Dodaj do ulubionych

Forum Sulejówka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:51
Widzę, że macie problemy, z forum oraz jego użytkownikami. Czemu nie
stworzycie własnego, bez korzystania z gazety.pl? Forum Sulejówek gazeta.pl
zostało zdobyte przez „pisarza”, który zresztą przyczynił się pośrednio do
spopularyzowania nowego, znajdującego się pod adresem
sulejowek.ten.com.pl/
Zapraszam do odwiedzin. Stworzyło je (przypuszczam) kilku zapaleńców i przy
wykorzystaniu szerzącej się dyskusji w miejskiej księdze gości (co było
powodem jej zamknięcia), wypłynęło i zdobyło sobie rzeszę czytelników, o czym
świadczy ilość odwiedzin w ciągu tak krótkiego czasu jego istnienia. Jest na
tym forum miejsce dla sąsiadów.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 23.09.04, 00:06
      I dobrze, że się przyczyniłem do powstania i jednocześnie do zniknięcia Forum
      urzędowego, które pachniało od początku dawną ulicą Mysią w Warszawie...
      • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:23
        krzysztofplebs napisał:

> I dobrze, że się przyczyniłem do powstania i jednocześnie do zniknięcia Forum
        > urzędowego, które pachniało od początku dawną ulicą Mysią w Warszawie...
        *Śmierdząca sprawa...
    • Gość: Wanda Re: Forum Sulejówka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 10:23
      Gdybyśmy stworzyli własne forum przyjdzie krzysztofplebs i wszyscy uciekną...
      • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 23.09.04, 16:24
        Jakoś ze strony "Nasz Sulejówek" nie uciekają, a wręcz przeciwnie...
        • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:26
          krzysztofplebs napisał:

> Jakoś ze strony "Nasz Sulejówek" nie uciekają, a wręcz przeciwnie...
          PLEBS, TAM WSZYSCY GOTUJA SIĘ WE WŁASNYM SOSIE...
      • krzysztofplebs Re: Dzdżownice do góry! 23.10.04, 23:19
        Gość portalu: Wanda napisał(a):
        > Gdybyśmy stworzyli własne forum przyjdzie krzysztofplebs i wszyscy uciekną...
        Prognozy się sprawły tak sobie. Ale przyszedł OBSERWATOR 2236 i dżdżownice nie
        wyłażą, a jedna czarownica nawet spadła z miotły. Własnej...
        • nikita121 Re: Dzdżownice do góry! 24.10.04, 00:27
          krzysztofplebs napisał:

> Gość portalu: Wanda napisał(a):
          > > Gdybyśmy stworzyli własne forum przyjdzie krzysztofplebs i wszyscy uciekn
          > ą...
          > Prognozy się sprawły tak sobie. Ale przyszedł OBSERWATOR 2236 i dżdżownice
          nie
          > wyłażą, a jedna czarownica nawet spadła z miotły. Własnej...
          NIE ZAPOMINAJ O MNIE PLEBS. WKRÓTCE SPADNA WSZYSCY
          • krzysztofplebs Re: Dzdżownice do góry! 24.10.04, 01:11
            nikita121 napisała:
            NIE ZAPOMINAJ O MNIE PLEBS. WKRÓTCE SPADNĄ WSZYSCY
            Najwyższa pora bo to w końcu jesień. Dla niektórych też jesień ich marnego
            zywota...np. samorządowego
      • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:25

tY PIERWSZA WANDECZKO ZNIKNIESZ NICZYM BABA JAGA I ŚP BORYS
        • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 01:12
          nikita121 napisała:
          TY PIERWSZA WANDECZKO ZNIKNIESZ NICZYM BABA JAGA I ŚP BORYS
          Ale trójca, tylko zdjęcie im zrobić!
          • nikita121 Re: Forum Sulejówka 25.10.04, 18:07
            krzysztofplebs napisał:

> nikita121 napisała:
            > TY PIERWSZA WANDECZKO ZNIKNIESZ NICZYM BABA JAGA I ŚP BORYS
            > Ale trójca, tylko zdjęcie im zrobić!
            Co Ty! Pękłaby klisza!
      • nikita121 Re: Forum Sulejówka 25.10.04, 18:05

Ale tchórze! Nawet nie przypuszczałam, że zwiewacie tak szybko, jak szczury...
    • Gość: Sąsiad Re: Forum Sulejówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:52
      Tu muszę przyznać Krzysiu ma rację! Dyskusja jest na wysokim poziomie, Plebs ją
      początkowo zaniżył, ale się nie daliśmy. Dostał kilka razy po pazurkach i już
      jest - jakby kulturalniejszy. Ponadto dzięki adminowi, który czyścił wypowiedzi
      nie na temat, „pisarz” trzyma się albo swojego wątku, albo pisze na temat i
      to... o dziwo w kulturny sposób.
      • stary.milosnik Re: Forum Sulejówka 23.09.04, 22:06
        Gość portalu: Sąsiad napisał(a):

> „pisarz” trzyma się albo swojego wątku, albo pisze na
        > temat i to... o dziwo w kulturny sposób.

To ciekawe, co piszesz. Bo ja go znam od 25 lat, pamiętam jego "tfurczość" w
        pierwszym bodajże pisemku wesołowskim, i nie za bardzo potrafię uwierzyć, żeby
        mógł się powstrzymać od babrania się w fekaliach, żeby chociaż tydzień
        wytrzymał bez kpin, żartów z ludzi ginących w obozach zagłady sześćdziesiąt lat
        temu, żeby chociaż jeden dzień mógł wytrzymać bez obrzucania innych błotem. Ja
        po prostu w bajki nie wierzę...

Ale mimo wszystko trzymajcie się i nie dajcie się!
        Pozdrawiam - Stary Miłośnik
        • Gość: Sąsiad Re: Forum Sulejówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:41
          Oj, oj. Nie piszę, że od razu nikogo błotem nie obrzuca, zauważam, że w
          porównaniu do waszego forum nie używa słów wulgarnych itp… Jednak jego sposób
          wyrażania się pozostawia wiele do życzenia. Wypowiedzi nieuporządkowane i
          półsłówkami są dalej w normie, jednak niema w nich wulgaryzmów.
          Pozdrawiam.
          Sąsiad
          • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 24.09.04, 03:41
            Ja też pozdrawiam
          • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:32

> Oj, oj. Nie piszę, że od razu nikogo błotem nie obrzuca, zauważam, że w
            > porównaniu do waszego forum nie używa słów wulgarnych itp… Jednak jego sp
            > osób
            > wyrażania się pozostawia wiele do życzenia. Wypowiedzi nieuporządkowane i
            > półsłówkami są dalej w normie, jednak niema w nich wulgaryzmów.
            > Pozdrawiam.
            > Sąsiad
            CHYBA BRAKUJE CI ICH. PRZYZNAJ SIĘ. LUBISZ OTRZYMYWAĆ PORZADNE WIĄZANKI.
            zASŁUGUJESZ NA NIE OBRZYDLIWCU!
        • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 24.09.04, 03:42
          A my sie znamy? Tragiczne
          • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:33
            krzysztofplebs napisał:

> A my sie znamy? Tragiczne
            ALE PRAWDZIWE!
        • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 24.09.04, 04:09
          pisarzem się nie mienię, więc zbytnia łaskawość. A w tym obozie był np. jeden
          kombatant z Wesołej, który obok "Cyrana" był czołowym kapo. Czy mam go za to
          publicznie na łamach wycałować?! Jeszcze ten śmieć żyje, ale nie żyją już ci,
          którym "dogadzał" w obozie...
          • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:02
            Ostrożnie Plebs...
            • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 01:14
              nikita121 napisała:

> Ostrożnie Plebs...
              No nie oczywiście tego oświęcimskiego sprzedawczyka całować nie będę!
          • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:35
            krzysztofplebs napisał:

> pisarzem się nie mienię, więc zbytnia łaskawość. A w tym obozie był np. jeden
            > kombatant z Wesołej, który obok "Cyrana" był czołowym kapo. Czy mam go za to
            > publicznie na łamach wycałować?! Jeszcze ten śmieć żyje, ale nie żyją już ci,
            > którym "dogadzał" w obozie...
            NA CO CZEKASZ, DAWAJ GOŚCIA na tapetę!
            • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 01:15
              nikita121 napisała:

> krzysztofplebs napisał:
              >
              > > pisarzem się nie mienię, więc zbytnia łaskawość. A w tym obozie był np. j
              > eden
              > > kombatant z Wesołej, który obok "Cyrana" był czołowym kapo. Czy mam go za
              > to
              > > publicznie na łamach wycałować?! Jeszcze ten śmieć żyje, ale nie żyją już
              > ci,
              > > którym "dogadzał" w obozie...
              > NA CO CZEKASZ, DAWAJ GOŚCIA na tapetę!
              Niech się jeszcze troche pomęczy, bo on wie, że ja wiem. Słodka jest zemsta
              PLEBSA...
              • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 01:19
                krzysztofplebs napisał:

> nikita121 napisała:
                >
                > > krzysztofplebs napisał:
                > >
                > > > pisarzem się nie mienię, więc zbytnia łaskawość. A w tym obozie był
                > np. j
                > > eden
                > > > kombatant z Wesołej, który obok "Cyrana" był czołowym kapo. Czy mam
                > go za
                > > to
                > > > publicznie na łamach wycałować?! Jeszcze ten śmieć żyje, ale nie ży
                > ją już
                > > ci,
                > > > którym "dogadzał" w obozie...
                > > NA CO CZEKASZ, DAWAJ GOŚCIA na tapetę!
                > Niech się jeszcze troche pomęczy, bo on wie, że ja wiem. Słodka jest zemsta
                > PLEBSA...
                NIKITY JESZCZE SŁODSZA...
      • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:30

> Tu muszę przyznać Krzysiu ma rację! Dyskusja jest na wysokim poziomie, Plebs

>
        > początkowo zaniżył, ale się nie daliśmy. Dostał kilka razy po pazurkach i już
        > jest - jakby kulturalniejszy. Ponadto dzięki adminowi, który czyścił
        wypowiedzi
        >
        > nie na temat, „pisarz” trzyma się albo swojego wątku, albo pisze na
        > temat i
        > to... o dziwo w kulturny sposób.
        TY TEŻ WKRÓTCE ZOSTANIESZ WYCZYSZCZONY SĄSIEDZIE. NIE PRZEZ ADMINA, ALE
        OBSERWATORA
      • nikita121 Re: Forum Sulejówka 25.10.04, 18:08

> Tu muszę przyznać Krzysiu ma rację! Dyskusja jest na wysokim poziomie, Plebs

>
        > początkowo zaniżył, ale się nie daliśmy. Dostał kilka razy po pazurkach i już
        > jest - jakby kulturalniejszy. Ponadto dzięki adminowi, który czyścił
        wypowiedzi
        >
        > nie na temat, „pisarz” trzyma się albo swojego wątku, albo pisze na
        > temat i
        > to... o dziwo w kulturny sposób.
        Wszystko do cZasu, sąsiedzie...
    • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:20

> Widzę, że macie problemy, z forum oraz jego użytkownikami. Czemu nie
      > stworzycie własnego, bez korzystania z gazety.pl? Forum Sulejówek gazeta.pl
      > zostało zdobyte przez „pisarza”, który zresztą przyczynił się pośre
      > dnio do
      > spopularyzowania nowego, znajdującego się pod adresem
      > sulejowek.ten.com.pl/
      > Zapraszam do odwiedzin. Stworzyło je (przypuszczam) kilku zapaleńców i przy
      > wykorzystaniu szerzącej się dyskusji w miejskiej księdze gości (co było
      > powodem jej zamknięcia), wypłynęło i zdobyło sobie rzeszę czytelników, o czym
      > świadczy ilość odwiedzin w ciągu tak krótkiego czasu jego istnienia. Jest na
      > tym forum miejsce dla sąsiadów.
      > Pozdrawiam.
    • nikita121 Re: Forum Sulejówka 24.10.04, 00:22

> dnio do
      > sulejowek.ten.com.pl/
      > Pozdrawiam.
      Przeszkadza ci zgredzie nasza obecność? O jakiego pisarza ci chodzi?1
      • krzysztofplebs Re: O pisarza? 24.10.04, 01:18
        On się nie zna na pisarzach, zresztą tak naprawdę nie wiadomo na czym się zna
        to truchełko...
    • nikita121 Re: Forum Sulejówka 25.10.04, 18:01

> dnio do
      > sulejowek.ten.com.pl/
      > Pozdrawiam.
      czy dla mnie tez się znajdzie?
    • nikita121 Re: Forum Sulejówka 25.10.04, 18:12

> dnio do
      > sulejowek.ten.com.pl/
      > Pozdrawiam.
      Zostało zdobyte przez fanów PLEBSA. Hura! Nareszcie!
      • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 25.10.04, 22:55
        nikita121 napisała:
        Jest na tym forum miejsce dla sąsiadów.
        Pozdrawiam.
        Zostało zdobyte przez fanów PLEBSA. Hura! Nareszcie!
        Wygrana bitwa, a nawet kilka bitew to jeszcze nie victoria, Nikita nie
        podniecaj się niezdrowo, pracuj dalej i poszukaj mi OBSERWATORA, bo gdzieś się
        znowu zadział.
        • nikita121 Re: Forum Sulejówka 26.10.04, 00:06
          Spadaj PLEBS,myślisz że jestem jego przyzwoitką? Sam go sobie poszukaj! Chyba
          się zwielokrotnił...Ha, ha. ha
          • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 26.10.04, 00:27
            nikita121 napisała:

> Spadaj PLEBS,myślisz że jestem jego przyzwoitką? Sam go sobie poszukaj! Chyba
            > się zwielokrotnił...Ha, ha. ha
            Niemożliwe, ta choroba, która panuje w Starej Miłośnie, w stadle fafików,
            kirke, oponentów i jak im tam, nie atakuje ludzi normalnych takich, jak Ty,
            czy Obserwator... A propos, chyba im zamknęli jakąś kawiarenkę internetową bo
            ucichło to cale tałatajstwo!
            • obserwator.2236 Re: Forum Sulejówka 26.10.04, 00:38
              Plebs, nie podpowiadaj Nikicie. Niech sama uczy się... Jasne, że zamknęli. Kto
              by trzymał takie wściekłe bydło!
              • krzysztofplebs Re: Importowany Anonim z Sulejówka 26.10.04, 20:12
                eraser19 ( witam, witam) na Forum GW Sulejówek napisał:
                Nie rozumiem...Kto dla Anonima jest bandą idiotów?
                Na pewno przede wszystkim on sam. Obiecałem wprawdzie Tammarowi, że go nie będę
                tu przenosić, ale ponieważ kolejne inwektywy Anonima są reakcją na wypowiedzi
                między innymi Tammara muszę zrobić wyjątek. A oto ostatnie wypowiedzi na
                Forum "NS":
                Wysłany: Paź 26, 2004 14:08:42
                Cytat
                Popieram Pana Krzysztofa w sprawie Anonimów, jeśli się wypowiadacie to
                postawcie jakiś znak. Piszę o tym, dlatego że w wypadku dyskusji, gdy pojawia
                się kilka anonimów pod rząd, łatwiej jest odpowiadać na konkretny niż pisać np.
                anonimowi z 14:18 itp.
                Nie wyganiajcie Plebsa. Ja myślę tak: to co tam wyprawia (mowa o forum GW) to
                jego prywatna sprawa, każdy z nas na ten temat ma swoją wyrobioną opinię.
                Jednak marka zwana Krzysztofplebs, ma (moim zdaniem) dwa oblicza, do póki Pan
                Krzysztof pokazuję „jakość” to ok. Stanowimy na tym forum mozaikę, między
                innymi, dlatego są ciekawe dyskusje, a Plebs jest częścią tej układanki. W
                wypadku, gdy pojawią się wypowiedzi podobne do tych na GW, można zawsze dać
                propozycje usunięcia postu, a jeśli ktoś będzie natrętny i notorycznie będzie
                poniżej odpowiedniego poziomu, to Admin przecież może mu zabronić pozostawiania
                wiadomości.. Ciekaw jestem; kto zarządza forami Sulejówka i Wesołej, większość
                postów powinna być już dawno „wypikowana”, wina za wygląd forów spoczywa
                również na ich założycielu i opiekunie (zapewne w jednej osobie), a nie tylko
                na „kwartecie regionalnym”.
                Czekam Panie Plebs na ciekawe tematy do dyskusji (bez chamstwa), a… proszę bez
                nazwisk, na razie chcę odpocząć od pomówień, oskarżeń itd. Może jakiś mniej
                ciekawy problem, ale lżejszy w odbiorze, np. śmieci, albo coś podobnego?
                Pozdrawiam Tammar.
                Anonim
                Wysłany: Paź 26, 2004 15:21:49
                Cytat
                Rozumiem, ze ten drab trzyma Pana w szachu, bo wie kim Pan jest. Nie można miec
                wyrobionego zdania o chuliganie i jednocześnie zapraszać go do dyskusji, być
                może z tą jego sforą.Pokazał na co go stać.i jeśli kiedykolwiek miał jakąś
                markę, to ją stracił.Kto z kim przestaje, takim się staje. Pan jest młodym i
                uczciwym człowiekiem, ale nie miał Pan jeszcze możliwości poznania draństw tego
                Swiata, a szczególnie półświatka lokalnej polityki i lepiej, żeby Pan go nie
                poznał. Natomiast on te mechanizmy zna, a niektóre opanował do mistrzostwa i
                uprawia je z sadystyczną przyjemnością, czego wyraz daje od długiego czasu na
                obydwu Forach GW - wesołowskim i Sulejówka.Jeśli Państwo uważacie, ze jest to
                jego prywatną sprawą, to go na tym Forum akceptujcie i niech Wam dalej robi
                wodę z mózgu. Pozdrawiam Anonim.
                tammar
                Użytkownik
                Wysłany: Paź 26, 2004 16:12:21
                Cytat
                W jakim szach??? Szanowny Anonimie, to że domyślił się moich danych osobowych,
                to nie znaczy, że się boję że je ujawni. Nie mam czego się wstydzić, więc nic
                mi nie grozi. Plebs i tak nie ujawni tego, co wie (raczej niewiele), a jeśli
                nawet, to wie - co się stanie. Poza tym gdybym się bał, to zmieniłbym ksywkę.
                „Pan jest młodym i uczciwym człowiekiem, ale nie miał Pan jeszcze możliwości
                poznania draństw tego Swiata, a szczególnie półświatka lokalnej polityki i
                lepiej, żeby Pan go nie poznał.”
                Oj miałem okazję, w końcu aż taki młody nie jestem - jak sądzisz Anonimie.
                Znam dobrze, lokalną politykę, znam niektórych „działaczy” osobiście,
                niektórych poznałem w nieprzyjemnych okolicznościach. Wyrobiłem sobie już
                zdanie na temat wielu osób, z tego maluśkiego - naszego świata. Może dlatego
                toleruję niektóre rozważania Plebsa, mimo że wiem, iż niema On dowodów na to,
                co w postach i artykułach w sprytny sposób ubiera w słowa (tak aby nikt go nie
                oskarżył), wiem jednak, że jest w tym troszkę prawdy. Wiem, kiedy ktoś odwraca
                kota ogonem, wiem kiedy Plebs plecie, żeby pleść, wiem kiedy ktoś chce nakłonić
                kogoś do czynów nagannych (to do ciebie Plebs). Jednak może czas skończyć tą
                dziwną wojnę, może warto zacząć nowe tematy i już więcej do tego nie wracać.
                Kieruję te słowa również do Ciebie Plebs, po co przerzucasz posty na GW?
                Prowokacja? A może chcesz, aby tu Cię za to atakowali? Opanujcie się wszyscy,
                może nie warto być tak zajadłym?
                Pozdrawiam Tammar.
                PS. Jeśli kwartet (znaczy tercet) chce pogadać, to ich zaproś tu do dyskusji.
                Jestem pewien, że po kilku publikacjach wylecą z hukiem. A może boją się
                normalnie dyskutować?
                Anonim
                Wysłany: Paź 26, 2004 17:34:37
                Cytat
                Ledwo poszedłem na urlop, a widzę już pełno wypowiedzi nadających sie tylko do
                wyrzucenia. jesli ktos musi coś, komu wygarnąć, niech to robi inteligentnie. Bo
                będziemy musiali z adminem zmienić politykę społeczną rządzącą na tym forum.
                Ograniczymy wolność wypowiedzi, wprowadzimy surowsze kary... Co Państow na to?
                Pozdrawiam, Atomek.
                krzysztofplebs
                Użytkownik
                Wysłany: Paź 26, 2004 18:01:01
                Cytat Edytuj
                Z Anonimem ( tym zajadłym) , jak już napisałem nie będę dyskutował, bo nie chcę
                się zniżać. Tammar oczywiście nie ma się czego bać! Natomiaswt zarzuty
                przerzucania sa nie na miejscu, jeśli Anonim ( ten Anonim, a nie inny)
                triumfalnie obwieścił, że coś się dzieje na Forum Wesoła i Sulejówek GW.
                Szkoda, że nie było Anonima ( tego właśnie) gdy szczególnie na forum Wesoła
                różne "fafiki, kirke i starzy miłośnicy", a nawet podpisujący się
                bezczelnie "krzysztof plebs" opluwali mnie od stóp do głów tylko dlatego, że
                ośmieliłem się poprzeć burmistrza - a obecnie i posła i burmistrza Jacka
                Wojciechowicza, który im ( Andrzejowi Bemowi, Zdzieborskim, Jastrzębskim,
                Wilkom i innym) nie pasował do układu. Ich układu... A nie pasował, bo
                przerastał ich intelektualnie o głowę. Czy uważasz Tammar, że nie p[otrafie
                zrobic użytku z wieloletniego dziennikarskiego doświadczenia, nie mówiąc o
                kursach specjalnych, np. teorii propagandy?! Potrafię, ale wtedy przeważnie
                ludzie reagują już tylko chamstwem, pomówieniami, bo nie mają argumentów. W tym
                języku - aczkolwiek niechętnie - też jednakowoż potrafię rozmawiać, jak
                muszę...

• krzysztofplebs Re: Importowany Anonim z Sulejówka 26.10.04, 20:30

Re: Ale kucharz?!
                  Autor: krzysztofplebs
                  Data: 26.10.2004 20:29
                  Kucharz od gnojóweczki - sulejówecki anonimek: Wysłany: Paź 26, 2004 15:31:48
                  Cytat
                  Anonim:
                  Tu nie chodzi o poziom, tylko o zastraszanie i gnojenie ludzi w podły sposób,
                  bez względu na to, kto jest ofiarą. Dziś Borys, Baba Jaga, a jutro może ty!
                  Jeszcze tego nie pojąłeś?
                  krzysztofplebs
                  Użytkownik
                  Wysłany: Paź 26, 2004 18:25:17
                  Cytat Edytuj
                  A kto przygotował wprzódy gnojóweczkę? Ja, czy borys?

• eraser19 Re: Eksportowć z powrotem! 26.10.04, 20:52
                  krzysztofplebs napisał:

> eraser19 ( witam, witam) na Forum GW Sulejówek napisał:
                  > Nie rozumiem...Kto dla Anonima jest bandą idiotów?
                  > Na pewno przede wszystkim on sam. Obiecałem wprawdzie Tammarowi, że go nie
                  będę
                  >
                  > tu przenosić, ale ponieważ kolejne inwektywy Anonima są reakcją na wypowiedzi
                  > między innymi Tammara muszę zrobić wyjątek. A oto ostatnie wypowiedzi na
                  > Forum "NS":
                  > Wysłany: Paź 26, 2004 14:08:42
                  > Cytat
                  > Popieram Pana Krzysztofa w sprawie Anonimów, jeśli się wypowiadacie to
                  > postawcie jakiś znak. Piszę o tym, dlatego że w wypadku dyskusji, gdy pojawia
                  > się kilka anonimów pod rząd, łatwiej jest odpowiadać na konkretny niż pisać
                  np.
                  >
                  > anonimowi z 14:18 itp.
                  > Nie wyganiajcie Plebsa. Ja myślę tak: to co tam wyprawia (mowa o forum GW) to
                  > jego prywatna sprawa, każdy z nas na ten temat ma swoją wyrobioną opinię.
                  > Jednak marka zwana Krzysztofplebs, ma (moim zdaniem) dwa oblicza, do póki Pan
                  > Krzysztof pokazuję „jakość” to ok. Stanowimy na tym forum mozaikę,
                  > między
                  > innymi, dlatego są ciekawe dyskusje, a Plebs jest częścią tej układanki. W
                  > wypadku, gdy pojawią się wypowiedzi podobne do tych na GW, można zawsze dać
                  > propozycje usunięcia postu, a jeśli ktoś będzie natrętny i notorycznie będzie
                  > poniżej odpowiedniego poziomu, to Admin przecież może mu zabronić
                  pozostawiania
                  >
                  > wiadomości.. Ciekaw jestem; kto zarządza forami Sulejówka i Wesołej,
                  większość
                  > postów powinna być już dawno „wypikowana”, wina za wygląd forów spo
                  > czywa
                  > również na ich założycielu i opiekunie (zapewne w jednej osobie), a nie tylko
                  > na „kwartecie regionalnym”.
                  > Czekam Panie Plebs na ciekawe tematy do dyskusji (bez chamstwa), a… prosz
                  > ę bez
                  > nazwisk, na razie chcę odpocząć od pomówień, oskarżeń itd. Może jakiś mniej
                  > ciekawy problem, ale lżejszy w odbiorze, np. śmieci, albo coś podobnego?
                  > Pozdrawiam Tammar.
                  > Anonim
                  > Wysłany: Paź 26, 2004 15:21:49
                  > Cytat
                  > Rozumiem, ze ten drab trzyma Pana w szachu, bo wie kim Pan jest. Nie można
                  miec
                  >
                  > wyrobionego zdania o chuliganie i jednocześnie zapraszać go do dyskusji, być
                  > może z tą jego sforą.Pokazał na co go stać.i jeśli kiedykolwiek miał jakąś
                  > markę, to ją stracił.Kto z kim przestaje, takim się staje. Pan jest młodym i
                  > uczciwym człowiekiem, ale nie miał Pan jeszcze możliwości poznania draństw
                  tego
                  >
                  > Swiata, a szczególnie półświatka lokalnej polityki i lepiej, żeby Pan go nie
                  > poznał. Natomiast on te mechanizmy zna, a niektóre opanował do mistrzostwa i
                  > uprawia je z sadystyczną przyjemnością, czego wyraz daje od długiego czasu na
                  > obydwu Forach GW - wesołowskim i Sulejówka.Jeśli Państwo uważacie, ze jest to
                  > jego prywatną sprawą, to go na tym Forum akceptujcie i niech Wam dalej robi
                  > wodę z mózgu. Pozdrawiam Anonim.
                  > tammar
                  > Użytkownik
                  > Wysłany: Paź 26, 2004 16:12:21
                  > Cytat
                  > W jakim szach??? Szanowny Anonimie, to że domyślił się moich danych
                  osobowych,
                  > to nie znaczy, że się boję że je ujawni. Nie mam czego się wstydzić, więc nic
                  > mi nie grozi. Plebs i tak nie ujawni tego, co wie (raczej niewiele), a jeśli
                  > nawet, to wie - co się stanie. Poza tym gdybym się bał, to zmieniłbym ksywkę.
                  > „Pan jest młodym i uczciwym człowiekiem, ale nie miał Pan jeszcze możliwo
                  > ści
                  > poznania draństw tego Swiata, a szczególnie półświatka lokalnej polityki i
                  > lepiej, żeby Pan go nie poznał.”
                  > Oj miałem okazję, w końcu aż taki młody nie jestem - jak sądzisz Anonimie.
                  > Znam dobrze, lokalną politykę, znam niektórych „działaczy” osobiści
                  > e,
                  > niektórych poznałem w nieprzyjemnych okolicznościach. Wyrobiłem sobie już
                  > zdanie na temat wielu osób, z tego maluśkiego - naszego świata. Może dlatego
                  > toleruję niektóre rozważania Plebsa, mimo że wiem, iż niema On dowodów na to,
                  > co w postach i artykułach w sprytny sposób ubiera w słowa (tak aby nikt go
                  nie
                  > oskarżył), wiem jednak, że jest w tym troszkę prawdy. Wiem, kiedy ktoś
                  odwraca
                  > kota ogonem, wiem kiedy Plebs plecie, żeby pleść, wiem kiedy ktoś chce
                  nakłonić
                  >
                  > kogoś do czynów nagannych (to do ciebie Plebs). Jednak może czas skończyć tą
                  > dziwną wojnę, może warto zacząć nowe tematy i już więcej do tego nie wracać.
                  > Kieruję te słowa również do Ciebie Plebs, po co przerzucasz posty na GW?
                  > Prowokacja? A może chcesz, aby tu Cię za to atakowali? Opanujcie się wszyscy,
                  > może nie warto być tak zajadłym?
                  > Pozdrawiam Tammar.
                  > PS. Jeśli kwartet (znaczy tercet) chce pogadać, to ich zaproś tu do dyskusji.
                  > Jestem pewien, że po kilku publikacjach wylecą z hukiem. A może boją się
                  > normalnie dyskutować?
                  > Anonim
                  > Wysłany: Paź 26, 2004 17:34:37
                  > Cytat
                  > Ledwo poszedłem na urlop, a widzę już pełno wypowiedzi nadających sie tylko
                  do
                  > wyrzucenia. jesli ktos musi coś, komu wygarnąć, niech to robi inteligentnie.
                  Bo
                  >
                  > będziemy musiali z adminem zmienić politykę społeczną rządzącą na tym forum.
                  > Ograniczymy wolność wypowiedzi, wprowadzimy surowsze kary... Co Państow na
                  to?
                  > Pozdrawiam, Atomek.
                  > krzysztofplebs
                  > Użytkownik
                  > Wysłany: Paź 26, 2004 18:01:01
                  > Cytat Edytuj
                  > Z Anonimem ( tym zajadłym) , jak już napisałem nie będę dyskutował, bo nie
                  chcę
                  >
                  > się zniżać. Tammar oczywiście nie ma się czego bać! Natomiaswt zarzuty
                  > przerzucania sa nie na miejscu, jeśli Anonim ( ten Anonim, a nie inny)
                  > triumfalnie obwieścił, że coś się dzieje na Forum Wesoła i Sulejówek GW.
                  > Szkoda, że nie było Anonima ( tego właśnie) gdy szczególnie na forum Wesoła
                  > różne "fafiki, kirke i starzy miłośnicy", a nawet podpisujący się
                  > bezczelnie "krzysztof plebs" opluwali mnie od stóp do głów tylko dlatego, że
                  > ośmieliłem się poprzeć burmistrza - a obecnie i posła i burmistrza Jacka
                  > Wojciechowicza, który im ( Andrzejowi Bemowi, Zdzieborskim, Jastrzębskim,
                  > Wilkom i innym) nie pasował do układu. Ich układu... A nie pasował, bo
                  > przerastał ich intelektualnie o głowę. Czy uważasz Tammar, że nie p[otrafie
                  > zrobic użytku z wieloletniego dziennikarskiego doświadczenia, nie mówiąc o
                  > kursach specjalnych, np. teorii propagandy?! Potrafię, ale wtedy przeważnie
                  > ludzie reagują już tylko chamstwem, pomówieniami, bo nie mają argumentów. W
                  tym
                  >
                  > języku - aczkolwiek niechętnie - też jednakowoż potrafię rozmawiać, jak
                  > muszę...
                  > I strzyżą i liżą. Nic z tego nie rozumiem Plebs...
                  >
                  >
                  • krzysztofplebs Re: Exportu nie przyjmą! 26.10.04, 20:58
                    Chyba nawet w Sulejówku takiego exportu ( dla nich importu) nie przyjmą. Może
                    go do Chełma bo tam ze swoją fryzurą wśród przypylonych przez cement by się nie
                    wyróżniał...
                    • Gość: Fafik Re: Exportu nie przyjmą! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 23:00
                      Plebs - co ty pier.... Wiele razy byłeś namawiany do rzeczowej i inteligentnej
                      dyskusji. Jedyny odzew w sprawach dla ciebie niewygodnych to obelgi,
                      znieważanie, które nasilają się w ostatnim czasie(zarówno do mnie jak i innych
                      forumowiczów).Jak nie masz racji to nie oznacza, że jeszteś zastraszany. Wprost
                      przeciwnie - pojawiły się pod adresem forumowiczów groźby z twojej strony i ze
                      strony twoich podublowanych kont. Broń się,kontrargumentuj itp. Jeśli
                      bezpodstawnie atakują twego burmistrza to napisz o jego zasługach, wyczynach,
                      osiągnięciach dla miasta, dzielnicy, świata i w ogóle. No ale z tym to już nie
                      tak łatwo.... Łatwiej powiedzieć komuś - spadaj do budy itp...
                      • krzysztofplebs Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! 26.10.04, 23:11
                        Gość portalu: Fafik napisał(a):

> Plebs - co ty pier.... Wiele razy byłeś namawiany do rzeczowej i
                        inteligentnej
                        > dyskusji. Jedyny odzew w sprawach dla ciebie niewygodnych to obelgi,
                        > znieważanie, które nasilają się w ostatnim czasie(zarówno do mnie jak i
                        innych
                        > forumowiczów).Jak nie masz racji to nie oznacza, że jeszteś zastraszany.
                        Wprost
                        >
                        > przeciwnie - pojawiły się pod adresem forumowiczów groźby z twojej strony i
                        ze
                        > strony twoich podublowanych kont. Broń się,kontrargumentuj itp. Jeśli
                        > bezpodstawnie atakują twego burmistrza to napisz o jego zasługach, wyczynach,
                        > osiągnięciach dla miasta, dzielnicy, świata i w ogóle. No ale z tym to już
                        nie
                        > tak łatwo.... Łatwiej powiedzieć komuś - spadaj do budy itp...
                        po prostu fafik musiałem dostosować się do waszego, szeregowiec Fafik poziomu i
                        po tym właśnie zniżeniu: spadaj do budy!
                        • Gość: Fafik Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 23:24
                          Plebs ty się nie zniżasz - ty po prostu nie potrafisz dostosować się do
                          wyższego poziomu.
                          • krzysztofplebs Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! 26.10.04, 23:36

> Plebs ty się nie zniżasz - ty po prostu nie potrafisz dostosować się do
                            > wyższego poziomu.
                            Twój poziom jest na wysokości ogona. Barrrrrdzao wysoko! Czy jesteś na pewno
                            jamnikiem?
                            • Gość: Fafik Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 23:40
                              Czytałem Plebs na forum Sulejówka, że ty w szkole bystrzak byłeś. Lata robią
                              swoje co doskonale widać na naszym forum.
                              • krzysztofplebs Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! 26.10.04, 23:42

> Czytałem Plebs na forum Sulejówka, że ty w szkole bystrzak byłeś. Lata robią
                                > swoje co doskonale widać na naszym forum.
                                Na pewno w tak znakomitej szkole jak LO w Sulejówku nie terminowałeś, tobie
                                nawet lata nie pomogą...
                                • obserwator.2236 Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! 26.10.04, 23:53
                                  krzysztofplebs napisał:

> Gość portalu: Fafik napisał(a):
                                  >
                                  > > Czytałem Plebs na forum Sulejówka, że ty w szkole bystrzak byłeś. Lata ro
                                  > bią
                                  > > swoje co doskonale widać na naszym forum.
                                  > Na pewno w tak znakomitej szkole jak LO w Sulejówku nie terminowałeś, tobie
                                  > nawet lata nie pomogą...
                                  ANI PUDER RÓŻ...
                              • obserwator.2236 Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! 26.10.04, 23:52

> Czytałem Plebs na forum Sulejówka, że ty w szkole bystrzak byłeś. Lata robią
                                > swoje co doskonale widać na naszym forum.
                                Jeżeli już, to szczekałeś a nie czytałeś. Nie przedrzeźniaj ludzi pchlarzu!
                                • krzysztofplebs Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! 26.10.04, 23:53
                                  obserwator.2236 napisała:

>
                                  > > Czytałem Plebs na forum Sulejówka, że ty w szkole bystrzak byłeś. Lata ro
                                  > bią
                                  > > swoje co doskonale widać na naszym forum.
                                  > Jeżeli już, to szczekałeś a nie czytałeś. Nie przedrzeźniaj ludzi pchlarzu!
                                  Na pchły najlepszy jest dtt
                          • obserwator.2236 Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! 26.10.04, 23:48

> Plebs ty się nie zniżasz - ty po prostu nie potrafisz dostosować się do
                            > wyższego poziomu.
                            A jaką rasę reprezentujesz FAFIK, mając na uwadze wyższy poziom?
                            • krzysztofplebs Re: Zniżyłem sie do was, Fafik!! 26.10.04, 23:54
                              obserwator.2236 napisała:

>
                              > > Plebs ty się nie zniżasz - ty po prostu nie potrafisz dostosować się do
                              > > wyższego poziomu.
                              > A jaką rasę reprezentujesz FAFIK, mając na uwadze wyższy poziom?
                              Pewnie to jamnik dolnozaworowy, ale mmnie przypomina ratlerka...
                      • obserwator.2236 Re: Exportu nie przyjmą! 26.10.04, 23:45

> Plebs - co ty pier.... Wiele razy byłeś namawiany do rzeczowej i
                        inteligentnej
                        > dyskusji. Jedyny odzew w sprawach dla ciebie niewygodnych to obelgi,
                        > znieważanie, które nasilają się w ostatnim czasie(zarówno do mnie jak i
                        innych
                        > forumowiczów).Jak nie masz racji to nie oznacza, że jeszteś zastraszany.
                        Wprost
                        >
                        > przeciwnie - pojawiły się pod adresem forumowiczów groźby z twojej strony i
                        ze
                        > strony twoich podublowanych kont. Broń się,kontrargumentuj itp. Jeśli
                        > bezpodstawnie atakują twego burmistrza to napisz o jego zasługach, wyczynach,
                        > osiągnięciach dla miasta, dzielnicy, świata i w ogóle. No ale z tym to już
                        nie
                        > tak łatwo.... Łatwiej powiedzieć komuś - spadaj do budy itp...
                        No to na łańcuch, kundlu!
                        • krzysztofplebs Re: Exportu nie przyjmą! 26.10.04, 23:46
                          Niezbyt długi, żebys się przypadkiem na nim nie powiesił, jak ten dupek w
                          celi...
                          • karp Do plebsu 28.10.04, 02:08
                            plebsie forumowy (zarówno do tkm-a jak i jego, pożal się Boże,współwyznawców):
                            podoba się internet , prawda ? Podniecasz się nim jak głodny pies skwarkami,
                            puszysz i klepiesz trzy po trzy, byle tylko zaistnieć i byle pokazać, że
                            komputer każdy może mieć, nawet takie niedorajdy jak ty :)
                            Tak jak małemu dziecku pokazując palec, żeby się zaśmiało tak tobie wystarczy
                            pusty post wysłać, żebyś prawie się nie spuścił z radości... Ale głowa do góry,
                            na pewno ci się już nie pogorszy, bo fakt takiego otumanienia musieliby w
                            jakiejś księdze rekordów zapisać.

• krzysztofplebs Re: Jaqk zwykle do siebie 28.10.04, 08:20
                              Jak zwykle piszesz do siebie. Szkopuł w tym, że ty się nawet nie możesz
                              spuścić. Już ci pisałem, że jedyne spuszczanie jakie ci pozostało to spuszcenie
                              wody po sobie. Na zawsze. Amen!
                              • Gość: nina Re: Jaqk zwykle do siebie IP: *.k.mcnet.pl 28.10.04, 12:10
                                hej co tam Krzysztofie?
                                • krzysztofplebs Re: Jaqk zwykle do siebie 28.10.04, 22:52
                                  Nic Nineczko.
                              • Gość: Nina Ludzie dwa lata mnie w Sulejówku nie bylo!! IP: *.k.mcnet.pl 28.10.04, 12:12
                                Co tu sie dzieje, takie fajne miasto a takie beznadziejne forum?
                                • stary.milosnik Re: Ludzie dwa lata mnie w Sulejówku nie bylo!! 28.10.04, 17:46
                                  Gość portalu: Nina napisał(a):

> Co tu sie dzieje, takie fajne miasto a takie beznadziejne forum?

To źle z Tobą! Tylko dwa lata, a już uciekło ze świadomości, że Sulejówek to
                                  nie Wesoła i odwrotnie??? :-)
                                  • krzysztofplebs Re: Ludzie dwa lata mnie w Sulejówku nie bylo!! 28.10.04, 22:54
                                    Po raz pierwszy stary.milosniku jesteś bystry, do tej pory dorównywałeś tylko
                                    wodzie w klozecie...
                                • obserwator.2236 Re: Ludzie dwa lata mnie w Sulejówku nie bylo!! 28.10.04, 21:44
                                  Gość portalu: Nina napisał(a):

> Co tu sie dzieje, takie fajne miasto a takie beznadziejne forum?
                                  MIASTO MOŻE I FAJNE, ALE MIESZKAŃCY DO DUPY...
                                  • Gość: Mieszkaniec Re: Ludzie dwa lata mnie w Sulejówku nie bylo!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.04, 17:43
                                    Jak ci mieszkańcy nie odpowiadają - nie męcz się i wyprowadź z Wesołej
                                • krzysztofplebs Re: Ludzie dwa lata mnie w Sulejówku nie bylo!! 28.10.04, 22:53
                                  W Sulejówku, czy w dzielnicy Warszawy - Wesołej?
                            • obserwator.2236 Re: Do plebsu 28.10.04, 21:41
                              karp napisał:

> plebsie forumowy (zarówno do tkm-a jak i jego, pożal się Boże,współwyznawców):
                              > podoba się internet , prawda ? Podniecasz się nim jak głodny pies skwarkami,
                              > puszysz i klepiesz trzy po trzy, byle tylko zaistnieć i byle pokazać, że
                              > komputer każdy może mieć, nawet takie niedorajdy jak ty :)
                              > Tak jak małemu dziecku pokazując palec, żeby się zaśmiało tak tobie wystarczy
                              > pusty post wysłać, żebyś prawie się nie spuścił z radości... Ale głowa do
                              góry,
                              >
                              > na pewno ci się już nie pogorszy, bo fakt takiego otumanienia musieliby w
                              > jakiejś księdze rekordów zapisać.
                              >WIDZĘ KARP, ŻE SPODOBAŁO CI SIE TO FORUM, O CZYM ŚWIADCZA TAK CZĘSTE
                              ODWIEDZINY. SZKODA, ŻE DWA DNI ZAJUJE CI STUKANIE W KLAWIATURĘ, ZANIM ZDOŁASZ
                              COŚ Z SIBIE WYDUSIĆ, A RACZEJ WYRZYGAĆ. NIEDOBRZE ROBI MI SIĘ, KIEDY CZYTAM TE
                              TWOJE BZDETY, TAKŻE PRZYMKNIJ SIĘ CHOCIAŻ NA JAKIŚ CZAS. cHYBA, ŻE LUBISZ
                              CHLAPAĆ SIĘ W BŁOCIE. CHĘTNIE CIĘ W NIM WYTARZAM...
                              >
                              • krzysztofplebs Re: Do plebsu 28.10.04, 22:56
                                Obserwatorze, szkoda błota na tę kreaturę!
                                • eraser19 Re: Do kreatury 28.10.04, 23:19
                                  Ale ja bym tę kreaturę troszeczkę w tym bagienku wytytłał
                                  • obserwator.2236 Re: Do kreatury 28.10.04, 23:47
                                    Nie wiedziałem, że jestes taki zabawny ERASER...
                                    • krzysztofplebs Re: Do kreatury 29.10.04, 00:01
                                      Wyraźnie się dzisiaj wyrobił. Może "wziął na dzikość". Szaleje nawet na Forum
                                      warszawskim, nie mówiąc o mińskim...
                                      • eraser19 Re: Do kreatury 29.10.04, 00:21
                                        krzysztofplebs napisał:

> Wyraźnie się dzisiaj wyrobił. Może "wziął na dzikość". Szaleje nawet na Forum
                                        > warszawskim, nie mówiąc o mińskim...
                                        Nic na dzikość nie brałem i nie szaleję, tylko mnie to i owo wkurzyło!
                                        Natomiast wyraźnie brakuje mi dziś Nikity. No i oczywiście fafika z karpiem w
                                        mordzie. Ale cuchnęło!
    • radman2 Re: Forum Sulejówka 29.10.04, 22:43
      Witam wszystkich !!!mam ogromny problem dn 02.10.2004 zaginął mi pies bokser
      jest rudawy ma białą łatkę na karku i czarną obrożę proszę o pomoc NAGRODA !!!!
      szukam już cztery tygodnie i opadam z sił dzięki za jakieś sensowne info
      pozdrawiam proszę kierowac na adres katyak@o2.pl lub radman2@gazeta.pl
      • obserwator.2236 [...] 29.10.04, 23:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • nikita121 Re: Forum Sulejówka 29.10.04, 23:23
          HEY OBSERWATOR! DAWNO MNIE TUTAJ NIE BYŁO. CO TO ZA POSZUKIWACZ/ MOŻE SZUKA
          GUZA A NIE PSA?
        • krzysztofplebs Re: Już są w odwrocie! 29.10.04, 23:24
          Obserwatorze, czy ja zapieprzam? Ja staram się jak mogę, ale bez Waszej pomocy
          nie wydolę, bo tyle tych fafików, karpi, kundelków, sąsiadów i wszelkiej innej
          swołoczy, że aż mnie palce bolą. A co miałem powiedzieć przed kilkoma
          miesiącami, kiedy byłem sam przeciwko tej zgrai...Pozdrawiam Cię, ale martwię
          się o Nikitę, bo jej nieobecność jest długawa.
          • nikita121 Re: SZYBSZE RUCHY PLEBS 29.10.04, 23:44
            "O MNIE SIE NIE MARTW, JA SOBIE RADĘ DAM. JESTES TO JESTES A JAK CIE NIE MA, TO
            TEŻ NIWIELKI KRAM" HEY PLEBS! BUJAM SIE TU OD GODZINY, A TY NIE SPOSTRZEGASZ
            MOJEJ OBECNOŚCI. RUSZAJ SIĘ SZYBCIEJ, BO WIELE STRACISZ...
            • krzysztofplebs Re: SZYBSZE RUCHY PLEBS 29.10.04, 23:56
              Czekałem aż wytrzeźwiejesz Nikiciu, teraz do dzieła!!! Na barykady!
              • nikita121 Re: SZYBSZE RUCHY PLEBS 30.10.04, 00:47
                krzysztofplebs napisał:

> Czekałem aż wytrzeźwiejesz Nikiciu, teraz do dzieła!!! Na barykady!
                DZIS NA PEWNO NIE WYTRZEŹWIEJE PLEBSIKU! WYBIJ TO SOBIE Z GOWY. WŁASNIE
                ZACZYNAM CZWARTE PIWO, BO LEPIEJ ROZPIEPRZAC MI BARYKADY. A KOMP TEŻ ZDAJE SIĘ
                PRZYŚPIESZYŁ...
      • Gość: Rey(tan) Re: Forum Sulejówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:55
        radman - jeśli szukasz psa, napisz nowy temat, bo w tym natłoku nikt cię nie
        przeczyta a jeszcze oberwiesz niepotrzebnie od tych tam niżej i wyżej, bo
        przeszkadzasz im w debilnym mieleniu własnej mąki ( to taka choroba - nazywa
        sie uzależnienie od intrnetu i trudno leczy....)
        • krzysztofplebs Re: Forum Sulejówka 29.10.04, 23:58
          Czy byłbyś łaskaw wieloimienny nie szargać nazwiska Rey. To naprawdę nie dla
          ciebie?!
        • nikita121 Re: PSI KARP 30.10.04, 00:50
          KARP, TY DORADCO ZAGUBIONYCH DUSZ! IDX JUZ SPAĆ, BO MOZESZ NIE DOCZEKAC
          PORANKA! BAJ, BAJ FLĄDRO!
          • Gość: szerszeń Re: PSI KARP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 01:11
            Kita, ty jesteś kompletny zajob, żaden normalny chłopak się z tobą nie ożeni
            • nikita121 Re: MĄZ RZECZ NABYTA 30.10.04, 01:30
              NO JASNE, ZE NORMALNY NIE OŻENI SIE ZE MNĄ. JEDYNIE TY SPEŁNIASZ KRYTERIA.
              ZRESZTĄ, MĄZ RZECZ NABYTA SZERSZEŃ. JEDNO JEST PEWNE, ŻE TAKIEGO TRUTNIA JAK
              TY, NA PEWNO NIE ZECHCIAŁABYM. TYCH ŚMIERTELNIE KASAJĄCYCH OWADÓW JEST MNÓSTWO
              NA CAŁYM ŚWIECIE I MOGE ZMIENIAC ICH NICZYM RĘKAWICZKI W ZALEŻNOŚCI OD KOLORU
              SUKIENKI, WIESZ ZAJOBIE?!
              • Gość: szerszeń Re: MĄZ RZECZ NABYTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 01:45
                Nie bądż taka pewna siebie, nie jesteś już towarem pierwszej świerzości, a poza
                tym masz totalnego świra. Na całej linii. I brzydko się wyrażasz, bardzo
                brzydko Zestarzejesz się i nikt cie nie zechce. Nawet ja
                • nikita121 Re: MĄZ RZECZ NABYTA 30.10.04, 02:07
                  NIE BADŹ CHODZĄCĄ WYROCZNIĄ. ZECHCESZ MNIE ZECHCESZ, TYLKO UDAJESZ
                  ZAROZUMIALCA. BRZYDKO SIE WYRAŻAM?! DLA CIEBIE SZERSZEŃKU WSZYSTKO! JUZ WIĘCEJ
                  NIE BĘDĘ NADUŻYWAŁA ZBOCZONEJ, POLSKIEJ PISOWNI, ALE POD WARUNKIEM, ŻE
                  WYCOFASZ "TOTALNEGO ŚWIRA". ZRÓB TO DLA MNIE KOCHANIE, A Z PEWNOŚCIĄ
                  ODWZAJEMNIĘ SYMPATIĘ. PROSZĘ...
                  • nikita121 Re: MĄZ RZECZ NABYTA 30.10.04, 02:11
                    nikita121 napisała:

> NIE BADŹ CHODZĄCĄ WYROCZNIĄ. ZECHCESZ MNIE ZECHCESZ, TYLKO UDAJESZ
                    > ZAROZUMIALCA. BRZYDKO SIE WYRAŻAM?! DLA CIEBIE SZERSZEŃKU WSZYSTKO! JUZ
                    WIĘCEJ
                    > NIE BĘDĘ NADUŻYWAŁA ZBOCZONEJ, POLSKIEJ PISOWNI, ALE POD WARUNKIEM, ŻE
                    > WYCOFASZ "TOTALNEGO ŚWIRA". ZRÓB TO DLA MNIE KOCHANIE, A Z PEWNOŚCIĄ
                    > ODWZAJEMNIĘ SYMPATIĘ. PROSZĘ...
                    ps. ACHA, "ODŚWIERZ" PISZE SIE PRZEZ SAMO "Ż". DYSLEKTYK CZY CO? W TAKIM RAZIE,
                    JA CIEBIE NIE ZECHCĘ...I PRZEZ TO SIĘ ZESTARZEJĘ. WIDZISZ ILE TRACISZ?
                    • nikita121 Re: MĄZ RZECZ NABYTA 30.10.04, 02:28
                      nikita121 napisała:

> nikita121 napisała:
                      >
                      > > NIE BADŹ CHODZĄCĄ WYROCZNIĄ. ZECHCESZ MNIE ZECHCESZ, TYLKO UDAJESZ
                      > > ZAROZUMIALCA. BRZYDKO SIE WYRAŻAM?! DLA CIEBIE SZERSZEŃKU WSZYSTKO! JUZ
                      > WIĘCEJ
                      > > NIE BĘDĘ NADUŻYWAŁA ZBOCZONEJ, POLSKIEJ PISOWNI, ALE POD WARUNKIEM, ŻE
                      > > WYCOFASZ "TOTALNEGO ŚWIRA". ZRÓB TO DLA MNIE KOCHANIE, A Z PEWNOŚCIĄ
                      > > ODWZAJEMNIĘ SYMPATIĘ. PROSZĘ...
                      > ps. ACHA, "ODŚWIERZ" PISZE SIE PRZEZ SAMO "Ż". DYSLEKTYK CZY CO? W TAKIM
                      RAZIE,
                      >
                      > JA CIEBIE NIE ZECHCĘ...I PRZEZ TO SIĘ ZESTARZEJĘ. WIDZISZ ILE TRACISZ?
                      CHYBA, ŻE ODSWIEŻYSZ TĘ PIERWSZA "ŚWIERZOŚĆ"
                  • krzysztofplebs Re: MĄZ RZECZ NABYTA 30.10.04, 10:23
                    Nikita nie głupiej, dla takiego indywiduum naprawdę nie warto!
                • krzysztofplebs Re: MĄZ RZECZ NABYTA 30.10.04, 10:22
                  Szerszeń, Nikita ci wyraźnie napisała, że nie masz szans ty ślimmakowatopodobny
            • krzysztofplebs Re: PSI KARP 30.10.04, 10:20
              Szkopuł w tym szerszeń, że tobie do normalności sporo brakuje, bliżej ci do
              ślimmakowatości...
              • szepiet.07 Re: PSI KARP 01.11.04, 13:18
                A potem to już tylko "adidas"
                • eraser19 Re: PSI KARP 03.11.04, 01:28
                  Wpadłem na chwilę na Forum "Nasz Sulejówek", ale na razie nic ciekawego poza
                  tym , że B.J. się rozpasała uważając, że juz Plebsa tam nie zobaczy, a niebożę
                  zobaczyło...!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka