Dodaj do ulubionych

Telewizja online > jakie znacie programy tv online

08.09.09, 18:56
Hej, szukam dobrej telewizji online, dużo programów i filmów polskich.
Ostatnio znalazłam Tv online na tv
dużo polskich programów, polecam. Znacie może inne?
Obserwuj wątek
    • jureek Re: Telewizja online > jakie znacie programy 08.09.09, 19:06
      Naprawdę pytasz, czy chcesz tylko zareklamować stronkę, do której linkujesz?
      jeśli to drugie, to polecam wykupienie płatnego linka reklamowego. Poważniej
      taka reklama wygląda niż spamowanie na forum.
      Jura
      • thunder-mug Bardzo dziękuję za fajną stronkę! 08.09.09, 20:17
        jureek napisał:

Cytat
        > Naprawdę pytasz, czy chcesz tylko zareklamować stronkę, do której linkujesz?
        > jeśli to drugie, to polecam wykupienie płatnego linka reklamowego. Poważniej
        > taka reklama wygląda niż spamowanie na forum.
        > Jura
        >
        >

Bardzo dziękuję za fajną stronkę!

Naprawdę dobra!

Proszę nie zwracaj uwagi na tego starego zrzędę!

Okrutny los zmusił go do życia między znienawidzonymi Niemiaszkami i dlatego się tak na każdego złości...

Ty nie jesteś pierwsza...

On wszystkich wini za swoje spierdolone życie na obczyźnie...

Ale taki jest okrutny los... W ojczyźnie nie mógł wyżywić swej rodziny...

Teraz żyje tu między połamanymi Niemiaszkami i walczy z ich faszyzmem...

Czyli jednym słowem:

Szajba mu odbiła!

Ale nie przejmuj się!

Coraz więcej takich osobników na świecie...

To przez ten kryzys światowy...
        • jureek Re: Bardzo dziękuję za fajną stronkę! 08.09.09, 20:24
          Słuchaj stary zgredzie, gdzie ja narzekam na życie w Niemczech?
          Gdzie piszę, że nienawidzę Niemców?
          To Ty ciągle marudzisz, że quislingowski rząd Ci emeryturę obcina.
          Jura

P.S. Oczywiście zamiast odpowiedzi zaraz jakiś googlowy link rzucisz.
          • thunder-mug Re: Bardzo dziękuję za fajną stronkę! 08.09.09, 20:32
            jureek napisał:

Cytat
            > Słuchaj stary zgredzie, gdzie ja narzekam na życie w Niemczech?
            > Gdzie piszę, że nienawidzę Niemców?
            > To Ty ciągle marudzisz, że quislingowski rząd Ci emeryturę obcina.
            > Jura
            >
            > P.S. Oczywiście zamiast odpowiedzi zaraz jakiś googlowy link rzucisz.
            >

Nu, od ca pięciu lat oglądam tu polskie fora i podziwiam Twoją bohaterską walkę z niemiaszkowym faszyzmem...

Przykro mi, że Ci się życie w ojczyźnie nie ułożyło...
            • jureek wymigujesz się od odpowiedzi, jak zwykle zresztą 08.09.09, 20:43
              Powtórzę pytania:
              Gdzie piszę, że źle mi w Niemczech?
              Gdzie piszę, że nienawidzę Niemców?
              Skąd wniosek, że w Polsce mi się życie nie ułożyło? (może sądzisz po sobie, w
              końcu Ty też z Polski do Niemiec wyjechałeś - nie wszyscy jednak wyjeżdżają z
              tych samych powodów, więc jesli Ty wyjechałeś dlatego, że w Polsce Ci się nie
              układało, nie znaczy to jeszcze, że wszyscy tak samo mieli)
              Jura
              • thunder-mug I am awfully sorry... 08.09.09, 20:50
                jureek napisał:

Cytat
                > Powtórzę pytania:
                > Gdzie piszę, że źle mi w Niemczech?
                > Gdzie piszę, że nienawidzę Niemców?
                > Skąd wniosek, że w Polsce mi się życie nie ułożyło? (może sądzisz po sobie, w
                > końcu Ty też z Polski do Niemiec wyjechałeś - nie wszyscy jednak wyjeżdżają z
                > tych samych powodów, więc jesli Ty wyjechałeś dlatego, że w Polsce Ci się nie
                > układało, nie znaczy to jeszcze, że wszyscy tak samo mieli)
                > Jura
                >

I am awfully sorry.

Ale Twojej jezuickiej argumentacji nigdy nie mogłem pojąć...
                • jureek Re: wystarczy, że odpowiesz 08.09.09, 21:06
                  Napisałeś jakies głupoty, a jak proszę o uzasadnienie, to się wymigujesz. Co do
                  tego mają Jezuici?
                  Zadałem Ci kilka prostych pytań. Jeżeli wymigujesz się od odpowiedzi na nie, to
                  znaczy to, że tezy o tym, jak rzekomo mi w Niemczech źle i jak rzekomo
                  nienawidzę Niemców po prostu z brudnego palca wyssałeś.
                  Jura
                  • thunder-mug End of Message N/T 08.09.09, 21:21

• jureek Re: czyli wyssałeś... 08.09.09, 21:25
                      ... tylko przyznać się do tego nie potrafisz. Tchórz.
                      Jura
                      • lepian4 Re: czyli wyssałeś... 09.09.09, 10:15
                        Jureek, nie lubie grzebac w cudzym praniu, ale skoro sie prosisz
                        wspomne chocby kursy do dupy. Nawet swej zony nie osczedziles, jej
                        tez sie nie podobalo i niczego sie nie nauczyla.
                        • jureek Re: czyli wyssałeś... 09.09.09, 10:58
                          No i co z tego wynika? Że źle nam w Niemczech? Wolne żarty. W innych krajch też
                          marnuje się pieniądze podatników, prywatne firemki "szkoleniowe" też doją zdrowo
                          państwową kasę, a urzędników lubiących pokazać "kto tu rządzi" więcej w Polsce
                          spotkałem niż w Niemczech.
                          Jura
                          • lepian4 Re: czyli wyssałeś... 09.09.09, 11:21
                            Jureek, odpowiedzialem jedynie uprzejmie na twoje wczorajesze
                            pierwsze pytanie. Nie zamierzam tego komentowac. Jesli chcesz o tym
                            pogadac, zaloz watek. A jesli i na to nie masz ochoty, wklep tutaj
                            jakis link z programem TV. Co sobie to nasze uprzejme i ciekawe
                            zycia dziewcze pomysli?
                            • jureek Re: czyli wyssałeś... 09.09.09, 11:29
                              lepian4 napisał:

> Jureek, odpowiedzialem jedynie uprzejmie na twoje wczorajesze
                              > pierwsze pytanie.

A ja pokazałem Ci, że to, co napisałeś, nie było odpowiedzią na pytanie.
                              Jura
                              • lepian4 Re: czyli wyssałeś... 09.09.09, 11:57
                                Nic nie pokazales. Jesli to zagadnienie tak bardzo ciebie
                                interesuje, zerknij do archiwum. Z twych wczesniejszych wypowiedzi
                                wynikal obraz nedzy i rozpaczy. Co z TV- linkien?
                                • jureek Re: czyli wyssałeś... 09.09.09, 12:07
                                  Sorrz, ale nie wymagaj ode mnie, żebym udowadniał, że nie jestem wielbłądem. To
                                  Asiek postawił jakąś tezę i to on powinien ją uzasadnić. Poza tym sklerozy nie
                                  mam i pamiętam, co pisałem.
                                  Jura
                                  • lepian4 Re: czyli wyssałeś... 09.09.09, 12:22
                                    Wklej TV- Link i wstydu sobie oszczedz
          • lepian4 Re: Bardzo dziękuję za fajną stronkę! 09.09.09, 10:05
            Ja Q.M.protestuje! Zqwsze domagasz sie linkow, gdy je dostaniesz,
            tez zle!
      • maria421 Re: Telewizja online > jakie znacie programy 10.09.09, 13:17
        jureek napisał:

> Naprawdę pytasz, czy chcesz tylko zareklamować stronkę, do której linkujesz?
        > jeśli to drugie, to polecam wykupienie płatnego linka reklamowego. Poważniej
        > taka reklama wygląda niż spamowanie na forum.
        > Jura

A Ciebie naprawde interesuje czy ona tylko pyta czy reklamuje?
        I z jakiej racji to Cie interesuje?

>
        • jureek Re: Telewizja online > jakie znacie programy 10.09.09, 14:26
          tiny.pl/hqm2q
          • maria421 Re: Telewizja online > jakie znacie programy 10.09.09, 17:06
            jureek napisał:

> tiny.pl/hqm2q

No i co z tego?
            A poza tym to mielismy nie szukac co pisuja inne nicki na innych forachsmile
            • jureek Re: Telewizja online > jakie znacie programy 10.09.09, 17:31
              Bądźmy poważni, Mario. Ty naprawdę wierzysz w to, że ta pani zupełnie
              bezinteresownie pyta o inne stronki, a nie reklamuje przez siebie podanej?
              Jura

P.S. Bez korzystania z wyszukiwarki zobaczyłem te samą reklamę na trzech forach
              (bo po prostu je czytam), nie dziw się więc, że zaciekawiło mnie to i
              skorzystałem z wyszukiwarki, żeby zobaczyć, czy autorka bierze też udział w
              dyskusjach, czy ogranicza się tylko do reklamy.
              • maria421 Re: Telewizja online > jakie znacie programy 10.09.09, 17:50
                A niech sobie raz zareklamuje.
                Gorsze rzeczy sie na tym forum dzieja niz reklamowanie stronek.
                • jureek Re: Telewizja online > jakie znacie programy 10.09.09, 18:17
                  maria421 napisała:

> A niech sobie raz zareklamuje.
                  > Gorsze rzeczy sie na tym forum dzieja niz reklamowanie stronek.

Dlatego też nie zje...łem jej jak burą sukę, tylko grzecznie zwróciłem uwagę.
                  Taki już jestem, że cwaniactwa nie lubię.
                  Jura

P.S. Coś czuję, że masz ochotę na małe poprzekomarznie się smile Zgadłem?
                  • beata19735 Re: Telewizja online > jakie znacie programy 12.09.09, 13:07
                    Juz tak jestescie nieufnie,ze nie potraficie zrozumiec dobrych intencji?
                    dziewczyna po prostu podzielila sie z Wami tym,co jej sie podoba.Ja tez tak
                    zawsze robie i nie mam z tego kasy,tylko chce,zeby inni mieli to,co mnie cieszy.
                    • juzniewqrwionylektor charakterystyczne dla prostych ludzi, 12.09.09, 13:32
                      wszędzie węszą podstęp, zawsze są nieufni.
                    • jureek Re: Telewizja online > jakie znacie programy 12.09.09, 13:37
                      beata19735 napisała:

> Juz tak jestescie nieufnie,ze nie potraficie zrozumiec dobrych intencji?
                      > dziewczyna po prostu podzielila sie z Wami tym,co jej sie podoba.Ja tez tak
                      > zawsze robie i nie mam z tego kasy,tylko chce,zeby inni mieli to,co mnie cieszy
                      > .

No i git. Sam dzieliłem się z forumowiczami, jak coś fajnego znalazłem (ostatnio
                      była to stronka do planowania tras rowerowych). Piszę jednak wtedy wprost, że
                      chcę się podzielić, a nie, że czegoś szukam, nie zakładam na tę okazję nowego
                      nicka i nie "dzielę" się naraz na 10 forach.
                      Jura
                      • beata19735 Re: Telewizja online > jakie znacie programy 12.09.09, 14:11
                        jura,ostatnio znalazlam super stronke z przepisami,garami,elektrycznymi pomocami
                        kuchennymi ,na jednym watku podziekowali mi,a na innym forum od razu usuneli moj
                        linksad
                        na bank widzieli we mnie "rozprowadzacza" za kase.big_grin
                        • zbyfauch Re: Telewizja online > jakie znacie programy 12.09.09, 14:13
                          beata19735 napisała: (...)

Cóż, spamerstwo jest wyjątkowo obrzydliwym procederem toteż niektórzy reagują
                          alergicznie i czasami przesadnie.
                          • jureek Re: Telewizja online > jakie znacie programy 12.09.09, 14:18
                            zbyfauch napisał:

> Cóż, spamerstwo jest wyjątkowo obrzydliwym procederem toteż niektórzy reagują
                            > alergicznie i czasami przesadnie.

W przypadku Beaty bym tak nie zareagował, bo jest normalną biorącą udział w
                            dyskusjach forumowiczką, a nie jednorazowym nickiem założonym tylko po to, żeby
                            na 10 forach niby o coś "zapytać".
                            Jura
                            • juzniewqrwionylektor wow! sprawdzasz wszystkie nicki? 12.09.09, 15:04
                              Naleciałości poprzedniego ustroju?
                              Vertrauen ist gut, Kontrolle ist besser smile
                              Kinta-kunte nawet teczki pozakładał, analizuje posty i archiwizuje dane osobowe
                              o każdym forumowiczu. W razie (nie)potrzeby wali insynuacjami na temat
                              prywatnego życia.
                              • beata19735 Re: wow! sprawdzasz wszystkie nicki? 12.09.09, 15:18
                                juzniewqrwionylektor napisała:

> Kinta-kunte nawet teczki pozakładał, analizuje posty i archiwizuje dane osobowe
                                > o każdym forumowiczu. W razie (nie)potrzeby wali insynuacjami na temat
                                > prywatnego życia.

hobby? wink takimi numerami(znam kilku takich) moze tylko sobie podobnym zaimponowac.
                                Takie zachowaniem sam siebie osmiesza.Pomyslec,ze ma komputer,moze nawet
                                laptopawink w dodatku i-phona,a zachowanie z poprzedniego wieku.Kargule(?)
                                • beata19735 Re: wow! sprawdzasz wszystkie nicki? 12.09.09, 15:32
                                  sluchajcie,popatrzecie tylko na to i wszelkie zlosliwosci minabig_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/pi/lc/jzkq/vEbyLD1MHEZPvB3vBB.jpg
                                  • beata19735 Re: wow! sprawdzasz wszystkie nicki? 12.09.09, 15:33
                                    jakie pieknosci malutkie.Teraz juz na wszystkich twarzach usmiech widze oczami
                                    fantazji i zadnych podejzliwoscibig_grin
                                    znikam
                                    • juzniewqrwionylektor ależ one nie będą takie milusie długo! 12.09.09, 15:41
                                      Urosną i przemienią się w duże koty, następnie w stare wyliniałe kocury!
                                      Nie zapobiegniesz temu, nawet gdybyś dawała mniej do żarcia wink
                              • thunder-mug Co tu wsadzacie swoje nochale? 12.09.09, 16:33

Cytat
                                > Naleciałości poprzedniego ustroju?
                                > Vertrauen ist gut, Kontrolle ist besser smile
                                > Kinta-kunte nawet teczki pozakładał, analizuje posty i archiwizuje dane osobowe
                                > o każdym forumowiczu. W razie (nie)potrzeby wali insynuacjami na temat prywatnego życia.

Tu na tym naszym rodzinnym forumie jest taki ciekawy osobnik, który nie zrozumiał znaczenia słowa FORUM.

Od lat rozpowiada tu szczegółowo o swoim życiu prywatnym i nie może pojąć, że inni czytują jego posty, ściśle prywatne...

Niniejszy post jest także ściśle poufny...

Proszę nie czytać!

Co tu wsadzacie swoje nochale?
                                • juzniewqrwionylektor co ma piernik do wiatraka? 12.09.09, 16:57
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,51283,100152374,100176199,Tutejszy_narod_z_nieslawna_przeszloscia_Q_M_.html
                                  Co wnoszą do tej dyskusji twoje uwagi? Często przytaczasz zapamiętane wpisy, które nie mają nic wspólnego z danym wątkiem. Próbujesz ośmieszyć i zdyskredytować interlokutora przytaczając dane z jego życiorysu.
                                  Jesteś bardziej wredny niż najgorsza świnia z IPN.
                                  Wałęsa ma nieślubne dziecko.
                                  • thunder-mug Wałęsa ma nieślubne dziecko. 12.09.09, 17:10

Cytat
                                    > forum.gazeta.pl/forum/w,51283,100152374,100176199,Tutejszy_narod_z_nieslawna_przeszloscia_Q_M_.html
                                    > Co wnoszą do tej dyskusji twoje uwagi? Często przytaczasz zapamiętane wpisy, kt
                                    > óre nie mają nic wspólnego z danym wątkiem. Próbujesz ośmieszyć i zdyskredytowa
                                    > ć interlokutora przytaczając dane z jego życiorysu.
                                    > Jesteś bardziej wredny niż najgorsza świnia z IPN.
                                    > Wałęsa ma nieślubne dziecko.

Cytat
                                    Wałęsa ma nieślubne dziecko.

A to ciekawe!

Dobrze jest, gdy Kali kraść krowy...

Niedobrze jest, gdy Kalemu kraść krowy...
                                    • juzniewqrwionylektor moje ostatnie zdanie pokazało poziom 12.09.09, 17:23
                                      twoich wypowiedzi.
                                      A ty zilustrowałeś swoim wpisem twoją inteligencję.
                                  • thunder-mug Wszystkim interlocutorom życzę pięknej Niedzieli 13.09.09, 12:21

Cytat
                                    > forum.gazeta.pl/forum/w,51283,100152374,100176199,Tutejszy_narod_z_nieslawna_przeszloscia_Q_M_.html
                                    > Co wnoszą do tej dyskusji twoje uwagi? Często przytaczasz zapamiętane wpisy, kt
                                    > óre nie mają nic wspólnego z danym wątkiem. Próbujesz ośmieszyć i zdyskredytowa
                                    > ć interlokutora przytaczając dane z jego życiorysu.
                                    > Jesteś bardziej wredny niż najgorsza świnia z IPN.
                                    > Wałęsa ma nieślubne dziecko.

Taki internet to jednak wielki wynalazek.

Tu na tak zwanych forumach spotyka się wybitnych i inteligentnych ludzi z którymi można sobie inteligentnie podyskutować.

Gdyby nie Internet nigdy bym się nie dowiedział o istnieniu tak pięknego słowa jak "interlokutor".

Od razu widać, że użytkownik tego pięknego słowa jest człowiekiem na poziomie.

Założę się, że ten osobnik jest wybitnym wychowankiem jednej z najbardziej wybitnych uczelni w Polsce i poza Polską.

Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu upon river Warta.

Wydział Germanistyka.

Ja sobie bardzo szanuje taki mały talk z inteligentnymi interlokutorami.

Normalnych rozmówców to wszędzie pełno, ale interlokutor jest czymś szczególnym.

Także wrednym Angolom to słowo tak się spodobało, że wsadzili je natychmiast do swego słownika: interlocutor = Gesprächpartner

Ale co tam jakiś tam Gesprächpartner, ja uznaję tylko i wyłącznie

interlocutorów jako równych mi rozmówców.

To na razie by tyle na dzisiejszą Niedzielę było.

Wszystkim interlocutorom życzę pięknej Niedzieli i wydajnego nadchodzącego tygodnia. Wykonania normy w 150%!

Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg!
                                    • juzniewqrwionylektor samouk z internetu! 13.09.09, 13:09
                                      za Słownikiem Języka Polskiego, Wydawnictwo Naukowe PWN, wydanie VII, rok 1992
                                      (!!!), s. 800: interlokutor, -a, -orze, lm. -orzy, -ów <osoba rozmawiająca z
                                      kimś; rozmówca>...
                                      interlokutorka - kobieta rozmawiająca z kimś; rozmówczyni.

Nie pomyliłem się w ocenie twojej inteligencji.
                                      • thunder-mug Wielce Szanowny interkulatorze! 13.09.09, 16:32

Cytat
                                        > za Słownikiem Języka Polskiego, Wydawnictwo Naukowe PWN, wydanie VII, rok 1992
                                        > (!!!), s. 800: interlokutor, -a, -orze, lm. -orzy, -ów <osoba rozmawiająca
                                        > z
                                        > kimś; rozmówca>...
                                        > interlokutorka - kobieta rozmawiająca z kimś; rozmówczyni.
                                        >
                                        > Nie pomyliłem się w ocenie twojej inteligencji.

Wielce Szanowny interkulatorze!

Ja się ciągle dokształcam, aby z absolwentami uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu nad Wartą, wydział Germanistyki móc na jednym poziomie dyskutować. (Auf gleicher Augenhöhe)

W trybie natychmiastowym wcieliłem to słowo do mego aktywnego zasobu słów...

Mit interkulatorischer Hochachtung!

Thunder Mug

PS

Orientujesz się może, czy Januszek to słówko także ma w swoim aktywnym zasobie słowotwórczym?

Mi niezwykle imponują osoby z akademickim wykształceniem...

I odpowiednim słownictwem...

Czymś musimy się od motłochu odróżniać...

Moi interkulatorzy przed kioskiem z piwem byli dzisiaj zaszokowani, gdy do nich przemówiłem...

Szczęki im powypadały...
    • lepian4 Re: Telewizja online > jakie znacie programy 10.09.09, 11:14
      Obiektywne
      porownanie dyskusji na ten sam temat

Kurde, jak niewiele potrzeba, by krotko, zwiezle i sachlich
      odpowiedziec na banalny temat TV- online
      • czajnik40 Re: Telewizja online > jakie znacie programy 12.09.09, 16:49
        wlasnie wlasnie, a jesli dajmy na to chcialoby sie zarobic ( na tych linkach) to
        jak to zrobic ?
        smile))))
        No i jeszcze pytanie bez linka: a do polskich bezwstydnie darmowych filmow to
        jak dotrzec?
        smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka