Dodaj do ulubionych

Ile czasu spedzacie w pracy?

14.10.03, 21:47
Ja pracuje w systemie ciaglym. A wy?
Obserwuj wątek
    • basia Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 14.10.03, 21:50
      mnie do pracy nie ciągnie.
      • niech Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 14.10.03, 21:51
        A ja jestem w ciagu.
        • basia Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 14.10.03, 21:53
          nie stój w przeciągu
    • Gość: Lewizna Re: Ile czasu spedzacie w pracy? IP: *.acn.pl 14.10.03, 21:52
      Tyle ile chcę.
    • kixx Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 14.10.03, 21:54
      Za dużo
      • niech Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 14.10.03, 21:56
        Za malo.
        • Gość: Lewizna Re: Ile czasu spedzacie w pracy? IP: *.acn.pl 14.10.03, 22:00
          Idę do roboty coś łyknąć. Nie ma to jak praca w gastronomii. NARA
        • kixx Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 14.10.03, 22:01
          Za dużo na te zarobki,za mało na zarobki ,które mogłyby mnie satysfakcjonować
          • niech Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 14.10.03, 22:06
            Chcialbym byc bogaczem, tararararara..
            PS. Migaczem?
            • niech PS 14.10.03, 22:08
              Ale macius wali 24h/dobe, przy kompie, na forum - i to wszystko z milosci do
              mnie. Macie kogos takiego? Chyba tylko serce - a i ono wam peknie. A macius
              nigdy.
              • kixx Re: PS 14.10.03, 22:09
                Bo macius jest z gumy
                Albo w gumie
                • niech Re: PS 14.10.03, 22:13
                  Fakt, on jest z peknietej gumy.
                  • maciuni-o Re: PS 14.10.03, 22:15
                    Niech(a) jak ija ciebie kocham
                    • kixx Re: PS 14.10.03, 22:23
                      Biedaku.
                      Dziecko olewa.Żona ma w dupie.A teraz jeszcze nieszczęśliwa miłość
                      • niech Re: PS 14.10.03, 22:26
                        Dam mu szanse. Na sukces. Niechaj spiewa.
                        • kixx Re: PS 14.10.03, 22:28
                          Nasze łabądko.
                      • maciuni-o Re: PS 14.10.03, 22:26
                        kixx napisał:

> Biedaku.
                        > Dziecko olewa.Żona ma w dupie.A teraz jeszcze nieszczęśliwa miłość

o rany!!! ale zazdrośnik!!
                        • niech Re: PS 14.10.03, 22:29
                          Zawsze moze pojsc do knajpy do maciusia. Trzecia kabina od wejscia. Poplywaja
                          razem.
                          • maciuni-o Re: PS 14.10.03, 22:31
                            niech napisała:

> Zawsze moze pojsc do knajpy do maciusia. Trzecia kabina od wejscia. Poplywaja
                            > razem.

Kixx z maciusiem? niezłe!
                            • niech Re: PS 14.10.03, 22:34
                              To wszystko na co cie stac? No to mozesz wystapic o alimenty. Spokojnie. Kazdy
                              sad uwierzy ze ten chlopas nie jest twoj.
                              PS. Zony tez nie. To niemozliwe.
                            • kixx Re: PS 14.10.03, 22:34
                              Maciuniu idz do pokoju po mózg.
                              Chyba go tam zostawiles
                              • niech Re: PS 14.10.03, 22:36
                                Skoro pozbyl sie go ciagnac za gornopluk to moze niechaj go teraz popycha?
                              • maciuni-o Re: PS 14.10.03, 22:37
                                kixx napisał:

> Maciuniu idz do pokoju po mózg.
                                > Chyba go tam zostawiles

Kixxsiu znowu naćpany?
                                • kixx Re: PS 14.10.03, 22:41
                                  Siła tej wypowiedzi mnie onieśmieliła
                                  Dam sobie spokój.
                                  Gdzież mi do twojej erudycji
                                  • maciuni-o Re: PS 14.10.03, 22:43
                                    Chociaż raz przyzam Ci rację.
                                    ps
                                    z wielkim bolem ale zawsze.
                                    • niech Re: PS 14.10.03, 22:51
                                      Maciunio. Jestes zalosnym przyglupem. I robisz z siebie zalosnego przyglupa.
                                      Konsekwencja godna podziwu. Zero dysonansu poznawczego.
                                      PS. Ale na chuj ci to? Podnieca cie? Zamiast zony? Reki? Przeciez to nie ma
                                      znaczenia. Twoja zona, reka i posty sa tak samo beznadziejne.
                                      PS2. Pamietasz cwelu jak sie odgrazales ze pojdziesz do Malej Serbii? I gdzie
                                      wyladowales? Znowu w kiblu? Gowno przynajmniej bylo cieple. Pracuj nad PR-em -
                                      w necie to nie jest takie trudne. Wszystko za friko.
                                      • maciuni-o Re: PS Niech 14.10.03, 23:00
                                        Niechu..ju
                                        Wiem wiem ,że twoje chamstwo to dziedzictwo genów,ale naprawdę!!!
                                        to nie twoja wina,że mamuśka poszła z jakimś pomywaczem.
                                        • kixx Re: PS Maciniuo 14.10.03, 23:02
                                          Lepiej nic nie pisać,niż głupio pisać.
                                          Weź to sobie do rozwagi,bo twoje wypociny są naprawdę żałosne
                                          • maciuni-o Re: PS Maciniuo 14.10.03, 23:09
                                            kixx napisał:

> Lepiej nic nie pisać,niż głupio pisać.

Zgadzam się

> Weź to sobie do rozwagi,bo twoje wypociny są naprawdę żałosne

A twoje o czyjejś rodzinie są bardzo mądre?
                                            • kixx Re: PS Maciniuo 14.10.03, 23:11
                                              Nie wiem czy mądre.To ty tak piszesz o sobie.Ja tylko powtarzam.
                                              I nie płacz mi teraz w rękaw,mam już pidżamę,a w mokrej nie będę spał
                                              • maciuni-o Re: PS Maciniuo 14.10.03, 23:20
                                                kixx napisał:

> Nie wiem czy mądre.To ty tak piszesz o sobie.Ja tylko powtarzam.
                                                > I nie płacz mi teraz w rękaw,mam już pidżamę,a w mokrej nie będę spał

Ciekawe ? Ja też tylko powtazam wasze stare posty.
                                                ps
                                                Ja placzę? Z tego co widzę to walimy śię na odlew.
                                                ps2
                                                Gdzie i kiedy napisałem o sobie(mojej rodzinie )
                                                • kixx Re: PS Maciniuo 14.10.03, 23:26
                                                  ja wiem
                                                  ty wiesz
                                                  po co maja wiedziec inni?
                                                  daj se spokoj
                                        • maciuni-o Re: PS 14.10.03, 23:03
                                          Przyjdż do.......... ,może wyjdziesz,na własnych nogach
                                          • Gość: omar1 Re:Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 23:17
                                            Ja jeszcze pracuje,zacząłem o 8.
                                            Lubie czasem troszeczke ,podnieśc sobie poprzeczke.
                                            Wogóle kocham pracę!
                                          • niech Re: PS 14.10.03, 23:26
                                            Jestes zalosny. Nie napisales na tym forum zadnego sensownego postu. Jestes
                                            tylko anty-niechem. Ale takich mam tu na peczki. Na przyklad macius - za
                                            informacje o podaniu zimnych ziemniakow obiecuje zwolac "bande". Co cie -
                                            atrapo gumowego fiuta - bardzo rajcuje. Uzyj wyszukiwarki- wrzuc tam maciuni-
                                            o - i poczytaj. Z bolu zesrasz sie uszami.
                                            • maciuni-o Re: PS 14.10.03, 23:42
                                              Jak zwykle masz rację.
                                              Ty napisałes 12500 postów, z tego 80% to chamskie odzywki,albo wulgaryzmy.
                                              MASZ SIĘ CZYM CWALIĆ
                                              Dobrego samopoczucia życzę
                                              Zęgnam
                                              • niech Re: PS 14.10.03, 23:51
                                                A ty jestes dobrym wujkiem dbajacym o poziom forum.
                                                PS. Nie, jestes zlamasem ktorego 100% postow to bluzgi. A ze na moj temat -
                                                kamien ci w dupe. Taka karma. Problem w tym ze nie jestes dowcipny. Jestes
                                                tylko zalosny. Jak zwykle od (tfu!) poczecia..
                                                • Gość: tort Re: PS IP: *.rzeczpospolita.pl 15.10.03, 17:17
                                                  A ty, niechu, jestes no... zgadnij? No... wysil sie troche! Tak! Zgadles!
                                                  Jestes smierdzacym owsikiem, deklu!
                                                  • Gość: dino Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 17:24
                                                    Rodacy!!!!!!!!!Wyjaśnijcie mi jak czerpiecie rozkosz z walenia się po ryju
                                                    nawzajem na tym forum???????????
                                                  • wydra10 Re: PS 15.10.03, 17:25
                                                    Zazdroszczę Niechowi - ma już tylu adoratorów na forum a i tak co chwilę ktoś
                                                    nowy wyskakuje jak dżin z butelki.
                                                    Filip z Konopi?
                                                    deus ex machina? - no nie przesadzajmy
                                                    w
                                                  • Gość: tort Re: PS IP: *.rzeczpospolita.pl 15.10.03, 17:30
                                                    Bo Niech ma niebywaly talent! Potrafi zyskac czyjas niech-ec w mgnieniu oka
                                                  • niech Re: PS 15.10.03, 19:09
                                                    A wystarczylo nauczyc sie rozrozniania strony kodowej. Ale skoro ty nie
                                                    odrozniasz wlasnego tylka od wlasnej facjaty i starasz sie nim mowic...
                                            • Gość: lekarz Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 21:27
                                              niech napisała:
                                              > Jestes zalosny. Nie napisales na tym forum zadnego sensownego postu.

No proszę, to jesteście bardzo do siebie podobni....
                                              Zarzucałeś komuś powyżej brak poczucia humoru - ty za to tryskasz dowcipem.
                                              Przepraszam, nawet dwoma dowcipami - jeden to wulgaryzmy a drugi to
                                              umieszczanie zaskakującej - w twoim mniemaniu - pointy w post scriptum.

Zwykle piszę "Ty" a nie "ty" ale po tym kursie chamstwa jaki tu z paroma
                                              podobnymi mętami urządzacie tracę wiarę w sens bycia przyjaznym wobec innych.
                                              Życzę dalszej miłej i jakże yntelygentnej zabawy, która podważa resztki wiary
                                              w to, że ludzie zostali stworzeni przez Istotę Wyższą i że istnieje coś
                                              takiego jak dobro.
                                              Pewnie mi teraz nabluzgasz jak niegdyś twój kumpel po fachu pndzelek...
                                              postaram się już nie czytać tego taksądzężałosnego wątku, chciałem tylko dać
                                              wyraz swojemu niezadowoleniu z faktu, że zamiast poczytać dyskusje o Warszawie
                                              w prawie każdym wątku tego forum widzę popisy twojego i pndzelka chamstwa.
                                              • niech Re: PS 15.10.03, 21:34
                                                Skoro Pndzel ci nabluzgal to ja juz nie musze.
                                                PS. Mozesz nawet pisac tY. A zycia i stosunku do ludzi ucz sie w realu.
                                                PS2. Jesli wiesz gdzie to jest. Ja moge ci tylko wskazac drzwi - reszta nalezy
                                                do ciebie.
                                                PS3. cieBie.
                                                • niech PS do PS 15.10.03, 21:37
                                                  Hurtem. Do wszystkich lekarzy i im podobnych cweli. Pokazcie mi wasze wpisy na
                                                  temat Warszawy.
                                                  PS. Wolabym zeby byly podpisane zarejestrowanym loginem.
                                                  • maciuni-o Re: Ostatni raz do Niecha 15.10.03, 21:53
                                                    niech napisała:

> Hurtem. Do wszystkich lekarzy i im podobnych cweli. Pokazcie mi wasze wpisy
                                                    na
                                                    > temat Warszawy.
                                                    > PS. Wolabym zeby byly podpisane zarejestrowanym loginem.

CHAM jesteś i tylko tyle.
                                                    ps
                                                    Czyżbyś zcwelony("cwel" nie daje ci spać)
                                                    Badż CHAMEM do końca(CHAM ,niezły nick dla ciebie)
                                                    Możesz nie odpisywać ,przestało mnie bawić czytanie twych ....
                                                  • niech Re: Ostatni raz do Niecha 15.10.03, 22:02
                                                    Ostatni? Obiecanki cacanki - uzalezniony od Niecha frustrolu.
                                                    PS. Chamow sa tu tysiace - ale ty kochasz mnie - co prawda bez wzajemnosci,
                                                    ale pokrywajac malzonke zawsze mozesz sobie pomyslec ze robisz to ze mna.
                                                    PS2. Trzy minuty przerwy - ide zwomitowac.
                                                  • Gość: dino Re: Ostatni raz do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:12
                                                    Jak najłatwiej stracić wiarę w ludzi???Wejść na forum Gazety Wyborczej i
                                                    pogadać z chamem,bez kitu od kiedy tu jestem trochę mi tej wiary ubyło,więc na
                                                    razie wszystkim,po co mam się denerwować,piszcie sobie co chcecie,a ja się
                                                    poważnie zastanowię nad sensem bawienia się w internet,szkoda tylko że na
                                                    początku mojej przygody z nim takie rzeczy czytam,ale trudno,naprawdę mi
                                                    szkoda,myślałem że skoro ludzie się nie widzą to będą mniej zajadli,nerwowi a
                                                    tu się okazuje że internet daje możliwość swobodnego odreagowania,szkoda tylko
                                                    że bez uwzględnienia uczuć innych osób,no trudno świat nie jest idealny,tylko
                                                    mi ostatnio jakoś trudniej na nim,no nic,DO ZOBACZENIA NIGDY
                                                  • niech Re: Ostatni raz do Niecha 15.10.03, 22:13
                                                    Szukasz ludzi w necie? Dziwne, ja tam szukam mp3-jek.
                                                  • Gość: PS/2 Re: Ostatni raz do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:20
                                                    niech napisała:
                                                    > Szukasz ludzi w necie? Dziwne, ja tam szukam mp3-jek.
                                                    To może sam jesteś mp-trójką?
                                                    PS1 Bo
                                                    PS2 ciągle
                                                    PS3 jesteś
                                                    PS4 w
                                                    PS5 necie
                                                  • niech Re: Ostatni raz do Niecha 15.10.03, 22:21
                                                    Sciagnij mnie.
                                                    PS. Nie, nie, nie sil sie na komentarze. Juz je wszystkie znam. Tylu was tu
                                                    jest i kazdy pisze ciagle to samo.
                                                  • Gość: kixx Ty dino superkulturalny IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 22:23
                                                    Zadałem sobie trud znalezienia twojej kulturalnej wypowiedzi,i to takiej z
                                                    początków twojej bytności na forum.Oto ona:
                                                    Sport

Autor: Gość: dino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                                    Data: 26-09-2003 16:28 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                                                    EMERYCI I RENCIŚCI TO SĄ WŁAŚNIE POLONIŚCI,100%kompleksów,0%szacunku do innych
                                                    a zma

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                                                    W związku z tym spójrz w lustereczko,zanim zaczniesz oceniać innych.
                                                    CHAMIE??
                                                  • Gość: PS/2 Re: PS do PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:33
                                                    niech napisała:
                                                    > Hurtem. Do wszystkich lekarzy i im podobnych cweli. Pokazcie mi wasze wpisy
                                                    > na temat Warszawy.
                                                    > PS. Wolabym zeby byly podpisane zarejestrowanym loginem.
                                                    Dlaczego zarejestrowanym? Żebyś mógł wyszukiwarką przejrzeć, czy nie
                                                    powiedzieli kiedyś czegoś osobistego lub przybliżającego ich dane osobowe i
                                                    wykorzystać to przeciwko nim?
                                                  • Gość: kixx Re: PS do PS IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 22:36
                                                    Tu leży wasz problem,boicie się siebie,boicie się oceny własnego życia
                                                    Jakie przerażające musi być to życie?

Żałosne.
                                                    Tak sądzę
                                                  • niech Re: PS do PS 15.10.03, 22:38
                                                    To jest dopiero zalosne. Pod jednym nickiem bluzgam, pod drugim kwile ze moje
                                                    zycie jest do dupy. Otoz od razu (bez wzgledu na nick) widac ze wasze zycie
                                                    jest do dupy. Jesli jego sensem jest opluwanie Niecha - wspolczuje.
                                                  • kixx Re: PS do PS 15.10.03, 22:43
                                                    A w jaki inny sposób taki jeden z drugim może chociaż próbowac pielęgnować
                                                    własne ego?
                                                    Szef go w pracy j****,żona już dawno przestala sie do niego odzywać,dziecko na
                                                    sam widok odwraca się plecami.
                                                    No to myśli sobie taki:dokopie temu.....,to tak łatwo kopać jak nikt mnie nie
                                                    zna.Wtedy mi nie odda.
                                                    Namiastka sukcesu w realnym życiu.
                                                    Żałosne.
                                                    Tak sądzę
                                                  • niech Re: PS do PS 15.10.03, 22:46
                                                    Zona? Zona z listonoszem listy roznosi.
                                                    PS. Tak mu mowi. Albo z inkasentem.
                                                    PS2. A zapach kadzidelka z pokoju syna rozsmiesza do lez. A ta folia to z
                                                    cukierkow.
                                                  • Gość: PS/2 Re: PS do PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:44
                                                    niech napisała:
                                                    > To jest dopiero zalosne. Pod jednym nickiem bluzgam, (...)
                                                    przeczytałem jeszcze raz i zauważyłem, ze bluzgasz to głownie ty.

> pod drugim kwile ze
                                                    > moje zycie jest do dupy. Otoz od razu (bez wzgledu na nick) widac ze wasze
                                                    > zycie jest do dupy.
                                                    Dziękuję, jeśli o mnie chodzi to na swoje życie nie narzekam.

>Jesli jego sensem jest opluwanie Niecha - wspolczuje.
                                                    Opluwasz też głownie ty, ja próbuję rozmawiać. Ale ja tu tylko przelotnie -
                                                    wygląda raczej, że sensem twojego życia jest womitowanie i plucie na fourm.
                                                  • niech Re: PS do PS 15.10.03, 22:53
                                                    Uruchom wyszukiwarke. Wtedy zrozumiesz ze bluzgam w odpowiedzi. Na bluzgi. Np.
                                                    twoje. Jak mam ochote. Bo jak nie mam to nie. Bo nie jestem uzalezniony od
                                                    bluzgow. A ty tak.
                                                    PS. I tak nie skumasz bazy.
                                                  • Gość: PS/2 Re: PS do PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:00
                                                    niech napisała:
                                                    > Uruchom wyszukiwarke. Wtedy zrozumiesz ze bluzgam w odpowiedzi. Na bluzgi.
                                                    Nieprawda - nawet bez wyszukiwarki widać, że kogoś powyżej nazwałeś cwelem
                                                    mimo, że nie użył wobec ciebie bluzgów. Chyba, że inaczej pojmujesz
                                                    słowo "bluzgać" ("bluzgać" - ośmielić się krytykować postępowanie człowieka
                                                    używającego pseudonimu niech)

> Np.
                                                    > twoje. Jak mam ochote. Bo jak nie mam to nie. Bo nie jestem uzalezniony od
                                                    > bluzgow. A ty tak.
                                                    > PS. I tak nie skumasz bazy.
                                                    Nie skumam, bo nie przypominam sobie, żebym bluzgał. Ale chyba naprawdę
                                                    inaczej rozumiesz to słowo...
                                                  • Gość: PS/2 PS o kumaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:04
                                                    Gość portalu: PS/2 napisał(a):
                                                    > > PS. I tak nie skumasz bazy.

W moim przedszkolu bazę się czaiło (lub nie), natomiast kumanie nie wymagało
                                                    dodania rzeczownika.
                                                  • niech Re: PS o kumaniu 15.10.03, 23:07
                                                    W twoim przedszkolu chyba byli przekupni wychowawcy.
                                                    PS. Podtrzymuje zarzuty. Zaloguj sie cwelu - wtedy mozesz mowic o tym co
                                                    napisales a czego nie.
                                                  • Gość: PS/2 Re: PS o kumaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:17
                                                    niech napisała:
                                                    > W twoim przedszkolu chyba byli przekupni wychowawcy.
                                                    > PS. Podtrzymuje zarzuty. Zaloguj sie cwelu - wtedy mozesz mowic o tym co
                                                    > napisales a czego nie.
                                                    Ktoś, kto do drugiej istoty ludzkiej zwraca się per "cwelu" nie jest godny
                                                    zaufania. Niepotrzebnie wtrąciłem się w wasze pyskówki, tu się nie dyskutuje,
                                                    tu się obraża rozmówców, ich rodziców itp. Miłej zabawy w krzewienie zła.
                                                  • niech Re: PS o kumaniu 15.10.03, 23:34
                                                    Zaloguj sie - tchorzu. Starczy? Jestes smieciem - obrazasz, zarzucasz, a nie
                                                    mozesz sie nawet zalogowac. ZALOGOWAC - to wirtual. Rozumiem ze w realu na moj
                                                    widok zlizywalbys kurz z bruku.
                                                    PS. Swoja droga fange bym ci poslal. Ostrzegawcza. Nos rzecz nabyta.
                                                  • Gość: PS/2 Re: PS o kumaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:59
                                                    niech napisała:
                                                    > Zaloguj sie - tchorzu. Starczy? Jestes smieciem - obrazasz, zarzucasz, a nie
                                                    > mozesz sie nawet zalogowac. ZALOGOWAC - to wirtual. Rozumiem ze w realu na
                                                    > moj widok zlizywalbys kurz z bruku.
                                                    masz obsesję logowania. co do twojego widoku - powiedz, co w nim takiego
                                                    strasznego?
                                                    czy podział na wirtual i real wprowadzasz, by usprawiedliwić wszystko, co tu
                                                    robisz? że niby zło czynione poprzez środki techniczne jest "na niby"?
                                                    tymczasem obrazasz żywych ludzi a nie elektrony. ból w realu to tez tylko
                                                    przepływ impulsów elektrycznych a jednak staramy się go nie zadawać
                                                    (przynajmniej niektórzy)
                                                    > PS. Swoja droga fange bym ci poslal. Ostrzegawcza. Nos rzecz nabyta.
                                                    A jeszcze niedawno twierdziłeś, że nikomu nie grozisz. w innym wpisie radziłeś
                                                    mi strychninę. życie też rzecz nabyta?
                                                  • niech Re: PS o kumaniu 16.10.03, 00:09
                                                    Sorki. Peklam z smiechu.
                                                    PS. Bo jak wiesz jestem dama.
                                                  • Gość: PS/2 Re: PS do PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:39
                                                    Gość portalu: kixx napisał(a):
                                                    > Tu leży wasz problem,boicie się siebie,boicie się oceny własnego życia
                                                    > Jakie przerażające musi być to życie?
                                                    Raczej boimy się, że jakiś internetowy frustrat może namierzyć nas w realu i
                                                    przenieść swoją agresję tamże - gróźb karalnych już w historii tego forum nie
                                                    brakowało.
                                                  • niech Re: PS do PS 15.10.03, 22:42
                                                    Stary, udajesz wiekszego kretyna niz jestes. Czy ja ci czyms kiedykolwiek
                                                    grozilem? Zmien lekarza na kontakt.
                                                  • kixx Re: PS do PS 15.10.03, 22:44
                                                    Czy Ty wierzysz w to co piszesz?
                                                    Nie wiem co napisac w odpowiedzi na takie bzdury.
                                                • Gość: dekarz Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:22
                                                  niech napisała:
                                                  > Skoro Pndzel ci nabluzgal to ja juz nie musze.
                                                  > PS. Mozesz nawet pisac tY. A zycia i stosunku do ludzi ucz sie w realu.
                                                  Nie każdy kupuje w realu tak jak tY. Poza tym tam można się jeszcze bardziej
                                                  zrazić do ludzi.
                                                  • niech Re: PS 15.10.03, 22:26
                                                    "Nie każdy kupuje w realu tak jak tY. Poza tym tam można się jeszcze bardziej
                                                    zrazić do ludzi."
                                                    Zrozumialem tylko drugie zdanie. Z niego wynika ze zrazony w realu zaczales
                                                    szukac bratnich dusz w sieci. A to juz wymaga interwencji lekarza.
                                                    PS. Ale sprobuj wpierw wlozyc palce do kontaktu.
                                                    PS2. Pewnie nie mozesz bo masz tam wtyczke do kompa.
                                                  • Gość: jms Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:48
                                                    "Nie każdy kupuje w realu tak jak tY."
                                                    On nie z tego świata , bo chyba supermarket REAL miał na myśli.
                                                    Myśli podkreślić.
                                                  • niech Re: PS 15.10.03, 22:56
                                                    Bylem raz w REALu. Fatalnie. Nic nie kupilem. Poszedlem do IKEI i kupilem sok
                                                    z jagod i finlandie.
                                                    PS. Aha, i zatrudnili mnie tam w dziale z meblami biurowymi jako manekina
                                                    siedzacego przy komputerze z dostepem do sieci.
                                                  • kixx Re: PS 15.10.03, 22:58
                                                    OOOOOOOOO
                                                    Dobra praca.Stała.
                                                  • niech Re: PS 15.10.03, 23:05
                                                    Ale co sie naslucham o tym stalym siedzeniu w sieci to sie naslucham.
                                                    PS. Mam dodatek za prace w trudnych warunkach. Tzn. za bluzgi.
                                                    PS2. Gdzie sa wasze warszawskie watki i posty? Do was - pojebani frustrole -
                                                    kieruje to pytanie. Wiem ze nie zadaliscie w ciagu dwoch lat ani jednego
                                                    pytania ani nie udzieliliscie ani jednej merytorycznej odpowiedzi. To co -
                                                    czytaliscie przez dwa lata tylko? Gdzie jest kiosk Ruchu na Zoliborzu?
                                                    PS3. I tu jest pies pogrzebany. To wy sprowadziliscie to forum na manowce.
                                                    Niech to - Niech tamto - a wy co? Forumowy autoerotyzm? Tu nie udziela sie
                                                    bezplatnych porad medycznych. Paluchy do kontaktu, prosze.
                                                  • Gość: PS/2 Re: PS ogólnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:14
                                                    niech napisała:
                                                    > Ale co sie naslucham o tym stalym siedzeniu w sieci to sie naslucham.
                                                    > PS. Mam dodatek za prace w trudnych warunkach. Tzn. za bluzgi.
                                                    > PS2. Gdzie sa wasze warszawskie watki i posty? Do was - pojebani frustrole -
                                                    > kieruje to pytanie.
                                                    Jeśli do mnie (jak podejrzewam) - to pisałem sporo na tym forum jakieś półtora
                                                    roku temu (dopóki nie wygonił stąd wielu ludzi pan_laga i pndzelek, ty
                                                    dołączyłeś chyba później o ile się nie mylę). Nie podam ci nicka, którego
                                                    wtedy używałem, bo pisałem pod nim także rzeczy umożliwiające namierzenie mnie
                                                    (miałem też wtedy charakterystyczne IP, widoczne gdy zapomniałem się
                                                    zalogować). Nie musisz wierzyć, że pisałem na temat. Teraz bywam tu rzadko.

> Wiem ze nie zadaliscie w ciagu dwoch lat ani jednego
                                                    > pytania ani nie udzieliliscie ani jednej merytorycznej odpowiedzi.
                                                    Tu się właśnie mylisz.

> To co -
                                                    > czytaliscie przez dwa lata tylko? Gdzie jest kiosk Ruchu na Zoliborzu?
                                                    Teraz już rzeczywiście nie ma co czytać - pozostają pyskówki z niechem lub
                                                    pndzelkiem lub śmianie się z dowcipów Normalsa licencjatki.

> PS3. I tu jest pies pogrzebany. To wy sprowadziliscie to forum na manowce.
                                                    Ja nie.
                                                  • niech Re: PS ogólnie 15.10.03, 23:27
                                                    Bylem tu przed Laga. A on mial fajne pomysly na dyskusje - widocznie nie byles
                                                    w stanie sie dostosowac do nich swojego IQ.
                                                    PS. Mam w dupie twoje IP. Jestes chory.
                                                    PS2. Na pytanie - czy piszesz na temat - otrzymujemy odpowiedz - tak, ale nie
                                                    moge zdradzic pod jakim nickiem. Stary, tobie nie lekarz jest potrzebny ale
                                                    strychnina.
                                                  • Gość: PS/2 Re: PS ogólnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 00:04
                                                    niech napisała:
                                                    > Bylem tu przed Laga. A on mial fajne pomysly na dyskusje - widocznie nie
                                                    byles
                                                    > w stanie sie dostosowac do nich swojego IQ.
                                                    Pewnie mam niższe IQ. Stalin podobno miał bardzo wysokie. czy naprawdę
                                                    sądzisz, że IQ to kluczowa cecha?

> PS2. Na pytanie - czy piszesz na temat - otrzymujemy odpowiedz - tak, ale
                                                    nie
                                                    > moge zdradzic pod jakim nickiem. Stary, tobie nie lekarz jest potrzebny ale
                                                    > strychnina.
                                                    Dziwisz się? w innym miejscu piszesz, że chętnie byś mi przylozył.
                                                  • bruce.lice Re: PS ogólnie 15.10.03, 23:28
                                                    Też kiedyś pisałem.
                                                    Ale teraz tylko czasu szkoda,chba,że popatrzeć na piane niejakiego niecha,
                                                    ew. na jego przydupasa kixxa
                                                    ps
                                                    zobacz ile piszą (60 posyów dziennie,na akord pracują)
                                                    ps2
                                                    Czy od MANEKINA można oczekiwać czegoś więcej niż bluzgi????
                                                  • niech Re: PS ogólnie 15.10.03, 23:31
                                                    Tak, stara spiewka - kiedys pisalem. Ale - nedzna podrobko czlonka - pod jakim
                                                    loginem? Niech? Nie da rady.
                                                  • kixx Re: PS ogólnie 15.10.03, 23:31
                                                    Żeby kogoś krytykować trzeba byc bez skazy.
                                                    A ty co,zaczynasz od obrażania.
                                                    Kim jesteś???
                                                    Śmieciem?

Ps.Nie,nie obrażajmy śmieci
    • Gość: rodeoo Re: Ile czasu spedzacie w pracy? IP: *.dtce.net / *.man.polbox.pl 16.10.03, 09:09
      11 - 12 godzin.
    • j_karolak Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 16.10.03, 09:13
      od 12 do 16.
    • j_karolak Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 16.10.03, 09:13
      Żartowalem.
      • Gość: jms Re: Ile czasu spedzacie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:09
        a ile czasu pracujecie ???
        • niech Re: Ile czasu spedzacie w pracy? 16.10.03, 15:12
          Ze co???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka