elektra76 28.08.03, 09:54 POMÓŻCIE JESTEM Z TYCHÓW MAM DOŚĆ TEGO MIASTA BARDZO CHCIAŁABYM PRACOWAC I PRZENIEŚĆ SIE DO WARSZAWY NA STAŁE BŁAGAM POMÓŻCIE ZNALEŻC MI PRACE PISZCIE DO MNIE NA ADRES elektra76@NONSPAM.gazeta.pl DZIĘKUJE Z GÓRY ELEKTRA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elektra76 Re: BŁAGAM !!!!! 28.08.03, 10:46 WYCZUWAM ZE CI SIE CHYBA COS NIE PODOBA W TYM ZE CHCE ZAGNIEZDZIC SIE W WAWIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpala Iwona [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: BŁAGAM !!!!! IP: *.fly.pl 28.08.03, 10:51 jaaaaasne tubylcy znalezc pracy nie moga to sie podloza i innym znajda tak? Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: BŁAGAM !!!!! 28.08.03, 10:59 JA NIE CHCE ZE BY MI JA KTOS DAL TYLKO POMÓGŁ ZNALEŚC TAM GDZIE JA NIE MOGE PROSTE JAKIEŚ INFORMACJE NA TEN TEMAT NIE MOGE BYC CODZIENNIE W WAWIE BO GDYBYM BYŁA TO ZNALAZŁABYM JA SAMA WIĘC DLATEGO POSUNEŁAM SIE DO TAKICH KROKÓW ALE WIDZE ZE LUDZIE JEDNAK SA NAPRAWDE NIEŻYCZLIWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powaznie Agencje towarzyskie -lokum i zawsze szukaja chetne IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.08.03, 10:49 Chociaz 27 to juz za duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: Agencje towarzyskie -lokum i zawsze szukaja c 28.08.03, 10:53 NIE TAKIEJ PRACY POTRZEBUJE JA NAPRAWDE NIE ROBIE SOBIE Z TEGO POWODU JAJ JA NAPRAWDE CHCE TAM SIE PRZENIEŚĆ ALE WIDZE ZE LUDZIE ROBIA SOBIE Z TEGO JAJA PRZYKRO MI ALE SIE NIE PODDAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpala Iwona [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 10:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: Opisz się to może cię wezmę 28.08.03, 11:03 A CO ROBISZ W WAWIE PROWADZISZ JAKĄŚ FIRME ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpala Iwona [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: Jestem dziennikarką ze Stołecznej 28.08.03, 11:17 NO TO MASZ FAJNIE I CIESZ SIE :)JA TEZ BYM CHCIAŁA W TAKI SPOSÓB PRACOWAĆ ALE CÓŻ MOZE KIEDYS SIE UDA AZ TAK STARA NIE JESTEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpala Iwona [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 11:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Agencje towarzyskie -lokum i zawsze szukaja c 28.08.03, 10:55 Moze udaj sie na forum praca. PS. A wlasnie, jaka praca cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: Agencje towarzyskie -lokum i zawsze szukaja c 28.08.03, 11:14 PRACUJE W TEJ CHWILI W JEDNEJ Z SIECI KOMÓRKOWYCH I MOZE W TYM FACHU BYM CHCIAŁA W WAWIE PRACOWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Agencje towarzyskie -lokum i zawsze szukaja c 28.08.03, 11:21 1. Szukasz pracy - skorzystaj z forum praca. 2. Przestan pisac wersalikami - zwiekszasz szanse na to, ze ktos przeczyta twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: A jesteś gotowa NA WSZYSTKO? 28.08.03, 11:01 GENERALNIE TAK ALE NIE MAM OCHOTY GANIAĆ Z GOŁYM TYŁKIEM PAMIETAJCIE BO JESTEM JUZ ZA STARA NA TAKIE RZECZY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: A jesteś gotowa NA WSZYSTKO? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 11:11 A w razie gdyby co to pupę masz ładną? Wydepilowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: A jesteś gotowa NA WSZYSTKO? 28.08.03, 11:13 jasne jestem zadbana bo musze pracuje w tejchwili miedzy ludzmi wiec dbam o siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: A jesteś gotowa NA WSZYSTKO? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 11:16 To może chciałabyś być sekretarką? Tylko że musiałabyś być układna i robić coś więcej poza stukaniem w klawisze. Wiesz co (ale to przyjemne przecież). Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: A jesteś gotowa NA WSZYSTKO? 28.08.03, 11:18 ROZUMIEM PRZEZ TO ZE NIE TYLKO STUKAĆ NA KLAWIATURZE CHODZI O ROBIENIE KAWY PONOĆ ROBIE JA NIE ZŁĄ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: A jesteś gotowa NA WSZYSTKO? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 11:24 No nie tylko, coś jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: A jesteś gotowa NA WSZYSTKO? 28.08.03, 11:25 W TYM TEZ JESTEM PONOĆ DOBRA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: A jesteś gotowa NA WSZYSTKO? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 11:30 wow! takiego kogoś mi trzeba chyba, naprawdę jesteś w tym niezła i TO lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
divis Re: A dlaczego tak... 28.08.03, 11:25 ...wrzeszczysz? Chyba ze nie o prace o chodzi, tylko o zwrócenie na siebie uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: A dlaczego tak... 28.08.03, 11:26 TO TEZ CHCE ZWRÓCIĆ UWAGE A PODRUGIE LUBIE PISAĆ POPROSTU DUZYMI LITERAMI Odpowiedz Link Zgłoś
divis Re: A dlaczego tak... 28.08.03, 11:28 alubiszzwracacuwagenainterpunkcje... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAKA Re: A dlaczego tak... IP: *.tkdami.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 11:32 Czego sie czepiasz nie podoba Ci sie to nie czytaj jak pisze proste ciekawy jestem czy we wszystkim jestes taki idealny baran i tyle z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
divis Re: A dlaczego tak... 28.08.03, 11:34 Gość portalu: BAKA napisał(a): > Czego sie czepiasz nie podoba Ci sie to nie czytaj jak pisze proste ciekawy > jestem czy we wszystkim jestes taki idealny baran i tyle z Ciebie ...a tu dla odmiany ciekawa skadnia... ;) Owca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator Re: BŁAGAM !!!!! IP: *.impaq.com.pl 28.08.03, 11:28 elektra76 napisała: > POMÓŻCIE JESTEM Z TYCHÓW MAM DOŚĆ TEGO MIASTA BARDZO CHCIAŁABYM PRACOWAC I > PRZENIEŚĆ SIE DO WARSZAWY NA STAŁE BŁAGAM POMÓŻCIE ZNALEŻC MI PRACE > Jak masz dość Tychów to jeszcze szybciej będziesz miała dość Warszawki. Ciasnota umysłowa jest tu znacznie większa niż w innych miejscach kraju. Liczy się tylko "JA", "MOJE" i "ZA ILE". Jeśli Cię to rajcuje to startuj do wyścigu szczurów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Stanowcze nie!!! 28.08.03, 12:19 Ośrodek Myśli Prowincjonalnej - OMP. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: Stanowcze nie!!! 28.08.03, 12:36 tak tylko myśli ktoś kto napewno nie jest rodowitym Warszawiakiem a jeśli jesteś to współczuje ludziom z którymi musisz być moze kiedyś bede tam i pokaze Ci co to znaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Stanowcze nie!!! 28.08.03, 12:39 Dziecino, to sa ostatnie dni wakacji, moze u ciebie nawet swieci slonko, korzystaj, pobaw sie w piaskownicy, pojdz do kina, odkurz, pomoz babci przejsc przez ulice - ale spierdalaj stad, bardzo grzecznie cie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: Stanowcze nie!!! 28.08.03, 12:44 PRZEPRASZAM SKAD MAM SPIERDALAĆ . CZYZBYŚ MIAŁ JAKIEŚ PROBLEMY EMOCJONALNE ALBO MASZ WSZYSTKICH W DOMU ZDROWYCH CHYBA NIE ALE TO JUZ NIE MÓJ PROBLEM PA BAW SIE DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Stanowcze nie!!! 28.08.03, 12:46 Stad, misiu, stad - skoro nie jest to dla ciebie jasne. PS. Dobra zabawa z toba? Misiu, ja bym sie potem do konca zycia lekarzom nie mogl wyplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra76 Re: Stanowcze nie!!! 28.08.03, 12:54 A WCZYM JA CI NIEDZWIADKU PRZESZKADZAM CO ?? CO ZŁEGO W TYM CO PISZE ?? JEŚLI CI NIE ODPOWIADA PRZECIEZ NIE MUSISZ TEGO CZYTAĆ !! A JEŚLI CHODZI LEKARZY MOZE ZACZNIESZ JUZ CHODZIC . MOGE SIE ZAŁOZYC ZE JESTES DARMOZJADEM KTOREMU RODZICE DAJA NA WSZYSTKO I TERAZ SIEDZI BO MA WAKACJE I PISZE PIERDOŁY PO NECIE JESTEŚ ŻAŁOSNY Odpowiedz Link Zgłoś