ja.nusz 02.02.10, 10:20 Nieźle bębni: www.youtube.com/watch?v=8O-hCtPfef8&NR=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koelscher Re: El barbero de Sevilla 02.02.10, 11:07 Moze i niezle... Podejrzewam jednak, ze nie zetknales sie z tym zjawiskiem: www.youtube.com/watch?v=wgaD54YcXpA ktore, niestety, juz sie chyba nie powtorzy... k-r PS Byles kiedys na Jazz Jamboree ? Odpowiedz Link
donnerbalken Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 11:33 Orientuje się może ktoś, jaki to ma związek z “Diaspora Polska w Niemczech” ???????????????? Przecież G. W. Oferuje tysiące forum specjalistycznych.... Na każdy gust coś właściwego... Także dla miłośników Jazu i Fryzjerów z Hiszpanii... Na tym wątku dwóch emigrantów na wygnaniu za chlebem będzie się kłócić czyj utwór jest lepszy.... Niebawem dołączy jeszcze Zbycho ze swoim wykwintnym i exquisit gustem... Bez piwa ja to nie wytrzymam.... W którym Landzie na świecie Element Napływowy może godzinami marnować czas przed monitorem? Kto to finansuje? Odpowiedz Link
koelscher Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 11:36 Pierdolnietych jelopow UNGEACHTET, dorzucam jeszcze jeden kasek: www.youtube.com/watch?v=_0zpcESDK3Y k-r Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 11:50 Nu, Ja toże! ======================================== A teraz czekam na Zbycha! Na pewno nas wszystkich podbije... ze swoim exquisit gustem... Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 12:24 specjalnie dla Ciebie, Conny... www.youtube.com/watch?v=RQrQLvBQax0 Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 12:30 zielona_mina napisała: Cytat > specjalnie dla Ciebie, Conny... > > www.youtube.com/watch?v=RQrQLvBQax0 Herzlichen Dank! Sehr, sehr hübsch! Sehr, sehr lieb von Dir! Ja nie jestem rasistę i nie mam nic na przeciwko jąkającym się muzykantom Afro-Amerykańskim... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 12:44 Spójrz jak się dyskutuje o Afro-Amerykanach nie odpowiadającym standardowi...Mających nieco inne zdanie, aniżeli East Coast...Trza to jeszcze komentować? > zielona_mina napisała: > > Cytat > > specjalnie dla Ciebie, Conny... > > > > www.youtube.com/watch?v=RQrQLvBQax0 > Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:48 Specjalnie dla Ciebie... "wybielona" wersja Willi'ego Dixona tadrichards.com/sounds/Tadsongs/iamtheblues.mp3 wykonawca... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:54 zielona_mina napisała: > Specjalnie dla Ciebie... "wybielona" wersja Willi'ego Dixona > > > tadrichards.com/sounds/Tadsongs/iamtheblues.mp3 ----------------------- Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 14:07 To bylo dla Ciebie a nie dla sasiada. Niech sobie slucha nawet hymnu Korei Polnocnej. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 18:00 zielona_mina napisała: Cytat To bylo dla Ciebie a nie dla sasiada. Niech sobie slucha nawet hymnu Korei Polnocnej. Słuchamy razem z sąsiadem... Fajnie jest w internecie... Są jeszcze frajerzy, którzy w REALU żyją... Przy tej pogodzie... Odpowiedz Link
jessi_a Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 12:57 Buddy Rich dla mnie legenda. Pare miesiecy temu na TVP Kultura mialam okazje ogladac film o nim. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:01 Usuń wszystko i zostaw tylko tego pierdolniętego zgreda - a teraz możesz pocałować mnie w dupę. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:06 Nie moge, zakopana jestem w sniegu, nawet do pracy nie poszlam... i dalej sypie Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:14 q.m., kazda dyskusja, nawet muzyczna... konczy sie klotnia Co za robactwo drazy Wasze mozgi??? Ide stad bo mie sie TU ino migrena nasila! Odpowiedz Link
jessi_a Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:18 ja sie nie kloce, ale wycielam janusza, bo nawet jak na tutejsze warunki malo strawne bylo. Odpowiedz Link
koelscher Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:18 A co za, qrwa, klotnia ? k-r zielona_mina napisała: > q.m., kazda dyskusja, nawet muzyczna... konczy sie klotnia Co za > robactwo drazy Wasze mozgi??? > Ide stad bo mie sie TU ino migrena nasila! > > Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 02.02.10, 13:20 A co to znowu za fochy??? forum.gazeta.pl/forum/w,51283,106636762,106646818,Re_Fryzjerow_z_Hiszpanii_i_exquisit_gustem_.html Odpowiedz Link
lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 04:07 Juz wczoraj to pisalem: wlep twoje ulubione Freunde Schöner Götter Funken i zrobi sie tak fajnie kulturalnie. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 09:04 I co z tego, że zrobi się kulturalnie, jak ty tu wleziesz i wszystko zabrunatnisz - do ciebie dołączy asiekowy i wszystko skończy się wielkim smrodem. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 09:29 ja.nusz napisał: Cytat > I co z tego, że zrobi się kulturalnie, jak ty tu wleziesz i wszystko > zabrunatnisz - do ciebie dołączy asiekowy i wszystko skończy się wielkim smrodem. Ja uwielbiam te niezwykle charyzmatyczne wpisy Januszka. Jak w tybetańskim młynku... Niezmienna od dziesiątek lat głębia merytoryczna...Jego niezłomny i głęboki patriotyzm zza Hamburskiego płotka i głęboka miłość do rodaków w Polsce B i C... Muszę znowu wyszukać sobie naszego Julka Tuwima i poczytać sobie Kwiaty Polskie I co Julek sądził o sąsiadach na Zachodzie... Coś tam pisał o głębokiej wiecznej przepaści... A było już tak fajnie z tym murem... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 09:41 A nie mówiłem, że zacznie się smród? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 10:04 ja.nusz napisał: Cytat > A nie mówiłem, że zacznie się smród? Julian Tuwim modli się za Januszka jak następuje: Cytat Wtłoczonym między dzicz niemiecką I nowy naród stu narodów - Na wschód granicę daj sąsiedzką, A wieczną przepaść od zachodu. (Modlitwa,J.T) Januszkowi wtłoczenie między dzicz niemiecka uderzyło na mózg... Od przeszło 10 lat wysyła ciągle te same posty... I Januszek ma swego ukochanego wieszcza w głębokim poważaniu... Januszek jest pragmatyczny i praktyczny... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 10:05 Acha, Tschüß! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 10:40 lepian4 napisał: > Acha, Tschüß! Nie chce mi się wierzyć - poszedł sobie na zawsze? To może jego mentor pójdzie za nim - kocham świeże powietrze. Odpowiedz Link
donnerbalken [...] 03.02.10, 17:29 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 19:26 Wlazłeś do latryny i tam miałeś zostać. Myślisz, że jat ten link zamieścisz 100 razy to ktoś da się na to nabrać? WSZYSCY WIEDZA DOSKONALE, ZE JSTES JEDNYM Z GLOWNYCH AKTYWISTOW TEJ ANTYSEMICKIEJ STRONY INTERNETOWEJ. Idź do latryny - to jest jedyne miejsce, wktórym będzie jakiś pożytek z ciebie smrodziarzu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 19:44 Ja tego nie wiedzialem. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 20:01 lepian4 napisał: > Ja tego nie wiedzialem. Ale widzę, że z brunatną pokorą przyjąłeś do wiadomości. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 20:09 Zle widzisz. Stwierdzilem jedynie, ze nie wiem, co inni doskonale wiedza. Januszku, zostales naprawde dziadkiem? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 20:14 Dziadkiem nie zostałem, ale mam tu niestety do czynienia z takim dziadostwem jak ty i asiek. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 20:32 Proponuje wreczyc ci jakies odznaczenie, za wieloletnia, nieustanna walke z wiatrakami. Sygnaturka znowu ci siadla. Q.M., nawet to ci nie wyszlo! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 03.02.10, 21:14 W drodze wyjątku uprzejmie informuję, że dałbym wiele za to aby były to wiatraki. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Fryzjerów z Hiszpanii...i exquisit gustem... 04.02.10, 03:59 Skoro jestes, w drodze wyjaku, tak uprzejmy , oddam tez w ten sam sposob hold twojemu kompanowi w walce z wiatrakami. Del letzte Stalinist hat den Löffel abgegeben. Jak tam twoj inny kompan, Piotr Ikonowicz? Tez glosi do dnia dzisiejszego, ze wiatrakow nigdy nie bylo. Ba, mogl nawet sprawdzic to zagranica. Z tatusiem jezdzil przeciez na Kube i to w czasach, gdy malo ambitni ludzie upierali sie, ze granice sa zamkniete. Odpowiedz Link
donnerbalken Uprzejme zapytanie: 04.02.10, 08:38 ja.nusz napisał: Cytat > > Wlazłeś do latryny i tam miałeś zostać. > Myślisz, że jat ten link zamieścisz 100 razy to ktoś da się na to nabrać? > WSZYSCY WIEDZA DOSKONALE, ZE JSTES JEDNYM Z GLOWNYCH AKTYWISTOW TEJ > ANTYSEMICKIEJ STRONY INTERNETOWEJ. > > Idź do latryny - to jest jedyne miejsce, wktórym będzie jakiś pożytek z ciebie smrodziarzu. Uprzejme zapytanie: Pozwala Januszek Kaprawy cytować i linkować z niniejszego katolickiego portalu? Nasz Dziennik Albo także "Nasz Dziennik" jest na indexie tego naszego patriotycznego forum na wygnaniu? Odpowiedz Link
koelscher Re: i tak wszystko jasne ;) 02.02.10, 13:11 Vonwegen jasne... Mehr Licht !!! k-r Odpowiedz Link
jessi_a Re: i tak wszystko jasne ;) 02.02.10, 13:19 Eeee to co zwykle ma Janusz do Asieka. Odpowiedz Link
fan.club A propos fryzjera... 02.02.10, 18:29 Ja to się czeszę byle czy!!! www.youtube.com/watch?v=666RjLbr-lY Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Następna uprzejma prośba 04.02.10, 09:04 Tak powoli, to wszyscy będą tu ekspertami od asieka. A może by tak zacząć go wozić po republice i pokazywać publicznie za kasę. Ludziska na pewno zapłacą, żeby zobaczyć prawdziwego wariata - kiedyś takie pokazy były bardzo popularne. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Następna uprzejma prośba 04.02.10, 11:53 No tak, ale wtedy ci wariaci byli czarni. Odpowiedz Link
donnerbalken Przeszło 300 Niemiaszki uprowadzili... 04.02.10, 14:50 Polskie psy germanizowane w Niemczech! Przeszło 300 Niemiaszki uprowadzili... Odpowiedz Link
donnerbalken za tym portalem ukrywa się Steinbachowa... 04.02.10, 15:00 Ile razy mogę się z tym portalem zlinkować? Jestem pewny, za tym portalem ukrywa się Steinbachowa, ta stara Q... Odpowiedz Link