Gość: zośka IP: *.acn.waw.pl 10.03.07, 20:42 wiele tu o wypadkach, kraksach, lamaniu przepisów, to teraz dla rozluźnienia powiedzcie co sluchacie jadąc samochodem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opona balonowa Tylko najlepsze, klasyka np. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.07, 20:53 Czajkowski: "Jezioro Łabędzie", "Dziadek do Orzechów". Piekne. ( trzeba mieć jednak dobre audio i cicha furke, bo inaczej nici z tego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Tylko najlepsze, klasyka np. IP: *.acn.waw.pl 10.03.07, 21:08 lubie disco polo wiec zwykle tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opona balonowa Gieniu, a powiedz mi co ma wspólnego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.07, 21:20 to "polo" z moją wypowiedzią? PS. To ....(polo) jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeger_er Re: Tylko najlepsze, klasyka np. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:51 także nie gardzę tym gatunkiem muzyki :) szczególnie na wiosnę i latem a te już tuż tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
pizza987 Re: co sluchacie w samochodzie? 10.03.07, 21:36 Podczas jazdy w stolicy-Antyradio, a w trasie zapas płyt i to co lubię najbardziej: Marillion (z Fishem), Motorhead, Metallica, Dire Straits itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: co sluchacie w samochodzie? 11.03.07, 07:56 Gość portalu: zośka napisał(a): > wiele tu o wypadkach, kraksach, lamaniu przepisów, to teraz dla rozluźnienia > powiedzcie co sluchacie jadąc samochodem.... słucha się czegoś lub kogoś coś lub kogoś można słyszeć a wracając do tematu; metallica, turnau, jedenosieml, i program trzeci polskiego radia Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Radia Maryja 11.03.07, 08:06 Jazda samochodem jest drętwa, więc człowiekowi potrzeba trochę niewyszukanej rozrywki. A to jest jedyne radio mówione, które słychać wszędzie. Ale już nie słucham, bo mi się włamali i zarąbali radio. Teraz słucham silnika. To jest gorsze niż tamta pokuta. Kiedyś będzie można w czasie jazdy skupić się czymś sensownym np. na czytaniu książki. Droga sama zajmie się prowadzeniem samochodu, żeby człowiek nie musiał tępieć za kierownicą. Ale na razie to tylko marzenie. - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokeeno Re: co sluchacie w samochodzie? IP: 80.54.202.* 11.03.07, 15:38 Ze stacji radiowych to tych lokalnych, w trajkocą o korkach i innych utrudnieniach w ruchu (warto wiedzieć, co ominąć, jeśli się nie zna za bardzo okolicy). Czasem RMF classic. Na CD to głównie soundtracki (ewentualnie opera - jak chcę się podlizać żonie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
meps3 Re: co sluchacie w samochodzie? 11.03.07, 16:43 Wyłącznie uwag mojej ślubnej albo : Za szybko Za wolno Przycisz radio bo już mnie głowa boli. A jak mam to szczęście i jadę sam to AC/DC i to do oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
vatseq Re: co sluchacie w samochodzie? 21.03.07, 10:05 Qrcze, Twoją ślubną też głowa boli w samochodzie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: co sluchacie w samochodzie? 12.03.07, 09:22 wszystkiego po za discopolo. trafia sie wiec i soulfly czy illusion, ale tez i trojanowska, rhapsody czy troche alternatywy w postaci demosceny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Czego slucham? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.03.07, 10:35 ostatnio - Herbie Hancock: "Possibilities". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnh jazz... IP: *.itpp.pl 12.03.07, 11:05 ... i ajk jest fajny kawałek, to jeszcze siedze w środku po zaparkowaniu, a że utwory jazzowe zwykle sa dlugie, to siedze długo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodem_PL zaleznie od nastroju... ale generalnie nic czym IP: *.hor.brad.ac.uk 13.03.07, 11:00 moznaby sie pochwalic:-D Najczesciej radia, z dodatkiem nawigacji i/lub pasazerow. Mialem nagrane pare plyt ze swietnymi piosenkami lat ~80, ale juz mi sie kompletnie znudzily. Teraz jak jade gdzies dalej nagrywam np. cos z kolekcji Hed Kandi, czyli muzyke klubowa (czy to jest house?) To wprowadza mnie w swojego rodzaju trans (jak do tego dojdzie jeszcze predkosc autostradowa to juz w ogole...) i kilometry uciekaja:-D Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: co sluchacie w samochodzie? 13.03.07, 13:04 jak jeżdżę po mieście to zwykle ESKA-ROCK albo cokolwiek innego rockowego :) a ostatnio od paru dni leci u mnie Roliing Stones "Stripped" na zmianę z Nick Cave "Let Love In" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: co sluchacie w samochodzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:38 Najchętniej Cream, Hendrixa, Eagles. Trafia się Turnau, Pat Matheny. Radia nie słucham, bo same bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: co sluchacie w samochodzie? 14.03.07, 12:13 kursu jezyka angielskiego (slowka na mp3) i cb radia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: co sluchacie w samochodzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:20 Pani Zośko, świetny pomysł - można wymienić się informacjami. W zasięgu Warszawy słucham w niektórych godzinach Dwójki (102.4) oraz RMFClassic (98.3) przez prawie cały czas. Z muzyki popularnej Radio "Vox" (93.3) - choć jest religijne, serwisy informacyjne nie są "oszołomskie" jak na stacjach Polskiego Radia. Także alternatywnie 100.1. Kiedy wyjeżdżam poza zasięg Warszawy, słucham głownie nagranych przez siebie kaset z Golden Oldies. I tu prośba do innych użytkowników tego Forum - czy P.T. Uczestnicy spoza Warszawy mogliby podać częstotliwości rozgłośni dla Dwójki czy RMFClassic (jeśli jest). Także ekwiwalenty w ich regionie - z muzyką popularną z nienatrętnymi informacjami. Ukłony dla Pani Zośki, pozdrowienia dla wszsytkich Uczestników, Emeryt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słabomiii Re: co sluchacie w samochodzie? IP: *.chello.pl 20.03.07, 22:20 a ja słucham frajerów co destykulują za szybami podjeżdżam bliżej i uchylam swoją i w ten sposób zachęcam do wyrażenia ich opinii już na głos jak kupię se kamerkę to i będę ich nagrywał Odpowiedz Link Zgłoś
vatseq Re: co sluchacie w samochodzie? 21.03.07, 10:03 Weather Report, Zawinul, Yes, King Crimson, Kate Bush, Brand x, Pink Floyd, Supertramp, Grieg, Modest Musorgski, Gustaw Holst, Philip Glass, Prokofiew - w zależności od nastroju. Repertuar niestety się zmienia jak jadę z żoną :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalkolo Re: co sluchacie w samochodzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:28 Powieści w odcinkach wypożyczanych z biblioteki książki mówionej, ale trzeba mieć stary model raiomagnetofonu kasetowego, bo tylko kasety. Odpowiedz Link Zgłoś