Gość: mariusz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:07 ale sie rzucili... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z. Re: Harry Potter - oblężeni kin 19.01.02, 00:02 Gość portalu: mariusz napisał(a): > ale sie rzucili... A ja poczekam na recenzję w Naszym Dzienniku... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Harry Potter - oblężeni kin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:27 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Recenzja w Naszyn Dzienniku już jest!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 19:38 www.naszdziennik.pl tam znajdziesz wypociny jakiegoś klechy, który ze specjalności jest egzorcystą od wypędzania Szatana (jakkolwiek by to śmiesznie nie brzmiało na początku XXI w.). Gość pieprzy jak potłuczony naginając wiadomości z pobieżnej lektury do tezy: HARRY POTER UCZY DZIECI MAGII I OKULTYZMU A TE "JAK PRZECIEŻ WIADOMO" SĄ BE. Musicie to koniecznie przeczytać, bo ja myślałem że czytam Rycerza Niepokalanej Kolbego z lat trzydziestych UBIEGŁEGO WIEKU!!! (dział chyba "myśl jest bronią" ale mogę się mylić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Recenzja w Naszyn Dzienniku już jest!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:50 co za oszolomy ahaha !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Harry Potter - oblężeni kin IP: 193.178.143.* 19.01.02, 19:57 Ja wiem, ze to moze wstecznictwo i ciemnogrod, ale nie czytalem ksiazki, wiem tyle o Potterze, uslyszalem, zobaczylem, przeczytalem w radiu, tv lub gazecie (a wiec sporo) i powiem krotko: wku... mnie ten caly Potter i brzydka blondyna co go stworzyla Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Harry Potter - oblężeni kin 19.01.02, 20:04 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > Ja wiem, ze to moze wstecznictwo i ciemnogrod, ale nie czytalem ksiazki, wiem > tyle o Potterze, uslyszalem, zobaczylem, przeczytalem w radiu, tv lub gazecie > (a wiec sporo) i powiem krotko: wku... mnie ten caly Potter i brzydka blondyna > co go stworzyla Grzechu - nikt nie jest bez Grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Żeby było jasne ja też nie czytałem... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 20:19 ...bo to książka dla dzieci jednak, znam ją z omówień mojej córki, do kina dopiero się wybiorę pewnie jak się tłumy zmniejszą. Szum wokół Pottera ani mnie wkurza ani cieszy, jest mi doskonale obojętny. Ale ogólnie wiem o co biega, natomiast nie w tym rzecz. Rzecz w tym, że książka DLA DZIECI wywołuje zajadły atak różnej maści ciemniaków. Dobrze, że jak byłem mały to czarni nie atakowali Plastusia, bo bym chyba nie dożył tych lat co mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Żeby było jasne ja też nie czytałem... IP: 193.178.143.* 19.01.02, 20:41 o wlasnie, Plastus z pingwinkiem Kleofaskiem by juz pykneli tego Harry'ego, P.S. za ciemniaka sie nie uwazam, ale przyznaje, ze racjonalnie nie umiem wyjasnic, dlaczego Potter mnie wku..., co nie zmienia faktu, ze wku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Rada dla Grzecha ! IP: *.chello.pl 19.01.02, 20:43 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > o wlasnie, Plastus z pingwinkiem Kleofaskiem by juz pykneli tego Harry'ego, > P.S. za ciemniaka sie nie uwazam, ale przyznaje, ze racjonalnie nie umiem > wyjasnic, dlaczego Potter mnie wku..., co nie zmienia faktu, ze wku.. Grzechu ! Wypróżnij się - to Ci złość przejdzie. PS Absolutnie nie oglądaj Misia Colargola ! To mason !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Rada dla Jędrka! IP: 193.178.143.* 19.01.02, 20:47 Niech sie nie dowiem, kto jestes i cie nie spotkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Rada dla Grzechutka! IP: *.chello.pl 19.01.02, 20:53 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > Niech sie nie dowiem, kto jestes i cie nie spotkam To będzie niewątpliwie nad wyraz zdrowe dla Ciebię synu ! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Rada dla Jedrusia! IP: 193.178.143.* 19.01.02, 20:55 i prozno bys replik sie spodziewal, bo nie dostaniesz nawet klapsa, nie powiem ci nawet pies cie jebal bo bylby to mezalians dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Rada dla Grzechujka ! IP: *.chello.pl 19.01.02, 22:21 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > i prozno bys replik sie spodziewal, > bo nie dostaniesz nawet klapsa, > nie powiem ci nawet pies cie jebal > bo bylby to mezalians dla psa Każdy w miarę uczciwy i mądry człowiek cytując czyjść znany utwór (jak w przypadku tego wierszyka) podałby autora, ażeby nie zostać posądzonym o próbę przywłaszczenia sobie zasługi autorstwa. Każdy w miarę uczciwy i mądry człowiek ... . Aha, bym zapomniał. Jutro jest Dzień Inteligentnych. Ty masz wolne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Rada dla Jędrusia ! IP: 193.178.143.* 19.01.02, 22:35 jak wyzej (za J. Tuwimem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu P.S. IP: 193.178.143.* 19.01.02, 22:36 Panie Inteligent, zerknij to podrecznika i przeczytaj, co to jest wierszyk Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: Rada dla Grzecha ! 19.01.02, 20:53 Przydalby sie jeszcze Nerwosol. P.S. A Mis Uszatek - tez niezly kombinator... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 A Pyza i Mała Syrenka... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 20:55 ...to straszne ŁAJDUSY!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Uwaga na Zajączka komsomolca ! IP: *.chello.pl 19.01.02, 20:57 No i ten Wilk z NKWD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Wilk i Zajac 19.01.02, 21:07 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > No i ten Wilk z NKWD !!! No ale przynajmniej Wilk palil i pil.... tak wiec budzil zaufanie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś