Gość: mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 13:04 CZekam na Wasze opinie na temat Mitsubishi space star i na temat dealerów tych samochodów. Dzięki Mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej. Re: Mitsubishi Space Star - WASZE OPINIE IP: *.lot.pl 02.04.04, 18:36 Jeżdżę Miśkiem trzeci rok od nowości i każdemu życzę takiej bezawaryjności i uniwersalności. Silnik 1.3 80Km - niezbyt dynamiczny ale pali 6,7 w mieście. Fotele dosyć wygodne ale na dłuższych trasach niektórzy narzekają. Tylnia kanapa przesuwana, co zmienia pojemność bagażnika z 370 na 450 l. i można spokojnie siedzieć na tej kanapie, chociaż mniej wygodnie. Może wyciszenie wnętrza mogłoby być lepsze ale chałas ujawnia się przy ok. 100/h. Dobre ogrzewanie i ręczna klima w cenie. Wyposażenie dobre, ABS, EBD, alarm, immob, wspomaganie, niezłe radio, elektryczne przednie szyby, regulacja kierownicy góra-dół, regulacja fotala kierowcy góra-dół, wyświetlacz z kilkoma pożytecznymi wiadomościami jak np. wskazania temperatury zewnętrznej z sygnalizacją dźwiękową +3 stopnie i rezerwy na 50 km. Dobra widoczność, bo siedzi sie trochę wyżej. Można przewozić spore przedmoty, jak komody, duże TV, 3m długości listwy, rurki, dywany, itp. Żadnych usterek mechanicznych, elektrycznych ale jedna blacharsko-lakiernicza. Otóż te Miśki mają wadę lakieru tyniej klapy - lub osłona światła rejestracji ociera - i czasem - tak jak u mnie - pojawiają się odpryski lakieru w okolicy listwy kryjącej oświetlenie rejestracji. Serwis robi to w dwa dni w ramach gwarancji. Przeglądy co 15 tys. Cena - ok. 500zł. po 30 tys.km i ok. 700 po 45 tys. Polecam serwis w Warszawie: Auto GT na Ul. Wrocławskiej (Bemowo). Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Mitsubishi Space Star - WASZE OPINIE 05.04.04, 09:48 A Twój "misiek" ma lakier metalizowany??? Czy zwykły??? Czy słyszałeś coś na temat obniżki po 1 maja na "japończyki"??? Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej. Re: Mitsubishi Space Star - WASZE OPINIE IP: *.lot.pl 05.04.04, 14:16 Mój "Misiek" ma lakier srebrny metalic - dopłata ok. 1200 zł. O obniżce na "japończyki" słyszałem ale nie były to konkrety od importerów, tylko pobożne życzenia. Ale pewnie rząd wyrówna to sobie akcyzą lub innym manewrem, jak to nie raz bywało. Odpowiedz Link Zgłoś