lunatix 20.11.09, 11:22 magazine.web.de/de/themen/nachrichten/panorama/9347414-Deutsch-Tuerken-fuehlen-sich-unerwuenscht.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Was für ein gejammer. 20.11.09, 11:58 lunatix napisał: > ich liebe klugscheisser Klugscheißer Odpowiedz Link
lunatix Re: Was für ein gejammer. 20.11.09, 14:18 Czy ty jestes ta lala ktora sie ciagle wperdala? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Was für ein gejammer. 20.11.09, 14:58 Jawohl, wperdele sie znowu: so lala [ugs.] so-so [coll.] comme ci comme ça Odpowiedz Link
donnerbalken Ale przynajmniej chonorowy naród... 20.11.09, 11:54 Lunatyk donosi co następuje: Cytat Nach einer Studie planen 42 Prozent der in Deutschland lebenden Türken, in die Türkei zu ziehen (Symbolbild). Niemieszkom nie pozostanie nic innego, jak wsiąść sznurek i pójść do lasu... Ale przynajmniej chonorowy naród... Trochę trwało ale wreszcie zrozumieli... Co o Januszku und Konsorten nie można powiedzieć... PS Orientuje się może ktoś, czy Lunatk jest ksenofobem? Należy z tego wnioskować, że Lunatyk nie pociągu erotycznego...? Odpowiedz Link
jureek Re: Ale przynajmniej chonorowy naród... 20.11.09, 12:08 donnerbalken napisała: > Trochę trwało ale wreszcie zrozumieli... A co z Tobą? Też specjalnie konsekwentny nie jesteś. Narzekasz, że cierpisz pod jarzmem quislingowskiego rządu, że emeryturę Ci obcinają, ale konsekwencji jakoś z tego nie wyciągasz i nie wracasz, skąd przyjechałeś. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Resistance 20.11.09, 12:22 jureek napisał: Cytat ale konsekwencji jakoś z tego nie wyciągasz Jak to nie? Walczę zaciekle w podziemiu! Resistance Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Resistance Ciąg dalszy! 20.11.09, 12:44 Do ostatniej kropli krwi! Chonor albo śmierć ! Odpowiedz Link
kundel-bury Re: Ale przynajmniej chonorowy naród... 20.11.09, 12:56 donnerbalken napisała: > Niemieszkom nie pozostanie nic innego, jak wsiąść sznurek i pójść do lasu... Czy autor chciał powiedzieć: ...wsiąść na sznurek i polecieć do lasu...? (niekomfortowo, bo siem w dópem wżyna), czy może: ... wziąć sznurek ...? Pozazdrościłem ja.nuszowi bycia Klugscheißerem. Odpowiedz Link
donnerbalken Simply Irresistible... 20.11.09, 13:19 kundel-bury napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > Niemieszkom nie pozostanie nic innego, jak wsiąść sznurek i pójść do lasu > Czy autor chciał powiedzieć: ...wsiąść na sznurek i polecieć do lasu...? > (niekomfortowo, bo siem w dópem wżyna), czy może: ... wziąć sznurek ...? To był jedynie test... Chciałem sprawdzić, czy wyłączyłeś mój nick... Ich bedanke mich sehr herzlich für das Gegenteil und das bestehende rege Interesse an meinen exzellenten literarischen Schöpfungen... Die Qualität meiner Werke ist unwiderstehlich...Simply Irresistible... Odpowiedz Link
donnerbalken Co sądzisz o mojej błyskotliwości umysłu? 20.11.09, 13:44 donnerbalken napisała: Cytat Die Qualität meiner Werke ist unwiderstehlich...Simply Irresistible... Co sądzisz o mojej błyskotliwości umysłu w porównaniu do wujka Jeckiego? Anal-ytisch gesehen? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: błyskotliwy jak woda w sraczu 20.11.09, 13:53 A bo to jest specjalność naszego forum. Wczoraj mieliśmy z tej okazji uroczystą akademię... Serdeczne podziękowania dla organizatorów... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Was für ein gejammer. 20.11.09, 17:03 To jest bardzo optymistyczna statystyka. Wiekszosc wraca do Turcji zraz po zameldowaniu, przede wszystkim w socjalu i po zameldowaniu bachorkow. Odpowiedz Link
lepian4 Re: podaj źródło, interesująca sprawa. 20.11.09, 20:57 Berlin Krezuberg Köln Vingst und Kalk Das ganze Hamburg und Bremen usw. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: podaj źródło, interesująca sprawa. 20.11.09, 21:55 lepian4 napisał: > Berlin Krezuberg > Köln Vingst und Kalk > Das ganze Hamburg und Bremen > usw. Najbardziej podoba mi się "dasganze Hamburg und Bremen". Kurwa, co za kmiot. Odpowiedz Link
lepian4 Re: podaj źródło, interesująca sprawa. 21.11.09, 04:23 Zamiast pierdolic glupoty posyp glowe popiolem i przyzaj sie, ze mogles sie czegos nauczyc Odpowiedz Link
drugi_redemptorysta pytałem baranie, skąd o tym wiesz 21.11.09, 00:01 lepian4 napisał: > Berlin Krezuberg > Köln Vingst und Kalk > Das ganze Hamburg und Bremen > usw. Odpowiedz Link
drugi_redemptorysta to są twoje źródła informacji? co to jest? 21.11.09, 10:17 wyniki badań, ankiet? gazety? forum.gazeta.pl/forum/w,51283,103254632,103283471,Re_podaj_zrodlo_interesujaca_sprawa_.html Odpowiedz Link
koelscher Re: Was für ein gejammer. 20.11.09, 20:07 Ba ! Pobierali nauki u "aussiedlerow" na niemieckiej emeryturze... k-r lepian4 napisał: > To jest bardzo optymistyczna statystyka. Wiekszosc wraca do Turcji > zraz po zameldowaniu, przede wszystkim w socjalu i po zameldowaniu > bachorkow. Odpowiedz Link