Gość: Michał IP: *.gprs.plus.pl 21.01.09, 18:19 Witam! Czy wie ktoś może do kogo się trzeba zgłosić,aby pracować w ZTM? Bo na stronie są tylko ogłoszenia dla kontrolerów biletów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Praca w ZTM 22.01.09, 08:28 Hmmm, pomyślmy, jeśli chce się pracować w ZTM do kogo by tu się zgłosić... Hmmmm... MOŻE DO ZTM??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Praca w ZTM IP: 81.210.87.* 22.01.09, 09:00 Ja tam zadzwoniłem do kadr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Praca w ZTM 22.01.09, 09:06 O widzisz, mądry z ciebie chłopak, chociaż czasami jak cię czytam, to mi się nóż w kieszeni otwiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Praca w ZTM IP: 81.210.87.* 22.01.09, 09:25 Pozwolisz, że nic nie powiem, bo wiem, że sam się domyślisz, co chciałem powiedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Praca w ZTM 22.01.09, 09:29 jak mi oddacie 524, to wszystko zniosę z pokorą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Praca w ZTM IP: *.gprs.plus.pl 22.01.09, 14:04 I jaką prace dostałeś,jak zadzwoniłeś do kadr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Praca w ZTM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 11:09 Może naczelnika Wydziału ds. Spuszczania z Wodą Upierdliwych Pasażerów Domagających Się Sprawnej Komunikacji i Ludzkich Warunków Jazdy, albo coś koło tego? Sądząc po aktywności, przykłada się do pracy jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: Praca w ZTM IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.09, 23:04 Kierowcy w ZTM są jak opony w autobusie. Wszyscy po nim jeżdżą, karmią go powietrzem, dźwiga wszystkie niezbędne mechanizmy i balast. Gdy kierowca się zużyje idzie on do piachu, a na jego miejsce przychodzi nowy ambitny, butny i pewny siebie. Nim młody kierowca przejrzy na oczy, pogubi zęby, dorobi się garba, straci błysk w oku a życie przecieknie mu przez palce... Wyżej są od kierowcy wszystkie komórki włącznie z olbrzymią rzeszą gryzipiórków którzy spijają śmietankę z jego pracy. Wystarczy porównać MZA do Michalczewskiego, Grodziska lub Mobilisu, gdzie kadry to conajwyżej dwie osoby. Grodzisk= ździerca (zarobki to fikcja - jałomużna) Mobilis= straszny, straszny, straszliwy syf. Brudniejszych autobusów nie ma nawet w bangladeszu. MZA=komunizm. Pracownik jest śmieciem drugiej kategorii. Na jednego kierowcę jest czterech prezesów. Kto nie wieży niech sie zapyta każdego napotkanego kierowcy, byle nie podczas przerwy. nokiusz(małpa)wp.pl Do czasy gdy na Woronicza będzie Zaręba, ja tam nie wrócę. Wolę pakować frytki do Kartonika, przynajmniej nikt nie napluje mi w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Praca w ZTM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:30 Gość portalu: Michał napisał(a): > I jaką prace dostałeś,jak zadzwoniłeś do kadr? Nie widzisz? Dostał robotę internetowego PR-owca ZTM. Siedzi na forum i robi za Reytana. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: Praca w ZTM 26.01.09, 12:56 jak macie jeszcze jakies oferty to biore :) praca w ZTM mnie fascynuje, taka swietna sprawa, wymysliasz jakas glupote, obgadujesz ja z 300 mieszkancami parunastotysiecznego osiedla i VOILA! :) moj Boze, tozto spelnienie marzen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szansa_na_sukces Re: Praca w ZTM IP: *.aster.pl 17.03.09, 12:51 Podaję trzy kroki niezbędne do zatrudnienia w ztm: 1. założyć profil na forum WAWKOM 2. dużo pisać, we wszystkim się zgadzając z moderatorami forum 3. popierać pomysły zmian wymyślone przez ztm (nawet jeśli dotyczą innego rejonu miasta, niż się mieszka) i wysyłać na Dzielną pisma z pochwałami zmian (nawet jeśli są ewidentnie do kitu) Powyższe kroki podjęło już parę osób ze skutkiem pozytywnym. Obecnie pracują w dziale tras, rozkładów itd. Efekty widać... Odpowiedz Link Zgłoś