Dodaj do ulubionych

El barbero de Sevilla

02.02.10, 10:20

Nieźle bębni:

www.youtube.com/watch?v=8O-hCtPfef8&NR=1
Obserwuj wątek
    • koelscher Re: El barbero de Sevilla 02.02.10, 11:07
      Moze i niezle...
      Podejrzewam jednak, ze nie zetknales sie z tym zjawiskiem:

www.youtube.com/watch?v=wgaD54YcXpA
      ktore, niestety, juz sie chyba nie powtorzy...
      k-r
      PS
      Byles kiedys na Jazz Jamboree ?
    • donnerbalken Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 11:33

Orientuje się może ktoś, jaki to ma związek z

“Diaspora Polska w Niemczech”

????????????????

Przecież G. W. Oferuje tysiące forum specjalistycznych....

Na każdy gust coś właściwego...

Także dla miłośników Jazu i Fryzjerów z Hiszpanii...

Na tym wątku dwóch emigrantów na wygnaniu za chlebem będzie się kłócić czyj utwór jest lepszy....

Niebawem dołączy jeszcze Zbycho ze swoim wykwintnym i exquisit gustem...

Bez piwa ja to nie wytrzymam....

W którym Landzie na świecie Element Napływowy może godzinami marnować czas przed monitorem?

Kto to finansuje?
      • koelscher Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 11:36
        Pierdolnietych jelopow UNGEACHTET, dorzucam jeszcze jeden kasek:

www.youtube.com/watch?v=_0zpcESDK3Y
        smile smile smile

k-r
        • donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 11:50

Nu, Ja toże!

========================================

A teraz czekam na Zbycha!

Na pewno nas wszystkich podbije...

ze swoim exquisit gustem...
          • zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 12:24
            specjalnie dla Ciebie, Conny...

www.youtube.com/watch?v=RQrQLvBQax0
            • donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 12:30
              zielona_mina napisała:

Cytat
              > specjalnie dla Ciebie, Conny...
              >
              > www.youtube.com/watch?v=RQrQLvBQax0

Herzlichen Dank!

Sehr, sehr hübsch!

Sehr, sehr lieb von Dir!

Ja nie jestem rasistę i nie mam nic na przeciwko jąkającym się muzykantom Afro-Amerykańskim...
              • donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 12:44

Spójrz jak się dyskutuje o Afro-Amerykanach nie odpowiadającym standardowi...Mających nieco inne zdanie, aniżeli East Coast...Trza to jeszcze komentować?

> zielona_mina napisała:
                >
                > Cytat
                > > specjalnie dla Ciebie, Conny...
                > >
                > > www.youtube.com/watch?v=RQrQLvBQax0
                >
              • zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:48
                Specjalnie dla Ciebie... "wybielona" wersja Willi'ego Dixona

tadrichards.com/sounds/Tadsongs/iamtheblues.mp3
                wykonawca...

http://i45.tinypic.com/2zq6aza.jpg
                • donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:54
                  zielona_mina napisała:

> Specjalnie dla Ciebie... "wybielona" wersja Willi'ego Dixona
                  >
                  >
                  > tadrichards.com/sounds/Tadsongs/iamtheblues.mp3
                  -----------------------
                  • zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 14:07
                    To bylo dla Ciebie a nie dla sasiada. Niech sobie slucha nawet hymnu
                    Korei Polnocnej.
                    • donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 18:00
                      zielona_mina napisała:

Cytat
                      To bylo dla Ciebie a nie dla sasiada. Niech sobie slucha nawet hymnu Korei Polnocnej.

Słuchamy razem z sąsiadem...

Fajnie jest w internecie...

Są jeszcze frajerzy, którzy w REALU żyją...

Przy tej pogodzie...
        • jessi_a Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 12:57
          Buddy Rich dla mnie legenda. Pare miesiecy temu na TVP Kultura mialam okazje
          ogladac film o nim.
          • ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:01

Usuń wszystko i zostaw tylko tego pierdolniętego zgreda - a teraz
            możesz pocałować mnie w dupę.
            • jessi_a Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:06
              Nie moge, zakopana jestem w sniegu, nawet do pracy nie poszlam... i dalej
              sypie wink
              • zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:14
                q.m., kazda dyskusja, nawet muzyczna... konczy sie klotnia sad Co za
                robactwo drazy Wasze mozgi???
                Ide stad bo mie sie TU ino migrena nasila!
                • jessi_a Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:18
                  ja sie nie kloce, ale wycielam janusza, bo nawet jak na tutejsze warunki wink
                  malo strawne bylo.
                • koelscher Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:18
                  A co za, qrwa, klotnia ?

k-r

zielona_mina napisała:

> q.m., kazda dyskusja, nawet muzyczna... konczy sie klotnia sad Co za
                  > robactwo drazy Wasze mozgi???
                  > Ide stad bo mie sie TU ino migrena nasila!
                  >
                  >
                  • zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:20
                    A co to znowu za fochy???

forum.gazeta.pl/forum/w,51283,106636762,106646818,Re_Fryzjerow_z_Hiszpanii_i_exquisit_gustem_.html
            • lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 04:07
              Juz wczoraj to pisalem: wlep twoje ulubione Freunde Schöner Götter
              Funken i zrobi sie tak fajnie kulturalnie.
              • ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 09:04

I co z tego, że zrobi się kulturalnie, jak ty tu wleziesz i wszystko
                zabrunatnisz - do ciebie dołączy asiekowy i wszystko skończy się wielkim smrodem.
                • donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 09:29
                  ja.nusz napisał:

Cytat
                  > I co z tego, że zrobi się kulturalnie, jak ty tu wleziesz i wszystko
                  > zabrunatnisz - do ciebie dołączy asiekowy i wszystko skończy się wielkim smrodem.

Ja uwielbiam te niezwykle charyzmatyczne wpisy Januszka.
                  Jak w tybetańskim młynku...
                  Niezmienna od dziesiątek lat głębia merytoryczna...Jego niezłomny i głęboki patriotyzm zza Hamburskiego płotka i głęboka miłość do rodaków w Polsce B i C...

Muszę znowu wyszukać sobie naszego Julka Tuwima i poczytać sobie

Kwiaty Polskie

I co Julek sądził o sąsiadach na Zachodzie...

Coś tam pisał o głębokiej wiecznej przepaści...

A było już tak fajnie z tym murem...
                  • ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 09:41

A nie mówiłem, że zacznie się smród?
                    • donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 10:04
                      ja.nusz napisał:

Cytat
                      > A nie mówiłem, że zacznie się smród?

Julian Tuwim modli się za Januszka jak następuje:

Cytat
                      Wtłoczonym między dzicz niemiecką
                      I nowy naród stu narodów -
                      Na wschód granicę daj sąsiedzką,
                      A wieczną przepaść od zachodu.
                      (Modlitwa,J.T)

Januszkowi wtłoczenie między dzicz niemiecka uderzyło na mózg...

Od przeszło 10 lat wysyła ciągle te same posty...

I Januszek ma swego ukochanego wieszcza w głębokim poważaniu...

Januszek jest pragmatyczny i praktyczny...
                • lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 10:05
                  Acha, Tschüß!
                  • ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 10:40
                    lepian4 napisał:

> Acha, Tschüß!

Nie chce mi się wierzyć - poszedł sobie na zawsze? To może jego mentor pójdzie
                    za nim - kocham świeże powietrze.
                    • donnerbalken [...] 03.02.10, 17:29
                      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                      • ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 19:26

Wlazłeś do latryny i tam miałeś zostać.
                        Myślisz, że jat ten link zamieścisz 100 razy to ktoś da się na to nabrać?
                        WSZYSCY WIEDZA DOSKONALE, ZE JSTES JEDNYM Z GLOWNYCH AKTYWISTOW TEJ
                        ANTYSEMICKIEJ STRONY INTERNETOWEJ
                        .

Idź do latryny - to jest jedyne miejsce, wktórym będzie jakiś pożytek z ciebie
                        smrodziarzu.
                        • lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 19:44
                          Ja tego nie wiedzialem.
                          • ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 20:01

lepian4 napisał:

> Ja tego nie wiedzialem.

Ale widzę, że z brunatną pokorą przyjąłeś do wiadomości.
                            • lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 20:09
                              Zle widzisz. Stwierdzilem jedynie, ze nie wiem, co inni doskonale
                              wiedza. Januszku, zostales naprawde dziadkiem?
                              • ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 20:14
                                Dziadkiem nie zostałem, ale mam tu niestety do czynienia z takim dziadostwem jak
                                ty i asiek.
                                • lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 20:32
                                  Proponuje wreczyc ci jakies odznaczenie, za wieloletnia, nieustanna
                                  walke z wiatrakami.

Sygnaturka znowu ci siadla. Q.M., nawet to ci nie wyszlo!
                                  • ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 21:14

W drodze wyjątku uprzejmie informuję, że dałbym wiele za to aby były to wiatraki.
                                    • lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 04.02.10, 03:59
                                      Skoro jestes, w drodze wyjaku, tak uprzejmy , oddam tez w ten sam
                                      sposob hold twojemu kompanowi w walce z wiatrakami.
                                      Del letzte Stalinist hat den Löffel abgegeben.

Jak tam twoj inny kompan, Piotr Ikonowicz? Tez glosi do dnia
                                      dzisiejszego, ze wiatrakow nigdy nie bylo. Ba, mogl nawet sprawdzic
                                      to zagranica. Z tatusiem jezdzil przeciez na Kube i to w czasach,
                                      gdy malo ambitni ludzie upierali sie, ze granice sa zamkniete.
                        • donnerbalken Uprzejme zapytanie: 04.02.10, 08:38
                          ja.nusz napisał:

Cytat
                          >
                          > Wlazłeś do latryny i tam miałeś zostać.
                          > Myślisz, że jat ten link zamieścisz 100 razy to ktoś da się na to nabrać?
                          > WSZYSCY WIEDZA DOSKONALE, ZE JSTES JEDNYM Z GLOWNYCH AKTYWISTOW TEJ
                          > ANTYSEMICKIEJ STRONY INTERNETOWEJ
                          .
                          >
                          > Idź do latryny - to jest jedyne miejsce, wktórym będzie jakiś pożytek z ciebie smrodziarzu.

Uprzejme zapytanie:

Pozwala Januszek Kaprawy cytować i linkować z niniejszego katolickiego portalu?
                          Nasz Dziennik

Albo także "Nasz Dziennik" jest na indexie tego naszego patriotycznego forum na wygnaniu?
    • jessi_a i tak wszystko jasne ;) 02.02.10, 13:00

• koelscher Re: i tak wszystko jasne ;) 02.02.10, 13:11
        Vonwegen jasne... Mehr Licht !!!
        k-r
        • jessi_a Re: i tak wszystko jasne ;) 02.02.10, 13:19
          Eeee to co zwykle ma Janusz do Asieka.
    • fan.club A propos fryzjera... 02.02.10, 18:29
      Ja to się czeszę byle czy!!!

www.youtube.com/watch?v=666RjLbr-lY
    • ja.nusz Re: Następna uprzejma prośba 04.02.10, 09:04

Tak powoli, to wszyscy będą tu ekspertami od asieka.
      A może by tak zacząć go wozić po republice i pokazywać publicznie za kasę.
      Ludziska na pewno zapłacą, żeby zobaczyć prawdziwego wariata - kiedyś takie
      pokazy były bardzo popularne.
      • lepian4 Re: Następna uprzejma prośba 04.02.10, 11:53
        No tak, ale wtedy ci wariaci byli czarni.
    • donnerbalken Przeszło 300 Niemiaszki uprowadzili... 04.02.10, 14:50
      Polskie psy germanizowane w Niemczech!

Przeszło 300 Niemiaszki uprowadzili...
      • donnerbalken za tym portalem ukrywa się Steinbachowa... 04.02.10, 15:00
        Ile razy mogę się z tym portalem zlinkować?

Jestem pewny, za tym portalem ukrywa się Steinbachowa, ta stara Q...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka