pavle 19.02.08, 23:29 złoty order dla tego pana! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słusznie Podsłuchane w urzędzie skarbowym IP: *.aster.pl 20.02.08, 00:31 bo ci z kaczyńskich mają prawą do zapytań poza kolejką - urodzili się w PRLu i umrą w PRLu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Podsłuchane w urzędzie skarbowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 08:07 Kaczego futra się dostaje jak się to czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Podsłuchane w urzędzie skarbowym IP: *.6.14.vie.surfer.at 20.02.08, 08:26 Pani Magdaleno, ile dostanie Pani za tą wieszówke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Podsłuchane w urzędzie skarbowym IP: *.120.225.195.static.bait.pl 20.02.08, 09:24 Panie Leonie, zrób Pan albo napisz coś mądrego zamiast zazdrościć. To takie be! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Podsłuchane w urzędzie skarbowym IP: *.gprs.plus.pl 20.02.08, 09:28 Ja tam Pani Magdalenie w kieszeń zaglądać nie chcę. Ale tekścik słabiutki. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka bylo juz cos glupszego 20.02.08, 10:06 w anatidaefobii GW(wyksztalciuchom tlumaczę,a. to lek przed kaczkami).Jakis chyba rok temu wyremontowano chodnik przed domem Kaczyńskich na Żoliborzu.Wowczas ,wedlug relacji GW,jednej z czytelniczek mial on zaslaniac widocznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petent2 takie opowiastki to ja moge pisac IP: *.aster.pl 20.02.08, 10:16 pod gabinetem Adama Michnika,naczelnego redaktora GW siedzi tlum interesantow i petentow. Nagle pojawia sie dynamiczny,nieco otyły,dziarski ,na oko szescdziesieciolatek.Nie zwracajac uwagi na kolejke,otwiera bez pukania drzwi.Na szmer protestu kolejkowiczow,odwracajac sie,rzuca zza framugi -prosze panstwa,ja jestem Lew Rywin. Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Dno 20.02.08, 10:27 Pewnych granic nie powinno się przekaraczać. Pani Dubrowska widać jeszcze się tego nie nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: Dno 20.02.08, 11:49 Przecie teraz już można, zwłaszcza od 20 grudnia kiedy "weszliśmy" do strefy Schengen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Podsłuchane w urzędzie skarbowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 09:51 To żenada. Pocieszające jest to, że GW traci czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
opin Re: Podsłuchane w urzędzie skarbowym 21.02.08, 20:03 Gość portalu: gg napisał(a): > To żenada. Pocieszające jest to, że GW traci czytelników. To po co czytasz? A do tego jeszcze nie rozumiesz konwencji felietonistycznej. A żenująca to jest grupka mądral-półmożdżków, która nie ma nic innego do zaproponowania, oprócz poprawiania czyichś artykułów i poglądów. Propozycja: nie trać energii na wypowiedzi na tym forum - otwórz własną gazetę i przejmuj sieroty po GW. Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: Podsłuchane w urzędzie skarbowym 27.02.08, 10:26 > A żenująca to jest grupka mądral-półmożdżków, która nie ma nic innego do > zaproponowania, oprócz poprawiania czyichś artykułów i poglądów. Przecież nie o poglądy tu chodzi tylko o poziom. A określenie użyte na komentujących nawet bardziej pasowałoby do felietonistki. Odpowiedz Link Zgłoś