Gość: Bonzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 00:34 Witam, które reklamy restauracji, (ukryte:) ) na tym forum najbardziej Was irytują? Może w końcu skończymy z tą kryptoreklamą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: keta12 Bułgaria Magica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:17 Bo ciągle ją odświeżaja jak nie wlasciciel to manager,piszą cokolwiek dąząc do reklamy niczym skandalistki jak ktos juz slusznie zauwazyl-niczym Doda czy Britney.Jakis obronca kucharza albo i on sam,żaden chyba watek nie ma tylu postów.kelnerzy też tu sobie reklamę robia.Chory wątek. Byłam,jadłam,potwierdzam że bez rewelacji-w banicy z sirene jest ser biały z olejem,kaszkawał udaje plater lichego sera zółtego,i pomimo staran kuchni widzę same minusy-porcje szopskiej caly czas maleją i drożeją.Po brejowatej musace z przypalonym wierzchem ktory nawet nie pachnie serem nie mam juz ochoty na powtorke. Reszta nie jest zła,ale za nachalną reklamę rodem z tv mam do tego miejsca uraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartlomiejlipinski tak,jest irytujacy ten wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 07:23 od wielu tygodni spycha inne wątki bo wszyscy stamtąd dbają by byl na początku.No nie mowcie że ta knajpa jest jakas super albo ma coś do zaoferowania ponad przecietnosc.Bylem kilka razy w przeciagu roku.Żadnej rewelacji. Tak,drażni mnie ta nachalna reklama równiez.Jest kilka podobnych wątkow ale nie w takim stopniu.To forum jest juz darmową reklamą dla takich leszczy.NIEWIARYGODNE przez to. pozdrawiam Bartłomiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: tak,jest irytujacy ten wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 09:11 ja równiez chcialabym sie podpisac pod tym.Drazni to chyba odpowiednie słowo.Rzeczywiscie to sie zle kojarzy.Nie bylam w tym lokalu ale tresci postow w tym watku dowodza ze jest to samoreklama.Inni robia podobnie ale..nie tak bardzo.Napewno tam nie pojde,jak nie kupie pewnych produktow,ktorych reklamy przesladuja moja swiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: tak,jest irytujacy ten wątek IP: 212.76.37.* 27.02.08, 23:09 To ja może inaczej, chciałam polecić, gdzie można znaleźć reklamy, i to dające korzyści - wykaz promocji :D Jak już ktoś coś poleci, warto sprawdzić na eatout.pl, czy nie da się tam czegoś zamówić taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: tak,jest irytujacy ten wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 06:25 zdaje się, że z tym trudniej bedzie. zanim klient dostanie cynk gdzie jest/bedzie promocja czy wyprzedaz- rodziny pracownikow dawno czekaja ustawione.to tak pół-żartem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: tak,jest irytujacy ten wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:22 Może i racja, ale czasem coś dla nas, zwykłych śmiertelników, zostaje - przynajmniej mnie czasem uda się na coś trafić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Bułgaria Magica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 01:53 zadałem sobie sporo trudu zeby poczytac wpisy o ktorych piszesz i potem dalej nastepni. to byloby cenne, taka informacja od was ze cos nie tak ale pod warunkiem ze byloby prawdziwe. ja tego nie widze! przeciwnie. sami sie nakrecacie tak samo jak tamci ktorzy opisuja wpisy niby wlasciciela niby menagera. nie wiem moze nie mam racji ale tak to widze z boku. a zaciekawilo mnie bo rzeczywiscie wszedzie pelno krytyki tej knajpy. krytykujacych glosow wiecej jak wpisow przeciw tym krytycznym glosom. nie wiem czy o takiej reklamie piszcie. no rzeczywiscie natarczywa i nachalna! tylko ze o ni pewnie nie wiedza co wy wypisujecie he jak teraz ja zostane posadzony o to ze mam cos wspolnego z knajpa to bedzie dobre! Pojde tam zeby napisac jak bylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz i nie masz Re: Bułgaria Magica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 06:37 burza w szklance wody,aczkolwiek wydaje się autentyczna. Pewnie jesli się dopiszesz,to bedziesz posądzony chocby na zbieznosc adresu.Nie rusz tematu,najmniej kilka osob Cię prosi,on juz wystarczająco obrzydł.Pomówmy o czym innym :-) a ci gastronauci to rzeczywiscie ciekawy przypadek :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nachalne reklamy restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:48 no zobaczcie sami.wlasnie kolejne odswiezenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogorilla Re: Nachalne reklamy restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 00:22 A jak Wam sie podoba reklama restauraji Absynt itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: Nachalne reklamy restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:57 nie moge znalezc tego Absynta.Poratuje ktos linkiem bo ja tak w biegu tu zagladam? jutro zajrze chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyna Re: Nachalne reklamy restauracji IP: *.acn.waw.pl 13.03.08, 22:14 dlugi czas najbardziej nachalny byl ginger. ale ostatnio rzeczywiscie wyciagniecie starego postu o Absyncie troche dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś