zbyfauch 07.02.10, 21:47 Tam arcyciekawe wybory na Ukrainie, indziej losowanie na kopanie, jeszcze indziej rzydoskie łodzie podmorskie jado...a tu nic, zero odzewu...nawet Turka nie widzieli, co zasiłek przepija??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.club No ja też jestemn rozczarowany... 07.02.10, 21:50 Szczególnie zestawem tematów. Odpowiedz Link
koelscher Re: Rozczarowujecie mnie, dudki... 07.02.10, 21:56 No wiec... ? - Walnij cos o tych wyborach (lub "RZydoskich" submarinach)... k-r zbyfauch napisał: > Tam arcyciekawe wybory na Ukrainie, indziej losowanie na kopanie, jeszcze > indziej rzydoskie łodzie podmorskie jado...a tu nic, zero odzewu...nawet Turka > nie widzieli, co zasiłek przepija??? Odpowiedz Link
fan.club Re: Rozczarowujecie mnie, dudki... 07.02.10, 22:09 Podobno najnowszy uboot nazywa sie graumann, czy jakoś tak... Czyżby donner macał w tym swoje palce? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Rozczarowujecie mnie, dudki... 08.02.10, 04:07 Graumann, Graue Wölfe... Ech, pogubic sie mozna! Odpowiedz Link
lepian4 Re: nie zapominajmy o Graue Eminenz ;) 08.02.10, 09:18 Podbijam stawke i dorzuce jeszcze szara strefe. Odpowiedz Link
fan.club A co sądzicie, jako Außenstehende, naturalnie... 08.02.10, 12:39 o szarych komórkach? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Asiek stosuje (bezskutecznie) 08.02.10, 12:47 Najlepsza jest szara maść, nie trzeba jej dużo kłaść. Nacierać wszędy, aż zginą mendy... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Asiek stosuje (bezskutecznie) 08.02.10, 13:42 Smarując łeb popełniłby samobójstwo? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Asiek stosuje (bezskutecznie) 08.02.10, 14:12 A ja tam wole Graubünden, od twych dupiastych dolegliwosci Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Asiek stosuje (bezskutecznie) 08.02.10, 14:20 I znów stuganie wariata - przecież i tak wszyscy wiedzą, że jesteś specjalistą od zupełnie innego koloru. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Asiek stosuje (bezskutecznie) 08.02.10, 14:14 Waść jesteś w błędzie. Szara maść nie szkodzi ... mendzie. A jej permanentne stosowanie wzmaga a nie redukuje sranie. kacperek Odpowiedz Link
donnerbalken [...] [...] 09.02.10, 07:52 Starszy zmieniacz pieluch napisał: Cytat > Najlepsza jest szara maść, > nie trzeba jej dużo kłaść. > Nacierać wszędy, > aż zginą mendy... Wczoraj tu jeszcze był komentarz. Ale Januszek i jego Mecenas mają Jessi im Griff i komentarza njet! Każdy komentarz wymaga aprobaty Pana Szarego z Centralratu... Odpowiedz Link
lepian4 Re: [...] [...] 09.02.10, 09:11 [...] [...] = kurs motywacyjny? Jesli powyzsze rownanie jest prawdziwe, to chyba glupio zastanawiac sie nad abstesncja forowa. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 09:28 lepian4 napisał: Cytat > [...] [...] = kurs motywacyjny? > > Jesli powyzsze rownanie jest prawdziwe, to chyba glupio zastanawiac sie nad abstesncja forowa. Forum dla samych swoich... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 09:34 donnerbalken napisała: Cytat > Forum dla samych swoich... Diese Beitrag wurde Ihnen präsentiert vom Centralrad Dieser Beitrag beinhaltet keinen Link zu einer Botschaft einer ausländischen Macht... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 09:47 donnerbalken napisała: Cytat > donnerbalken napisała: > > Cytat > > Forum dla samych swoich... > > > Diese Beitrag wurde Ihnen präsentiert vom Centralrad > > Dieser Beitrag beinhaltet keinen Link zu einer Botschaft einer ausländischen Macht... Ważny komunikat: Wszyscy, którzy niniejsze forum musieli z powodu wrogich elementów opuścić, mogą znowu powrócić. Publikowane będą tylko swoskie posty... Na ten przykład: Jak się prawidłowo pierze Niemiaszkom mózg... Jak Niemiaszki nam mogą buty lizać... I dalsze pożyteczne wpisy... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: [...] [...] 09.02.10, 09:54 Widzę, że pomimo bezmózgowia, zaczyna rozumieć o co tu chodzi. Pora zwijać majdan śmieciu, nie zapomnij jednak zabrać ze sobą śmiecia juniora. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 10:04 ja.nusz napisał: Cytat > > Widzę, że pomimo bezmózgowia, zaczyna rozumieć o co tu chodzi. > Pora zwijać majdan śmieciu, nie zapomnij jednak zabrać ze sobą śmiecia juniora. Jak tu będziecie sami swoi, to kogo będziecie zapędzać na eventy kulturalno-oświatowe... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: [...] [...] 09.02.10, 10:07 Niech go o to pusty łeb nie boli - będziemy codziennie urządzać akademię na cześć świeżego powietrza. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 10:13 ja.nusz napisał: Cytat > Niech go o to pusty łeb nie boli - będziemy codziennie urządzać akademię na cześć świeżego powietrza. Nu, to Good luck! Odpowiedz Link
jureek Re: [...] [...] 09.02.10, 10:01 donnerbalken napisała: > Wszyscy, którzy niniejsze forum musieli z powodu wrogich elementów opuścić, mog > ą znowu powrócić. Nie podpuszczaj, bo od niedzieli altnazi z młodym neonazi nieniepokojeni przez nikogo tak tu nasmrodzili, że bez maski gazowej nie da się wytrzymać. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 10:37 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > Wszyscy, którzy niniejsze forum musieli z powodu wrogich elementów opuścić, mogą znowu powrócić. > jureek napisał: > Nie podpuszczaj, bo od niedzieli altnazi z młodym neonazi nieniepokojeni przez > nikogo tak tu nasmrodzili, że bez maski gazowej nie da się wytrzymać. > Jura Ab sofort steht dieses Forum unter der Schirmherrschaft des Centralrades. Nur absolut koschere Beiträge werden zugelassen. Als oberster Aufseher is mister Donnerbalken commissioned... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: [...] [...] 09.02.10, 11:05 Pozwolę sobie w imieniu kolektywu pożegnać ozięble obsraną belkę oraz wyrazić jednocześnie nadzieję, że nie powróci tu jako np.patolg@mator, lub coś jeszcze bardziej cuchnącego. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 11:19 ja.nusz napisał: Cytat > Pozwolę sobie w imieniu kolektywu pożegnać ozięble obsraną belkę > oraz wyrazić jednocześnie nadzieję, że nie powróci tu jako > np.patolg@mator, lub coś jeszcze bardziej cuchnącego. A tu 100% koszerny blog... prawdy, wyrażone przez historyka z Polski, prof. Tycha, byłego dyrektora Muzeum Żydowskiego w Polsce, ocalałego z Holocaustu... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 11:33 donnerbalken napisała: Cytat A tu 100% koszerny blog... > > prawdy, wyrażone przez historyka z Polski, prof. Tycha, byłego dyrektora Muzeum > Żydowskiego w Polsce, ocalałego z Holocaustu... Mógłby prawdziwy Polak coś takiego powiedzieć? Niemiaszki wiedzą kogo zapraszać... Szczwane liski... Prawie jak Januszek ze swoim Panem Mecenasem... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 12:03 donnerbalken napisała: Cytat > Szczwane liski... > > Prawie jak Januszek ze swoim Panem Mecenasem... > Nic nowego. Od stuleci znana metoda prania mózgów. Od wojny koreańsko-amerykańskiej znowu szerzej stosowana. Delikwenta przesłuchuje dwóch ekspertów: Jeden "zły"... Drugi "dobry"... Ten "zły" wali delikwenta po mordzie... Po kilku godzinach przychodzi ten "dobry" i częstuje delikwenta papierosem i głaszcze po główce... Zmaltretowany delikwent otwiera swemu dobrodziejowi swe serce... PS Identyczną metodą stosuje się od 1000 leci w Azji przy tresurze młodych słoni ... Januszek ze swoim Panem Mecenasem wciskają ją czytelnikom niniejszego forum jak kit... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: [...] [...] 09.02.10, 12:11 Co, jeszcze nie spakowany? Naród chciałby w końcu odetchnąć świeżym powietrzem. Chyba muszę przekręcić do Szarlotki, żeby przysłała jakieś komando spod gwiazdy Dawida - może zrobią w końcu przekonają go do spełnienia obietnicy. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: [...] [...] 09.02.10, 12:21 ja.nusz napisał: Cytat > Co, jeszcze nie spakowany? Naród chciałby w końcu odetchnąć świeżym > powietrzem. > Chyba muszę przekręcić do Szarlotki, żeby przysłała jakieś komando > spod gwiazdy Dawida - może zrobią w końcu przekonają go do > spełnienia obietnicy. Dla osób nie mających pełnego rozeznania, kto >>Szarlotka<< jest: Szarlotka to niniejsza pani... Prędzej czy później szydło wychodzi z worka... Nic dodać, nic ująć. Teraz wiemy kto w Niemiaszkowie rządzi... Odpowiedz Link
drugiich z takimi rewelacjami to nie tutaj, 09.02.10, 12:32 zakładam trochę wyższy poziom. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: z takimi rewelacjami to nie tutaj, 09.02.10, 12:38 drugiich napisał: > zakładam trochę wyższy poziom. ------------------------ Odpowiedz Link
donnerbalken Re: z takimi rewelacjami to nie tutaj, 09.02.10, 12:51 A tu dla osób z wyższym poziomem... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: z takimi rewelacjami to nie tutaj, 09.02.10, 12:55 Może napisz czego Zydzi nie kontrolują - będzie krótsza lista. Odpowiedz Link
donnerbalken Ale może się szybko zmienić... 09.02.10, 13:05 ja.nusz napisał: Cytat > Może napisz czego Zydzi nie kontrolują - będzie krótsza lista. a.) Biegun Północny b.) Biegun Południowy Ale może się szybko zmienić... Podobno tam jest ropa naftowa... Odpowiedz Link
drugiich próbujesz się skumać? 09.02.10, 13:07 donnerbalken napisała: > drugiich napisał: > > > zakładam trochę wyższy poziom. > ------------------------ Odpowiedz Link
donnerbalken Re: próbujesz się skumać? 09.02.10, 13:16 drugiich napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > drugiich napisał: > > > > > zakładam trochę wyższy poziom. > > ------------------------ Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rozczarowujecie mnie, dudki... 07.02.10, 22:10 Ja tu nie jestem szpecjalistą od polytyki. Nawiasując, dowiedziałem się dopiero dzisiaj, kogo ten cymbał ma na myśli mówiąc "pani Czosenkowa". Pambuk, trzeba mieć naprawdę pierdolca, żeby takie rzeczy pamiętać. Odpowiedz Link
zbyfauch Albo pomóżcie koledze... 07.02.10, 23:10 forum.gazeta.pl/forum/f,95889,poci_mi_sie_rowek.html Odpowiedz Link
donnerbalken stosunek Pana Szarego do internetu 08.02.10, 15:29 Wszyscy tu wiedzą, że stosunek Pani Czosnekowej do internetu jest następujący: Orientuje się może kto jaki jest stosunek Pana Szarego do internetu? Odpowiedz Link
donnerbalken Dzięki Bogu... 08.02.10, 15:45 Dzięki Bogu wszechmogącemu, liczba obywateli niemieckich wzrośnie niebawem ... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Dzięki Bogu... 08.02.10, 15:54 Liczba obywateli niemieckich wzrosnie proporcjonalnie do liczby bezdomnych w Berlinie , czy proporcjonalnie do rozwoju meczetow? Odpowiedz Link
donnerbalken Przypomina mi to bardzo deportacje... 08.02.10, 18:52 Lepian cytuje Radio Niemieckie: Cytat Najchętniej wywiózłby wszystkich Polaków do domu. „W Niemczech trudno ich gdzieś ulokować“ Przypomina mi to bardzo deportacje rodzin Grynszpanów i Reich-Ranickich za czasów faszystowskich... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Przypomina mi to bardzo deportacje... 08.02.10, 19:42 A jaruzelskiej ingerencji w wycieczki autostopowe nie dostrzegasz? Bys sie wstydzil!!!! Odpowiedz Link
artur666 Re: Przypomina mi to bardzo deportacje... 09.02.10, 11:21 Polacy narod wolny, chyba normalne ze maja problem z "Ordnung muss sein" w niemieckim znaczeniu. (Niemcom wolno, innym nie wolno = podwojna moralnosc!) Tylko jaki to Ordnung, bo gdy obserwuje dzisiejsze Niemcy to widze tylko jak urzednicy i inne hieny szaleja wyrywajac spoleczenstwu kase z kieszeni. Najwazniejsze aby kasa rzadowa sie napchala i chaos w decyzjach?....istny burdel. Nie wiem dlaczego, ale za zjednoczenie i globalizacje nie czuje sie jakos odpowiedzialny. Milego dnia. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Przypomina mi to bardzo deportacje... 09.02.10, 11:42 Ciekawe, kto moze czuc sie odpowiedzialny za globalizacje? Zwalanie to na rzad Niemiec jest chyba zbyt banalnym uproszczeniem? Odpowiedz Link
artur666 Wzruszasz mnie. 09.02.10, 11:51 Czy pantwo Butan nalezy do jakiejs G8 czy Globalplayer? Jezeli tak, to oni tez sa winni!... i Aborygeni! Odpowiedz Link
donnerbalken Jakieś niedouki! 10.02.10, 16:11 lepian4 napisał: Cytat > Liczba obywateli niemieckich wzrosnie proporcjonalnie do liczby > bezdomnych w Berlinie > , czy proporcjonalnie do rozwoju meczetow? Pierdolone Szwedy nie rozróżniają między Polakami a Rumunami...Q!M! Jakieś niedouki! Odpowiedz Link
jureek Re: [...] [...] 09.02.10, 11:54 lepian4 napisał: > Ty juz sie tyle razy zegnales!!! Jakoś mnie wcale nie dziwi, że znowu nie zrozumiałeś tego, co przeczytałeś. Chyba za szybko czytasz. W ramach dnia dobroci zafunduję Ci znowu darmową lekcję polskiego. Janusz się nie żegnał, on żegnał Asieka. Czasownik zwrotny (z "się") ma inne znaczenie. Co innego "uczyć", a co innego "uczyć się", co innego "żegnać", a co innego "żegnać się". Jura Odpowiedz Link
koelscher Re: Rozczarowujecie mnie, dudki... 09.02.10, 20:05 No prosze - to sie nazywa ladna (bo jawna) cenzura. Widac, kogo wypierdalaja... k-r Odpowiedz Link