ja byłem w wojsku to każdy ochotnik to kutas zasrany był i tyle.Najwięcej to tych kutasów z Warszawki było.
              • Gość: Wiarus Re: O,właśnie -niech na ochotnika nie jadą. IP: *.inaddr.intergenia.de 14.02.08, 11:55
                radyjkowyojciec Jesteś waść przynajmniej chorym i tępym jak obuch od
                siekiery.Statystycznie zawsze najmniej było poborowych z Warszawy.Jasno
                wynika że pan/gó..arz/ piszesz o czymś co nie masz pojęcia.Tata
                kombinator kupił synkowi komputer a ten rozrabia. Smyku wytrzyj mleko z
                pod no nosem.
                • radyjkowyojciec Hehe,chociaż jakąś szkołę skończyłem:)))) 14.02.08, 12:12
                  A ty smrodku, na ochotnika do woja poszedłęś i szpanujesz stopniem plutka nadterminowego po podstawówce.
                  • Gość: Wiarus Re: Hehe,chociaż jakąś szkołę skończyłem:)))) IP: *.vcdns.de 14.02.08, 13:26
                    radyjkowyojciec Dzieciaku idz do mamusi niech ci gile wytrze.Nigdzie
                    stopnia wojskowego nie pisałem, w głowie ci się pieprzy.Tobie przydało
                    by się przejść przynajmniej unitarkę.Dzieciaku bierz lizaka i idż spać,
                    albo bajki pooglądaj.
                    • radyjkowyojciec No,trepku! Ja sypiam z moją babą a ty z pasem. 15.02.08, 09:31
                      Nadterminowym byłeś kutafonie!!! I pchałęś się do Iraku ale nie wyszło ci bo odkryli że pedziem jesteś i kotów podglądałeś w łaźni.
          • radyjkowyojciec re:re-jak się jest pedziem to inni też muszą ???? 14.02.08, 08:19
            Piszesz o pedziach,pamiętaj że twoja pisanina jest odzwierciedleniem twojej rzeczywistości.

Jak pomordowali niewinnych to są zbrodniarzami wojennymi - i guzik mnie obchodzi czy ty się z tym zgadzasz czy też nie.Cywilizowany świat NIE MORDUJE CYWILI.Dlatego Kenia nie jest zaliczana do świata cywilizowanego.
            • Gość: Jaga Nawiedzonych brać do wojska IP: *.adsl.highway.telekom.at 14.02.08, 16:34
              Ryjkowiec siusiaku uważaj jak przyjdzie twój tato to ci skórę złoi ty
              buraku.Ty zboczony gó..arzu, kup w aptece trochę simensji.Z tego co widać
              jesteś skoligacony z donosicielem Szczygło. Czy twoi rodzice to Polacy?
              Pewnie jesteś felerny i dlatego w wojsku nie byłeś.
              • stan.borys PiS to taki sam syf jak PO ! 15.02.08, 10:52
                Błazenady Szczygły są takie same jak Kielicha.
                • pis-off-pl Ach,kolega komuszek:))) z 5% poparciem:)))) 15.02.08, 10:55
                  Lepszy był szmajdziński????
                  • stan.borys Ja nie jestem komuszek tylko komuch ! 15.02.08, 12:12
                    Krew z krwi. A nie jakiś b. kapuś bezpieki z "S". Mateczki POsrańców
                    i PiSdzieców.
                    • Gość: Izabela Umiaru a nie zabawy IP: 66.230.230.* 15.02.08, 13:17
                      Ja nie jestem komuchem ani pi..wcem ani powcem ale to co piszecie panowie
                      to świadczy o niskiej kulturze osobistej.Nie wolno śmierć i aresztantów
                      traktować w taki sposób, fe panowie.Poczekajmy na wyrok w tej sprawie.
                      • stan.borys Re: Umiaru a nie zabawy 15.02.08, 15:31
                        Gość portalu: Izabela napisał(a):

> Ja nie jestem komuchem ani pi..wcem ani powcem ale to co
                        piszecie panowie
                        > to świadczy o niskiej kulturze osobistej.Nie wolno śmierć
                        i aresztantów
                        > traktować w taki sposób, fe panowie.Poczekajmy na wyrok w
                        tej sprawie.
                        Gdybym był PiSdziochem to był bym wysublimowanym estetą jak
                        Genetyczny Akowiec Z Radomia (ksywa "Suskind") lub eteryczną POsraną
                        intelektualistką jak Gronkowiec-Zwalcowana, ale ja jestem tylko
                        prymitywnym komuchem co zbrodniczo leje na rozbuchanych solidaruchów.
                        Więc nie wymagaj ode mnie zlitowania dla tych zasrańców którzy
                        trzymają polskich żołnierzy w pierdlu, madame !
                        • pis-off-pl Ale tylko senyszynowym balaskiem jesteś,odpadkiem- 15.02.08, 23:43
                          -śmieciowym który to nie załapie się na następny sejm:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka