Dodaj do ulubionych

Rodzice niepełnosprawnych będą protestować

08.09.09, 11:26
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kosmitaa Re: Rodzice niepełnosprawnych będą protestować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 11:38
      Jak byś był na miejscu tych osób to byś zrozumiał(a), jak to jest, ja byłem
      przez 14lat w takiej sytuacji, zostałem potrącony przez pijanego kierowce i po
      przebytej operacji nie wolno mi dźwigać więcej niż 5kg, za takie pieniądze nic
      się nie da, opłaci się cześć rachunków i tyle ,a gdzie jedzenie, nauka itp?
      Teraz ZUS wszystkich cudownie ulecza.Ja na szczęście znalazłem prace, ale też
      nie wiem , na ile czasu.
    • gofer73 Re: Rodzice niepełnosprawnych będą protestować 08.09.09, 11:47

Ciekawam, czy jak ty albo ktoś ci bliski wyląduje przykuty do łóżka
      zdany na łaskę i niełaskę swoich najbliższych z karmieniem i zmianą
      pieluch włącznie będziesz piszczał tak samo.

Życzę Ci dużo zdrowia.
    • Gość: mjare Re: Rodzice niepełnosprawnych będą protestować IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 12:02
      Może los Ci wynagrodzi te slowa i tez dostaniesz,albo i nie jak próg dochodowy
      zostanie przekroczony te kase...Zycze Ci tego niebezczelny...Pozdrawiam///pa pa
    • Gość: martina Re: Rodzice niepełnosprawnych będą protestować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 12:10
      Los potrafi być okrutny, może obrócić sie przeciwko
      tobie ,,przemiły ,,człowieku,,,,.
    • Gość: rodzic Rodzice niepełnosprawnych będą protestować IP: 217.153.83.* 08.09.09, 12:12
      Niestety rodzice dzieci niepełnosprawnych nie mają kilofów i nie będą palić opon.
      • Gość: hala Re: Rodzice niepełnosprawnych będą protestować IP: *.tvkdiana.pl 08.09.09, 12:42
        I tego się obawiam,że nie mamy siły przebicia. Cały rok nasza delegacja
        pertraktowała z rządem w tej sprawie. I w kilka dni przed ogłoszeniem
        nowelizacji o podniesieniu bądź nie kryteriów dochodowych po tym jak nam
        obiecano ich zniesienie rząd się nagle wycofał ze swoich obiecanek i zamroził
        kryterium na kolejne 3 lata, co spowoduje ,że kolejne tysiące rodzin straci
        świadczenie pielęgnacyjne. Od 6 lat zarobki wzrosły nawet dwukrotnie a kryterium
        nie! TO JEST SKANDAL, BO RZĄD UZASADNIA TO KRYZYSEM.Dlaczego zawsze oszczędza
        się na najbiedniejszych?
        • Gość: rodzic Re: Rodzice niepełnosprawnych będą protestować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 13:05
          a jak dzisiaj słyszymy prezes Zusu zatrzymany za korupcje ,,za mało zarabiał,,?
          Npewno dochód jego był większy niż 583 zł/os

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka