drugiich 12.05.10, 07:04 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7870416,Strach_przed_PiS_em_obudzil_Platforme.html Już przed pięciu dniami wołałem o FJN przeciwko "spadkobiercy". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: wreszcie się obudzili! 12.05.10, 07:43 Dziś sztabowcy kandydata PO na prezydenta mieli uruchomić serwis internetowy www.komorowski.pl. Tez nie dziala!!!!! Jesli nawet tego nie potrafia uczynic...? Mnie sie wydaje, ze byloby duzo lepiej, gdyby nadal spali. Znowu czeka nas dyskusja o dziadkach, nie o przyszlosci narodu. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sami swoi... 15.05.10, 13:56 Ci, którzy wyprodukowali tę ulotkę mają taką smą sieczkę we łbach jak ty, stary zgredzie. Nie wątpię również, że w tej szafie, do której z otępienia lejesz, wisi zakonserwowany mundurek SS po tatusiu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sami swoi... 15.05.10, 14:56 Zakonserwowany mundurek... Na nic sie zdale twa ewolucja szabrownicza, zydokomuchu z Polski A Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sami swoi... 15.05.10, 15:31 lepian4 napisał: > Zakonserwowany mundurek.. Tak, zakonserwowany, brunatny śmieciu - założę się, że mundurek po pruskim dziadydze z krwią na dłoniach też zachowaliście aby podtrzymać faszystowską tradycję rodzinną. Jakie pamiątki wam jeszcze zostawił - lampki z tatuażami, czy może preparaty organów wewnętrznych? - Goebbels był wczoraj - dzisiaj jest asiek...z domieszką lepiana. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sami swoi... 15.05.10, 16:09 Powiadasz: mundurek z krwia na dloniach!! Zawsze nie blyszczales madroscia. Dzis pojebalo cie na calej linii Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sami swoi... 15.05.10, 16:14 Mundurek bez krwi na dloniach, za to z plamami spermy i obsranymi nogawkami: Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sami swoi... 15.05.10, 17:31 Zaprezentowany przez ciebie mundurek jest na wskroś wzruszający - jak by nie był obsrany, przy tym, który nosił twój dziadyga to pachnąca komeżka. PS. Jak tam indor? Odpowiedz Link
donnerbalken Szojbler to ten osobnik z tym kaprawym spojrzeniem 16.05.10, 09:13 Wielki Katolik Hamburski pisze: Cytat Nie wątpię również, że w tej szafie, do której z otępienia lejesz, wisi zakonserwowany mundurek SS po tatusiu. Kochany Januszku! Nie ma o co tu się targować i sprzeczać.... Cały świat wie, że MOSSAD jest najlepszym wywiadem na świecie. Potwierdzam wszystkie Twoje meldunki w 150%. Wszystko kompletnie zgodne z Twymi meldunkami. Ale znalazłem rozwiązanie Waszego największego problemu. To ten Problem z pochodniami i Bramą Brandenburską. ADLON Adlon to jest klucz do rozwiązania waszego największego problemu. Ty, jako Wielki Hamburski Katolik i Pani Czosnekowa, jako wielka Displaced Person osiadła w Mjunich, wynajmiecie sobie po jednej albo i po dwie lub trzy suity w Adlonie, w Berlinie. Po zachodzie słońca weźmiecie się za ręce, zapalicie dwie pochodnie i przemaszerujecie przez Bramę Brandenburską. I tak co wieczór... Musimy z tego zrobić taki Berliński Rytuał, podobnie jak zmiana Warty przed Buckingham Palace w Londynie. I wreszcie świat zrozumie kto w świecie rządzi! Gott mit Euch! Nicht mit uns! PS Wszystkie koszty ponosi oczywiście Niemiaszkowy podatnik. Z Szojblerem już rozmawiałem, wszystko załatwione. Szojbler to ten osobnik z tym kaprawym spojrzeniem... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Szojbler to ten osobnik z tym kaprawym spojrz 16.05.10, 10:18 Mossad nie ma czasu zajmwać się otępiałymi zgredami, którzy na wariackich papierach wyłudzili niemieckie obywatelstwo - ot co! Idź na spacer cieciu. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Szojbler to ten osobnik z tym kaprawym spojrz 16.05.10, 10:42 ja.nusz napisał: > > Mossad nie ma czasu zajmwać się otępiałymi zgredami, którzy na wariackich > papierach wyłudzili niemieckie obywatelstwo - ot co! > Idź na spacer cieciu. ==================================== A nie mówiłem? MOSSAD first class! I znowu się zgadza! 200% Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Szojbler to ten osobnik z tym kaprawym spojrz 16.05.10, 11:56 Gdyby Mossad zechciał się tobą zająć, to dawno byłbyś w piachu idioto - to jest pewne jedynie na 100%, ale chyba wstarczy. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Szojbler to ten osobnik z tym kaprawym spojrz 16.05.10, 12:09 ja.nusz napisał: > > Gdyby Mossad zechciał się tobą zająć, to dawno byłbyś w piachu idioto - to jest > pewne jedynie na 100%, ale chyba wstarczy. =============================== MOSSAD ma zawsze rację... Gott mit Euch! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Szojbler to ten osobnik z tym kaprawym spojrz 16.05.10, 12:24 Oj dziadziu dziadziu, jaki ty jesteś pojebany - takiego drugiego ze świecą szukać. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Szojbler to ten osobnik z tym kaprawym spojrz 16.05.10, 12:52 ja.nusz napisał: > > Oj dziadziu dziadziu, jaki ty jesteś pojebany - takiego drugiego ze świecą szukać. ========================================= Potwierdzam ponownie. MOSSAD zawsze ma rację! ROGER! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Dzięki za potwierdzenie 16.05.10, 13:30 donnerbalken napisała: > Potwierdzam ponownie. > Ty za każdym razem potwierdzasz, że jesteś nieuleczalnie pierdolnięty. Odpowiedz Link
die_pubertierende_jungfrau confirmation 16.05.10, 13:46 ja.nusz napisał: > donnerbalken napisała: > > > Potwierdzam ponownie. > > > > Ty za każdym razem potwierdzasz, że jesteś nieuleczalnie pierdolnięty. ---------------------------------- Odpowiedz Link