natka325 22.05.16, 22:05 Czy wiecie jaki fotelik samochodowy 0-13 pasuje do golfa IV? PROSZĘ O POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: fotelik 0-13 do golfa IV 25.05.16, 23:20 Każda gondolka będzie pasować do twojego Gulfa. No chyba, że masz na myśli jakieś wysokospecjalistyczne, niepraktyczne wynalazki. Jeżeli chodzi o ISOFIX, to w Gulfie Cztery VW oszczędzał, więc po pierwsze ISOFIX masz, ale - jak nie masz specjalnych szyn do wprowadzenia zaczepów gondolki, to namierzyć uchwyty ISOFIX musisz niestety waląc gondolkę/fotelikiem "na czuja" do zatrzaśnięcia (z drugim uchwytem będzie łatwiej, po złapaniu pierwszego przynajmniej). Odpowiedz Link Zgłoś
natka325 Re: fotelik 0-13 do golfa IV 26.05.16, 13:40 Chodzi mi o fotelik do samochodu. Czytałam że nie każdy fotelik pasuje do każdego auta....Wiec stąd tez moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: fotelik 0-13 do golfa IV 26.05.16, 14:51 1. Kłopoty są najczęściej z dopasowaniem fotelików drugiej grupy. 2. Jak nie masz pewności, to pojeździć do specjalistycznego sklepu i przymierz kilka fotelików, na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: fotelik 0-13 do golfa IV 26.05.16, 14:52 Miało być 'pojedź', autokorekta mi 'pojeździć' zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś