Gość: CiepliX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 01:19 Ja chętnie wezmę od nich odkupię to auto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macant Re: Szkoła ma służbowe auto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 07:04 jesli jest ubezpieczone to podpalic,lub zostawic na noc otwarte to ukradną.Szkoła dostanie oficjalnie kase od ubezpieczyciela,ktora niewatpliwie jej sie przyda i bedzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiskus Re: Szkoła ma służbowe auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 13:56 Coś tu nie gra, skoro samochód jest własnością (szkoły) miasta to dlaczego rodzice pokrywali koszty eksploatacyjne. Przecież taki obowiązek ma włściciel! Cos w tej oswiacie publicznej p......li się. Gdzie jest Kurator, dlaczego nie reaguje na wyłudzanie pieniędzy od rodziców w placówkach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfs Re: Szkoła ma służbowe auto IP: *.sonyericsson.com 15.10.03, 14:33 A co to znaczy "musi oplacic OC"? Nikt samochodem nie jezdzi to po co takie OC? Z drugiej strony, co gdyby np. ktos sie potknal i zostawil na masce takiego niejezdzacego samochodu uzebienie? Wtedy wlasciciel auta musialby zabulic... No tak... to oczywiste, ze szkola sobie na taka przerazajaca ewentualnosc nie moze pozwolic... Odpowiedz Link Zgłoś
ryna17 Re: Szkoła ma służbowe auto 15.10.03, 16:50 Ta szkoła jest wogóle powalona. Robili nam kaloryfery ale w tym czasie w szkole było 13 stopni...zamarzaliśmy a nie chcieli nam otworzyc szatni zeby zabrac kurtki. Nauczyciele są fatalni wogóle się nie interesują uczniem tylko tym ile zarabiają. Wcale nie są lepsi od byłego dyrektora. Wszyscy najchętniej zmieniliby szkołe Zastanawiam się czemu ja akurat tam poszłam?? nie wiem co mnie podkusiło gimnazjalistom odradzam Jose Marti Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Powrót do Błękitnej Laguny 18.10.03, 18:28 A ja kończyłem je 4 lata temu i to była wspaniała szkoła. Nie wiem co sie porobiło. A do tej Laguny swoje dołożyłem, nie ja jeden zresztą, więc mam taki pomysł - jak już się sytuacja prawna wyjaśni, to zrobić zjazd uczniów z tych siedmiu lat i zbiorowo ją ciężkim sprzetem zdemolować na szkolnym boisku. Będzie impreza :))) __________________________ Roody102 - hip-hopowy erudyta by Wszechwarszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiking Re: Szkoła ma służbowe auto IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.10.03, 19:21 Ja równiez kończyłem tą szkołę razem z roodym102 w jednej klasie i podobnie jak on sądzę, że szkoła jest OK. Jak to powiedział kiedyś "WYSZLIŚMY NA PROSTĄ" :-))) Pomysł by zrobić zrzutkę i publiczną demolke popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Szkoła ma służbowe auto 18.10.03, 19:28 Wkitor, nie wierz we wszystko co mówi telewizja :))) __________________________ Roody102 - hip-hopowy erudyta by Wszechwarszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś