Dodaj do ulubionych

psychopaci na drodze - ostrzeżenie

IP: 213.158.197.* 12.03.03, 11:02
Ostatnio żona mojego kolegi wypuszczając z podporządkowanej kilka samochodów
na ul. Radzymińskiej została obtrąbiona i lekko stuknięta przez niebieskie
Cinquecento. Wysiadła z samochodu, zerknęła, że nie ma żadnych uszkodzeń i
odjechała. Na następnych światłach około czterdziestoletni kierowca w/w
samochodu podszedł do jej samochodu, otworzył drzwi, złapał ją za włosy i
trzasnął jej twarzą o drzwi...

Trudno to sobie wyobrazić, więc opisuję ku przestrodze.

Numery Cinquecento: WFN 448E
Obserwuj wątek
    • Gość: tac Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 20:23
      Co na to nasza WŁADZA PAŃSTWOWA?
    • Gość: tac Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 20:23
      Co na to nasza WŁADZA PAŃSTWOWA?
    • kasjana Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie 12.03.03, 21:08
      I co? Nie mozna baranowi nic zrobić? Jestem zszokowana.
      • Gość: WPR Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie IP: 213.158.197.* 13.03.03, 08:10
        kasjana napisała:

> I co? Nie mozna baranowi nic zrobić? Jestem zszokowana.

Zostało zgłoszone na Policji (przedtem obdukcja u lekarza), ale jak to zwykle
        przy kontaktach z Władzą jest obawa, że ten psychopata okaże się czyimś
        znajomym, albo żołnierzem jakiejś grupy przestępczej, albo okaże się, iż autem
        jechał kradzionym i nie wiadomo kto to...
        Dodam, że całe zdarzenie miało miejsce w tzw "biały dzień" (około 14:30).
        • Gość: krakus.mp Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie IP: *.bphpbk.pl 13.03.03, 14:55
          Musiała go nieźle wk...ć! Oczywiście to szokuje i sam bym takiemu bandycie
          mordę obił.Jednak czasami wychodzę z siebie,gdy jakiś dziadek w kaszkiecie i
          starym maluchu,zajeżdża mi drogę i wlecze się 40km/h lewym pasem.Kiedyś o mały
          włos takiego nie pobiłem!Uratowała go moja żona,bo w porę złapała mnie za
          rękę.Życie w naszym kraju staje się brutalne,ale to nie jest usprawiedliwienie
          takiego postępowania.Pozdrawiam.
          • Gość: hip Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie IP: *.pgi.waw.pl 14.03.03, 09:52
            Gość portalu: krakus.mp napisał(a):

wychodzę z siebie
            o mały włos takiego nie pobiłem!
            Życie w naszym kraju staje się brutalne

hip: Tak, tu ludzie są niecierpliwi, nerwowi i nietolerancyjni. Zaraz się
            wk..wiają. Pamiętam kilka dobrych lat temu będąc w Irlandii otworzyłem drzwi na
            całą szerokość i parę samochodów nie mogło przejechać. Trwało to kilka minut. A
            ja, jak głupek zupełnie nie zorientowałem się, że blokuję przejazd. A tamci
            potulnie stali i czekali, nawet nikt nie zatrąbił! Zwróciła mi dopiero uwagę
            znajoma irlandka. Zamknąłem te drzwi a oni spokojnie pojechali.
            pozdr
        • Gość: marcellino OLEWKA POLICJI IP: *.acn.pl 19.03.03, 19:48
          Mnie pijany gościu (pieszy który zawdzięcza mi życie bo o 2 w nocy przewidująco
          zwolniłem, a on mi się wtarabanił na drogę aż z chodnika po przeciwnej stronie
          jezdni ) rozbił butelką w podzięce szybę. Złapałem gnojka wspólnie z policją
          ale na już dołku zaczęli mi wkręcać te same teksty wię głupi odpuściłem.
          Ostatnio rozmamwiałem z moim kuzynem z kryminalnej.
          Twierdzi, że policja często wkręca poszkodowanym taki właśnie kit, bo im się po
          prostu nie chce odwalać całej potrzebnej w razie wniesienia skargi papierkowej
          roboty. Liczą na to, że cię zniechęcą.
          Trzeba być upartym , upierdliwym choć uprzejmym.
          Tym bardziej, że wyrok w sprawie karnej jest obligujący przy ew. sprawie
          cywilnej.
          Gliny to też ludzie, a jak można się od roboty wymigać, too czemu nie?
    • Gość: Dziadek w Skodzie Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie IP: *.no / 192.168.0.* 16.03.03, 00:00
      Gość portalu: WPR napisał(a):

> Numery Cinquecento: WFN 448E
      No to polujemy na skurwiela. Dziadek jestem, ale morde takiemu smieciowi obic nadal moge.
    • Gość: Derwisz Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 15:42
      Brak mi słów!

Tylko takiego w morde bic az do nieprzytomnosci i go razem z tym Cieniakiem do
      Wisły wrzucić.

Polowanie rozpoczęte. Jak wpadnę do stolicy i zobaczę go to na pewno nie
      spoczę póki nie dogonię! A dogonię na pewno!

Derwisz
      Granatowa 911 Carrera 2 (993) z 1991
      • Gość: Robson Re: psychopaci na drodze - ostrzeżenie IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 06:42
        Na policje nie ma co liczyć....Brakło mi słów....gnoja chyba bym przywiązał do
        samochodu i ruszył,na początku pewnie by biegł a potem....niestety na bydlaków
        nie ma sposobów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka