Dodaj do ulubionych

Harry Potter - oblężeni kin

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:07
ale sie rzucili...
Obserwuj wątek
    • d.z. Re: Harry Potter - oblężeni kin 19.01.02, 00:02
      Gość portalu: mariusz napisał(a):

> ale sie rzucili...

A ja poczekam na recenzję w Naszym Dzienniku... :))))
      • Gość: vinc Re: Harry Potter - oblężeni kin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:27
        :)))
      • Gość: crack66 Recenzja w Naszyn Dzienniku już jest!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 19:38
        www.naszdziennik.pl tam znajdziesz wypociny jakiegoś klechy, który ze
        specjalności jest egzorcystą od wypędzania Szatana (jakkolwiek by to śmiesznie
        nie brzmiało na początku XXI w.).
        Gość pieprzy jak potłuczony naginając wiadomości z pobieżnej lektury do tezy:
        HARRY POTER UCZY DZIECI MAGII I OKULTYZMU A TE "JAK PRZECIEŻ WIADOMO" SĄ BE.
        Musicie to koniecznie przeczytać, bo ja myślałem że czytam Rycerza Niepokalanej
        Kolbego z lat trzydziestych UBIEGŁEGO WIEKU!!! (dział chyba "myśl jest bronią"
        ale mogę się mylić).
        • Gość: vinc Re: Recenzja w Naszyn Dzienniku już jest!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:50
          co za oszolomy ahaha !!! :))
    • Gość: Grzechu Re: Harry Potter - oblężeni kin IP: 193.178.143.* 19.01.02, 19:57
      Ja wiem, ze to moze wstecznictwo i ciemnogrod, ale nie czytalem ksiazki, wiem
      tyle o Potterze, uslyszalem, zobaczylem, przeczytalem w radiu, tv lub gazecie
      (a wiec sporo) i powiem krotko: wku... mnie ten caly Potter i brzydka blondyna
      co go stworzyla
      • lech.niedzielski Re: Harry Potter - oblężeni kin 19.01.02, 20:04
        Gość portalu: Grzechu napisał(a):

> Ja wiem, ze to moze wstecznictwo i ciemnogrod, ale nie czytalem ksiazki, wiem
        > tyle o Potterze, uslyszalem, zobaczylem, przeczytalem w radiu, tv lub gazecie
        > (a wiec sporo) i powiem krotko: wku... mnie ten caly Potter i brzydka blondyna
        > co go stworzyla

Grzechu - nikt nie jest bez Grzechu.
      • Gość: crack66 Żeby było jasne ja też nie czytałem... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 20:19
        ...bo to książka dla dzieci jednak, znam ją z omówień mojej córki, do kina
        dopiero się wybiorę pewnie jak się tłumy zmniejszą. Szum wokół Pottera ani mnie
        wkurza ani cieszy, jest mi doskonale obojętny.
        Ale ogólnie wiem o co biega, natomiast nie w tym rzecz.
        Rzecz w tym, że książka DLA DZIECI wywołuje zajadły atak różnej maści
        ciemniaków.
        Dobrze, że jak byłem mały to czarni nie atakowali Plastusia, bo bym chyba nie
        dożył tych lat co mam ;-)
        • Gość: Grzechu Re: Żeby było jasne ja też nie czytałem... IP: 193.178.143.* 19.01.02, 20:41
          o wlasnie, Plastus z pingwinkiem Kleofaskiem by juz pykneli tego Harry'ego,
          P.S. za ciemniaka sie nie uwazam, ale przyznaje, ze racjonalnie nie umiem
          wyjasnic, dlaczego Potter mnie wku..., co nie zmienia faktu, ze wku..
          • Gość: Jędrek Re: Rada dla Grzecha ! IP: *.chello.pl 19.01.02, 20:43

> o wlasnie, Plastus z pingwinkiem Kleofaskiem by juz pykneli tego Harry'ego,
            > P.S. za ciemniaka sie nie uwazam, ale przyznaje, ze racjonalnie nie umiem
            > wyjasnic, dlaczego Potter mnie wku..., co nie zmienia faktu, ze wku..

Grzechu !
            Wypróżnij się - to Ci złość przejdzie.

PS
            Absolutnie nie oglądaj Misia Colargola ! To mason !!!!
            • Gość: Grzechu Rada dla Jędrka! IP: 193.178.143.* 19.01.02, 20:47
              Niech sie nie dowiem, kto jestes i cie nie spotkam
              • Gość: Jędrek Re: Rada dla Grzechutka! IP: *.chello.pl 19.01.02, 20:53

> Niech sie nie dowiem, kto jestes i cie nie spotkam

To będzie niewątpliwie nad wyraz zdrowe dla Ciebię synu !
                Dobranoc

• Gość: Grzechu Re: Rada dla Jedrusia! IP: 193.178.143.* 19.01.02, 20:55
                  i prozno bys replik sie spodziewal,
                  bo nie dostaniesz nawet klapsa,
                  nie powiem ci nawet pies cie jebal
                  bo bylby to mezalians dla psa
                  • Gość: Jędrek Re: Rada dla Grzechujka ! IP: *.chello.pl 19.01.02, 22:21

> i prozno bys replik sie spodziewal,
                    > bo nie dostaniesz nawet klapsa,
                    > nie powiem ci nawet pies cie jebal
                    > bo bylby to mezalians dla psa

Każdy w miarę uczciwy i mądry człowiek cytując czyjść znany utwór (jak w
                    przypadku tego wierszyka) podałby autora, ażeby nie zostać posądzonym o próbę
                    przywłaszczenia sobie zasługi autorstwa.
                    Każdy w miarę uczciwy i mądry człowiek ... .

Aha, bym zapomniał. Jutro jest Dzień Inteligentnych. Ty masz wolne !

• Gość: Grzechu Re: Rada dla Jędrusia ! IP: 193.178.143.* 19.01.02, 22:35
                      jak wyzej (za J. Tuwimem)
                      • Gość: Grzechu P.S. IP: 193.178.143.* 19.01.02, 22:36
                        Panie Inteligent, zerknij to podrecznika i przeczytaj, co to jest wierszyk
            • arktur Re: Rada dla Grzecha ! 19.01.02, 20:53
              Przydalby sie jeszcze Nerwosol.

P.S.
              A Mis Uszatek - tez niezly kombinator...
              • Gość: crack66 A Pyza i Mała Syrenka... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 20:55
                ...to straszne ŁAJDUSY!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Jędrek Re: Uwaga na Zajączka komsomolca ! IP: *.chello.pl 19.01.02, 20:57
                  No i ten Wilk z NKWD !!!
                  • arktur Wilk i Zajac 19.01.02, 21:07
                    Gość portalu: Jędrek napisał(a):

> No i ten Wilk z NKWD !!!

No ale przynajmniej Wilk palil i pil.... tak wiec budzil zaufanie. :)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka