kapitankloss1 04.04.06, 15:37 Hej, to forum jest dzisiaj na pierwszej stronie Gazety...pod fora prywatne...z malym rysunkiem Japonskim. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 15:54 ale jak się na nie klika, to wychodzi spis forów prywatnych... niemniej jednak miło, że nas zauważają Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 16:02 Eh?...jak ja kliknalem to wyszlo to forum a nie spis. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 16:04 to ja już wiem ja kliknęłam w japoński obrazek i dlatego Gapa) Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 16:55 ...no i juz nas nie ma ...teraz jest Rumunia Odpowiedz Link
nekos Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 16:57 eee, no co oni zarty sobie robia?? Odpowiedz Link
chiara76 Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 17:01 myślę, że im się jakoś automatycznie zmienia. Cóż, mieliśmy swoje pięć minut I to dosłownie) Odpowiedz Link
mefs Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 17:05 hmmm... moze macie inne przegladarki... ale jak sie wejdzie na fora gazeta.pl -> forum -> prywatne ... to w zakladce "Polska i swiat" sa linki do "Polonia, Japonia, Polityka i gospodarka ..." Moze moj komp zle wyswietla, ale nadal widze Japonie, a jak sie kliknie na link, to laduje sie na naszym forum. Inaczej byc nie chce Odpowiedz Link
nekos Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 17:13 mefs napisał: > hmmm... moze macie inne przegladarki... ale jak sie wejdzie na fora gazeta.pl - > > > forum -> prywatne ... to w zakladce "Polska i swiat" sa linki do "Polonia, > Japonia, Polityka i gospodarka ..." > > Moze moj komp zle wyswietla, ale nadal widze Japonie, a jak sie kliknie na link > , > to laduje sie na naszym forum. Inaczej byc nie chce no tak ale bylismy przez te 5 minut na pierwszej stronie gazety zaraz pod wiadomosciami. i fotka jakas byla. sam widzialem Odpowiedz Link
mefs Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 04.04.06, 17:19 nekos napisał: > no tak ale bylismy przez te 5 minut na pierwszej stronie gazety zaraz pod > wiadomosciami. i fotka jakas byla. sam widzialem aaaa... Czyli patrzylem w zupelnie innym miejscu! Jaka szkoda... Odpowiedz Link
mefs Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 17.05.06, 12:34 Znow jestesmy na pierwszej stronie!!! )) Odpowiedz Link
nekos Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 17.05.06, 16:26 szkoda bo juz nas tam nie ma ale i tak przybylo nam troche nowych forumowiczow. witamy. Odpowiedz Link
chiara76 jak nie ma , jak są??:) 18.05.06, 10:20 ale coś pośrodku, więc pewnie na krótko. Odpowiedz Link
mefs Re: jak nie ma , jak są??:) 18.05.06, 12:34 wczoraj bylismy na pierwszym miejscu... dzis na trzecim... szkoda... Odpowiedz Link
nekos Re: jak nie ma , jak są??:) 18.05.06, 16:14 bylismy chyba przez jeden dzien na glownej stronie gazety. to mialem na mysli. Odpowiedz Link
aree Re: jak nie ma , jak są??:) 18.05.06, 23:04 nekos napisał: > bylismy chyba przez jeden dzien na glownej stronie gazety. to mialem na mysli. no właśnie, też widziałam, na głównej z obrazkiem chyba góry Fuji i od razu trochę się forum ruszyło. Jendym słowem, warto jak się wskakuje w reklamę, reklama dźwignią handlu Odpowiedz Link
nekos Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 27.05.06, 14:16 znowu jestesmy na glownej stronie gazety z fotka fuji Odpowiedz Link
nekos Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 11.07.06, 15:26 aree napisała: > znowu jesteśmy tez widzialem dzisiaj rano nie sprawdzalem czy jeszcze tam jestesmy. Odpowiedz Link
nekos Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 11.07.06, 15:30 chiara76 napisała: > już nie no wlasnie widzialem. a raczej nie widzialem Odpowiedz Link
nekos Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 11.07.06, 16:52 mefs napisał: > hmmm... nadal jestesmy ja nie widze. widocznie na inne strony patrzymy. Odpowiedz Link
chiara76 wyjaśniam ;) 11.07.06, 17:11 Nekos, wszystko się zgadza. Wcześniej byliśmy na stronie www.gazeta.pl , wiesz, tam w forach, co się szybko zmieniają. Teraz pojawiliśmy się w spisie for, a więc podejrzewam, że może pojawić się parę nowych osób na forum. Zawsze po takim pojawieniu się mamy kilku nowych forumowiczów,z których niektórzy nawet zostają na dłużej Odpowiedz Link
chiara76 to jeszcze... 11.07.06, 17:12 bo chyba nie do końca mi to wyjaśnienie wyszło (upał, a więc teraz jesteśmy w tym spisie for, nie wiem, polecanych? Wiesz, jak klikniesz na Forum , to po prawej jest kilka i Japonia między innymi. KIedyś wisiało to z miesiąc, teraz chyba szybsza jest rotacja. Odpowiedz Link
graz.ka Re: to jeszcze... 11.07.06, 19:34 Jest, jest Wakacje • Temperatura wody w Bałtyku Ciekawe: • Polacy - krnąbrni z natury • Chcę się zrzec obywatelstwa • Nowy olej już przepracowany? • Mundial: Zidane zabił futbol • Podsumowanie pracy zawodowej • Dzieci i długa jazda samochodem • Zielona herbata z zimnej wody + blog Fora Prywatne • Trupa Werbalnych... • Jak na górze... • Japonia • Turystyka rowerowa • Moje Osobiste Tornado • Forum Historicum • Dialogi na cztery nogi • Rozwój duchowy • Zawód: Przedsiębiorca • Planeta Vege Odpowiedz Link
mefs Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 25.07.06, 12:20 Co prawda nie nasze, ale zaprzyjaznione o Origami Niemniej jednak warto zauwazyc Odpowiedz Link
chiara76 a dzisiaj jesteśmy w wykazie for... 18.08.06, 16:38 na razie nawet wysoko, więc ciekawe, ile będzie na pierwszej stronie. Odpowiedz Link
mefs Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 06.10.06, 17:19 Tym razem co prawda nie my, ale zaprzyjaznione forum o Origami, ale zawsze to cos Odpowiedz Link
katajina Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 17.02.07, 07:03 Dzisiaj to ja zauwazylam pierwsza Odpowiedz Link
graz.ka Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 19.02.07, 23:19 Od dziś tu: Fora Prywatne • Japonia • Prawo i ja • Ogród na balkonie • Kawa na ławę! •.... Odpowiedz Link
mefs Re: Forum na pierwszj stronie Gazety 22.02.07, 17:12 Nadal jestesmy i sie nie poddajemy Odpowiedz Link