Gość: francuz IP: *.bialystok.uw.gov.pl 21.11.03, 12:03 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LL Cool J Re: warszawa śmierdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 12:05 Sam śmierdzisz, bo bierzesz "francuski prysznic" - czyli się nie myjesz, tylko perfumujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz Re: warszawa śmierdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bialystok.uw.gov.pl 21.11.03, 12:08 yo yo mama said knock... spoko ale i tak smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: warszawa śmierdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 12:13 a w Białymstoku pachnie:) Byłem tam niedawno i chodząć ulicą Lipową napawałem się zapachem:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawa śmierdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 12:13 1. francuz; 2. lingwista; 3. ale troche smierdzi. 4. spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia ... 21.11.03, 12:12 nie mówiąc już o tym, jak śmierdzi peugeot lub renault Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franzus przepraszam naprawde tu pachnie, wybaczcie IP: *.bialystok.uw.gov.pl 21.11.03, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef To ja przepraszam... IP: *.bialystok.uw.gov.pl 21.11.03, 12:38 Przepraszamy za wpisy naszego pracownika. Od dłuższego czasu mamy z nim problem - niespecjalnie dba o własną higienę osobistą (po prostu cuchnie). Chcieliśmy odizolować go od reszty zespołu powierzając mu pracę w jednoosobowym dziale do spraw promocji miasta w internecie, ale chyba źle zrozumiał nasze intencje. Mogę zagwarantować jedynie że jeżeli będzie was nadal niepokoić to już na własny koszt. Odpowiedz Link Zgłoś